Τελευταία επεξεργασία από: dnik69, 26/06/2010 - 19:11
PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released
Δημοσίευση 26/06/2010 - 19:10
Ad
Δημοσίευση 26/06/2010 - 23:51
Εχω καιρο να ασχοληθω με το iphone και το Jb και εχουν βγει τοσα καινουρια πραγματα και εχω πελαγωσει. Λοιπον εχω ενα iphone 3G το οποιο το εχω κανει jb στην εκδοση 3.0 εδω και 1-1.5 χρονο. Μπορει να αναβαθμιστει σε ios 4.0 με jb και αν ναι με ποιο προγραμμα. Επισης με ενδιαφερει να μην χαθουν μηνυματα,φωτογραφιες,επαφες, αν γινεται με καποιο τροπο εστω και χειροκινητα. Απ οτι βλεπω στο f0recast εχω Baseband : 04.26.08 και Bootloader : 5.8.
Και εγω το ιδιο εχω με 3.0. Δεν βγαζω ακρη με τα χιλια δυο εκδοσεις και διαφορα τετοια. Κανα pwn για win υπαρχει?
Δημοσίευση 27/06/2010 - 01:01
έχω ένα ελληνικό vodafone ιπηονε 3gs
είμαι σε mac
είμουν σε 3.1.2 jb με pwnage και εβδομάδα παραγωγη΄ς πριν 40
έβαλα την gm και μετά official ios4
προσπαθώ όμως να κάνω jb με pwnage 4.1 αλλά τίποτα
έχω error 1600 η 1604
εχω δοκιμάσει έτοιμες jb εκδόσεις και πάλι τα ίδια, δοκίμασα σε recovery mode και πάλι τα ίδια
μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει στραβά
thnks
Δημοσίευση 27/06/2010 - 10:25
Το παρακάτω μήνυμα το έκανα post σε ένα ξένο forum για jailbreak ενός 3GS. Είναι στα αγγλικά αλλά θα κάνω μερικές παρεμβάσεις στα Ελληνικά εδώ.
Είχα συσκευή iPhone με 3.1.3 και jailbreak με spirit, παλιό bootrom και η συσκευή είχε αγοραστεί από την VF Ελλάδος. Επίσης η διαδικασία πιο κάτω χωρίζεται σε a) kai . Τις έχω δοκιμάσει με επιτυχία ΚΑΙ τις 2.
Let's start with the basics. Back up your device. You will need to restore your settings, contacts, calendars, wi-fi keys, etc. Also the MC is NOT an indication of old or new bootrom. Mine is a MC model. If the 4th and 5th digit is less that 40 (mine is 31) then you are on OLD bootrom.
1) Downgrade to 3.1.2. Read this link and most importantly read the UPDATE.
http://www.addictive...ios-4-to-3-1-2/
NOTE: Instead of redsnow I used blackra1n.
2) Jailbreak using Blackra1n. This is the simplest single click. Your phone at this moment will be on and NOT in DFU.
NOTE: If you are on an Official carrier your phone may be activated. If you are NOT on an an official carrier then You DON'T have to unlock your phone yet.
3) Remove the entry from the "hosts" file.
3) Download the OFFICIAL iPhone firmwareto your desktop. Look into the original Post to find it. DO NOT upgrade your iPhone.
4) Download the latest Pwnage Tool 4.0.1 (either MAC or Windows)
5) Start up Pwnage Tool into Expert Mode. The guide in the original post is correct EXCEPT these conditions:
a) if you are on an official carrier (let's say Vodafone Greece) then before you build your custom image you MUST DESELECT the radio button Activate Phone. Double Click on "General" and see the status of the Radio button.
If you are NOT on an official carrier then you want to SELECT the radio button. Double Click on "General" and see the status of the Radio button.
6) Build your custom firmware and save it to your desktop. Close Pwnage
7) While your iPhone is Connected to iTunes and WITHOUT putting the phone into DFU click alt/shift Restore. Select the CUSTOM firmware you just built. as per the guide.
a) if you are on official carrier the upgrade will continue and upon restart your phone will contact the iTunes Auth Server and will activate the phone. Proceed to Step 8.
if you are NOT on an official carrier then you phone will start but will NOT be unlocked. In this case use the ultrasnow tool (as per the guide) to unlock for any carriers
Restore Settings to your iPhone. You will get back your contacts, calendar, wi-fi settings etc.
9) You are the proud owner of an iPhone 3GS (old bootrom) with iOS 4.0 jailbreak and where appropriate unlocked.
Again I did both routes (official and unofficial carrier) and it worked both times.
Στείλτε μου μήνυμα αν θέλετε κάποια περαιτέρω εξήγηση.
σπύρος
Δημοσίευση 27/06/2010 - 11:09
Εγώ που έχω κρατήσει μόνο την 3.1.3 , ισχύει η ίδια διαδικασία ?
Τελευταία επεξεργασία από: biller, 27/06/2010 - 11:10
Δημοσίευση 27/06/2010 - 11:12
Δημοσίευση 27/06/2010 - 11:47
Φαντάζομαι θα πρέπει να είχες κρατήσει SHSH's στην 3.1.2 , για να κάνεις Downgrade...
Εγώ που έχω κρατήσει μόνο την 3.1.3 , ισχύει η ίδια διαδικασία ?
Φοβάμαι ότι η διαδικασία δεν ισχύει για σένα. αλλά δεν χάνεις κάτι με το να την δοκιμάσεις γιατί δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζουν τα SHSH στους servers του Saurik από 3.1.2 σε 3.1.3. Φαντάζομαι ότι αλλάζουμν αφού αλλάζει το hash value.
Σπύρος
Δημοσίευση 27/06/2010 - 11:58
παλι εμεις με τις mc version των ipod στο φτυσιμο. Ελεος ποτε θα βγει και κατι για εμας??
Μην παρεξηγήσεις την ερώτηση μου αλλά γιατί θέλεις το iOS 4 σε iPod touch 3G (MC model);
Έχω κι εγώ το μοντέλο αυτό και δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το νέο λειτουργικό. Το έχω αφήσει σε 3.1.3 και δεν με... χαλάει!
Τελευταία επεξεργασία από: sliolis, 27/06/2010 - 11:59
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:19
pls help
έχω ένα ελληνικό vodafone ιπηονε 3gs
είμαι σε mac
είμουν σε 3.1.2 jb με pwnage και εβδομάδα παραγωγη΄ς πριν 40
έβαλα την gm και μετά official ios4
προσπαθώ όμως να κάνω jb με pwnage 4.1 αλλά τίποτα
έχω error 1600 η 1604
εχω δοκιμάσει έτοιμες jb εκδόσεις και πάλι τα ίδια, δοκίμασα σε recovery mode και πάλι τα ίδια
μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει στραβά
thnks
Ναι μπορώ να σου πω τι πάει στραβά!
Στο σημείο που ζητάει το εργαλείο να κάνεις BUILD, πρέπει να κάνεις double-click στο "General" και να ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το activate phone.
Από και συνεχίζεις κανονικά. Κατά την διάρκεια του restore μετά το iTunes/iPhone θα έρθει σε επικοινωνία με το iTunes Store για να κάνει activate το τηλέφωνο σου και θα συνεχίσει την διαδικασία restore χωρίς να σου δώσει error 1604/1600.
Ελπίζω να βοήθησα.
Σπύρος
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:21
Έχω νέα bootrom, tethered jailbreak με blackrain στην 3.1.2 και στο cydia μου λέει οτι έχει κρατήσει SHSH για 3.1.3. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου έχει κρατήσει για την 3.1.2;
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:28
thnks για την απάντηση αλλά πάντα είναι ξετσεκαρσιμένο το activate, δεν είναι αυτό το πρόβλημα για error 1600 1604Ναι μπορώ να σου πω τι πάει στραβά!
Στο σημείο που ζητάει το εργαλείο να κάνεις BUILD, πρέπει να κάνεις double-click στο "General" και να ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το activate phone.
Από και συνεχίζεις κανονικά. Κατά την διάρκεια του restore μετά το iTunes/iPhone θα έρθει σε επικοινωνία με το iTunes Store για να κάνει activate το τηλέφωνο σου και θα συνεχίσει την διαδικασία restore χωρίς να σου δώσει error 1604/1600.
Ελπίζω να βοήθησα.
Σπύρος
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:37
Στο δικό μου 3GS συμβαίνει το εξής περίεργο.
Έχω νέα bootrom, tethered jailbreak με blackrain στην 3.1.2 και στο cydia μου λέει οτι έχει κρατήσει SHSH για 3.1.3. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου έχει κρατήσει για την 3.1.2;
Ναι είναι περίεργο. Και ίσως αυτός να είναι ο μόνος λόγος που ίσως τα SHSH να είναι κοινά για 3.1.2 και 3.1.3 όπως έχω υποψιαστεί και σε προηγούμενο μήνυμα μου.
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:38
Μην παρεξηγήσεις την ερώτηση μου αλλά γιατί θέλεις το iOS 4 σε iPod touch 3G (MC model);
Έχω κι εγώ το μοντέλο αυτό και δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το νέο λειτουργικό. Το έχω αφήσει σε 3.1.3 και δεν με... χαλάει!
εχω το 2g mc το οποιο ουτε με το 3.1.3 δεν γινοταν jailbroken. μετα απο restart ηθελε restore
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:40
thnks για την απάντηση αλλά πάντα είναι ξετσεκαρσιμένο το activate, δεν είναι αυτό το πρόβλημα για error 1600 1604
Έχεις ξεκινήσεις την διαδικασία από την αρχή ή προσπαθείς να την πιάσεις από κάποιο άλλο σημείο; Δώσε μου να καταλάβω, για να δω αν έχω κι απάντηση.
Σπύρος
Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:43
εχω το 2g mc το οποιο ουτε με το 3.1.3 δεν γινοταν jailbroken. μετα απο restart ηθελε restore
Αν δεν απατώμαι, μόνο με το spirit μπορούσες να κάνεις jailbreak to 3.1.3 και στη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων.
Αλλά απάντηση δεν μου έδωσες, γιατί θέλεις το iOS 4; Εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από: sliolis, 27/06/2010 - 12:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες