Τα δοκίμασα και 'γω σήμερα σε φίλο.
Καταρχάς να πω πως δεν μου είναι πρωτόγνωρο το θέμα με τα In-Ear και τα πρόσθετα μαξιλαράκια στις άκρες, συνεπώς ήξερα τι να περιμένω σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον.
Το ζουμί εδώ είναι προφανώς το Noise Canceling που -αναμενόμενα- λειτουργεί υποδειγματικά όπως πρέπει, όπως και η εναλλαγή με το Transparency. Επιτέλους οι κλήσεις δε καταλήγουν να σε κουράζουν με όλους τους εξωτερικούς θορύβους.
Και είναι το Transparency που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση.. Ο ήχος εδώ μου φάνηκε πιο "ψηφιακός" σε σχέση με πρίν.
Αναμενόμενα θα πεί κάποιος, αλλά ευτυχώς όχι σε ενοχλητικό βαθμό.
Τώρα περί ποιότητας ήχου.
Ναι, είναι καλύτερος απο τα προηγούμενα, όμως για όσους ακούν πολύ μουσική (όπως εγώ) και τα θέλουν κυρίως γι'αυτό, η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια και τίποτα το ιδιαίτερο. Αναμενόμενα θα πω πάλι πως και εδώ δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες για μεγάλες αλλαγές.
Ακόμα και τώρα τα Xiaomi HD Pro των 20€ , ρίχνουν με άνεση στα αυτιά ως προς τη καθαρότητα και ποιότητα του ήχου.
Τα AirPods ανέκαθεν ήταν η συνολική εμπειρία χρήσης (Gestures, αμεσότητα) με iDevices και όχι αποκλειστικά ο ήχος.
Συνοπτικά, η συνολική εικόνα που μου άφησαν είναι πάρα πολύ καλή. Ειδικά γι' αυτόν που δεν είχε πρίν AirPods, ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος.
Δε ξέρω κατά πόσο εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος τη μετάβαση έχοντας τα πρώτα. Στα δικά μου μάτια αυτιά το μπαμ δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο περίμενα.
* Το θέμα με το θαυμαστικό δεν είχε/έχει εμφανιστεί ποτέ.