ευτυχως που ανεφερες το 44 μονος σου...
τωρα που μιλαμε επρεπε να επαιζες στη β εθνικη και να προσπαθεις να ανεβεις αλλα σε εσωσε το κρατος με τα λεφτα ΜΑΣ...
αν νομιζεις μια ομαδα που εχει κερδισει 5 ευρωπαικα και 1 διηπειρωτικο χρειαζεται τη διαιτησια τι να σου πω...
στο μπασκετ τα πραγματα ειναι διαφορετικα δεν κρινεται το ματς σε μια φαση ουτε μπορει να σου αλλαξει το αποτελεσμα ο διαιτητης...
επισης ριζουπολη και ξυλο σε παιχτες δεν εχω κανει...
για τις δωροδοκιες που λες μηπως βγηκαν τιποτα κασετες στον αερα οπως το θρυλικο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν... και δεν το ξερω η ετσι προσπαθεις να δικαιολογησεις την ανυπαρξια της δικιας σου ομαδας τοσα χρονια?
Το 44 είναι νόμος του κράτους ο οποίος εγκρίθηκε από τους βουλευτές που εσύ ψηφίζεις. Δεν μου λέει τίποτα
Προφανώς την χρειάζεται την διαιτησία, γιατί όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπυ να χάσεις κατευθείαν χάνεις το πλεονέκτημα έδρας. Ψιλά γράμματα όμως ε;
Μπράβο σου που δεν έχεις κοπανήσει παίχτη αντίπαλης ομάδας σαν οπαδός, αλλά έχω την εντύπωση ότι ένας παίχτης του ολυμπιακού είχε φάει την φάπα του μια φορά όταν πήγε να εκτελέσει το σερβίς στο βόλλευ.
Έχουν βγεί συνεντεύξεις για το πως έφτασες στον τελικό του Γουέμπλευ, για τα υπόλοιπα δεν χρειάζομαι καν αποδείξεις, έχω μάτια και βλέπω.
Η ανυπαρξία της ομάδας μου οφείλεται στην έλλειψη διοικήσεων οι οποίες με την σειρά τους θα προσπαθούσαν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να βγώ μπροστά. Να λείπει το βύσσινο, ότι κάνω θέλω να το κάνω φορώντας παντελόνια.