Ο χρήστης atari4, στις 23 Oct 2014 - 11:38, έγραψε:
Κανεις λάθος εδω.
Αυτό είναι υγρό στην αρχή σωστα; Μπορει να μπει στο ακουστικο πχ κατα την εφαρμογη και να χαλάσει.
Τελος η συγκριση στο video, για να με πεισουν και μενα, πρεπει να γινει σε μιση οθονη χωρις εφαρμογη και μιση με. Και να το χαρασσουν να δουμε οτι χαρασσεται η μιση οθονη και η μιση οχι. Και οχι να βαζουν στη μιση μεμβρανη και στην αλλη μιση το δηθεν υλικο. DIVER βλεπω εισαι εδω, θα το κανεις escalate; 
Αστόν ρε θα κάνει κανένα μελάνι λάθος και θα βγει το τατού αλέ ντε λον...
Ο χρήστης nsxbass, στις 23 Oct 2014 - 11:30, έγραψε:
Πολύ θετικό από πλευράς εταιρείας η εγγύηση που προσφέρεται.
Αν μη τι άλλο δείχνει μία σιγουριά προς το προϊόν τους.
Το πρόβλημα είναι ότι ΑΝ τελικά γρατζουνιστεί ας πούμε στους 6 μήνες και η Paintbull καλύψει την αλλαγή οθόνης, τότε πολύ απλά θα χαθεί κάθε υπόλοιπο εγγύησης.
Αναμένω λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο μηχάνημα που το αφαιρεί.
Τέλος, η άποψή μου είναι ότι εφόσον είναι κάτι που εφαρμόζεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ του τηλεφώνου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος η εφαρμογή του να ακυρώσει την εγγύηση ακόμα και αν γίνει αντιληπτό στο σέρβις.
Αν δηλαδή εγώ έχω τρέλα και βάψω εξωτερικά το τηλέφωνό μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο θα χάσω την εγγύησή του? Δε νομίζω.
Εντάξει!! Αυτό δεν το περίμενα από εσένα!!!
Αυτό έλειπε να κάνεις ότι γουστάρεις εσύ στην συσκευή και μετά να ζητάς και τα ρέστα αν δεν έχεις ασφάλεια όπως το Apple care+
Καλά περιμένω τον πρώτο να κλαίει για να γελάω μαζί του!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 23/10/2014 - 13:46