Ε μα όλοι για την οθόνη και για τη μπαταρία γυρίσαμε...Θυμάμαι λέγαμε τι καλά θα ήταν να είχαμε ένα note2 με iOS...μαι ντριμ καμ τρου μπιτσιζ
Εσυ εισαι iphonακιας ετσι κ αλλιως, ασε τον προλογο[emoji12][emoji12][emoji12]
Δημοσίευση 18/01/2015 - 16:02
Ε μα όλοι για την οθόνη και για τη μπαταρία γυρίσαμε...Θυμάμαι λέγαμε τι καλά θα ήταν να είχαμε ένα note2 με iOS...μαι ντριμ καμ τρου μπιτσιζ
Δημοσίευση 18/01/2015 - 16:04
Δημοσίευση 18/01/2015 - 16:25
Εχετε πολυ γελιο
Go on
Δημοσίευση 18/01/2015 - 17:18
Το θέμα της RAM είναι το αντίστοιχο θέμα που είχαμε με το μέγεθος και την οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Οι περισσότεροι δεν ήθελαν μεγαλύτερη μιας και ήταν το "ιδανικό". Το 'λεγε η Apple και συνεπώς έτσι ήταν. Αυτό μέχρι και πριν λίγους μήνες.
Τη κατάληξη συνεπώς σε λίγο καιρό με τη παρουσιάση του νέου S μπορούμε εύκολα να τη φανταστούμε. "Αυτό που έλειπε."
Δημοσίευση 18/01/2015 - 17:34
Κάτι θα βρεθεί να λείπει και μετά απ αυτό Nick. Classic...Το θέμα της RAM είναι το αντίστοιχο θέμα που είχαμε με το μέγεθος και την οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Οι περισσότεροι δεν ήθελαν μεγαλύτερη μιας και ήταν το "ιδανικό". Το 'λεγε η Apple και συνεπώς έτσι ήταν. Αυτό μέχρι και πριν λίγους μήνες.
Τη κατάληξη συνεπώς σε λίγο καιρό με τη παρουσιάση του νέου S μπορούμε εύκολα να τη φανταστούμε. "Αυτό που έλειπε."
Δημοσίευση 18/01/2015 - 17:41
Δημοσίευση 18/01/2015 - 17:56
Το θέμα της RAM είναι το αντίστοιχο θέμα που είχαμε με το μέγεθος και την οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Δημοσίευση 18/01/2015 - 18:07
Εχω την εντυπωση οτι μπερδευετε λιγο τις εννοιες.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πει "προτιμω 1 γιγα αντι για 2". Αντιθετως υπαρχει πολυς κοσμος που θα πει οτι προτιμα ενα βολικο σε μεγεθος τηλεφωνο απο κατι μεγαλο .
Τωρα το αν υφισταται λογος η οχι αυτο το ξερει η καλυτερα το αποφασιζει η ιδια εταιρεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Δημοσίευση 18/01/2015 - 18:35
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως πλέον;; Ότι αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δώσει μικρό τηλ (aka 4") με 2gb ram. Θα εστιάσει στο plus απ ότι φαίνεται. Το λόγο δεν τον καταλαβαίνω ειλικρινά αλλά και ποιος είμαι εγώ θα μου πεις....Εχω την εντυπωση οτι μπερδευετε λιγο τις εννοιες.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πει "προτιμω 1 γιγα αντι για 2". Αντιθετως υπαρχει πολυς κοσμος που θα πει οτι προτιμα ενα βολικο σε μεγεθος τηλεφωνο απο κατι μεγαλο .
Τωρα το αν υφισταται λογος η οχι αυτο το ξερει η καλυτερα το αποφασιζει η ιδια εταιρεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Δημοσίευση 18/01/2015 - 18:43
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως πλέον;; Ότι αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δώσει μικρό τηλ (aka 4") με 2gb ram. Θα εστιάσει στο plus απ ότι φαίνεται. Το λόγο δεν τον καταλαβαίνω ειλικρινά αλλά και ποιος είμαι εγώ θα μου πεις....
αν σκοπευει να στηριξει τις μικρες οθονες ισως το τρεναρει για τους δικους της ακαταλαβιστικους για εμας και κοντρα με την κοινη λογικη λογους αλλα θα αναγκαστει καποια στιγμη λογω της εξελιξης και τις επιπλεον δυνατοτητες του ιδιου του λειτουργικου.
Δημοσίευση 18/01/2015 - 21:34
Αν επιτέλους σταματήσει το reload στο Safari τότε όντως θα είναι αυτό που ελειπε.Το θέμα της RAM είναι το αντίστοιχο θέμα που είχαμε με το μέγεθος και την οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Δημοσίευση 18/01/2015 - 21:56
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/01/2015 - 21:58
Δεν ανοιγουμε σιγα σιγα ενα θεμα "Μεταβαση απο 1gb σε 2gb";
Προσθεσε και τα πλεονεκτηματα
Δημοσίευση 18/01/2015 - 22:11
Δεν ανοιγουμε σιγα σιγα ενα θεμα "Μεταβαση απο 1gb σε 2gb";
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες