Αρχισαν τα όργανα.. Quest ... SG64
Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι
Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 15/11/2017 - 00:50
Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:49
Αρχισαν τα όργανα.. Quest ... SG64
Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 15/11/2017 - 00:50
Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:54
Για να επανέλθω λίγο στο θέμα με τις γρατζουνιές αν η κατάσταση είναι ίδια με το Apple Watch θα συμβαίνουν τα εξής. Το ασημένιο stainless steel στο silver θα γεμίσει γρατζουνιές αλλά θεωρητικά θα μπορείς να το γυαλίσεις. Και γράφω θεωρητικά γιατί όπως και στα ρολόγια όταν τα γυαλίζεις αφαίρεις ουσιαστικά μέταλο. Στο Χ δεν ξέρουμε πόσο μέταλο έχει οπότε μάλλον δεν θα ήταν καλό να γίνει γυάλισμα.
Στο space gray θα υπάρχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές αλλά δεν γυαλίζεται. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αυτό το θέμα υπερτερεί κάποιο από τα 2 ειδικά από την στιγμή που θα μπει υποχρεωτικά θήκη.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:01
Ας μη σκεφτόμουνα το κωλοτιμολόγιο, που αυτό το χωρίς ΦΠΑ είναι πολύ καλό και θα είχα χτυπήσει απο το ebay το Αγγλικό ένα 256 με κανα κατοστάρικο καπέλο και παράδοση σε δυο-τρεις μέρες και να πάνε να κουρευτούν όλοι τους εδώ. Μα την Παναγία προτιμώ να τα σκάσω στον Άγγλο, παρά στους αντιεπαγγελματίες εδώ πέρα...Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν δω φώς, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω έτσι,να τελειώνω...
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 15/11/2017 - 01:11
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:07
Από αλλου το περίμενα από αλλου ήρθε!! Σαββατο που μας πέρασε είπα να κάνω τηλ. στον κωτσοβολο και να ρωτήσω αν έχουν διαθέσιμα κομμάτια! Μια πολύ ευγενέστατη κυρια μου λέει πως θα το κοιτάξει και θα με καλέσει πίσω! Α καλα λέω από μεσα μου.....μετα από 3 ώρες χτυπάει το τηλ. ήταν η κυρια αυτή και μου λέει πως μου βρήκε μια συσκευή και πως θα την παραλάβω Τρίτη (σήμερα δηλ.) Και έτσι έγινε,απο σήμερα λοιπόν και εγώ κάτοχος 64 silver! Το 7 + το έδωσα στη γυναικα! Το κινητό απλα πετάει ! Από αύριο αρχίζουν οι ακυρώσεις από τα υπόλοιπα μαγαζια,που από ότι βλέπω με είχαν ξεχάσει τελείως !Αυτά από εμενα, καλο σας βραδυ!
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:19
Κάλεσες στο τηλεφωνικό κέντρο; Το είχες κάνει προπαραγγελία; Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελία με δανειοδότηση, θα κάνω μια κλήση αύριο, δεν έχω κάτι να χάσω...
Ορίστε ενα τρανταχτο παράδειγμα ... Εσύ έχεις πάρει δάνειο και σε γράφουν κανονικά !!! το κασέρι προηγείται !!!!
Ωραία πράγματα...
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:35
Το θέμα ειναι με θήκη το silver θα διατηρηθεί ;Για να επανέλθω λίγο στο θέμα με τις γρατζουνιές αν η κατάσταση είναι ίδια με το Apple Watch θα συμβαίνουν τα εξής. Το ασημένιο stainless steel στο silver θα γεμίσει γρατζουνιές αλλά θεωρητικά θα μπορείς να το γυαλίσεις. Και γράφω θεωρητικά γιατί όπως και στα ρολόγια όταν τα γυαλίζεις αφαίρεις ουσιαστικά μέταλο. Στο Χ δεν ξέρουμε πόσο μέταλο έχει οπότε μάλλον δεν θα ήταν καλό να γίνει γυάλισμα.
Στο space gray θα υπάρχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές αλλά δεν γυαλίζεται. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αυτό το θέμα υπερτερεί κάποιο από τα 2 ειδικά από την στιγμή που θα μπει υποχρεωτικά θήκη.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 03:15
Το θέμα ειναι με θήκη το silver θα διατηρηθεί ;
Δημοσίευση 15/11/2017 - 06:57
Γνώμη μου πως ΑΝ εξυπηρετούνταν οι παραγγελίες από 27/10 πληρωμένες πρώτα και μετά οι απλές τότε ΔΕΝ θα είχαμε τόσο μεγάλο θέμα.
Γιατί αν αφαιρέσουμε τις διπλές-τριπλές παραγγελίες τότε και μόνο τότε θα βλέπαμε την πραγματική έλλειψη των συσκευών.
Θεωρώ πως ΟΛΕΣ οι παραγγελίες με πληρωμή θα εξυπηρετούνταν.
Άποψή μου πάντα.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:02
Από Κωτσόβολο
χωρίς προπληρωμή κ μάλιστα σε 1 μοναδικό τηλ π έκανα για να ρωτήσω η υπάλληλος με είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα κ ότι αναμένουν νέα παραλαβή 30/11!
Παρόλα αυτά την επόμενη μέρα με πήραν τηλ και με ενημέρωσαν να παω να παραλάβω Silver 256 την Δευτέρα που μας πέρασε (13/11/2017) η παραγγελιά έγινε 27/10/2017 ώρα 9:30-10:00 το πρωί !
Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:08
Πολύ καλημέρα σας .
Δεν υπάρχει καμία τεχνική έλλειψη . Απλά οι προπαραγγελίες κάλυψαν όλη την αρχική προσφορά και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της παραγωγής . Όσο περνάει ο καιρός η Apple αυξάνει την παραγωγή και η ζήτηση καλύπτεται . Απ όσο διαβάζω στα ξένα forums και από φίλους μου που ζουν στο εξωτερικό , έχουν ικανοποιηθεί όλες οι προπαραγγελίες στις πρώτες 5 μέρες . Ακόμα και φίλοι μου στην Αγγλία και στο λουξεμβούργο που έκαναν προπαραγγελία ώρες πριν την κυκλοφορία έχουν πάρει το κινητό . Το πρόβλημα είναι καθαρά ελληνικό όσον αφορά τις προπαραγγελίες . Η ελληνική αντιπροσωπεία είτε δεν μπορούσε να ζητήσει τόσα κομμάτια είτε δεν πρόβλεψε ποτέ τι ζήτηση θα υπήρχε σε επίπεδο προπαραγγελίας για το κινητό.
Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά της κάθε αλυσίδας , κρατάω αυτά που έχουν γραφτεί εδώ. Cosmote/Vodafone/Γερμανός παραλαμβάνουν διαρκώς και ικανοποιούν τους πελάτες . Προφανώς για να φτάνουν τόσες συσκευές σε καταστήματα λογικά έχουν ικανοποιήσει και όποια προπαραγγελία είχαν. Πλαίσιο, media markt και Κωτσόβολος γίνεται ένα τουρλουμπούκι και δεν νομίζω να υπάρχει καμία σειρά πρωτεραιτότητας . Public δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα ότι παρέλαβε , οπότε κρατάω την πληροφορία που έχω ότι όσα κομμάτια έρχονται πάνε σε διευθυντές , εργαζόμενους, φίλους, συζύγους, παιδιά, γκόμενες.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:29
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:31
Εγω με προπαραγγελια σε ολες τις μεγαλες αλυσιδες απο πρωτη μερα 27/10 περιπου 11.00-12.00 το πρωι και εχω παρει τα τρια μου κανονικα. Χθες εκανα βολτα σε ολους τους παροχους σε παλαιο φαληρο-νεα σμυρνη και αφησα τα στοιχεια μου παντου μπας και βρω και απο εκει...Ηταν ευγενικοι δεν μπορω να πω, το ειχαν demo παντου και το ειδα και για πρωτη φορα απο κοντα και μου αρεσε πολυ (ειχα 7plus). Η document που ειναι διπλα μου πουλανε; Εκει δεν πηγα
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 15/11/2017 - 08:32
Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:54
ΚΩΤΣΟΣ : σημερινή επικοινωνία για ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ με πιστωτική κάρτα x64gb silver , το οποίο ήταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στο site, μου είπαν από 30/11.
ΟΙ δόσεις όμως τρέχουν στην κάρτα μου!
Αυτάααααααααα
Και τώρα έμεινα με .... την .... θήκη spigen στο χέρι !!!
Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:13
Μόλις μίλησα με ένα κύριο απο Κωτσόβολο ο οποίος ήταν άριστα εξυπηρετικός είχα πολύ καιρό να μιλήσω με τόσο ευγενικό πωλητή μιας και είναι η δουλειά μου και καταλαβαίνω αμέσως πότε ένας το κάνει με το ζόρι. Μου υποσχέθηκε τέλος του μήνα το αργότερο ότι θα παραλάβω .Αν θέλει κάποιος να μιλήσει ζητάει τον κύριο Κορδώνη Αλέξη από Κοτσώβολο στο τηλέφωνο 210 2891412 και τον ζητάτε .Δεν έχετε να χάσετε κάτι κι εγώ από το τηλέφωνο το ψάχνω γιατί στο νησί δεν υπάρχει τίποτα .
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 15/11/2017 - 10:14
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:15
υπάρχει διαφορα στο stainless steel του ασημένιου με το space grey; γιατί το ασημένιο να είναι σε χειρότερη μοίρα;
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες