δοκίμασα και σε apple tv 3 το airplay με yosemite και ξενέρωσα... κολλάει πολύ... δεν υποστηρίζει όπως και το ιός peer το peer streaming? έχω το τελευταίο μοντέλο που υποτίθεται υποστηρίζεται...

OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 19/10/2014 - 14:43
Ad
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:12
Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως εγω εχω λατρέψει τον νεο safari
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:22
καλο μεσημερι.εχω κανει εγκαταστασει το yosemite πριν ειχα το μαβερικς ποιοσ τηα μπορουσε να μου πει αναλυτικα εδω η να μου στειλει μηνυμα προσωπικο πως να σβησω το yosemite να καθαρισει το macbook proκαι να το ξαναπερασω απο την αρχη καθαρο χωρισ υπολοιματα.δεν ειμαι καλος στον mac οποιοσ μπορεσει ασ ειναι λιγο αναλυτικοσ. ευχαριστω..
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:24
Το λειτουργικό έχει ομορφύνει πάρα πολύ
Όμως για κάποιον που έχει MB με 4GB RAM είναι πλέον, θεωρώ, απαραίτητη η αναβάθμιση σε 8GB. Από Mavericks και μετά έχει γίνει πολύ αισθητό. Όσο ήμουν σε ML δεν είχα ποτέ θέμα και τώρα κάθε τρεις και λίγο η RAM πρέπει να καθαρίζει. Με ανοιχτό Chrome και iTunes μόνο έχω 500ΜΒ ελεύθερα.
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:25
καλο μεσημερι.εχω κανει εγκαταστασει το yosemite πριν ειχα το μαβερικς ποιοσ τηα μπορουσε να μου πει αναλυτικα εδω η να μου στειλει μηνυμα προσωπικο πως να σβησω το yosemite να καθαρισει το macbook proκαι να το ξαναπερασω απο την αρχη καθαρο χωρισ υπολοιματα.δεν ειμαι καλος στον mac οποιοσ μπορεσει ασ ειναι λιγο αναλυτικοσ. ευχαριστω..
http://www.gottabemo...-os-x-yosemite/
Εδω εισαι
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:46
Πρεπει να υπαρχει bug στο monitor acticity. Με τπτ ανοιχτο μου βγαζει οτι εχω μονο ενα 1gb ελευθερη μνημη απ τα 8 που χω στο μηχανημα. Αυτη τη στιγμη ανοιξα ταυτοχρονα word excel app store itunes skype vlc utorrent safari και maps κ εχω χρησιμοποιουμενη μνημη 7.98gb αλλα το μηχανημα τρεχει μια χαρα και η πιεση μνημης ειναι σχετικα χαμηλα κ πρασινη. Ξερει κανεις το τι παιζει?
Δημοσίευση 19/10/2014 - 15:54
Το λειτουργικό έχει ομορφύνει πάρα πολύ
Όμως για κάποιον που έχει MB με 4GB RAM είναι πλέον, θεωρώ, απαραίτητη η αναβάθμιση σε 8GB. Από Mavericks και μετά έχει γίνει πολύ αισθητό. Όσο ήμουν σε ML δεν είχα ποτέ θέμα και τώρα κάθε τρεις και λίγο η RAM πρέπει να καθαρίζει. Με ανοιχτό Chrome και iTunes μόνο έχω 500ΜΒ ελεύθερα.
Εδώ και καιρό λέω ότι θα αναβαθμίσω τη μνήμη(από τα 4GB στα 16GB) αλλά όλο το ανέβαλλα.Τώρα ήρθε τελικά η ώρα για να το κάνω.
Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:33
ερώτηση: τί ακριβώς δοκίμασες; Έπαιξες αρχείο που είχες ήδη σε συσκευή σου και κόλαγε ή ταυτόχρονο down load και streaming?δοκίμασα και σε apple tv 3 το airplay με yosemite και ξενέρωσα... κολλάει πολύ... δεν υποστηρίζει όπως και το ιός peer το peer streaming? έχω το τελευταίο μοντέλο που υποτίθεται υποστηρίζεται...
Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:36
Δες http://macs.about.co...artup-Drive.htmκαλο μεσημερι.εχω κανει εγκαταστασει το yosemite πριν ειχα το μαβερικς ποιοσ τηα μπορουσε να μου πει αναλυτικα εδω η να μου στειλει μηνυμα προσωπικο πως να σβησω το yosemite να καθαρισει το macbook proκαι να το ξαναπερασω απο την αρχη καθαρο χωρισ υπολοιματα.δεν ειμαι καλος στον mac οποιοσ μπορεσει ασ ειναι λιγο αναλυτικοσ. ευχαριστω..
Δημοσίευση 19/10/2014 - 16:39
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάνε ένα googlαρισμα για διαχείρηση μνήμης στο yosemite.Το λειτουργικό έχει ομορφύνει πάρα πολύ
Δημοσίευση 19/10/2014 - 17:22
Για το instant hotspot πρεπει να χω ανοιχτα και τα bt? Χωρις ανοιχτο το bt σε τηλεφωνο κ mac δεν μου το βρισκει. Επισης handoff επισης με bt, σωστα? To wifi μονο ειναι αρκετο για τις κλησεις οπως ειδα.
Δημοσίευση 19/10/2014 - 17:56
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάνε ένα googlαρισμα για διαχείρηση μνήμης στο yosemite.
Τι εννοείς δεν είναι έτσι; Από πέρυσι που αναβάθμισα σε Mavericks έχω συνεχές θέμα με τη RAM. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσο ήμουν σε ML δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Δημοσίευση 19/10/2014 - 18:35
Δημοσίευση 19/10/2014 - 18:37
Τι εννοείς δεν είναι έτσι; Από πέρυσι που αναβάθμισα σε Mavericks έχω συνεχές θέμα με τη RAM. Δεν είναι τυχαίο το ότι όσο ήμουν σε ML δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Και στο δικό μου μηχάνημα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει από πέρσι με το Maverics.
Δημοσίευση 19/10/2014 - 18:37
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες