Να ρωτήσω κάτι παίζει να δουμε τα ακουστικά κάποια στιγμή σε μαύρο χρώμα ;
AirPods Pro
Δημοσίευση 19/12/2019 - 03:12
Ad
Δημοσίευση 19/12/2019 - 18:22
Αμε. Το 2027 στη 2η επέτειο.
Δημοσίευση 20/12/2019 - 07:57
Οπότε είναι μονόδρομος η αγορά λευκού χρώματος....
Καλά, δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα. Πάρε τα λευκά.
Δημοσίευση 20/12/2019 - 10:48
Οπότε είναι μονόδρομος η αγορά λευκού χρώματος....
Εναλλακτικά. Όπου πας στο άλλο άκρο και δε περιορίζεσαι στο μάυρο..
Δημοσίευση 20/12/2019 - 15:06
Μόλις τα παρέδωσα. Έλεγχος και σε δυο τρεις ημέρες θα ξέρουμε που είναι και αν είναι πρόβλημα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελικά τι έγινε? σου απαντήσανε?
Δημοσίευση 20/12/2019 - 21:37
Αγορά των Airpods Pro λοιπόν από το πορτοκαλί κατάστημα πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες. Βγάζοντάς τα από τη συσκευασιά το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν μία περίεργη κίνηση που έκανε το πορτάκι της θήκης τους αριστερά και δεξιά, συνοδευόμενη μάλιστα από έναν ενοχλητικό ήχο. Εντελώς φτηνιάρικη κατασκευή. Πιστεύω ότι τα fake Airpods έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιστροφή στο κατάστημα την επόμενη ημέρα και παράδοση των ακουστικών για έλεγχο από την Apple. Σήμερα με ειδοποίησαν ότι η εταιρία αξολογεί το πρόβλημα ως κοσμητικό, για αυτό και δεν προχωρεί στην αντικατάστασή τους. Βέβαια οι άνθρωποι του Public Λάρισας, προς τιμήν τους, μου επιστρέφουν τα χρήματα. Όμως όταν δίνω 254 ευρώ για ακουστικά, απαιτώ να είναι αψεγάδιαστα. Ποσο μάλλον όταν έχω να κάνω με προιόν της Apple,την οποία ακολουθώ από εποχές 3GS. Φαίνεται ότι η ποιότητα των αγαθών από το Cuperrtino ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία σε σχέση με την τιμή τους. Και το χειρότερο είναι ότι αντί να παραδεχτούν αυτήν την κακή ποιότητα και να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση, τη βαφτίζουν "κοσμητική" και με αφήνουν ξεκρέμαστο. Για αυτό και εγώ λέω να αναβαθμίσω τη σχέση μου με την Apple σε "διακοσμητική". Θα έχω άδικο;
Τελευταία επεξεργασία από: karanast, 20/12/2019 - 21:39
Δημοσίευση 20/12/2019 - 21:42
Και άλλα να σου έδιναν δεν θα άλλαζε κάτι το ίδιο κάνουν όλα. Φυσικά για την τιμή των airpods, αυτά τα προβλήματα είναι για γέλια. Πραγματικά ορισμένα κινέζικα σε τέτοιες λεπτομέρειες είναι καλύτερα.Αγορά των Airpods Pro λοιπόν από το πορτοκαλί κατάστημα πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες. Βγάζοντάς τα από τη συσκευασιά το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν μία περίεργη κίνηση που έκανε το πορτάκι της θήκης τους αριστερά και δεξιά, συνοδευόμενη μάλιστα από έναν ενοχλητικό ήχο. Εντελώς φτηνιάρικη κατασκευή. Πιστεύω ότι τα fake Airpods έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιστροφή στο κατάστημα την επόμενη ημέρα και παράδοση των ακουστικών για έλεγχο από την Apple. Σήμερα με ειδοποίησαν ότι η εταιρία αξολογεί το πρόβλημα ως κοσμητικό, για αυτό και δεν προχωρεί στην αντικατάστασή τους. Βέβαια οι άνθρωποι του Public Λάρισας, προς τιμήν τους, μου επιστρέφουν τα χρήματα. Όμως όταν δίνω 254 ευρώ για ακουστικά, απαιτώ να είναι αψεγάδιαστα. Ποσο μάλλον όταν έχω να κάνω με προιόν της Apple,την οποία ακολουθώ από εποχές 3GS. Φαίνεται ότι η ποιότητα των αγαθών από το Cuperrtino ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία σε σχέση με την τιμή τους. Και το χειρότερο είναι ότι αντί να παραδεχτούν αυτήν την κακή ποιότητα και να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση, τη βαφτίζουν "κοσμητική" και σε αφήνουν ξεκρέμαστο. Για αυτό και εγώ λέω να αναβαθμίσω τη σχέση μου με την Apple σε "διακοσμητική". Θα έχω άδικο;
Το ποιο τραγικό όμως είναι οι απαντήσεις που δίνει ανέκαθεν η εταιρεία. Πραγματικά μας περνάνε για τελείως χαζους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 20/12/2019 - 21:43
Δημοσίευση 20/12/2019 - 21:42
RF forever
Δημοσίευση 20/12/2019 - 21:52
Και άλλα να σου έδιναν δεν θα άλλαζε κάτι το ίδιο κάνουν όλα. Φυσικά για την τιμή των airpods, αυτά τα προβλήματα είναι για γέλια. Πραγματικά ορισμένα κινέζικα σε τέτοιες λεπτομέρειες είναι καλύτερα.
Το ποιο τραγικό όμως είναι οι απαντήσεις που δίνει ανέκαθεν η εταιρεία. Πραγματικά μας περνάνε για τελείως χαζους.
Είναι πραγματικά γελοίοι. Αλλά μάλλον φταίμε και εμείς που τρέχουμε να αγοράσουμε με κλειστά μάτια και day one ό,τι μας πασάρουν, λες και δεν υπάρχουν καλύτερα προιόντα εκεί έξω...
Δημοσίευση 20/12/2019 - 21:59
Αγορά των Airpods Pro λοιπόν από το πορτοκαλί κατάστημα πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες. Βγάζοντάς τα από τη συσκευασιά το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν μία περίεργη κίνηση που έκανε το πορτάκι της θήκης τους αριστερά και δεξιά, συνοδευόμενη μάλιστα από έναν ενοχλητικό ήχο. Εντελώς φτηνιάρικη κατασκευή. Πιστεύω ότι τα fake Airpods έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιστροφή στο κατάστημα την επόμενη ημέρα και παράδοση των ακουστικών για έλεγχο από την Apple. Σήμερα με ειδοποίησαν ότι η εταιρία αξολογεί το πρόβλημα ως κοσμητικό, για αυτό και δεν προχωρεί στην αντικατάστασή τους. Βέβαια οι άνθρωποι του Public Λάρισας, προς τιμήν τους, μου επιστρέφουν τα χρήματα. Όμως όταν δίνω 254 ευρώ για ακουστικά, απαιτώ να είναι αψεγάδιαστα. Ποσο μάλλον όταν έχω να κάνω με προιόν της Apple,την οποία ακολουθώ από εποχές 3GS. Φαίνεται ότι η ποιότητα των αγαθών από το Cuperrtino ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία σε σχέση με την τιμή τους. Και το χειρότερο είναι ότι αντί να παραδεχτούν αυτήν την κακή ποιότητα και να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση, τη βαφτίζουν "κοσμητική" και με αφήνουν ξεκρέμαστο. Για αυτό και εγώ λέω να αναβαθμίσω τη σχέση μου με την Apple σε "διακοσμητική". Θα έχω άδικο;
Σου κόψανε πιστωτικό ή κατευθείαν τα λεφτά πίσω ; Γιατί αν δώσανε λεφτά , τότε μπράβο τους ... ( αν και ύποπτο ) κανένας δεν το κάνει έτσι απλά
Δημοσίευση 20/12/2019 - 22:03
Σου κόψανε πιστωτικό ή κατευθείαν τα λεφτά πίσω ; Γιατί αν δώσανε λεφτά , τότε μπράβο τους ... ( αν και ύποπτο ) κανένας δεν το κάνει έτσι απλά
Τα λεφτά στο χέρι κατ'εξαίρεση για εμένα. Ξηγήθηκαν αντρίκια (σε αντίθεση με τα γελοία ανθρωπάκια της Apple) και για αυτό τους βγάζω το καπέλο και τους προτιμώ.
Δημοσίευση 20/12/2019 - 22:09
Τελικά τι έγινε? σου απαντήσανε?
Καλησπέρα , τελικά σήμερα το πρωί τα πήρα πίσω , έγινε έλεγχος , αναβάθμιση στο software των ακουστικών (είχαν το επόμενο από το αρχικό, προφανώς έχει βγει και τρίτη έκδοση) , έλεγχος ξανά και δουλεύουν μια χαρά. Χωρίς κόστος στα πλαίσια της εγγύησης. Αποφορτίζονται ομαλά και τα δυο ταυτόχρονα.
Θα τα παρατηρήσω και γεμάτα κάνα δυο μέρες αν διατηρούν την φόρτιση τους στη θήκη και όλα καλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/12/2019 - 22:57
Μα αυτό είναι "Feature".
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες