Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει ένα lag στο magic mouse περίπου 0,5 δευτ.;;;

OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 23/10/2014 - 22:03
Ad
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:03
Παιδια καλησπερα,ερχομαι απο clean install se yosemite,και εχω εναν δικτυακο σκληρο δισκο wd οπου και κραταω backup απο time machine.Μπηκα λοιπον με migration assistant και απο τον σκληρο που κραταω τα backups μου εβγαλε μονο το τελευταιο που ειναι απο yosemite...τα παλια απο maverics δεν μου τα εμφανιζει και εχω σημαντικα αρχεια που πρεπει να επαναφερω..καμια ιδεα?
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 23/10/2014 - 23:07
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:03
Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει ένα lag στο magic mouse περίπου 0,5 δευτ.;;;
Εγώ είδα 00.01.0046.00. Αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω ...

Όχι καμία ...
@CaLi@
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:06
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:22
Παιδια καλησπερα,ερχομαι απο clean install se yosemite,και εχω εναν δικτυακο σκληρο δισκο wd οπου και κραταω backup απο time machine.Μπηκα λοιπον με migration assistant και απο τον σκληρο που κραταω τα backups μου εβγαλε μονο το τελευταιο που ειναι απο yosemite...τα παλια απο maverics δεν μου τα εμφανιζει και εχω σημαντικα αρχεια που πρεπει να επαναφερω..καμια ιδεα?
Πρόχειρη λύση.. Μπες στα backup σου μέσω finder. H μακακία είναι οτι θα πρέπει να πάρεις τα αρχεία που θές χειροκίνητα και άν είναι πολλά ΓΜΤ...
Θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ πιο εμπεριστατωμένα για κάποια σωστή λύση. Πάντως μην ανησυχείς γιατί δεν πρόκειται να χάσεις τπτ.
Δημοσίευση 23/10/2014 - 23:25
Πρόχειρη λύση.. Μπες στα backup σου μέσω finder. H μακακία είναι οτι θα πρέπει να πάρεις τα αρχεία που θές χειροκίνητα και άν είναι πολλά ΓΜΤ...
Θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ πιο εμπεριστατωμένα για κάποια σωστή λύση. Πάντως μην ανησυχείς γιατί δεν πρόκειται να χάσεις τπτ.
πως μπενω στα backup μεσω finder?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 00:36
Το 0,5 είναι συμβολικό. Σε MacBook Air Χρησιμοποιώντας την μπαταρία Εμφανίζει αυτή τη μικρή Καθυστέρηση απόκρισης. Συνδεδεμένο με το φορτιστή δεν έχω πρόβλημα
Και επειδή το έψαξα ορίστε:https://discussions..../thread/6606157
Δημοσίευση 24/10/2014 - 00:41
Ανοίγεις τον finder και βλέπεις απο εκεί το δίσκο σου, οπότε μπαίνεις στο backup.db και βρίσκεις αυτό που θες. Αν δεν σου εμφανίζει εκεί το δίσκο, τσέκαρε στις preferences του finder μα σου δείχνει τους δίσκους. Άν πάλι δεν τον βλέπεις, κάρφωσε το σκληρό στο mac και....πως μπενω στα backup μεσω finder?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 00:54
τον εχω καρφωμενο με ethernet ...στον φακελο timenachine εχει το πατακατω οπου παταω και μου λεει the followning disk images couldnt be opened.Ανοίγεις τον finder και βλέπεις απο εκεί το δίσκο σου, οπότε μπαίνεις στο backup.db και βρίσκεις αυτό που θες. Αν δεν σου εμφανίζει εκεί το δίσκο, τσέκαρε στις preferences του finder μα σου δείχνει τους δίσκους. Άν πάλι δεν τον βλέπεις, κάρφωσε το σκληρό στο mac και....

Δημοσίευση 24/10/2014 - 06:21
Και επειδή το έψαξα ορίστε:https://discussions..../thread/6606157
Μπράβο φίλε μου και έτσι πρέπει να κάνει ο καθένας!! Να ψάχνει!!
+1 από εμένα!!

Δεν έχω το παραμικρό όπως σου είπα πρόβλημα.. Ευτυχώς!!

@CaLi@
Δημοσίευση 24/10/2014 - 12:53
Παιδια ποια microsoft office ειναι συμβατα με yosemite?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 13:00
Κατα την εγκατάσταση του Yosemite με σταματάει μετα απο λιγο και μου βγάζει οτι δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση του OS X στον υπολογιστή διότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατα την εξαγωγη αρχείων απο το πακέτο "Essentials.pkg". Μου επιτρέπει να κανω μονο επανεκκίνηση την οποία εχω προσπαθήσει ηδη 5 φορές αλλα πάντα κολλάει.
Τι μπορώ να κανω;
Το time machine δίσκο δεν τον εχω μαζί μου και πρακτικά δεν εχω back up αυτή την στιγμή.
Δημοσίευση 24/10/2014 - 13:51
Καλησπέρα.
Κατα την εγκατάσταση του Yosemite με σταματάει μετα απο λιγο και μου βγάζει οτι δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση του OS X στον υπολογιστή διότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατα την εξαγωγη αρχείων απο το πακέτο "Essentials.pkg". Μου επιτρέπει να κανω μονο επανεκκίνηση την οποία εχω προσπαθήσει ηδη 5 φορές αλλα πάντα κολλάει.
Τι μπορώ να κανω;
Το time machine δίσκο δεν τον εχω μαζί μου και πρακτικά δεν εχω back up αυτή την στιγμή.
google it...βλεπω οτι υπαρχουν αναφορες
Δημοσίευση 24/10/2014 - 14:11
Ευχαριστω για την συμβουλή. Το έψαξα και βρήκα οτι οντως υπάρχει θέμα. Μια λύση ήταν να κανω επαλήθευση δίσκου. Το έκανα και μου έβγαλε σφάλμα και οτι ο δίσκος πρέπει να επισκευαστεί. Έκανα και επισκευή και έβγαλε ξανά σφάλμα: δεν ειναι δυνατή η κατάργηση προσάρτησης του τόμου για επισκευή.google it...βλεπω οτι υπαρχουν αναφορες
Εχει κανεις κάποια συμβουλή γι αυτο; Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες γι αυτο συγκεκριμένα.
Δημοσίευση 24/10/2014 - 14:23
Επιτελους το βαλαμε και μεις...
πολυ ωραιο εκ πρωτης ματιας
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες