Σε παρακαλω κανε εναν κοπογιατι αυριο θα τους ξαναπαρω εαν δεν εχει γινει η επιστροφη

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:09
Σε παρακαλω κανε εναν κοπογιατι αυριο θα τους ξαναπαρω εαν δεν εχει γινει η επιστροφη
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:11
Τώρα βγάζει το 64αρι διαθέσιμο.. Λογικα στοκάρουν
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:11
Φίλε μου το Αμερικανάκια δεν είμαστε είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στην Ελλάδα (ίσως λάθος τελικά) αλλά πιστεύω στους περισσότερους να έγινα κατανοητός τι ακριβώς εννοώ. Δεν το είπα για να υποτιμήσω τους Αμερικανούς δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αν αυτό κατάλαβες. Και τώρα που το θυμήθηκα Design by Apple in California γράφει πίσω από ολα τα iPhones σωστά; Που πήγε λοιπόν ο επαγγελματισμός των Αμερικανών αφού στην Ελλάδα δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση;;Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν είμαστε Αμερικανάκια τα κάνουν αυτά φίλε μου. Γιατί στην Αμερική ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ κανείς να φερθεί έτσι σε πελάτη. Σε Αμερικάνικη εταιρεία με Αμερικάνους πελάτες δουλεύω και ξέρω πολύ καλά πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεται ο ΚΑΘΕ πελάτης, αλλιώς κάηκες. Ας μη μιλαμε λοιπόν υποτιμητικά για μια χώρα στην οποία, άσχετα αν τη συμπαθεί κάποιος ή όχι, τουλάχιστον η συνέπεια και ο επαγγελματισμός σχεδόν όλων των εμπόρων (λαμόγια υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη) αλλά και η συνείδηση και γνώση των δικαιωμάτων των καταναλωτών είναι σε κορυφαίο επίπεδο και έτη φωτός πάνω απο εμας εδώ.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:13
15:49 η επιβεβαιωση παραγγελιας στο μειλ μουΤώρα βγάζει το 64αρι διαθέσιμο.. Λογικα στοκάρουν
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:18
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:20
Έτσι ακριβώς δυστυχώς15:49 η επιβεβαιωση παραγγελιας στο μειλ μου
Δε στοκαρουν, θυματα ψαχνουν
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:22
Κωτσόβολος τώρα. No comments.
Ισχύει...Το βλέπω και εγώ τώρα διαθέσιμο....Όταν τους κάλεσα πριν μια ώρα για το συγκεκριμένο επειδή το έχω προπαραγγείλει από 1/11 με δάνειο, μου είπαν για τέλος του μήνα.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:28
Χαχαχαχ ρε μήπως διαβάζουν το νήμα εδώ μέσα και μας κάνουν πλάκα ?!?1
Τι ίδιες μαλ@κιες έκανε κ εχθες το βράδυ το you...
Δεν μπορεί .. κάποιος θα διαβάζει το νήμα.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:32
Εγώ έβαλα 2η παραγγελία Κωτσο...
Για χαβαλέ τους τρολλάρωω χαχαχαχ
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:33
Το μονο σίγουρο είναι ότι το διαβάζουν...Γι'αυτο και στο insomnia τα που λένε με καπέλο 200€ τουλάχιστον !!!Δεν μπορεί .. κάποιος θα διαβάζει το νήμα.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:33
Παιδιά συγγνώμη για το off topic.
Είχε ανεβάσει ο Νίκος ένα λινκ που μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του iTunes με το app store και τις εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω τόση ωρα που το ψάχνω. Μήπως έχει το λινκ κάποιος πρόχειρο ;
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:35
Φίλε μου το Αμερικανάκια δεν είμαστε είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στην Ελλάδα (ίσως λάθος τελικά) αλλά πιστεύω στους περισσότερους να έγινα κατανοητός τι ακριβώς εννοώ. Δεν το είπα για να υποτιμήσω τους Αμερικανούς δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αν αυτό κατάλαβες. Και τώρα που το θυμήθηκα Design by Apple in California γράφει πίσω από ολα τα iPhones σωστά; Που πήγε λοιπόν ο επαγγελματισμός των Αμερικανών αφού στην Ελλάδα δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση;;
Καταλαβαίνω πως το είπες, απλά με ενοχλεί να το ακούω αυτό, γιατί είναι γενικά μια γλωσσική εφεύρεση δική μας που μονίμως θέλουμε να μειώνουμε όλους τους άλλους λαούς και δεν κοιτάμε τα δικά μας. Και για την ερώτηση σου, επαγγελματισμός δεν είναι να καλύψεις τη ζήτηση ντε και καλά αν δεν έχεις στοκ, αλλά είναι το να πείς πότε ακριβώς θα έχει ο πελάτης το προιόν, πράγμα που η apple κάνει σε όλο τον κόσμο που έχει παρουσία. Με το που παραγγέλνεις σου λένε ΑΚΡΙΒΩΣ πότε θα έχεις το προιόν που θέλεις, ώστε να κανονίσεις την πορεία σου. και λεφτα σου παίρνει ΜΟΛΙΣ το προιόν αποσταλεί. Ξέρεις τι σου γίνεται ανα πάσα στιγμή. Αρα δεν φταίει η apple, αν ο εδώ αντιπρόσωπος και τα εδώ μαγαζιά τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και κάποιοι παίρνουν προκαταβολές και μετα κάνουν το κορόιδο ή δεν κρατούν καμμιά λίστα προτεραιότητας και μας κοροιδεύουν κι απο πάνω.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:40
Το μονο σίγουρο είναι ότι το διαβάζουν...Γι'αυτο και στο insomnia τα που λένε με καπέλο 200€ τουλάχιστον !!!
Τρολλαρε τους και εσυ...δειχνε ενδιαφερον και καλα...να γεμιζει το inbox τους μηνυματα...να εχουν κατι να ασχολουνται νομιζοντας οτι βρηκαν αμεσως θυμα
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:47
Απο την στιγμή που υπάρχει στην Ελλάδα επίσημος αντιπρόσωπος φυσικά και είναι υπεύθυνη η Apple και δεν νομίζω να βάζει τυχαίους αντιπροσώπους μια σοβαρή εταιρία όπως η Apple άρα θα έπρεπε να έχει εφοδιάσει τον αντιπρόσωπο του με μια σεβαστή ποσότητα συσκευών και να γνωρίζει άνα πάσα στιγμή πως κινείτε αν θέλει να λέγεται σοβαρή εταιρία και οι Αμερικανοί επαγγελματίες. Εγω προσωπικά έχω μια εταιρία με κάποια χειροποίητα προϊόντα και έχω σε διαφορά σημεία της Ελλάδας αντιπροσώπους και καταστήματα που πωλούν προϊόντα μου και καθημερινά είμαι σε επικοινωνία για τυχών ελλείψεις ποσό μάλλον η Apple οποτε μην μιλάμε για επαγγελματισμό Αμερικανών κτλ επίσης ξέχασα να αναφέρω πως για να πεις στον πελάτη ποτε θα έχει ακριβώς το προϊόν πρέπει πρώτα από όλα να το έχεις άρα κανόνισε πρώτα τον εφοδιασμό και έλεγξε τον αντιπρόσωπο σουΚαταλαβαίνω πως το είπες, απλά με ενοχλεί να το ακούω αυτό, γιατί είναι γενικά μια γλωσσική εφεύρεση δική μας που μονίμως θέλουμε να μειώνουμε όλους τους άλλους λαούς και δεν κοιτάμε τα δικά μας. [emoji4] Και για την ερώτηση σου, επαγγελματισμός δεν είναι να καλύψεις τη ζήτηση ντε και καλά αν δεν έχεις στοκ, αλλά είναι το να πείς πότε ακριβώς θα έχει ο πελάτης το προιόν, πράγμα που η apple κάνει σε όλο τον κόσμο που έχει παρουσία. Με το που παραγγέλνεις σου λένε ΑΚΡΙΒΩΣ πότε θα έχεις το προιόν που θέλεις, ώστε να κανονίσεις την πορεία σου. και λεφτα σου παίρνει ΜΟΛΙΣ το προιόν αποσταλεί. Ξέρεις τι σου γίνεται ανα πάσα στιγμή. Αρα δεν φταίει η apple, αν ο εδώ αντιπρόσωπος και τα εδώ μαγαζιά τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και κάποιοι παίρνουν προκαταβολές και μετα κάνουν το κορόιδο ή δεν κρατούν καμμιά λίστα προτεραιότητας και μας κοροιδεύουν κι απο πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 15/11/2017 - 22:50
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:53
επιτέλους και γω....
iPhone X 64gb space gray
Καλοριζικο και σε σενα καλο φιλε μου Αντε αυριο μεαυριο θα παραλαβω και εγω ολη αυτη η ιστορια με σπασιμο συμβολαιου 407+240ευρω 640ευρω θα μ κοστισει. Δεν πειραζει μια φορα θα το παρω.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες