Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Αθλητικό καφενείο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Tι ομάδα είστε?

Tι ομάδα είστε?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91   Alexkor

Alexkor

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:AlexI4

Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:53

και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω αποδειξεις?
μια βολτα απο το youtube να περασεις ολο και κατι θα βρεις...
μου αρεσει που λες παλι για τα 15 χρονια για αυτα που εχω κανει εγω...
οντως εχω κανει παρα πολλα με αποκορυφωμα το τσαμπα γηπεδο που εχτισα...

Δηλαδη μου λες για αποδειξεις γνωμες αλλων η δεν ξερω εγω τι αλλο απο βιντεακια στο youtube;; Οσο μπορω προσπαθω να σχηματισω δικια μου αποψη κ δεν κοιταω ουε ωδεακια ουτε λεω τα ποιηματακια που μου λενε περι μαφιες siemens κτλ. Αυτα, δεν εχω να πω τπτ αλλο σ αυτο το topic. Καλα να περνατε κ ελπιζω να τα ξαναπουμε σ αλλο topic που θα αφορα ελπιζω την apple(ακομα ανιδεος παραμενω σ αυτο το θεμα, εχω πολλα να μαθω) οπως ειναι κ το φορουμ μας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:59

Δηλαδη μου λες για αποδειξεις γνωμες αλλων η δεν ξερω εγω τι αλλο απο βιντεακια στο youtube;; Οσο μπορω προσπαθω να σχηματισω δικια μου αποψη κ δεν κοιταω ουε ωδεακια ουτε λεω τα ποιηματακια που μου λενε περι μαφιες siemens κτλ. Αυτα, δεν εχω να πω τπτ αλλο σ αυτο το topic. Καλα να περνατε κ ελπιζω να τα ξαναπουμε σ αλλο topic που θα αφορα ελπιζω την apple(ακομα ανιδεος παραμενω σ αυτο το θεμα, εχω πολλα να μαθω) οπως ειναι κ το φορουμ μας.

ποια ειναι τα ποιηματακια ρε φιλε?
για ψαξε να δεις γιατι ειχες τοσα χρονια χορηγο στη φανελα σου siemens γιατι ολες οι ηλεκτρικες εγκαταστασεις στο καραισκακη ειναι της siemens και ποιος ειναι πισω απο το παρατσουκλι ΚΡΟΚΟΥΣ και τι σχεση εχει με το πολιτικο σκανδαλο της siemens...
εννοειται οτι εχω δικια μου αποψη αλλα μιλαω με στοιχεια και ανεφερα το youtube ως το πιο ευκολα προσβασιμο μερος για να παρεις καποιες πληροφοριες...
δυστυχως τα ποιηματακια τα χρησιμοποιεις εσυ και οχι εγω...

Τελευταία επεξεργασία από: djibril13, 22/02/2011 - 19:00

#93   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:08

ευτυχως που ανεφερες το 44 μονος σου...
τωρα που μιλαμε επρεπε να επαιζες στη β εθνικη και να προσπαθεις να ανεβεις αλλα σε εσωσε το κρατος με τα λεφτα ΜΑΣ...
αν νομιζεις μια ομαδα που εχει κερδισει 5 ευρωπαικα και 1 διηπειρωτικο χρειαζεται τη διαιτησια τι να σου πω...
στο μπασκετ τα πραγματα ειναι διαφορετικα δεν κρινεται το ματς σε μια φαση ουτε μπορει να σου αλλαξει το αποτελεσμα ο διαιτητης...
επισης ριζουπολη και ξυλο σε παιχτες δεν εχω κανει...
για τις δωροδοκιες που λες μηπως βγηκαν τιποτα κασετες στον αερα οπως το θρυλικο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν... και δεν το ξερω η ετσι προσπαθεις να δικαιολογησεις την ανυπαρξια της δικιας σου ομαδας τοσα χρονια?

Το 44 είναι νόμος του κράτους ο οποίος εγκρίθηκε από τους βουλευτές που εσύ ψηφίζεις. Δεν μου λέει τίποτα

Προφανώς την χρειάζεται την διαιτησία, γιατί όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπυ να χάσεις κατευθείαν χάνεις το πλεονέκτημα έδρας. Ψιλά γράμματα όμως ε;

Μπράβο σου που δεν έχεις κοπανήσει παίχτη αντίπαλης ομάδας σαν οπαδός, αλλά έχω την εντύπωση ότι ένας παίχτης του ολυμπιακού είχε φάει την φάπα του μια φορά όταν πήγε να εκτελέσει το σερβίς στο βόλλευ.

Έχουν βγεί συνεντεύξεις για το πως έφτασες στον τελικό του Γουέμπλευ, για τα υπόλοιπα δεν χρειάζομαι καν αποδείξεις, έχω μάτια και βλέπω.

Η ανυπαρξία της ομάδας μου οφείλεται στην έλλειψη διοικήσεων οι οποίες με την σειρά τους θα προσπαθούσαν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να βγώ μπροστά. Να λείπει το βύσσινο, ότι κάνω θέλω να το κάνω φορώντας παντελόνια.

#94   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:16

Το 44 είναι νόμος του κράτους ο οποίος εγκρίθηκε από τους βουλευτές που εσύ ψηφίζεις. Δεν μου λέει τίποτα

Προφανώς την χρειάζεται την διαιτησία, γιατί όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπυ να χάσεις κατευθείαν χάνεις το πλεονέκτημα έδρας. Ψιλά γράμματα όμως ε;

Μπράβο σου που δεν έχεις κοπανήσει παίχτη αντίπαλης ομάδας σαν οπαδός, αλλά έχω την εντύπωση ότι ένας παίχτης του ολυμπιακού είχε φάει την φάπα του μια φορά όταν πήγε να εκτελέσει το σερβίς στο βόλλευ.

Έχουν βγεί συνεντεύξεις για το πως έφτασες στον τελικό του Γουέμπλευ, για τα υπόλοιπα δεν χρειάζομαι καν αποδείξεις, έχω μάτια και βλέπω.

Η ανυπαρξία της ομάδας μου οφείλεται στην έλλειψη διοικήσεων οι οποίες με την σειρά τους θα προσπαθούσαν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να βγώ μπροστά. Να λείπει το βύσσινο, ότι κάνω θέλω να το κάνω φορώντας παντελόνια.

τους βουλευτες δεν τους ψηφισα εγω οποτε με ενδιαφερουν τα χρηματα που αντι να πανε σε κρατικες αναγκες πανε για να σωσουν μια ζημιογονα εταιρεια.
για το γουμπλευ εχω απαντησει παραπανω. καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.
επισης βρισκεσαι σε συγχυση μου λες για το μπασκετ σου απανταω και εσυ μου απαντας με το wembley ! OTI NA NAI
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.γινατε τωρα υπερμαχοι της ηθικης και φορατε παντελονια μπραβο σας...

Τελευταία επεξεργασία από: djibril13, 22/02/2011 - 19:22

#95   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:28

τους βουλευτες δεν τους ψηφισα εγω οποτε με ενδιαφερουν τα χρηματα που αντι να πανε σε κρατικες αναγκες πανε για να σωσουν μια ζημιογονα εταιρεια.
για το γουμπλευ εχω απαντησει παραπανω. καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.
επισης βρισκεσαι σε συγχυση μου λες για το μπασκετ σου απανταω και εσυ μου απαντας με το wembley ! OTI NA NAI
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.γινατε τωρα υπερμαχοι της ηθικης και φορατε παντελονια μπραβο σας...

Απάντησα σε κάθε παράγραφο σου ξεχωριστά, άλλος βρίσκεται σε σύγχυση. Αν θέλεις να πιστεύεις ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο είναι δικαίωμα σου να το κάνεις, κλείνεις τα μάτια και τελειώνει η ιστορία.

Το γουέμπλευ το απάντησα στα το ότι δεν έχετε αποδείξεις, τα του μπάσκετ στο μπάσκετ. άλλος είναι ότι ναναι.

Δεν γίναμε τώρα υπέρμαχοι ηθικής και παντελονάτοι, αυτοί ήταν οι λόγοι που γίναμε Α.Ε.Κ. ευθύς εξαρχής, μην μπερδεύεσαι.

#96   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:41

Απάντησα σε κάθε παράγραφο σου ξεχωριστά, άλλος βρίσκεται σε σύγχυση. Αν θέλεις να πιστεύεις ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο είναι δικαίωμα σου να το κάνεις, κλείνεις τα μάτια και τελειώνει η ιστορία.

Το γουέμπλευ το απάντησα στα το ότι δεν έχετε αποδείξεις, τα του μπάσκετ στο μπάσκετ. άλλος είναι ότι ναναι.

Δεν γίναμε τώρα υπέρμαχοι ηθικής και παντελονάτοι, αυτοί ήταν οι λόγοι που γίναμε Α.Ε.Κ. ευθύς εξαρχής, μην μπερδεύεσαι.

εσυ κλεινεις τα ματια ειναι προφανες οτι δεν ξερεις να απαντας. τα ποστ υπαρχουν οποιος θελει τα βλεπει και βγαζει συμπερασματα.
αν ο λογος που εγινες αεκ ειναι αυτος που περιγραφεις λαθος ομαδα διαλεξες...

#97   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:52

βρε δειτε τον παοκ να παιζει μπαλιτσα τωρα και αφηστε τα αλλα....

#98   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:56

Είπαμε...

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 22/02/2011 - 20:00

#99   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 19:59

εσυ κλεινεις τα ματια ειναι προφανες οτι δεν ξερεις να απαντας. τα ποστ υπαρχουν οποιος θελει τα βλεπει και βγαζει συμπερασματα.
αν ο λογος που εγινες αεκ ειναι αυτος που περιγραφεις λαθος ομαδα διαλεξες...

Εγώ δεν ξέρω να απαντάω; Ορίστε:

Επειδή δεν έχει δράκο λέμε.

Εσείς, μαζί με τον Ολυμπιακό είστε οι τελευταίοι που θα μιλήσετε και θα σχολιάσετε για ηθική και παντελόνια.

#100   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:00

Για τον ΠΑΟ βιντεο εβαλα γιατι δεν θυμαμαι?
Απο ολα εχουμε

#101   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:05

Να βάλεις ότι βίντεο θέλεις στα όρια του επιτρεπτού.

#102   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:15

χαχαχα γαμάτο βίντεο! ειδικά το πιθηκι πάνω στη μπασκετα!
και μετά έχουμε το θράσος να λέμε στους ξένους ότι όταν αυτοί ανακάλυψαν το κρέας εμείς είχαμε χοληστερίνη.... Μάλλον εμείς ακόμα είμαστε νεαρντεταλ πάνω στα δέντρα με ρόπαλα και να φωνάζουμε ουγκ ουγκ ουγκ....

#103   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:19

@smaug

τρομερο βιντεακι εβαλες και αξιοπιστο και εγκυρο...
εχει και κατι με νεφελιμ και με τους ελ ανεβασε τα και αυτα να γελασουμε...
εχω και ενα με τη γιαγια ενος φιλου που λεει οτι η το ευρωπαικο στο μπασκετ σας το εδωσε η cia...

#104   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:37

0-1 ο παοκ! αντε ρε παοκαρα παρε την προκριση και ασε εμας παναθηναικους και ολυμπιακους να μαλωνουμε σαν τα κοκκορια..

#105   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 20:38

Όχι η γυναίκα του Παπαδόπουλου δεν είναι αξιόπιστη και έγκυρη. Σαν τους στρουθοκάμηλους που υποτίθεται ότι χώνουν το κεφάλι τους στο χώμα κάνετε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες