Χωρίς να θέλω να γίνομαι αρνητικός, αλλά για να είμαστε και πιο σαφής για το πως θα επιλυθούν τα προβλήματα....
Τα θέματα S/W στο παρελθόν φτιάχνονταν και θα φτιάχνονται...
Αν τελικά όμως κάτι αφορά H/W...
με κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα μετριάσει λίγο το πρόβλημα.
Και σε κανένα χρόνο κατά ελάχιστο , θα βγάλει πρόγραμμα αντικατάστασης/ επιδιόρθωσης , πολύ πιθανόν με κάποιο κόστος...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχάς κανείς δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι τα φετινά θέματα είναι hw και όχι sw. Αντιθέτως η προϊστορία δείχνει μάλλον sw. Ακόμα και το autofocus ίσως δεν είναι hw πρόβλημα, αλλά hw χαρακτηριστικό. Φυσική. Macro slr φακοί ακριβότεροι του iPhone δεν εστιάζουν στην απόσταση που περιμένουμε να εστιάζει το 12 pro max επειδή εστίαζε το 11 ή το 12.
Αλλά, hw πρόβλημα και μαζικό μπορεί να σκάσει σε ένα εξάμηνο λειτουργίας της συσκευής ή ένα χρόνο. Οι οθόνες μπορεί στο εξάμηνο να καίνε πίξελ σωρηδόν, οι μπαταρίες μπορεί να αρχίσουν να σκάνε και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Μας διαβεβαιώνει κανείς ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο ; Όχι. Άρα ; Με το φόβο hw προβλήματος δεν αγοράζουμε ποτέ ;
Η αξιοπιστία είναι πράγμα δυστυχώς ξεπερασμένο. Δεν υπάρχει πουθενά. Γι αυτό τη θέση της έχει πάρει η εγγύηση. Και της Apple ακόμα και με τις ελληνικές αυθαιρεσίες και περιορισμούς είναι από τις καλές.
Το να αγοράζεις με κύριο κριτήριο την υποτιθέμενη αξιοπιστία ειδικά συσκευή που αντικαθίσταται κάθε χρόνο και η πλειοψηφία κρατάει μάξιμουμ δυο χρόνια δεν έχει και πολύ νόημα.
Σου αρέσει ; Σου κάνει ; Δε δυσκολεύεσαι οικονομικά να αγοράσεις ; Αγοράζεις.
Κανείς δε θα σου εγγυηθεί ότι δε θα χαλάσει. Θα σου εγγυηθεί όμως ότι για ένα εύλογο διάστημα αν χαλάσει θα σε καλύψει.