Επειδή διάβασα όλες τις σελίδες και τα σχόλια είναι απογοητευτικά, και επειδή δεν απαντήθηκε το προηγούμενο ποστ μου!
Για απλή τελείως χρήση, ομιλία (όχι ιδιαίτερη)
Μουσικούλα στο γήπεδο/γυμναστήριο
Ποια θα προτείνατε ;;;
Τα απλά στα 125€ ή τα Pro στα 265€
Είναι πάνω Από τη διάπλασις τιμή!
Αξίζει η διαφορά αυτή;
Υπάρχει θέμα όντως στο πως κάθονται στο αυτί;
Να πω πως τα in ear ποτέ δεν μου άρεζαν σαν αίσθηση! Σαν να γινόταν το αυτί λιπαρό, σαν να έκλεινε αεροστεγώς !! Γενικά πολύ περίεργη αίσθηση!
Τα pro έχουν τέτοια Αίσθηση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σαν ποιότητα ήχου για μουσική μπάσα , ένταση είναι πολύ καλύτερα τα pro , το κράτημα τους στο αυτί έχει πιο πολλές πιθανότητες λόγο σιλικόνης , μπορείς να παίξεις με τα τρία διαφορετικά μεγέθη αλλά και διαφορετικό μέγεθος σε κάθε αυτί. Το nc είναι πολύ καλό αλλά και όταν θέλεις να ακούς το περιβάλλον χωρις να βγαλεις τα ακουστικά η δυνατότητα της ρύθμισης σε «διαφάνεια» επίσης πολύ χρήσιμη.
Ο μόνος λόγος για να πάρεις τα απλά αντί για τα pro είναι να θες ακουστικά μόνο για ομιλία τηλεφώνου και τίποτα άλλο.
Τώρα για προβλήματα που γράφουμε εδώ μην το σκέφτεσαι , όλοι όσοι τα πήραμε μπαίνουμε και λέμε τον καημό μας (και εγώ το έκανα) άλλοι δίκαια , άλλοι άδικα , την χ ιδιαιτερότητα που μας «κάθεται» στραβά και θα την «θέλαμε» αλλιώς.
Δεν σημαίνει ότι τα pro γενικά έχουν πρόβλημα σαν προϊόν. Μια χαρά είναι για αυτόν που έχει τα χρήματα και θέλει να τα αγοράσει.
Όποτε καλή επιλογή φίλε μου ότι και αν πάρεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro