Τελικά έτσι είναι, γιατί τα αυτιά και σα σχήμα, αλλά και η ακοή του καθενός είναι διαφορετικά!Όντως μια δοκιμή θα ήταν must που λέμε για να αποφασίσει κάποιος.. Πέραν από τα συν και πλην είναι και θέμα πως κάθονται στα αυτιά.. Βασικότατο για μένα. Προσωπικά τα κλασικά με το καλώδιο της Apple μου πέφτουν συνέχεια. Τα AirPods τα πρώτα που είχα δοκιμάσει από φίλο πάλι μετά από κάποιες πιο απότομες κινήσεις μου έφευγαν. Όποτε για μένα και τα καλύτερα του κόσμου να ήταν αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα τα αγόραζα στην τύχη.. Ελπιζω να είμαι στους λίγους που η εργονομία της Apple δεν βρίσκει ανταπόκριση
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Εμένα τα κλασσικά Airpods μου στέκονται τόσο καλά στο αυτί που και να κουνάω το κεφάλι πέρα δώθε, ή να κάνω γενικά απότομες κινήσεις, δε νιώθω ποτέ ανασφάλεια ότι θα μου φύγουν! Και μετά από λίγο νιώθω σα να μη τα φοράω καθόλου! Ξέρω βέβαια άπειρο κόσμο που είναι όπως εσύ!
Δείτε και αυτό το thread, πόσο διαφορετικές γνώμες υπάρχουν για τα Pro, άλλοι πονάνε όταν τα φοράνε, σε άλλους δε στέκονται με τίποτα στο αυτί, άλλοι παθαίνουν πονοκεφάλους και βέβαια υπάρχουν και οι σούπερ ικανοποιημένοι! Ένας αχταρμάς!
https://forums.macru...irpods.2208399/
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 13/11/2019 - 19:22