Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iPhone 12/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1835 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1186   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1097 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/12/2020 - 01:06

Η Document φέρνει συσκευές απο άλλες χώρες.

Επίσημος διανομέας είναι ο όμιλος Quest/iStorm.

Βασικά θα κάνεις σίγουρα Χριστούγεννα με το τηλ.

Μπορεί και όχι. Προχωράμε και καλή δύναμη με δαύτους.

Νομιζα οτι το resseler σημαινει επισημος πωλητης αρα και ελληνικο κινητο. Μικρο το κακο αλλα συζητηση να γινετε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1187   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/12/2020 - 11:02

Σωστά. Επίσημη εισαγωγή κάνει μόνο η Quest/iStorm.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1188   ManosMMM

ManosMMM

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/12/2020 - 19:08

Για εμένα skip έως να λυθούν κ να διευκρινιστούν τα πράγματα. Περιμένω ένα pixelaki 4a να παίξω έως τότε ..

-> Θέλει κανείς την σειρά μου για χρυσό iPhone pro MAX 128 από document (δεν είναι πληρωμένο). Αύριο θα με πάρουν για να το στείλουν ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1189   antreas

antreas

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 12:37

Επανέρχομαι μετά απο χρόνια που απλά σας διαβάζω για να σχολιάσω και εγώ οτι είχα σήμερα παραλαβή pro max (βρίσκομαι στην Κύπρο αυτή την περίοδο) την οποία και ακύρωσα. Πληρώνουμε τόσα λεφτά για να καθόμαστε να ψάχνουμε πάνελ και χαζομάρες. Θα περιμένω λίγο να δω πως θα κινηθούν τα ζητήματα που υπάρχουν και βλέπουμε.

#1190   DiS

DiS

iPH Addict

• 719 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 14:05

Επανέρχομαι μετά απο χρόνια που απλά σας διαβάζω για να σχολιάσω και εγώ οτι είχα σήμερα παραλαβή pro max (βρίσκομαι στην Κύπρο αυτή την περίοδο) την οποία και ακύρωσα. Πληρώνουμε τόσα λεφτά για να καθόμαστε να ψάχνουμε πάνελ και χαζομάρες. Θα περιμένω λίγο να δω πως θα κινηθούν τα ζητήματα που υπάρχουν και βλέπουμε.

Ακριβώς όπως το είπες. Ψάχνετε πάνελ και χαζομάρες.

Το τηλέφωνο σε φυσιολογική, ανθρώπινη χρήση δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν του κάνεις τεστ και ειδικές δοκιμασίες, στάνταρ κάτι θα βρεις που θα νομίζεις ότι δεν είναι φυσιολογικό.

#1191   afilopou

afilopou

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 15:13

Ακριβώς όπως το είπες. Ψάχνετε πάνελ και χαζομάρες.

Το τηλέφωνο σε φυσιολογική, ανθρώπινη χρήση δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν του κάνεις τεστ και ειδικές δοκιμασίες, στάνταρ κάτι θα βρεις που θα νομίζεις ότι δεν είναι φυσιολογικό.

Συγγνώμη αλλά το πιστεύετε αυτό που λέτε;
Απόλυτα φυσιολογικές δοκιμασίες και αποτυγχάνει.
Πρασινο αντί για γκρι, glow που δεν επιτρέπεται να έχει.Auto focus στις μακρο. Αφήνω το κιτρίνισμα γιατί προσωπικά δεν με ενοχλούσε λόγω απενεργοποίησης του true tone.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

#1192   Niou90

Niou90

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 15:42

Καλησπέρα σας. Ξεφεύγοντας λίγο από τα “features” των νέων μοντέλων και επιστρέφοντας στο θέμα του νήματος, σήμερα με ενημέρωσαν από το istorm πως υπάρχει διαθέσιμο iPhone pro 128Gb blue έτοιμο για αποστολή (έκανα παραγγελία 4/12 [emoji3166]). Αν και με επηρέασαν αρκετά όσα έχετε αναφέρει, λέω να προχωρήσω στην αγορά γιατί έχω ξεμείνει με ένα αρκετά παλιό Android και δεν την παλεύω. Απόψεις;;;

Sent from my iPad using Tapatalk

#1193   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 07/12/2020 - 15:49

Προχωρά το, ρε φίλε. Ένα τηλέφωνο είναι, σε λίγο κάποιοι θα σκέφτονται περισσότερο την αγορά ενός iPhone από το γάμο. Που θα αφήσω ένα τηλέφωνο, το οποίο έχει κάποια προβλήματα να με προβληματίσει ή να με επηρεάσει ψυχοσυναισθηματικά, ή έστω να με «χαλάσει» έστω και λίγο. Προσωπικά, δεν είδα καμία διαφορά προς το χειρότερο στην οθόνη στην καθημερινή χρήση, δεν έχει battery drain, το σήμα είναι άψογο. Ε, και δεν τραβάω κάθε μέρα macro φωτογραφίες για να έχω κάποιο παράπονο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, εννοείται πώς θα έπρεπε να είναι όπως πρέπει κάποια πράγματα, αλλά το κινητό είναι πανέμορφο, μια χαρά λειτουργικό. 

#1194   Niou90

Niou90

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 16:01

Προχωρά το, ρε φίλε. Ένα τηλέφωνο είναι, σε λίγο κάποιοι θα σκέφτονται περισσότερο την αγορά ενός iPhone από το γάμο. Που θα αφήσω ένα τηλέφωνο, το οποίο έχει κάποια προβλήματα να με προβληματίσει ή να με επηρεάσει ψυχοσυναισθηματικά, ή έστω να με «χαλάσει» έστω και λίγο. Προσωπικά, δεν είδα καμία διαφορά προς το χειρότερο στην οθόνη στην καθημερινή χρήση, δεν έχει battery drain, το σήμα είναι άψογο. Ε, και δεν τραβάω κάθε μέρα macro φωτογραφίες για να έχω κάποιο παράπονο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, εννοείται πώς θα έπρεπε να είναι όπως πρέπει κάποια πράγματα, αλλά το κινητό είναι πανέμορφο, μια χαρά λειτουργικό.

Συμφωνώ σε όλα και μπορώ να επιβεβαιώσω πως πράγματι τον γάμο τον σκεφτόμαστε λιγότερο [emoji23][emoji1787]

Τελευταία επεξεργασία από: Niou90, 07/12/2020 - 16:02

#1195   DiS

DiS

iPH Addict

• 719 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 16:04

Καλησπέρα σας. Ξεφεύγοντας λίγο από τα “features” των νέων μοντέλων και επιστρέφοντας στο θέμα του νήματος, σήμερα με ενημέρωσαν από το istorm πως υπάρχει διαθέσιμο iPhone pro 128Gb blue έτοιμο για αποστολή (έκανα παραγγελία 4/12 [emoji3166]). Αν και με επηρέασαν αρκετά όσα έχετε αναφέρει, λέω να προχωρήσω στην αγορά γιατί έχω ξεμείνει με ένα αρκετά παλιό Android και δεν την παλεύω. Απόψεις;;;

Αν σου αρέσει αισθητικά, σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του και το κόστος απόκτησης δικαιολογείται από τη χρήση που θα κάνεις και την οικονομική σου κατάσταση φυσικά και να το πάρεις.

Είναι μια εξαιρετική συσκευή, με σχετικώς λίγα προς το παρόν προβλήματα που πιθανώς σύντομα θα διορθωθούν όπως πάρα πολλές φορές, σχεδόν πάντα, έχει γίνει στο παρελθόν.

#1196   nikolasp87

nikolasp87

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/12/2020 - 18:25

Καλησπερα! Να πω και γω την εμπειρία μου... Παραγγελία και πληρωμή 12 pro max graphite 128 από isystem 13/11 πρωί. Περνάνε 10 μέρες χωρις να έχω νέο τους όποτε κάνω ένα τηλεφώνημα στις 23/11 οπου μου λέει είναι κύριος ότι θα έχω παραλάβει μέχρι τις 27 αντε το πολύ 30/11. Μέχρι 1/12 πάλι καμία ενημέρωση όποτε ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι δεν έχουν ιδέα ποτε θα παραλάβουν και ότι δεν είναι ότι δίνουν τα κινητά άλλου απλά έχουν μείνει πίσω οι παραγγελίες. Τους είπα τότε να ακυρώθει η παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αφού μου ήρθε το sms ακύρωσης και ενώ ψαχνόμουν να παραγγείλω από άλλου με παίρνουν ξανά τηλ και μου λένε ότι βρηκαν συσκευή και θα μου την έστελναν την επόμενη μέρα. Από 2/12 έως σήμερα που βάζω το tracking number το κινητό βρίσκεται στην acs στο Χαλάνδρι....

#1197   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 18:27

Αν σου αρέσει αισθητικά, σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του και το κόστος απόκτησης δικαιολογείται από τη χρήση που θα κάνεις και την οικονομική σου κατάσταση φυσικά και να το πάρεις.

Είναι μια εξαιρετική συσκευή, με σχετικώς λίγα προς το παρόν προβλήματα που πιθανώς σύντομα θα διορθωθούν όπως πάρα πολλές φορές, σχεδόν πάντα, έχει γίνει στο παρελθόν.

Χωρίς να θέλω να γίνομαι αρνητικός, αλλά για να είμαστε και πιο σαφής για το πως θα επιλυθούν τα προβλήματα....

Τα θέματα S/W στο παρελθόν φτιάχνονταν και θα φτιάχνονται...
Αν τελικά όμως κάτι αφορά H/W...
με κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα μετριάσει λίγο το πρόβλημα.
Και σε κανένα χρόνο κατά ελάχιστο , θα βγάλει πρόγραμμα αντικατάστασης/ επιδιόρθωσης , πολύ πιθανόν με κάποιο κόστος...

#1198   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/12/2020 - 18:31

Και σε κανένα χρόνο κατά ελάχιστο , θα βγάλει πρόγραμμα αντικατάστασης/ επιδιόρθωσης , πολύ πιθανόν με κάποιο κόστος...

Επειδή δεν έχω παρακουθήσει τι παίζει με τα των προγραμμάτων αντικατάστασης...

Για να καταλάβω, μέχρι να βγει το εκάστοτε πρόγραμμα, δε μπορείς να πας στο service και να ζητήσεις αντικατάσταση, εφ´όσον είσαι εντός εγγύησης; Πρέπει να περιμένεις πρώτα να βγει το πρόγραμμα;

#1199   DiS

DiS

iPH Addict

• 719 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 18:55

Χωρίς να θέλω να γίνομαι αρνητικός, αλλά για να είμαστε και πιο σαφής για το πως θα επιλυθούν τα προβλήματα....

Τα θέματα S/W στο παρελθόν φτιάχνονταν και θα φτιάχνονται...
Αν τελικά όμως κάτι αφορά H/W...
με κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα μετριάσει λίγο το πρόβλημα.

Καταρχάς κανείς δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι τα φετινά θέματα είναι hw και όχι sw. Αντιθέτως η προϊστορία δείχνει μάλλον sw. Ακόμα και το autofocus ίσως δεν είναι hw πρόβλημα, αλλά hw χαρακτηριστικό. Φυσική. Macro slr φακοί ακριβότεροι του iPhone δεν εστιάζουν στην απόσταση που περιμένουμε να εστιάζει το 12 pro max επειδή εστίαζε το 11 ή το 12.

Αλλά, hw πρόβλημα και μαζικό μπορεί να σκάσει σε ένα εξάμηνο λειτουργίας της συσκευής ή ένα χρόνο. Οι οθόνες μπορεί στο εξάμηνο να καίνε πίξελ σωρηδόν, οι μπαταρίες μπορεί να αρχίσουν να σκάνε και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Μας διαβεβαιώνει κανείς ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο ; Όχι. Άρα ; Με το φόβο hw προβλήματος δεν αγοράζουμε ποτέ ;

Η αξιοπιστία είναι πράγμα δυστυχώς ξεπερασμένο. Δεν υπάρχει πουθενά. Γι αυτό τη θέση της έχει πάρει η εγγύηση. Και της Apple ακόμα και με τις ελληνικές αυθαιρεσίες και περιορισμούς είναι από τις καλές.

Το να αγοράζεις με κύριο κριτήριο την υποτιθέμενη αξιοπιστία ειδικά συσκευή που αντικαθίσταται κάθε χρόνο και η πλειοψηφία κρατάει μάξιμουμ δυο χρόνια δεν έχει και πολύ νόημα.

Σου αρέσει ; Σου κάνει ; Δε δυσκολεύεσαι οικονομικά να αγοράσεις ; Αγοράζεις.

Κανείς δε θα σου εγγυηθεί ότι δε θα χαλάσει. Θα σου εγγυηθεί όμως ότι για ένα εύλογο διάστημα αν χαλάσει θα σε καλύψει.

#1200   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 19:14

;

Κανείς δε θα σου εγγυηθεί ότι δε θα χαλάσει. Θα σου εγγυηθεί όμως ότι για ένα εύλογο διάστημα αν χαλάσει θα σε καλύψει.

Δεν θελω να κανουμε το thread Διαξιφισμοί, εξάλλου 10 χρονια ειμαι iphonakias , αλλα θα μείνω στο τελευταίο και μονο, αλλιως θα μπορούσα να γράψω πολλα:

Εννοειται οτι κανεις δεν ξέρει ποτε θα χαλάσει κατι, εχεις μια σχετική εγγύηση απο το επώνυμο της καθε εταιρίας και την ιστορία της.

Η Apple σε θέμα H/W , επί της ουσίας, εμενα ΔΕΝ με κάλυψε , οταν συγκεκριμένα ειχα θέμα : με τον λύγισμα του κινητού μου και οταν δεν ειχα σήμα πιάνοντας το κινητο μου (με λάθος τρόπο)....

Και οταν λεω επι τους ουσίας , εννοώ να μην χρειάζεται να πληρώσω και απο πανω για να μου φτιάξουν το εξαρχής defective H/W πρόβλημα του κινητού μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14