Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:57

Ρε παιδιά, τι φταίνε τα καταστήματα; Να πουλήσουν θέλουν! Δηλαδή έχουν συσκευές και δεν τις διαθέτουν για να κάνουν τεχνητή έλλειψη;! Εκτός και αν υπονοείτε ότι δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας. Και πάλι, αποδεικνύεται αυτό που λέτε;! Προφανώς η έλλειψη είναι έλλειψη. Η iStorm μπορεί να έχει πολλά αρνητικά, αλλά σε θέματα τήρησης της σειράς προτεραιότητας έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπομονή…, δε φταίνε για όλα οι μεταπωλητές, η μαμά εταιρεία στέλνει λίγα. Άποψή μου και τίποτα άλλο.

Φταίνε γιατί σου υπόσχονται γρήγορη εξυπηρέτηση και στο τέλος το παίζουν κινέζοι. Αυτό το τσίρκο με τις προπαραγγελίες πρέπει να τελειώσει. Αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο όγκο πελατών, ας έρθουν πρώτα τα κομμάτια που περιμένουν να ξέρουν ακριβώς πόσα είναι και μετά ας ανοίξουν τις παραγγελίες online. Όποιος προλάβει το πήρε.

13PM έχω τώρα ούτε καίγομαι να το αλλάξω ούτε είμαι χωρίς κινητό για να κάνω σαν τρελός για το 14 απλά με νευριάζει η κοροϊδία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2022 - 10:46

De ja vu και φέτος. Σαν να διαβάζω τα προηγούμενα αντίστοιχα Topic τέτοια εποχή.

* Όσο και να ρωτάτε απλούς υπαλλήλους και τηλ, κανείς δε ξέρει πραγματικά πότε και τι θα παραλάβουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#813   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2022 - 12:27

Οποίος θέλει 14 PM DP 128, μου στέλνει pm..

Περιμένει στην I storm Κολωνάκι…

Έχω παραλάβει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#814   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 27/10/2022 - 12:43

Ειδικά για το Πλαίσιο μην ψάχνετε λογική στο ότι παραγγείλατε το βράδυ 12:01' που άνοιξαν οι προπαραγγελίες και είσαστε στους πρώτους... γιατί όσοι είχαν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος νωρίτερα τους έπαιρναν τηλέφωνο από το Πλαίσιο μία ημέρα πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες και τους ρωτούσαν αν θέλουν να μετατρέψουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος σε προπαραγγελία.

Άρα ποιος ξέρει τι σειρά υπάρχει και ποιος είναι πρώτος κλπ.....

Τέτοια περίπτωση είμαι και εγώ

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 27/10/2022 - 12:44

#815   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 13:09

εμένα ξεκίνησε από amazon.de η παραγγελία μου (14 PM Black 512GB). Παραγγελία 1/10/22. Ίδια μέρα είχα κάνει και στο Πλαίσιο αλλά τίποτα από εκεί. Από amazon έρχεται και φθηνότερα (1920 ΕΥΡΩ αντί για 1999 στο πλαίσιο).

Ερώτηση όσοι παραλάβατε από amazon. Τραβήξατε κάποιο βίντεο πριν ανοίξετε τη συσκευασία (την εξωτερική) για απόδειξη κτλ αν υπάρχει "θέμα"; Επίσης η απόδειξη της ιστοσελίδας είναι αυτή που χρησιμοποιούμε για εγγύηση;

#816   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 13:44

Ερώτηση όσοι παραλάβατε από amazon. Τραβήξατε κάποιο βίντεο πριν ανοίξετε τη συσκευασία (την εξωτερική) για απόδειξη κτλ αν υπάρχει "θέμα"; Επίσης η απόδειξη της ιστοσελίδας είναι αυτή που χρησιμοποιούμε για εγγύηση;

Τι θέμα να υπάρχει με το Αμαζον; Εδώ αν απλά μετανιώσεις που πήρες κάτι το γυρνάς πίσω σε μισό ή ένα μήνα χωρίς να δώσεις λόγο. Προφανώς θα σου κλείσουν το λογαριασμό αν το κάνεις abuse, αλλά μιλάμε για Amazon.

#817   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1978 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 15:56

εμένα ξεκίνησε από amazon.de η παραγγελία μου (14 PM Black 512GB). Παραγγελία 1/10/22. Ίδια μέρα είχα κάνει και στο Πλαίσιο αλλά τίποτα από εκεί. Από amazon έρχεται και φθηνότερα (1920 ΕΥΡΩ αντί για 1999 στο πλαίσιο).

Τίποτα από αυτά δε χρειάζεται να κάνεις για το Amazon.
Για οποιονδήποτε λόγο δε σε ικανοποιεί μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να πάρεις refund.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#818   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 16:04

Παιδιά εννοώ πως αν δεν υπάρχει μέσα η συσκευή στη συσκευασία της αμαζον. Να έχουν βάλει πχ κάτι αλλο. Είχα ακούσει παλιότερα τέτοιες περιπτώσεις. Μικρό ποσοστό βέβαια…

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 27/10/2022 - 16:04

#819   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 16:29

Παιδιά εννοώ πως αν δεν υπάρχει μέσα η συσκευή στη συσκευασία της αμαζον. Να έχουν βάλει πχ κάτι αλλο. Είχα ακούσει παλιότερα τέτοιες περιπτώσεις. Μικρό ποσοστό βέβαια…

Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις από Amazon (όχι από random πωλητή) και να γίνει αυτό.
Αλλά και να γίνει κάτι τέτοιο η να έρθει λάθος πράγμα από κάποιο πωλητή, ανοίγεις το case με το Amazon και τακτοποιείται το θέμα.
Σε φίλο μου στην Ελλάδα έστειλε ένας πωλητής ένα τεράστιο αφυγραντηρα αντί για αλυσοπρίονο ας πούμε. Το Αμαζον του γύρισε τα λεφτά πισω και του άφησαν και τον αφυγραντηρα.
Γενικότερα, το 95% από τα online κ@λομάγαζα στην Ελλάδα είναι φόβια. Το Αμαζον είναι το νούμερο 1 eshop στον πλανήτη.

#820   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2022 - 19:22

Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις από Amazon (όχι από random πωλητή) και να γίνει αυτό.
Αλλά και να γίνει κάτι τέτοιο η να έρθει λάθος πράγμα από κάποιο πωλητή, ανοίγεις το case με το Amazon και τακτοποιείται το θέμα.
Σε φίλο μου στην Ελλάδα έστειλε ένας πωλητής ένα τεράστιο αφυγραντηρα αντί για αλυσοπρίονο ας πούμε. Το Αμαζον του γύρισε τα λεφτά πισω και του άφησαν και τον αφυγραντηρα.
Γενικότερα, το 95% από τα online κ@λομάγαζα στην Ελλάδα είναι φόβια. Το Αμαζον είναι το νούμερο 1 eshop στον πλανήτη.

Έχει συμβεί σε φίλο μου με κάρτα γραφικών (3090), το είχε γράψει και στο insomnia. Είχε μέσα ένα μεταλλικό κομμάτι αντί για την κάρτα. Βέβαια έβγαλε άκρη και πήρε πίσω τα λεφτά του.

Επίσης έχει συμβεί και σε γνωστό Έλληνα Youtuber με έναν AMD Threadripper CPU. Είχε ανεβάσει βίντεο με την εμπειρία του.

#821   gatakos

gatakos

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 21:38

Παραγγελία 23/9 από Public 14 pro black, παρέλαβα έχθες 26/10. Αν και ήταν δύσκολη η αναμονή από τα μνματα εδώ μέσα και πάλι καλά να λέω που το πήρα 1 μήνα μετά.

#822   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 23:50

Έχει συμβεί σε φίλο μου με κάρτα γραφικών (3090), το είχε γράψει και στο insomnia. Είχε μέσα ένα μεταλλικό κομμάτι αντί για την κάρτα. Βέβαια έβγαλε άκρη και πήρε πίσω τα λεφτά του.

Επίσης έχει συμβεί και σε γνωστό Έλληνα Youtuber με έναν AMD Threadripper CPU. Είχε ανεβάσει βίντεο με την εμπειρία του.

Πωλητής το Amazon? Η κάποιος τυχαίος μέσο Amazon? Γιατί από το Amazon το κόβω δύσκολο.
Όπως και να χει, όπως είδες κι εσυ το Αμαζον σε καλύπτει σε κάθε περίπτωση. Απλά προτιμούμε το Amazon σαν πωλητή ή γνωστές εταιρίες που πουλάνε και στο Αμαζον, αλλά όχι όποιον τυχαίο πουλάει εκεί!

Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 27/10/2022 - 23:54

#823   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2022 - 09:39

Η ups μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

Ανεξέλεγκτα γεγονότα έχουν καθυστερήσει την παράδοση. Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα παράδοσης το ταχύτερο δυνατό. Ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Καθυστέρηση επειδή είναι αργία σε εμάς; Ήταν Ιταλία το δέμα πριν βγει το μήνυμα.

#824   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2022 - 09:41

Μόλις τράβηξε τα λεφτά το Amazon. Για να δούμε αν φτάσει νωρίτερα από το Πλαίσιο.

#825   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 28/10/2022 - 10:29

και του χρόνου χρόνια πολλά στην παρέα

επιτέλους χθες παρέλαβα από istorm 14pro 128 SB πρώτες εντυπώσεις μικρές θετικές αν και προερχόμενος από 13 pro max

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες