Παρήγγειλα προχθές 18/11 ένα 12 mini 128gb από amazon.de και σήμερα το παραλαμβάνω, απλά και γρήγορα.
iPhone 12/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 20/11/2020 - 13:38
Ad
Δημοσίευση 20/11/2020 - 13:39
Παρήγγειλα προχθές 18/11 ένα 12 mini 128gb από amazon.de και σήμερα το παραλαμβάνω, απλά και γρήγορα.
Είναι mini γιαυτο [emoji23] με το καλό να σου έρθει...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/11/2020 - 13:41
Είναι mini γιαυτο [emoji23] με το καλό να σου έρθει...
Μπορεί αλλά είχα κάνει παραγγελία από iSystem (την οποία και ακύρωσα) και δεν ξέρανε τι θα παραλάβουν και πότε. Απλά τραγικά.
Δημοσίευση 20/11/2020 - 13:58
Πήρα μετά από μία εβδομάδα πάλι τηλέφωνο στη document (έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος) για ένα 12 Pro 256GB Gold και μου είπαν ότι Pro και Pro Max ήρθαν ελάχιστα (ίσως και 1-2 ανά κωδικό) και με σειρά αναμονής θα με ενημερώσουν. Χαλιέμαι λίγο που αργεί (αν και μου έδωσαν ελπίδες για Νοέμβρη), από την άλλη είναι σοβαροί και δεν ζητούν ούτε προκαταβολές, ούτε τίποτα.
Δημοσίευση 20/11/2020 - 14:07
Παιδια στο site του public εχει 12αρια max πολλα μοντέλο αμμεσα διαθεσιμα....οποιος ενδιαφερετε να ρηξει ενα τηλεφωνο
Δημοσίευση 20/11/2020 - 14:21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/11/2020 - 15:57
Δημοσίευση 20/11/2020 - 16:50
Και εμένα, ενώ το έστειλαν χθες, ακόμη στην Αθήνα είναι. Μίλησα με τα κεντρικά τις ACS από Αθήνα και μου είπε ότι γίνεται χαμός. Και για αυτό θα έχουν αποστολή για Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ, οπότε θα γίνει διαλογή για το κατάστημα της Καλαμαριάς που με εξυπηρετεί. Δε μου απέκλεισε το γεγονός, να φύγει σήμερα το βράδυ το δέμα μια αύριο με τη διαλογή να πάει στο κατάστημα. Φυσικά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα, γιατί αλλιώς θα παραλάβουν του πουτ.... τα ανήμερα. Τέλος, μου είπε να παρακολουθώ την πορεία μέσα από το site, για να δω αν φορτωθεί σήμερα το βράδυ.
Και εμένα, ενώ το έστειλαν χθες, ακόμη στην Αθήνα είναι. Μίλησα με τα κεντρικά τις ACS από Αθήνα και μου είπε ότι γίνεται χαμός. Και για αυτό θα έχουν αποστολή για Θεσσαλονίκη και σήμερα το βράδυ, οπότε θα γίνει διαλογή για το κατάστημα της Καλαμαριάς που με εξυπηρετεί. Δε μου απέκλεισε το γεγονός, να φύγει σήμερα το βράδυ το δέμα μια αύριο με τη διαλογή να πάει στο κατάστημα. Φυσικά έβαλα παραλαβή από το κατάστημα, γιατί αλλιώς θα παραλάβουν του πουτ.... τα ανήμερα. Τέλος, μου είπε να παρακολουθώ την πορεία μέσα από το site, για να δω αν φορτωθεί σήμερα το βράδυ.
Μια από τα ίδια και εγώ,παραγγελία από istorm για Θεσσαλονίκη,έφυγε λέει χθες από Κολωνάκι αλλά πάπαλα με την acs,από εβ
δομαδα μου είπε,τι προτείνεις να κάνω ?πως δήλωσες παραλαβη από το κατάστημα ?οι περισσότεροι έχουν παραλάβει και εμείς ακόμα περιμένουμε ..
Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 20/11/2020 - 16:52
Δημοσίευση 20/11/2020 - 17:08
Ας περιμενουν εκει
Χωρις καραντινα θα τα ειχαμε ηδη
Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 20/11/2020 - 17:09
Δημοσίευση 20/11/2020 - 17:25
Μια από τα ίδια και εγώ,παραγγελία από istorm για Θεσσαλονίκη,έφυγε λέει χθες από Κολωνάκι αλλά πάπαλα με την acs,από εβ
δομαδα μου είπε,τι προτείνεις να κάνω ?πως δήλωσες παραλαβη από το κατάστημα ?οι περισσότεροι έχουν παραλάβει και εμείς ακόμα περιμένουμε ..
Τους τηλεφωνείς και τους λες να γράψουν στο σύστημά τους ότι η παραλαβή θα γίνει από κατάστημα. Βρε παιδιά δε χάθηκε και ο κόσμος, το σίγουρο είναι ότι η αποστολή έγινε. Πιστεύω ότι Δευτέρα με Τρίτη το αργότερο, θα παραλάβουμε. Στο μυαλό είναι όλα.
Δημοσίευση 20/11/2020 - 17:36
Σαφώς και δεν έγινε κάτι,απλά κάποιοι πουλούν τα κινητά τους σε άλλους και εκείνοι περιμένουν να παραλάβουν ή απλά χάνεις πιθανούς αγοραστές του κινητού σου γιατί βρήκαν άλλο διαθέσιμο και πάει λέγοντας ..κατά τα αλλά όλα στο μυαλό αλλά και στην τσέπη ,καλό ΣΚ σε όλους και καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν ,αυτά παλιά και αλλά καινούργια !!
Τους τηλεφωνείς και τους λες να γράψουν στο σύστημά τους ότι η παραλαβή θα γίνει από κατάστημα. Βρε παιδιά δε χάθηκε και ο κόσμος, το σίγουρο είναι ότι η αποστολή έγινε. Πιστεύω ότι Δευτέρα με Τρίτη το αργότερο, θα παραλάβουμε. Στο μυαλό είναι όλα.
Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 20/11/2020 - 17:38
Δημοσίευση 20/11/2020 - 17:49
Τελικά πανέμορφο και το graphite από κοντά. Όπως και το pacific , πάντως έχω πάρει ολα τα iphone από το πρώτο φυσικα και μετά , τέτοια premium συσκευή δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου ! Καλοριζικα σε ολους !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/11/2020 - 18:32
Παιδιά πήγα ACS Αμπελόκηπων.
Έδωσα τρακινκγ και περίμενα έξω. Μετά από κανα 15 λεπτό βγαίνει υπάλληλος μου λέει την δνση μου και μου λέει δεν έχει έρθει ακόμα εδώ. Από Δευτέρα τώρα.
Ένα πράγμα θα σας πω. Όποιος ξέρει το συγκεκριμένο κατάστημα , ξέρει πόσο τεράστιο χώρο έχει απέξω ελεύθερο, εν είδει πλατείας.
Άμα βλέπατε το πόσα 3μετρα καρότσια, γεμάτα με πράγματα μέχρι επάνω υπήρχαν έξω από το κατάστημα θα παθαίνατε σοκ. Ίσα με 10 τέτοια 3μετρα θηρία. Ένα κανονικό δάσος με καρότσια και να έρχονται συνέχεια φορτηγά και να ξεφορτώνουν.
Καλό κουράγιο και υπομονή σε όσους έχουν την ατυχία να εξυπηρετούνται από τέτοια υποκαταστήματα ACS.
EDIT: Έπρεπε να τα βγάλω μία φωτό γιατί τα λόγια δεν αποδίδουν την κατάσταση που αντίκρυσα, αλλά είχα το νου μου να κρατήσω αποστάσεις από τους κανίβαλλους που δυσανασχετούσαν με την αναμονή και κόλλαγαν επάνω σου.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 20/11/2020 - 18:38
Δημοσίευση 20/11/2020 - 18:38
Παιδιά πήγα ACS Αμπελόκηπων.
Έδωσα τρακινκγ και περίμενα έξω. Μετά από κανα 15 λεπτό βγαίνει υπάλληλος μου λέει την δνση μου και μου λέει δεν έχει έρθει ακόμα εδώ. Από Δευτέρα τώρα.
Ένα πράγμα θα σας πω. Όποιος ξέρει το συγκεκριμένο κατάστημα , ξέρει πόσο τεράστιο χώρο έχει απέξω ελεύθερο, εν είδει πλατείας.
Άμα βλέπατε το πόσα 3μετρα καρότσια, γεμάτα με πράγματα μέχρι επάνω υπήρχαν έξω από το κατάστημα θα παθαίνατε σοκ. Ίσα με 10 τέτοια 3μετρα θηρία. Ένα κανονικό δάσος με καρότσια και να έρχονται συνέχεια φορτηγά και να ξεφορτώνουν.
Καλό κουράγιο και υπομονή σε όσους έχουν την ατυχία να εξυπηρετούνται από τέτοια υποκαταστήματα ACS.
Το ίδιο είδα και εγώ Αγίου Δημητρίου πριν. καμία 25 άτομα αναμονή ουρά και γεμάτα κλουβιά έξω... Σηκώθηκα έφυγα.. το tracking τι σου λέει;
Δημοσίευση 20/11/2020 - 18:45
Το ίδιο είδα και εγώ Αγίου Δημητρίου πριν. καμία 25 άτομα αναμονή ουρά και γεμάτα κλουβιά έξω... Σηκώθηκα έφυγα.. το tracking τι σου λέει;
Η αποστολή βρίσκεται στην διαδρομή προς το κατάστημα παράδοσης.....από χτες !
Η πλάκα είναι ότι μένω στα 770 μέτρα από istorm στο κέντρο της Αθήνας.
Από Δευτέρα τώρα και κάνω τον σταυρό μου να παραλάβω την Δευτέρα μην πάει και πιο πίσω, με αυτά που είδα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες