Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

OS X Yosemite - 10.10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 19/10/2014 - 18:38

Ειναι φυσιολογικο μετα το update σε Yosemite.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/10/2014 - 18:44

Προσωπικά και στον iMac και στο macbook prο βλέπω καλύτερη διαχείριση. 

Καλό θα ήταν μετά το upgrade να κάνετε ένα repair disk permissions από το disk utility στον δίσκο σας. 

γενικα αυτο τι κανει σε ποιο τομεα βοηθαει?στο show details μου εχει βγαλει 1 εκατομμυριο αρχεια!

αααα και κατι αλλο αφου το ολοκληρωσει κανουμε καποια αλλη ενεργεια?παταμε καποιο αλλη επιλογη?

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 19/10/2014 - 18:46

#723   niksim

niksim

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/10/2014 - 19:17

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί από ότι διάβασα δεν το έχει αναφέρει κανένας σαν πρόβλημα. Πέρασα όχι με clean install αλλά με upgrade από mavericks σε yosemite σε macbook pro retina late 13 και παρατηρώ ότι κάθε φορά που ανοίγει, μόλις γεμίσει η μπάρα και εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας και το dock σβήνει η οθόνη για 1sec, δείχνει το dock κάπου στη μέση και μετά όλα καλά. Το κάνει σε κάποιον άλλο αυτό; Ξέρουμε πως διορθώνεται; Θέλω να αποφύγω το clean install γιατί θέλει αρκετή δουλειά.

#724   interseptoras

interseptoras

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Twitter:@interseptoras
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 3
  • GameCenter:interseptoras

Δημοσίευση 19/10/2014 - 19:42

καλησπερα στην παρεα.να ρωτησω και εγω για ενα προβλημα που μου κανει ο imac 21.5 mid 2010 μετα την εγκατασταση του yosemite.οταν παιζει καποιο βιντεο απο το youtube μου κανει ορισμενες φορες μικρες διακοπες στον ηχο.στιγμιαιες.μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

#725   CR3T4N

CR3T4N

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 20:04

παιδια απο antivirus ποια προτεινεται για Yosemite? Σε mavericks ειχα το sophos αλλα στο σαιτ δεν βλεπω να λεει οτι υποστηριζει Yosemite. Καμμια γνωμη?

#726   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/10/2014 - 20:14

παιδια απο antivirus ποια προτεινεται για Yosemite? Σε mavericks ειχα το sophos αλλα στο σαιτ δεν βλεπω να λεει οτι υποστηριζει Yosemite. Καμμια γνωμη?

Εχεις τον Σοφοκλη; Σοβαρα; Δεν ηξερα οτι τον ξερουν πολλα ατομα.

Παντως εγω θα ελεγα να μην βαλεις ουτε αυτο. 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#727   cal

cal

iPH Enthousiast

• 479 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 19/10/2014 - 20:52

να προσέχεις τι κατεβάζεις και που μπαίνεις και δεν χρειάζεται antivirus. Περισσότερη ζημιά κάνουν παρά καλο. Αν επιμένεις πάντως σου προτείνω το clamxav

#728   cal

cal

iPH Enthousiast

• 479 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 20:58

παιδιά σε όσος υπάρχει υπερφόρτωση της ram το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ και δούλευαν οι ανεμιστήρες συνέχεια. Σήμερα παρατήρησα ότι αυτά εξαφανίστηκαν και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η διαχείριση μνήμης. η λειτουργία έχει επανέλθει όπως ήταν στα mavericks.

macbook white late 2009 ssd 4gb ram clean install

Τελευταία επεξεργασία από: cal, 19/10/2014 - 20:59

#729   ddr2

ddr2

iPH Member

• 297 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:03

Καλησπέρα.

Πώς θα κάνω το macbook pro να μην μπαίνει σε ύπνο ποτέ, όταν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα?

#730   CR3T4N

CR3T4N

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:05

Εχεις τον Σοφοκλη; Σοβαρα; Δεν ηξερα οτι τον ξερουν πολλα ατομα.

Παντως εγω θα ελεγα να μην βαλεις ουτε αυτο. 

ειχα και το little snitch αλλα το εβγαλα 

#731   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:06

3 καρτελες στον chrome, facebook, iphonehellas και autoblog, viber ανοιχτο και mail app. H ram στο 60% απο τα 8GB.

Aλλα δεν βλεπω να κολλαει η να εχει θεμα. Μηπως αυτο που ασχολιομαστε με την ραμ ειναι placebo; Βασικα κ VMware να ανοιξω και να παει στο 99% παλι θεμα δεν εχω. 

Κ το iPhone εχει 1 ραμ αλλα δεν ειδα να μασαει πουθενα. 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#732   CR3T4N

CR3T4N

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:09

να προσέχεις τι κατεβάζεις και που μπαίνεις και δεν χρειάζεται antivirus. Περισσότερη ζημιά κάνουν παρά καλο. Αν επιμένεις πάντως σου προτείνω το clamxav

χμ δεν ξερω ακουγονται πολλα και πλεον ειναι και το αλλο , οταν εχεις και παρε δωσε με στικακια γινεσαι και μεταφορεας ιων αθελα σου αν δεν εχεις κατι να ελεγχει ετσι δεν ειναι? παντως οσο ειχα το σοφοκλη δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Γενικα ομως προσεχω που μπαινω

#733   cal

cal

iPH Enthousiast

• 479 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:12

Καλησπέρα.

Πώς θα κάνω το macbook pro να μην μπαίνει σε ύπνο ποτέ, όταν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα?

θα πας στον πίνακα ελεγχου στη λάμπα και θα επιλέξεις εκεί που λέει τροφοδοτικό και θα πας και τις δυο μπάρες τερμα δεξια

#734   djphilip80

djphilip80

iPH User

• 183 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:djphilip_

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:13

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί από ότι διάβασα δεν το έχει αναφέρει κανένας σαν πρόβλημα. Πέρασα όχι με clean install αλλά με upgrade από mavericks σε yosemite σε macbook pro retina late 13 και παρατηρώ ότι κάθε φορά που ανοίγει, μόλις γεμίσει η μπάρα και εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας και το dock σβήνει η οθόνη για 1sec, δείχνει το dock κάπου στη μέση και μετά όλα καλά. Το κάνει σε κάποιον άλλο αυτό; Ξέρουμε πως διορθώνεται; Θέλω να αποφύγω το clean install γιατί θέλει αρκετή δουλειά.

Το κανει και σε εμενα αυτο με το dock που το δειχνει στη μεση οπως επισης και σε τερματισμο ή restart σαν να κολαει στιγμιαια η οθονη. Να σημειωσω οτι ειμαι με clean install (mbpr 15 mid 2014)

#735   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/10/2014 - 21:14

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου;;πολυ ωραιο και ομορφο το yosemite αλλα εχθες πατουσα shut down και δεν εσβηνε με τιποτα!!υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα και αν ναι πως διορθωνει;;

Και εμένα δεν μου έκανε κλείσιμο η επανεκκίνηση.

Έκανα έλεγχο του δίσκου από τα βοηθήματα disk utility και βρήκε σφάλματα , στην επισκευή δεν τα κατάφερε να τα διορθώσει.

Όποτε backup , εκκίνηση με #R σβήσιμο δίσκου και επαναφορά από backup μετά για σιγουριά επανεγκατάσταση του Yosemite και όλα δουλεύουν ρολόι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες