Είμαι κάτοχος ενός iphone , ipad και apple TV εδώ και αρκετό καιρό με τις λειτουργίες τους και το IOS να μπορώ να λεώ ότι το γνωρίζω και γενικότερα μπορώ το χειριστώ άνετα . Είμαι επίσης κάτοχος ενός pc από τα πολλά που έχω αλλάξει στην ζωή μου <<συμβατό>> που λέγαμε κάποτε εμείς οι μεγαλύτεροι windows λειτουργικό . Εδώ και αρκετό καιρό ψήνομαι να το γυρίσω μετά από τόσα χρόνια σε apple pc και θα ήθελα με την βοήθεια κάποιον <<ειδικών>> δηλαδή είδη χρηστών αν θα ήταν καιρός να κόψω την παλιά μου συνήθεια που είναι το PC ΙΒΜ (χαχαχαχα) . H αλήθεια είναι ότι θέλω να δω το λειτουργικό των υπολογιστών της apple με μεγάλο ενδιφέρον αλλά από την άλλη θέλω να μπορώ να καλύψω και τις ανάγκες μου ………..
Οι ανάγκες είναι
-
Κατέβασμα διαφόρων αρχείων
Παρακολούθηση video – ταινιών και πολύ streaming σε TV με την εφαρμογή Air video από το iphone με την βοήθεια apple tv . - Ιντερνετ -επεξεργασία κειμένου και τις κλασικές λειτουργίες άντε και καμία επεξεργασία video
- Τέλος και σημαντικότερο θα ήθελα να μπορώ να μπορώ να παίζω και κάποια παιχνίδια τύπου call of duty κτλ. (δηλαδή games που θέλουν ένα πιο εξιδικευμένο hardware)
H ερώτηση είναι με ένα ποσό των 1000 ευρώ άντε 1200 ευρώ θα μπορώ να καλύψω τα παραπάνω