Sorry παιδες νομιζω καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν μπορω να το βρω
ξερει καποιος να μου πει πως θα επαναφερω την Ελληνικη σημαια αντι του λ?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 14:52
Δημοσίευση 24/10/2014 - 16:29
Καλησπερα.
Εχεις κανεις σας προβλημα με το Wi-Fi?
Ρωταω γιατι απο τοτε που εβαλα το Yosemite με clean install εχω συνεχεια προβλημα με το ιντερνετ μεσω Wi-Fi. Δουλευει για λιγο και μετα γινεται πολυυυ αργο.. Φτιαχνει, χαλαει κτλ κλτ κτλ.
Το iPhone που ειναι συνδεδεμενο στο ιδιο δικτυο δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα οπως επισης και πριν με το Mavericks δουλευε μια χαρα!
Εψαξα και στο ιντερνετ και απ΄ οτι φαινεται το εχουν κι αλλοι το συγκεκριμενο προβλημα! Δοκιμασα και τις διαφορες λυσεις που προτεινουν αλλα φως δεν ειδα!
Δημοσίευση 24/10/2014 - 16:32
Εδώ είσαι
http://www.iphonehel...m/topic/150643-οδηγός-ελληνική-σημαία-στο-ελληνικό-πληκτρολό/
Δημοσίευση 24/10/2014 - 17:14
Παιδεία κατεβάζω και εγώ το καινούριο λειτουργικό στο macbook air μου, και επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνω από τότε που πήρα το macbook θέλω να ρωτήσω όταν κατέβει τι πρέπει να κάνω για να το περάσω ; Επίσης έχει επιλογή γλώσσας Ελληνικά; ρωτάω γιατί θέλω να είναι το λειτουργικό στα Ελληνικά. Επίσης τα αρχεία μου και τα προγράμματα μου θα κρατηθούν αυτόματα ; ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Επίσης όλα τα προγράμματα που έχω όπως pages imovie iphoto κτλπ θα εγκατασταθούν μαζι με το καινούριο λειτουργικό ξανά ; Θα είναι δηλαδή όπως το πηρα στην αρχή το λάπτοπ με τα προγράμματα αυτά προ-εγκατεστημένα;
Τελευταία επεξεργασία από: TrankLL, 24/10/2014 - 17:18
Δημοσίευση 24/10/2014 - 17:19
το κατεβαζεις απο appstore και το περνας κανονικα απο πανω και δεν χανεις τιποτα αφου εχεις κρατησει ενα back up στο time machine σε περιπτωση που κατι παει στραβα....Παιδεία κατεβάζω και εγώ το καινούριο λειτουργικό στο macbook air μου, και επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνω από τότε που πήρα το macbook θέλω να ρωτήσω όταν κατέβει τι πρέπει να κάνω για να το περάσω ; Επίσης έχει επιλογή γλώσσας Ελληνικά; ρωτάω γιατί θέλω να είναι το λειτουργικό στα Ελληνικά. Επίσης τα αρχεία μου και τα προγράμματα μου θα κρατηθούν αυτόματα ; ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Επίσης όλα τα προγράμματα που έχω όπως pages imovie iphoto κτλπ θα εγκατασταθούν μαζι με το καινούριο λειτουργικό ξανά ; Θα είναι δηλαδή όπως το πηρα στην αρχή το λάπτοπ με τα προγράμματα αυτά προ-εγκατεστημένα;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 17:29
Με την γλώσσα του λειτουργικού τι γίνετε; θα έχω ελληνικά ; Επίσης να το περάσω από πάνω ή να κάνω clean install;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 18:28
περνα το απο πανω δεν θα εχεις θεμα.και ελληνικα ναι εχειΜε την γλώσσα του λειτουργικού τι γίνετε; θα έχω ελληνικά ; Επίσης να το περάσω από πάνω ή να κάνω clean install;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 18:42
Το θέμα είναι ότι εχει φουλαρι ο σκληρός μου και δεν έχω δίσκο να κάνω ένα restore με time machine. Αμα το βάλω να κατεβαίνει και το κάνω εγκατάσταση μόλις πάρω καινούριο εξωτερικό γίνετε; Μπορώ να το έχω στο macbook και να λειτουργώ για λίγο ακόμα το παλιό; Επίσης τι εξωτερικό λέτε να πάρω ;
Τελευταία επεξεργασία από: TrankLL, 24/10/2014 - 18:43
Δημοσίευση 24/10/2014 - 18:56
με το time machine κρατας back up στο λογισμικο που εισαι τωρα(για τον λογο οτι μπορει να παει κατι στραβα στην εγκατασταση του yosemite)απο κει και περα κατεβαζεις απο appstore το yosemite και το περνας απο πανω.και εισαι οκ.Το θέμα είναι ότι εχει φουλαρι ο σκληρός μου και δεν έχω δίσκο να κάνω ένα restore με time machine. Αμα το βάλω να κατεβαίνει και το κάνω εγκατάσταση μόλις πάρω καινούριο εξωτερικό γίνετε; Μπορώ να το έχω στο macbook και να λειτουργώ για λίγο ακόμα το παλιό; Επίσης τι εξωτερικό λέτε να πάρω ;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 19:03
με το time machine κρατας back up στο λογισμικο που εισαι τωρα(για τον λογο οτι μπορει να παει κατι στραβα στην εγκατασταση του yosemite)απο κει και περα κατεβαζεις απο appstore το yosemite και το περνας απο πανω.και εισαι οκ.
Αμα το κατεβάσω δεν γινετε να το έχω το προγραμμα μέσα στο λαπτοπ μέχρι να κάνω backup;; Πρέπει να το εγκαταστήσω αμέσως το καινούριο λειτουργικό;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 19:05
Αμα το κατεβάσω δεν γινετε να το έχω το προγραμμα μέσα στο λαπτοπ μέχρι να κάνω backup;; Πρέπει να το εγκαταστήσω αμέσως το καινούριο λειτουργικό;
Όχι δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να μην συνεχίσεις στην εγκατάσταση και θα είναι στα προγράμματα σου όταν θέλεις εσύ να το περάσεις.
Δημοσίευση 24/10/2014 - 19:07
Όχι δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να μην συνεχίσεις στην εγκατάσταση και θα είναι στα προγράμματα σου όταν θέλεις εσύ να το περάσεις.
Ωραία. Γιατί δεν έχω σκληρό τώρα, και θέλω να κάνω και ενα backup για σιγουριά. jim εσύ έχεις να προτείνεις κανένα καλό εξωτερικό 500-750gb ;
Δημοσίευση 24/10/2014 - 19:10
Ωραία. Γιατί δεν έχω σκληρό τώρα, και θέλω να κάνω και ενα backup για σιγουριά. jim εσύ έχεις να προτείνεις κανένα καλό εξωτερικό 500-750gb ;
Έχουν πέσει ευτυχώς οι τιμές.
1TB. http://www.e-shop.gr...um-p-PER.304697
Δημοσίευση 24/10/2014 - 19:12
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:02
Ρε παιδιά στα μηνύματα δεν υπάρχει η επιλογή, όπως στο iPhone, για κατάργηση της προεπισκόπησης;
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες