Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/07/2013 - 09:00

Δεν ειναι lag αυτο με τις επαφες, ποσες φορες πρεπει να το πουμε?

lag = latency = fail to respond or fall behind in real time action αρα lag ειναι το να μην ειναι smooth επιδη πολυ απλα το scroll δεν ανταποκρινετε 100% στην κινηση του δαχτυοθυ σου

Έλα, πες αλήθεια. Δεν τις έχεις ανοίξει ποτέ τις επαφές στο S4.

εχω το s3, η κοπελα μου πηρε προσφατα το σ3 mini και ο κολητος μου στο ναυπλιο το s4, οχι αυτο το σκ ουτε το αλλο το παραλλο θα ξανακατεβω και θα σου τραωηξω και βιντεο που λες δεν το εχω πιασει. σε σχεση με το s3 ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο τηλεφωνο το σ4! ειναι η καλυτερη android συσκευη αυτη τη στιγμη αλλα το θεμα με το lag το εχει (σε πιο μικρο βαθμο). μην μου λες δεν το εχω πιασει στα χερια μου δεν ειμαι ο gordito να λεω παπατζες.

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2013 - 09:51

lag = latency = fail to respond or fall behind in real time action αρα lag ειναι το να μην ειναι smooth επιδη πολυ απλα το scroll δεν ανταποκρινετε 100% στην κινηση του δαχτυοθυ σου

εχω το s3, η κοπελα μου πηρε προσφατα το σ3 mini και ο κολητος μου στο ναυπλιο το s4, οχι αυτο το σκ ουτε το αλλο το παραλλο θα ξανακατεβω και θα σου τραωηξω και βιντεο που λες δεν το εχω πιασει. σε σχεση με το s3 ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο τηλεφωνο το σ4! ειναι η καλυτερη android συσκευη αυτη τη στιγμη αλλα το θεμα με το lag το εχει (σε πιο μικρο βαθμο). μην μου λες δεν το εχω πιασει στα χερια μου δεν ειμαι ο gordito να λεω παπατζες.

Καταρχην δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ iphone5 (περσινο μοντελο) με το galaxy s4(φετινο μοντελο). Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο υπαρχουν και 78 σελιδες.
Δεν γίνεται να συγκρινεις προγενεστερες συσκευες με μεταγενεστερες, ειναι απλα ακυρο. ΦΥΣΙΚΑ και το s4 νικαει σε ολα τα μηκη και πλατη το iphone5.
@valsamis φυσικα το s4 ειναι ανωτερο απο το s3 διοτι διορθωσαν αρκετα πραγματα. Αλλα μην υπερβαλεις, δεν ειναι το καλυτερο android device. Το ΗΤC One ειναι μια κλάση πανω.

#1158   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:02

Αλλα μην υπερβαλεις, δεν ειναι το καλυτερο android device. Το ΗΤC One ειναι μια κλάση πανω.

εσυ ανοιγεις αλλο μετοπο....... στα οπλα!!!!!

#1159   disorder

disorder

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:acheron911

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:04

μπα, η ουσια δεν εχει και μεγαλες διαφορες.

και οι 2 συγκεκριμενες android συσκευες, ειναι ανωτερες απο το Iphone5.

#1160   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:05

μπα, η ουσια δεν εχει και μεγαλες διαφορες.

και οι 2 συγκεκριμενες android συσκευες, ειναι ανωτερες απο το Iphone5.

απεδειξε το......

#1161   disorder

disorder

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:acheron911

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:07

σου χτυπω φιλικα την πλατη, αν δεν το 'χεις καταλαβει ηδη απο μονος σου.

φιλικα.

#1162   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:10

δες διαφορες... στα μισα νικανε τα 2 στα αλλα μισα το 5, συσκευη παλιοτερης γενιας! και σε ολα τα onscreen (δλδ η πραγματικη δυναμη που βγαινει) το 5 ειναι σχεδον ιδιο!
αρα.... πως ειναι καλυτερες...?

http://gfxbench.com/...alaxy S4&cols=3

και εγω φιλικα μιλαω βρε

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 04/07/2013 - 10:10

#1163   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:21

δες τι δυναμη του ios, για κατι τετιο σε επαγγελματικο επιπεδο θες ZERO LATENCY , SMOOTHNESS , NO LAG . γιαυτο και τετιες εφαρμογες υπαρχουν μονο σε ios και καμια για ανδροιδ!

#1164   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:31

δες διαφορες... στα μισα νικανε τα 2 στα αλλα μισα το 5, συσκευη παλιοτερης γενιας! και σε ολα τα onscreen (δλδ η πραγματικη δυναμη που βγαινει) το 5 ειναι σχεδον ιδιο!

και εγω φιλικα μιλαω βρε

Αγοράζεις συσκευη 700 ευρω βαση ενος benchmark ? Διαβασε reviews σχεδον σε ολα τα benches το iphone5 χανει. Και επειδη ανέφερες benchmark να σου πω οτι αγαπητε στο Αndroid μπορω να πειραξω το I/O Scheduler να αλλαξω το Samling_RATE και το GOVERNOR και το read ahead size σε μεγαλυτερο value ωστε να κερδιζω ανετα τα παντα σε ολα τα benches :) Αυτο μπορεις να το κανεις μονο με το android και οχι με το IOS.

δες τι δυναμη του ios, για κατι τετιο σε επαγγελματικο επιπεδο θες ZERO LATENCY , SMOOTHNESS , NO LAG . γιαυτο και τετιες εφαρμογες υπαρχουν μονο σε ios και καμια για ανδροιδ!

http://www.youtube.com/watch?v=gyZy6zw4jVQ

Aς μη μιλησω για την μηδενικη υπαρξη multi-tasking στο IOS :)

Τελευταία επεξεργασία από: Brolly, 04/07/2013 - 10:32

#1165   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:43

και εγω φιλικα μιλαω βρε

Βαλσαμη, βαλε ενα iphone5 διπλα σε ενα s4 ή htc one και συγκρινε τα σε real time συνθηκες κ θα καταλαβεις ποιο ειναι πιο γρηγορο.. εδω στο note2 μου ανοιγει το real racing στον μισο χρονο απο το 5αρι, τι συγκρινουμε τωρα? Στο μονο που τα καταφερνει καλα το 5αρι κ το παραδεχομαι ειναι στο browsing που ειναι αρκετα γρηγορο.. ασε τα bench, και στο geekbench 2 το s4 εχει διπλασιο σκορ απο το 5αρι... να μην μιλησω για 3d mark, δεν νομιζω οτι χρειαζεται... συγκρινε τα real time κ θα καταλαβεις...

#1166   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:46

Και μετά γιατί μεγαλώνουν οι οθόνες για να χωρέσει η μπαταρία που θα τροφοδοτεί όλη αυτή την ενέργεια για να βλέπουμε ποιος έχει τα μεγαλύτερα νούμερα.

Το System Customization είναι καλό και χρήσιμο. Και είναι ωραία που ο κόσμος έχει ως Hobby κάποια πράματα που τα βλέπουν μετέπειτα οι εταιρίες και τα υλοποιούν πάνω στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα τους. Άλλες νωρίτερα, άλλες αργότερα.

Αυτό που νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει οι μη-Apple-Lovers, είναι ότι δε θέλουμε να ασχολούμαστε με το τηλέφωνο συγκεκριμένα. Αλλά με όλο τον κόσμο που βρίσκεται μέσα από αυτό. Είναι ένα εργαλείο-δίοδος που δίνει ελευθερίες, παρά κλέβει προσωπικό χρόνο για να το φέρουμε στα μέτρα μας. Δίνουμε κατιτίτς παραπάνω σε χρήματα, για να κάνουν κάποιοι σωστά τη δουλειά τους (οι τεχνικοί-προγραμματιστές της εκάστοτε εταιρίας).

Και για να μην νομίζετε ότι εθελοτυφλούμε όσοι επιλέγουμε Apple Products, προκαλώ να θέσετε σημεία ελλείψεων. Η γνώμη σας, όπως και η δική μου, θεωρούνται εκ της αρχής υποκειμενικές. Αντικειμενικότητα μπορώ να δεχθώ μόνο σε νούμερα που έχουν λόγο ύπραξης και δεν είναι μόνο για το θέαμα του μεγαλύτερου!

#1167   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:55

Αγοράζεις συσκευη 700 ευρω βαση ενος benchmark ?

Aς μη μιλησω για την μηδενικη υπαρξη multi-tasking στο IOS :)

οχι αγοραζω μια συσκευη με βαση την εμπιρια χρησης και τι μου αρεσει εμφανισιακα φυσικα, οσο για το multitask θα μου πεις πως εχεις true multitask (και φυσικα δεν ξερεις τι εχεις αγορασει, γιατι πολυ απλα δεν ξερεις πως απο την 4.0.0 και μετα το android ΔΕΝ εχει true multitask αλλα δουλευει με background services)

#1168   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:58

εδω στο note2 μου ανοιγει το real racing στον μισο χρονο απο το 5αρι, τι συγκρινουμε τωρα?

στο μισο δεν ξερω αν το ανοιγει αλλα να σε πιστεψω δεν εισαι απο αυτους που λενε ψεματα σε ποσα fps τρεχει ομος το game στο ενα και σε ποσα στο αλλο? ;) γιατι εκει ειναι το παιχνιδι

#1169   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:05

οχι αγοραζω μια συσκευη με βαση την εμπιρια χρησης και τι μου αρεσει εμφανισιακα φυσικα, οσο για το multitask θα μου πεις πως εχεις true multitask (και φυσικα δεν ξερεις τι εχεις αγορασει, γιατι πολυ απλα δεν ξερεις πως απο την 4.0.0 και μετα το android ΔΕΝ εχει true multitask αλλα δουλευει με background services)

AHAHAHAHAHHAHAHAH. Το android λοιπον δεν εχει true multi-tasking, καλα που το ακουσαμε και αυτο. Εσυ εβγαλες απο το μυαλο σου οτι τα background services τα οποια τρεχουν ΜΟΝΟ για εφαρμογες που εχουν ενεργοποιημενο συγχρονισμο ειναι το multi-tasking του Android. Καλη φαση Bro. Κανε μου μια χαρη, ανοιξε εναν Browser στο iphone σου και μπες σε ενα site που εχει ειδησεις και πατα το home-button και ξανα μπες στο browser μετα απο 5 λεπτα και πες μου οσο ηταν στην μνημη αν εκανε update :) ahahahahahah

#1170   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:09

AHAHAHAHAHHAHAHAH. Το android λοιπον δεν εχει true multi-tasking, καλα που το ακουσαμε και αυτο. Εσυ εβγαλες απο το μυαλο σου οτι τα background services τα οποια τρεχουν ΜΟΝΟ για εφαρμογες που εχουν ενεργοποιημενο συγχρονισμο ειναι το multi-tasking του Android. Καλη φαση Bro. Κανε μου μια χαρη, ανοιξε εναν Browser στο iphone σου και μπες σε ενα site που εχει ειδησεις και πατα το home-button και ξανα μπες στο browser μετα απο 5 λεπτα και πες μου οσο ηταν στην μνημη αν εκανε update :) ahahahahahah

το πρωτο σου μυμημα και ειναι αυτο, ενταξει δεν μιλαω με ατομα που δεν εχουν ιδεα σορρυ! τα background services ξερεις τι κανουν?
http://www.extremete...android-and-ios

διαβασε, μην εισαστε ασχετοι και μπενετε να γραφετε οτι σας κατεβει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14