Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   ariadgr

ariadgr

iPH Member

• 210 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2022 - 15:33

Επειδή λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάπου τους όρους αν κάποιος το έχει χρησινοποιήσει θα βοηθούσε πολύ.

https://www.google.c...olut plus terms

Please read the purchase, refund and ticket cancellation insurance policy carefully. There is a copy of it in the Revolut app.
We cannot guarantee that the insurance is suitable for you. We can't advise you on the suitability of the policy or recommend it to you.
Please make sure the insurance is suitable for you by reading the product information document, statement of insurance and insurance policy, paying attention to what is and isn't covered

Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 21/10/2022 - 15:33

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 22/10/2022 - 10:46

14 pro max 256 silver από την πρώτη στιγμή προπαραγγελια πλαίσιο, καμία ενημέρωση…

#798   Christos122

Christos122

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 22/10/2022 - 11:45

14 pro max 256 silver από την πρώτη στιγμή προπαραγγελια πλαίσιο, καμία ενημέρωση…

Μάλλον για Νοέμβριο πάμε ή Χριστούγεννα.... (καμία ενημέρωση από πουθενά)

Τελευταία επεξεργασία από: Christos122, 22/10/2022 - 11:46

#799   vkak

vkak

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2022 - 10:23

Στο you.gr, ενώ για τα πιο πολλά μοντέλα γράφει «κατόπιν παραγγελίας», για το 128GB purple γράφει 4-7 εργάσιμες.

4b3a12d1e285380fdbf17004e7d793dc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#800   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/10/2022 - 12:18

Σε μια παραγγελία που έκανα σε amazon 23/9 (όταν είδα οτι στο πλαίσιο πετούσαν χαρταετό και θα αργούσαν), μου έγραφε expected by 16 November. Ενώ είχα κάνει verify την πληρωμή, χθες μου εμφάνισε οτι υπήρξε πρόβλημα. Ξαναέκανα verify την κάρτα και τώρα λέει expected by 26 october - 30 december. Απο amazon είπαν οτι είναι τυπικό αν περάσει πολύς καιρός χωρίς να γίνει δέσμευση του ποσού.Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια όλοι φέτος, μου άρεσε που θα ήταν και πιο ομαλή η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι.

#801   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1291 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2022 - 15:23

Εγώ 14 Σεπτεμβρίου προπαραγγελία 14 pro max 256gb space black. 7 οκτωβρίου παραλαβή. Από ΠΛΑΙΣΙΟ.

#802   eimai_xazo

eimai_xazo

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2022 - 16:17

Εγώ 14 Σεπτεμβρίου προπαραγγελία 14 pro max 256gb space black. 7 οκτωβρίου παραλαβή. Από ΠΛΑΙΣΙΟ.

Το ίδιο ακριβώς μοντέλο από Πλαίσιο αλλά στις 20.09 , δυστυχως τπτ ακόμη.

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#803   xbvsm

xbvsm

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2022 - 14:10

Έχω παραγγελία σε istorm Κολωνάκι απο 16/9 14 pro max 128gb deep purple.Αν κάποιος ενδιαφέρεται,ας μου στείλει dm να συναντηθούμε για να πάμε να το πάρει όταν με ειδοποιήσουν.Έγω βρήκα απο αλλού συσκευή σήμερα.

#804   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:16

Νέα επικοινωνία με πλαίσιο σήμερα. Κλείσαμε 1.5 μήνα απο την "προπαραγγελία", "για να το έχουμε πρώτοι". Μου είπαν δεν ξέρουν ούτε πότε θα έρθουν τεμάχια, ούτε πόσα θα έρθουν. Ψιλικατζίδικο θα είχε καλύτερη ενημέρωση.

Ακόμα εξυπηρετούνται προπαραγγελίες της 16/09 είπαν. Ήθελα να ήξερα πόσες χιλιάδες άτομα έβαλαν παραγγελία πριν τις 00:20 που έβαλα εγώ και είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα...

#805   eimai_xazo

eimai_xazo

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:19

Νέα επικοινωνία με πλαίσιο σήμερα. Κλείσαμε 1.5 μήνα απο την "προπαραγγελία", "για να το έχουμε πρώτοι". Μου είπαν δεν ξέρουν ούτε πότε θα έρθουν τεμάχια, ούτε πόσα θα έρθουν. Ψιλικατζίδικο θα είχε καλύτερη ενημέρωση.

Ακόμα εξυπηρετούνται προπαραγγελίες της 16/09 είπαν. Ήθελα να ήξερα πόσες χιλιάδες άτομα έβαλαν παραγγελία πριν τις 00:20 που έβαλα εγώ και είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα...

Ομοίως κ εγώ από Πλαίσιο. Καμία ενημέρωση. Και σκέψου έβαλα παραγγελία στις 20 οπότε εγώ πάω για Χριστούγεννα. Έρχονται λέει λίγες συσκευές. Ποιο μοντέλο χρώμα κ χωρητικότητα προπαρηγγειλες;

#806   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:25

Ομοίως κ εγώ από Πλαίσιο. Καμία ενημέρωση. Και σκέψου έβαλα παραγγελία στις 20 οπότε εγώ πάω για Χριστούγεννα. Έρχονται λέει λίγες συσκευές. Ποιο μοντέλο χρώμα κ χωρητικότητα προπαρηγγειλες;

PM 128GB purple. Υποτίθεται το black ήταν το δημοφιλέστερο φέτος και δεν θα υπήρχαν καθυστερήσεις στα άλλα χρώματα.

#807   eimai_xazo

eimai_xazo

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:27

PM 128GB purple. Υποτίθεται το black ήταν το δημοφιλέστερο φέτος και δεν θα υπήρχαν καθυστερήσεις στα άλλα χρώματα.

Ισχύει. Κρίμα πραγματικά.

#808   Christos122

Christos122

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:38

Και η istorm τα ίδια. Πραγματικά απαράδεκτοι. 

#809   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:48

Ρε παιδιά, τι φταίνε τα καταστήματα; Να πουλήσουν θέλουν! Δηλαδή έχουν συσκευές και δεν τις διαθέτουν για να κάνουν τεχνητή έλλειψη;! Εκτός και αν υπονοείτε ότι δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας. Και πάλι, αποδεικνύεται αυτό που λέτε;! Προφανώς η έλλειψη είναι έλλειψη. Η iStorm μπορεί να έχει πολλά αρνητικά, αλλά σε θέματα τήρησης της σειράς προτεραιότητας έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπομονή…, δε φταίνε για όλα οι μεταπωλητές, η μαμά εταιρεία στέλνει λίγα. Άποψή μου και τίποτα άλλο.

#810   eimai_xazo

eimai_xazo

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:50

Ρε παιδιά, τι φταίνε τα καταστήματα; Να πουλήσουν θέλουν! Δηλαδή έχουν συσκευές και δεν τις διαθέτουν για να κάνουν τεχνητή έλλειψη;! Εκτός και αν υπονοείτε ότι δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας. Και πάλι, αποδεικνύεται αυτό που λέτε;! Προφανώς η έλλειψη είναι έλλειψη. Η iStorm μπορεί να έχει πολλά αρνητικά, αλλά σε θέματα τήρησης της σειράς προτεραιότητας έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπομονή…, δε φταίνε για όλα οι μεταπωλητές, η μαμά εταιρεία στέλνει λίγα. Άποψή μου και τίποτα άλλο.

Δεν λέμε το αντίθετο. Είναι απλά απογοητευτικό όλο αυτό. Αναφορικά με την τήρηση προτεραιότητας , όσο καλοπροαίρετος και να είσαι προφανώς κ θα εξυπηρετηθούν κ εκτός σειράς καποιοι. Σχεδόν αυτονόητο. Οπότε σε μια κατάσταση με τόσα λίγα κομμάτια, μεγαλώνει το πρόβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8