OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:51
Ad
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:52
Παιδια γτ οποτε κανω restart φορτωνει μια μπαρα οταν βγενει το μηλο;καθε φορα που κανω restart...συμβαινει σε πολλους;
Σε όλους!
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:56
γιατί έτσι είναι το yosemite...άντε μην πω καμιά κουβέντα για το γεμάτο bugs λογισμικό...500 reports στείλαμε στη beta έκδοση και αυτοί μας προσημείωσαν!!
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:24
γιατί έτσι είναι το yosemite...άντε μην πω καμιά κουβέντα για το γεμάτο bugs λογισμικό...500 reports στείλαμε στη beta έκδοση και αυτοί μας προσημείωσαν!!
τελικα εκανες τιποτα με το mouse?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:29
Ειναι bug του Yosemite.Το είχα καταθέσει όταν ακομα τεσταραμε το beta.Στα MacBook Air ακομα και pro με τη χρήση μπαταρίας υπαρχει lug, ειναι θέμα Bluetooth.Οταν ειναι στην πρίζα χάνεται το lug.Ολα καλα!!!Γεια σου ρε apple!!!τελικα εκανες τιποτα με το mouse?
Τελευταία επεξεργασία από: livistros, 24/10/2014 - 21:30
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:35
Ειναι bug του Yosemite.Το είχα καταθέσει όταν ακομα τεσταραμε το beta.Στα MacBook Air ακομα και pro με τη χρήση μπαταρίας υπαρχει lug, ειναι θέμα Bluetooth.Οταν ειναι στην πρίζα χάνεται το lug.Ολα καλα!!!Γεια σου ρε apple!!!
Aφου δεν ακουει τι τις στελνεις χαιρετισματα? ...αρα λογικα κανει κοψιματα το bluetooth για οικονομια οταν ειναι με μπαταρια.
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:38
Aφου δεν ακουει τι τις στελνεις χαιρετισματα?
...αρα λογικα κανει κοψιματα το bluetooth για οικονομια οταν ειναι με μπαταρια.
Χαχαχα!!!ηταν ομαδικά εκείνα τα χαιρετίσματα.Οχι δεν το κανει απο οικονομία.Μαλιστα να σου πω οτι μειώθηκαν οι ώρες λειτουργίας στα laptops εξαιτίας άλλων bugs.Πεποιθηση μου ειναι οτι θα παει για update σύντομα
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:41
Ειναι bug του Yosemite.Το είχα καταθέσει όταν ακομα τεσταραμε το beta.Στα MacBook Air ακομα και pro με τη χρήση μπαταρίας υπαρχει lug, ειναι θέμα Bluetooth.Οταν ειναι στην πρίζα χάνεται το lug.Ολα καλα!!!Γεια σου ρε apple!!!
Λοιπόν είμαι με μπαταρία τώρα, για πες μου που δημιουργείτε το lug και πότε ... Έχω το ασύρματο πληκτρολόγιο επάνω του και εξωτερική οθόνη μέσω lighting --> HDMI..
Τι πρέπει να κάνω για να το δω??
@CaLi@
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:47
στην εκκίνηση των κινήσεων σου, δηλαδή, άσε το ποντίκι 5 δευτερόλεπτα για παράδειγμα, έπειτα κάνε μια μικρή κίνηση και θα παρατηρήσεις ότι ξεκινά ο κέρσορας με μια μικρή καθυστέρηση.
Πριν πάρεις φόρα και "μου την πεις καλοπροαίρετα", κοίτα και εδώ:https://discussions..../thread/6606157 γιατί τρελός δεν είμαι αλλά ούτε εμπαθής με την apple, καθώς μέχρι boxerακι apple έχω!!!
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:54
στην εκκίνηση των κινήσεων σου, δηλαδή, άσε το ποντίκι 5 δευτερόλεπτα για παράδειγμα, έπειτα κάνε μια μικρή κίνηση και θα παρατηρήσεις ότι ξεκινά ο κέρσορας με μια μικρή καθυστέρηση.
Πριν πάρεις φόρα και "μου την πεις καλοπροαίρετα", κοίτα και εδώ:https://discussions..../thread/6606157 γιατί τρελός δεν είμαι αλλά ούτε εμπαθής με την apple, καθώς μέχρι boxerακι apple έχω!!!
Ποτέ δεν την λέω σε κανέναν (Αν δεν υπάρχει λόγος ) Nαι το κάνει...
Δηλαδή είναι πρόβλημα αυτό τελικά? Δεν μπορεί η θεωρία του Δημήτρη να είναι σωστή >? Έχει υπάρξει επίσημη απάντηση>?
@CaLi@
Δημοσίευση 24/10/2014 - 21:59
Ποτέ δεν την λέω σε κανέναν (Αν δεν υπάρχει λόγος
) Nαι το κάνει...
Δηλαδή είναι πρόβλημα αυτό τελικά? Δεν μπορεί η θεωρία του Δημήτρη να είναι σωστή >? Έχει υπάρξει επίσημη απάντηση>?
Ναι βρε ολα καλα δεν παρεξηγούμαι,δεν ειμαι τέτοιος.Τι να σου πω,πάντως ειναι κανονικό lug.εγω εκανα reset την pram αλλα τζίφος.Υπομονη...
Παντως ξέρεις κάτι,απογοητεύτηκα λιγάκι απο την apple.Αρκετες ατέλειες η μια πίσω απο την άλλη,πράγμα που δεν μας είχε συνηθίσει.
Επίσης κρίμα που δεν υποστηρίζει το handoff Mac mini και MacBook Air 2012 και κάτω.Κατα τα αλλα πλήρης η υποστήριξη.
Δημοσίευση 24/10/2014 - 22:01
Ναι βρε ολα καλα δεν παρεξηγούμαι,δεν ειμαι τέτοιος.Τι να σου πω,πάντως ειναι κανονικό lug.εγω εκανα reset την pram αλλα τζίφος.Υπομονη...
Παντως ξέρεις κάτι,απογοητεύτηκα λιγάκι απο την apple.Αρκετες ατέλειες η μια πίσω απο την άλλη,πράγμα που δεν μας είχε συνηθίσει.
Επίσης κρίμα που δεν υποστηρίζει το handoff Mac mini και MacBook Air 2012 και κάτω.Κατα τα αλλα πλήρης η υποστήριξη.
Καλά αυτό είναι κάτι που μας έχει στεναχωρέσει όλους αλλά είναι άλλο θέμα...
Σοβαρά σε MacBook Air του 12 δεν παίζει??
@CaLi@
Δημοσίευση 24/10/2014 - 22:04
Καλά αυτό είναι κάτι που μας έχει στεναχωρέσει όλους αλλά είναι άλλο θέμα...
Σοβαρά σε MacBook Air του 12 δεν παίζει??
το handoff δεν υπάρχει ούτε σαν επιλογή στις ρυθμίσεις
Δημοσίευση 24/10/2014 - 22:09
Ε αυτό και αν είναι κόκκινη... Έλεος!
@CaLi@
Δημοσίευση 24/10/2014 - 22:13
Έχεις το συγκεκριμένο Laptop??
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες