iPhone 12/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 24/11/2020 - 16:37
Γιατί μόλις έγινε η πληρωμή μου είπε αναμενόμενη παράδοση την Δευτέρα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:03
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:05
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:15
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:16
Γεια σας κι από μένα. Ειδα σήμερα από κοντά το iPhone 12 pro max (μπλε) σε καταστημα Κοσμοτε (Θεσσαλονίκη) και τα σπάει. Απ όσο μου είπαν στην κοσμοτε υπάρχει διαθεσιμότητα και αν το παρηγγελνα μέσω του καταστήματος, θα μου ερχόταν σε 2 εργάσιμες ημέρες από την κεντρική αποθήκη, καθώς δεν μπορώ να το αγοράσω απευθείας από το κατάστημα λόγω των περιορισμών του COVID. Έχω την εξής ερώτηση όμως. Πως μπορώ να ελέγξω ποια οθόνη φοράει το 12αρι ώστε να μην πέσω σε ελαττωματικό (αναφέρομαι στα προβλήματα οθόνης που έχουν πολλά 12αρια). Επίσης, πως μπορούμε να ξέρουμε ποιας παρτίδας iPhone είναι;
Όταν λες παρτίδα?
Μπορείς να δείς βδομάδα παραγωγής.
Για την οθόνη όπως έγραψα σε άλλο Topic, κατεβάζεις 3uTools, συνδέεις το τηλ και πατάς στο Verification Report.
Εκεί κοιτάς το Screen Serial Number.
Τα Pro Max συνήθως με Sammy, όπου το G9N δείχνει ελάχιστη πιθανότητα να πέσεις σε κακό πάνελ, ενώ το G9P οι πιθανότητες ανεβαίνουν στο μισό.
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:17
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:23
Εμενα αυτο που με εξοργιζει ειναι το δεν γνωριζουμε ποτε θα παραλαβουμε.Δηλαδη εν ετη 2020 ειναι δυνατον να μην υπαρχει στοιχειωδη ενημερωση;Ας μου πει εξαρχης "θα παραλαβω σε 20 μερες εισαι 2 κυμα προπαραγγελιων θα παραλαβεις!"δλδ δεν μπορουν να εχουν ενα στοιχειωδη συστημα προπαραγγελιων και να ταξινομουνται ολα ομορφα και ωραια,παρα καθε χρονο να ειμαστε σαν τους βλακες πανω στα τηλεφωνα και στα tracking number να δουμε διαθεσιμοτητα και ποτε παραλαμβανουμε;εχει καταντησει αηδια.
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:41
Παιδιά καλησπέρα και καλές παραλαβές! Το δικό μου Pacific Blue Max 128gb το πήρα προχθες, αλλά δυστυχώς προτιμώ το Graphite. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, με ενημερώνει!
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:44
Ενημέρωση απο document-istorm οτι ειχανε σημερα παραλαβες αρκετα κομματια οποτε θα εξυπηρετηθουν αμεσα ολες οι προπαραγγελιες. Μου ειπε η κοπελα οτι εχουν εξυπηρετησει μεχρι τις 15/11 προπαραγγελίες , δεν ξερω αν ισχυει ή οχι
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:45
Δημοσίευση 24/11/2020 - 17:48
Ενημέρωση απο document-istorm οτι ειχανε σημερα παραλαβες αρκετα κομματια οποτε θα εξυπηρετηθουν αμεσα ολες οι προπαραγγελιες. Μου ειπε η κοπελα οτι εχουν εξυπηρετησει μεχρι τις 15/11 προπαραγγελίες , δεν ξερω αν ισχυει ή οχι
13/11 Προπαραγγελια πληρωμενη. Καμία ενημέρωση
Δημοσίευση 24/11/2020 - 18:07
Εμενα αυτο που με εξοργιζει ειναι το δεν γνωριζουμε ποτε θα παραλαβουμε.Δηλαδη εν ετη 2020 ειναι δυνατον να μην υπαρχει στοιχειωδη ενημερωση;Ας μου πει εξαρχης "θα παραλαβω σε 20 μερες εισαι 2 κυμα προπαραγγελιων θα παραλαβεις!"δλδ δεν μπορουν να εχουν ενα στοιχειωδη συστημα προπαραγγελιων και να ταξινομουνται ολα ομορφα και ωραια,παρα καθε χρονο να ειμαστε σαν τους βλακες πανω στα τηλεφωνα και στα tracking number να δουμε διαθεσιμοτητα και ποτε παραλαμβανουμε;εχει καταντησει αηδια.
Το πρόβλημα δε προέκυψε τώρα λόγω Lockdown.
Υπήρχε εκεί χρόνια ολόκληρα τώρα.
Χθες π.χ. είχε πέσει για ώρες το Tracking της ACS. Γίνεται της Ποπάρας.
Και πρόσεξε, μιλάμε για εταιρείες που έβλεπαν τι έρχεται και δεν προετοιμάστηκαν ΠΟΤΕ εν γνώσει τους.
Είχα δέμα απο τη προηγούμενη Δευτέρα, μετά απο πόσα τηλ και απειλή ακύρωσης παραγγελίας, παρέλαβα σήμερα.
Εγώ ξαναλέω χαίρομαι που μέσα απο τα Lockdown ξεγυμνώθηκαν όλοι αυτοί, δείχνοντας ακριβώς τι είναι.
Πλήρη ανικανότητα σε όλα τα επίπεδα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/11/2020 - 18:08
Δημοσίευση 24/11/2020 - 18:22
Καλα αυτοι ειναι γελοιοι δεν το συζητω.Εγω αναφερομαι επισης στις μεγαλες αλυσιδες που εμεις αγοραζουμε και δεν εχουμε την αναλογη αντιμετωπιση.Ειναι δυνατον,να λεει αναμονη διαθεσιμοτητας και να μην εχει ενα προβλεπομενο χρονο;Ας μου ελεγε οτι απο την στιγμη που βαζω προπαραγγελια θα εξυπηρετηθεις σε 15 μερες η σε 20 μερες!Παρα καθομαστε καθε χρονο επειδη θελουμε με το που βγει κατι να το αποκτησουμε,να σπαμε τα νευρα μας,και τηλεφωνα με τις ωρες,για να μαθουμε 2-3αυτονοητα πραγματα;Παραγγειλα 12 pro max 128 graphite 13/11 18:02 το απογευμα απο κοτσοβολο.Χθες μπηκα να δω,και βλεπω οτι το εχει διαθεσιμο για αποστολη.Καπακια παιρνω τηλεφωνο και μου λενε περιμενουμε παραλαβη δεν ξερουμε ποτε,και τους λεω αφου λετε διαθεσιμο,και μου απανταει οτι κατα λαθος.ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ σε μια εταιρια με 99 καταστηματα οπως βροντοφωναζουν οι ιδιοι.Ανεπιτρεπτο να μην υπαρχει ενα συστημα να φενονται οι προπαραγγελιες και να βλεπει ο καθενας στο περιπου ποτε θα παραλαβει.
Το πρόβλημα δε προέκυψε τώρα λόγω Lockdown.
Υπήρχε εκεί χρόνια ολόκληρα τώρα.
Χθες π.χ. είχε πέσει για ώρες το Tracking της ACS. Γίνεται της Ποπάρας.
Και πρόσεξε, μιλάμε για εταιρείες που έβλεπαν τι έρχεται και δεν προετοιμάστηκαν ΠΟΤΕ εν γνώσει τους.
Είχα δέμα απο τη προηγούμενη Δευτέρα, μετά απο πόσα τηλ και απειλή ακύρωσης παραγγελίας, παρέλαβα σήμερα.
Εγώ ξαναλέω χαίρομαι που μέσα απο τα Lockdown ξεγυμνώθηκαν όλοι αυτοί, δείχνοντας ακριβώς τι είναι.
Πλήρη ανικανότητα σε όλα τα επίπεδα.
Δημοσίευση 24/11/2020 - 18:25
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 24/11/2020 - 18:25
Δημοσίευση 24/11/2020 - 18:32
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες