AirPods Pro
Δημοσίευση 21/12/2019 - 17:43
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Ad
Δημοσίευση 21/12/2019 - 17:53
για αυτα καταλαβα για στειλε λινκ σε παρακαλω γιατι δεν τα βρισκω και ακολουθησα του νικου την συμβουλη τα πηρα απο σκρουτζ 122 και ειμαι υπερευχαριστημενος
Δημοσίευση 21/12/2019 - 18:18
Οι απαιτήσεις μου από τα AirPods είναι αποκλειστικά για ομιλία. Πιστεύεις ότι τα 2nd gen με καλύπτουν; Θα έχω και εκεί το feature με το πορτάκι;Αν τα θες αποκλειστικά για μουσική υπάρχουν καλύτερες επιλογές απο άποψη ποιότητας ήχου.
Κατά τα αλλά στα 149€ είναι ευκαιρία για τα πρώτης γενιάς.
Δημοσίευση 21/12/2019 - 18:30
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 22/12/2019 - 11:47
Αν δεν ακούς μουσική μην πας ούτε για πλάκα στα Pro. Τα απλά είναι ανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου στο αυτί σε αντίθεση με τα pro που αισθάνεσαι μια πίεση λόγω σιλικόνης.Οι απαιτήσεις μου από τα AirPods είναι αποκλειστικά για ομιλία. Πιστεύεις ότι τα 2nd gen με καλύπτουν; Θα έχω και εκεί το feature με το πορτάκι;
Στα 122€ πάρτα εχθές χωρίς δεύτερη σκέψη
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 22/12/2019 - 13:21
Ευχαριστώ Νίκο!Δε το συζητάμε καν.
Θα τα ευχαριστηθείς..
Το "Feature" πάλι δεν αλλάζει..
Δημοσίευση 22/12/2019 - 13:22
Ευχαριστώ πολύ!Αποκλειστικά για ομιλία είναι υπερβολικά τα χρήματα για τα pro. Mε τα 2 είσαι μια χαρά από ότι λένε κάθονται και πιο ανάλαφρα στα αυτιά. Βέβαια υπάρχουν πολύ φθηνότερες λύσεις αλλά τέλος πάντων
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 22/12/2019 - 13:23
Ευχαριστώ πολύ! Αξίζει το κάτι παραπάνω για wireless;Αν δεν ακούς μουσική μην πας ούτε για πλάκα στα Pro. Τα απλά είναι ανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου στο αυτί σε αντίθεση με τα pro που αισθάνεσαι μια πίεση λόγω σιλικόνης.
Δημοσίευση 22/12/2019 - 13:43
Κατά την γνώμη μου όχι. Εγώ τα φορτίζω μία φορά την εβδομάδα, την να την κάνω της ασύρματη φόρτιση;Ευχαριστώ πολύ! Αξίζει το κάτι παραπάνω για wireless;
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 22/12/2019 - 13:44
Δημοσίευση 22/12/2019 - 13:46
Την πίεση που αναφέρεις την αισθάνεσαι με όλα τα tips? Μήπως με το μικρότερο σου είναι καλύτερα;Αν δεν ακούς μουσική μην πας ούτε για πλάκα στα Pro. Τα απλά είναι ανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου στο αυτί σε αντίθεση με τα pro που αισθάνεσαι μια πίεση λόγω σιλικόνης.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/12/2019 - 14:24
Έπαιξα με τα μεγέθη σιλικόνης άκρη δεν έβγαλα. Όλα γλιστράνε (ή νιώθω εγώ ότι γλιστράνε).
Επίσης είναι πιο ωραίο που έχουν τα pro μικρές άκρες σε σχέση με τα απλά που έμοιαζαν σκουλαρίκια αλλά πιο δύσκολο να πιάσεις και να πατήσεις την άκρη για play/ pause ή nc.
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 22/12/2019 - 14:26
Δημοσίευση 22/12/2019 - 14:25
Να σου πω τη δίκη μου εμπειρία: Πίεση αισθανόμουν με όλα τα tips. Το περίεργο μάλιστα ήταν ότι στο test που έκανα για το ποιο tip ήταν καταλληλότερο, για το ένα αυτί μου έβγαλε ok το μεγαλύτερο ενώ για το άλλο αυτί κανένα!!! (Μάλλον είμαι για ΩΡΛ). Το αποκορύφωμα ήταν η άσχημη αίσθηση που ένοιωθα στο κεφάλι με το noise cancelation. Ειλικρινά δεν το άντεχα. Βέβαια τώρα έχουν επιστραφεί και έχω το κεφάλι μου κυριολεκτικά ήσυχο...Την πίεση που αναφέρεις την αισθάνεσαι με όλα τα tips? Μήπως με το μικρότερο σου είναι καλύτερα;
Δημοσίευση 22/12/2019 - 14:29
Την πίεση που αναφέρεις την αισθάνεσαι με όλα τα tips? Μήπως με το μικρότερο σου είναι καλύτερα;Αν δεν ακούς μουσική μην πας ούτε για πλάκα στα Pro. Τα απλά είναι ανάλαφρα και δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου στο αυτί σε αντίθεση με τα pro που αισθάνεσαι μια πίεση λόγω σιλικόνης.
Δημοσίευση 22/12/2019 - 14:39
Κατά την γνώμη μου όχι. Εγώ τα φορτίζω μία φορά την εβδομάδα, την να την κάνω της ασύρματη φόρτιση;
Εννοείς δε τα δουλεύεις πολύ και απλά τα φορτίζεις μόνο όταν θέλεις να ακούσεις μουσική ή σου βγάζει μια βδομάδα η μπαταρία;;;γιατί θα ξεριζώσω και τις τελευταίες κωλοτρυχες μου με αυτά που διαβάζω!!![emoji1787]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες