Αθλητικό καφενείο
Δημοσίευση 22/02/2011 - 17:50
αρα φαντασου ποσο πιο πολυ σαπιοι ειστε.. ασε που εχει αποδειχτει κιολας.. ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ...ν
Ad
Δημοσίευση 22/02/2011 - 17:52
ευχαριστώ..πραγματικα εξυπνη και χρησιμη παρατηρηση...
πάντως στην Ελλάδα (δυστυχώς ή ευτυχώς) έτσι είναι τα πράγματα..
είτε είσαι ολυμπιακός είτε αντιολυμπιακός!
Δημοσίευση 22/02/2011 - 17:58
ευχαριστώ..
πάντως στην Ελλάδα (δυστυχώς ή ευτυχώς) έτσι είναι τα πράγματα..
είτε είσαι ολυμπιακός είτε αντιολυμπιακός!
οντως ετσι ειναι η κατασταση...
καποιοι ειναι προβατα καποιοι αλλοι δεν ειναι...
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:07
σαπιλα εχει και ενα μανταρινι, σαπιλα εχει και ενα καρπουζι.. δεν ειναι του ιδιου μεγεθους ομως..
Δηλαδη να βγαλουμε εξω να μετρισουμε την διαφθορα του καθε συλλογου? Αυτο σε νοιαζει δηλαδη εσενα αν βγει πιο σαπιος ο ολυμπιακος απ τον παναθηναικο? Εξαλλου την πραγματικη αληθεια την ξερουν μονο οι διοικησεις που εχουν περασει ολα αυτα τα χρονια κ απ τις 2 ομαδες.
περηφανευεστε οτι εχετε πρωταθλημα οσα ολες οι αλλες ομαδες μαζι..
αρα φαντασου ποσο πιο πολυ σαπιοι ειστε.. ασε που εχει αποδειχτει κιολας.. ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ...ν
Και εγω με την σειρα μου μπορω να πω οτι περιφανευεστε για την ασπιλη ιστορια του παναθηναικου, κατι που δεν εχει αποδειχτει. Αρα φαντασου ποσο σαπιοι ειστε....Κ που οδηγει τωρα αυτη η κουβεντα

Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:15
ασπιλη μπορει να μην ειναι η ιστορια μας αλλα...
13 στα 15 απο τα οποια και τα 13 πετσινα μονο εσεις...
γηπεδο απο το κρατος με προφαση τους ολυμπιακους μονο εσεις...
ριζουπολη νεα σμυρνη δολοφονιες οπαδων μονο εσεις...
σαλιαρελης κοσκωτας κοκκαλης μαρινακης μονο εσεις...
παρε-δωσε με τη siemens μονο εσεις...
και συνεχιζεται φυσικα και στο μπασκετ
νοθευμενα νερα σε csska μονο εσεις
ματς που δεν τελειωσε ποτε μονο εσεις...
μαφια ιωαννιδη μονο εσεις...
αλλα ειμαστε ιδιοι ετσι?
αν εισαι γαβρος ξερεις...
Τελευταία επεξεργασία από: djibril13, 22/02/2011 - 18:16
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:15
Πέρισυ οι πράσινοι προσπάθησαν να γίνουν χαλίφιδες στη θέση του χαλίφη. Φέτος μέχρι να διαλυθεί η πολυμετοχικότητα είχαμε τα σημάδια ότι το έργο θα επαναλαμβανόταν (διαιτησία Άρη ας πούμε).
Δεν μπορώ να διαβάζω για τον αθώο Παναθηναικό με τα πιστόλια του καπετάνιου, τα μη πέναλτυ του Βασσάρα το 04 για να βγούν cl και τους μπάκες. Απλά ο κάπταιν στα 3 πρωταθλήματα που έπαιρνε έδινε και ένα σε κάποια άλλη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός επί Κόκκαλη το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Οργάνωσε την παράγκα του και τα παραρτήματα του και πλέον εκφράζει τον σύγχρονο νεοέλληνα, να νικάμε με οποιονδήποτε τρόπο. Διοργάνωσε ριζούπολες, πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά, σκότωσε και κάλυψε, είναι άπειρα τα παραδείγματα. Το χειρότερο είναι ότι βλέπεις κάποια ανθρωποειδή πλέον που ενώ βλέπουν την αδικία να γυρνάνε και σου λένε, έτσι και να τσούζει, με αποτέλεσμα να θες να τους καρφώσεις κανα τασάκι πρόχειρο στο κεφάλι.
Για το Σάββατο δεν λυπάμαι κανέναν από τους 2, και αυτά τα άρματα εξυγίανσης του ΠΑΟ τα ακούω βερεσέ. Αυτά που κορόϊδευαν τόσα χρόνια το ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε κάλπικα πρωταθλήματα και στη συνέχεια την έτρωγε στην Ευρώπη το ένιωσαν φέτος από πρώτο χέρι. Το θέμα είναι ότι δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών ούτε στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρεί κάποιος ένα δίωρο ευχαρίστησης.
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 22/02/2011 - 18:18
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:20
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:21
ε αεκ δεν εισαι τι θα εγραφες οτι ειμαστε διαφορετικοι?
και εγω σου λεω οτι αεκ παοκ ειναι ιδιοι γιατι επειδη δεν μπορουν να γινουν χαλιφης στη θεση του χαλιφη κατηγορουν τους αλλους...
εχετε κανταντησει το κκε του ποδοσφαιρου μονιμως διαμαρτυρομενοι...
Τελευταία επεξεργασία από: djibril13, 22/02/2011 - 18:22
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:25
Στο μπάσκετ γιατί δεν λές ότι κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τον Ολυμπιακό; Επειδή δεν ασχολείται κανείς;
Αν θέλεις στο επόμενο μήνυμα ρίξε και κανα επιχείρημα γιατί αλλιώς δεν θα ασχοληθώ καν να απαντήσω. Ατάκες στυλ ΚΚΕ τους ποδοσφαίρου να τις λέτε στο τριώροφο στην Αλεξάνδρας του πατέρα όχι εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 22/02/2011 - 18:26
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:31
Προσωπικά αν ήθελα να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν θα γινόμουν Α.Ε.Κ. Αν η ομάδα μου σήκωνε κάλπικο πρωτάθλημα σαν και τα δικά σας θα ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι Α.Ε.Κ. Εσείς απλά τσακώνεστε για το ποιός έχει θάψει βαθύτερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο μπάσκετ γιατί δεν λές ότι κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τον Ολυμπιακό; Επειδή δεν ασχολείται κανείς;
Αν θέλεις στο επόμενο μήνυμα ρίξε και κανα επιχείρημα γιατί αλλιώς δεν θα ασχοληθώ καν να απαντήσω. Ατάκες στυλ ΚΚΕ τους ποδοσφαίρου να τις λέτε στο τριώροφο στην Αλεξάνδρας του πατέρα όχι εδώ.
για πες μας με τον ψωμιαδη προεδρο τι γινοταν ολα καλα ετσι?
στα μπασκετ μιλανε τα 5 αστερια για το αν εχω κανει τα ιδια η δεν τα εχω κανει...
μονο επιχειρηματα χρησιμοποιω και δες και τα προηγουμενα σχολια μου εκτος αν και η καζουρα δεν επιτρεπεται στο φορουμ...
το κκε του ποδοσφαιρου ειναι ενα παραδειγμα για το πως συμπεριφερεστε σαν οπαδοι δεν μπορω να καταλαβω που σε προσβαλει...
οσο για το τριωροφο του πατερα μαλλον πρεπει να εχεις παει εσυ γιατι εγω ουτε ξερω που βρισκεται...
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:33
ασπιλη μπορει να μην ειναι η ιστορια μας αλλα...
13 στα 15 απο τα οποια και τα 13 πετσινα μονο εσεις...
γηπεδο απο το κρατος με προφαση τους ολυμπιακους μονο εσεις...
ριζουπολη νεα σμυρνη δολοφονιες οπαδων μονο εσεις...
σαλιαρελης κοσκωτας κοκκαλης μαρινακης μονο εσεις...
παρε-δωσε με τη siemens μονο εσεις...
και συνεχιζεται φυσικα και στο μπασκετ
νοθευμενα νερα σε csska μονο εσεις
ματς που δεν τελειωσε ποτε μονο εσεις...
μαφια ιωαννιδη μονο εσεις...
αλλα ειμαστε ιδιοι ετσι?
αν εισαι γαβρος ξερεις...
Δεν αρνουμε τπτ φιλε...Αν ηθελα να μπω στη δικια σου λογικη θα μπορουσα να πω οτι για τα μισα απ αυτα δεν εχεις αποδειξεις...αλλα και να το πω αυτο δεν σημαινει οτι δεν εγιναν... Θα μπορουσα κ εγω να πω καποια παραδειγματα αλλα ξερω οτι θα μου απαντησεις οτι δεν εχουν αποδειχτει η οτι τα δικα μου τσατσιλικια ειναι μεγαλυτερα...Δυστηχως ομως η δικια μου φωνη δεν αντιπροσοπευει την φωνη της ομαδας μου ενς η δικια σου φωνη την αντιπροσοπευει... επιθεση προς ολες τις πλευρες για να μην φενονται τα δικα μας καμοματα... Η φετινη ιστορια ειναι επαναλυψη κ των προιγουμενων 15( και τα δικα μου κ τα σου μεσα). Ολοι πεφτουν πανω στην ομαδα που περνει το πρωταθλημα τονιζωντας τις δικες της ρουφιανιες στους αγωνες ενω οι δικες τους διαγραφονται γιατι απλα δεν πηραν αυτοι το πρωταθλημα.
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:38
Δεν αρνουμε τπτ φιλε...Αν ηθελα να μπω στη δικια σου λογικη θα μπορουσα να πω οτι για τα μισα απ αυτα δεν εχεις αποδειξεις...αλλα και να το πω αυτο δεν σημαινει οτι δεν εγιναν... Θα μπορουσα κ εγω να πω καποια παραδειγματα αλλα ξερω οτι θα μου απαντησεις οτι δεν εχουν αποδειχτει η οτι τα δικα μου τσατσιλικια ειναι μεγαλυτερα...Δυστηχως ομως η δικια μου φωνη δεν αντιπροσοπευει την φωνη της ομαδας μου ενς η δικια σου φωνη την αντιπροσοπευει... επιθεση προς ολες τις πλευρες για να μην φενονται τα δικα μας καμοματα... Η φετινη ιστορια ειναι επαναλυψη κ των προιγουμενων 15( και τα δικα μου κ τα σου μεσα). Ολοι πεφτουν πανω στην ομαδα που περνει το πρωταθλημα τονιζωντας τις δικες της ρουφιανιες στους αγωνες ενω οι δικες τους διαγραφονται γιατι απλα δεν πηραν αυτοι το πρωταθλημα.
και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω αποδειξεις?
μια βολτα απο το youtube να περασεις ολο και κατι θα βρεις...
μου αρεσει που λες παλι για τα 15 χρονια για αυτα που εχω κανει εγω...
οντως εχω κανει παρα πολλα με αποκορυφωμα το τσαμπα γηπεδο που εχτισα...
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:38
για πες μας με τον ψωμιαδη προεδρο τι γινοταν ολα καλα ετσι?
στα μπασκετ μιλανε τα 5 αστερια για το αν εχω κανει τα ιδια η δεν τα εχω κανει...
μονο επιχειρηματα χρησιμοποιω και δες και τα προηγουμενα σχολια μου εκτος αν και η καζουρα δεν επιτρεπεται στο φορουμ...
το κκε του ποδοσφαιρου ειναι ενα παραδειγμα για το πως συμπεριφερεστε σαν οπαδοι δεν μπορω να καταλαβω που σε προσβαλει...
οσο για το τριωροφο του πατερα μαλλον πρεπει να εχεις παει εσυ γιατι εγω ουτε ξερω που βρισκεται...
Mε τον Ψωμιάδη πήρα ΕΝΑ κύπελλο (lol) και καπάκι μετά μπήκα στο 44 γιατί με είχε χρεώσει με τα μπούνια. Αν ήταν να έλεγες κάποιον ας έλεγες τον Μελισσανίδη τουλάχιστον.
Άσε τα 5 αστέρια. Κάνεις τόσα χρόνια τα ίδια πράγματα στο μπάσκετ με διαιτησίες και δωροδοκίες ναι ή όχι;
Σαν οπαδός πως να συμπεριφέρομαι δηλαδή; Το 04 εσύ μου έκλεψες την είσοδο στο τσουλού και τα λεφτά του και ο Ολυμπιακός μου έχει πάρει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και τελευταία στιγμή έβγαλε από τον φάκελο τον ολυμπιακών το Γκούμας για να μπεί το Καραισκάκη. Γιατί δηλαδή να συμπαθώ περισσότερο κάποιον από τους 2. Αν πέρισυ προσπαθούσατε να το πάρετε με το σπαθί σας ΟΚ να λεγα ότι κάτι αλλάξε αλλά μπα.
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:42
Δημοσίευση 22/02/2011 - 18:46
Mε τον Ψωμιάδη πήρα ΕΝΑ κύπελλο (lol) και καπάκι μετά μπήκα στο 44 γιατί με είχε χρεώσει με τα μπούνια. Αν ήταν να έλεγες κάποιον ας έλεγες τον Μελισσανίδη τουλάχιστον.
Άσε τα 5 αστέρια. Κάνεις τόσα χρόνια τα ίδια πράγματα στο μπάσκετ με διαιτησίες και δωροδοκίες ναι ή όχι;
Σαν οπαδός πως να συμπεριφέρομαι δηλαδή; Το 04 εσύ μου έκλεψες την είσοδο στο τσουλού και τα λεφτά του και ο Ολυμπιακός μου έχει πάρει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και τελευταία στιγμή έβγαλε από τον φάκελο τον ολυμπιακών το Γκούμας για να μπεί το Καραισκάκη. Γιατί δηλαδή να συμπαθώ περισσότερο κάποιον από τους 2. Αν πέρισυ προσπαθούσατε να το πάρετε με το σπαθί σας ΟΚ να λεγα ότι κάτι αλλάξε αλλά μπα.
ευτυχως που ανεφερες το 44 μονος σου...
τωρα που μιλαμε επρεπε να επαιζες στη β εθνικη και να προσπαθεις να ανεβεις αλλα σε εσωσε το κρατος με τα λεφτα ΜΑΣ...
αν νομιζεις μια ομαδα που εχει κερδισει 5 ευρωπαικα και 1 διηπειρωτικο χρειαζεται τη διαιτησια τι να σου πω...
στο μπασκετ τα πραγματα ειναι διαφορετικα δεν κρινεται το ματς σε μια φαση ουτε μπορει να σου αλλαξει το αποτελεσμα ο διαιτητης...
επισης ριζουπολη και ξυλο σε παιχτες δεν εχω κανει...
για τις δωροδοκιες που λες μηπως βγηκαν τιποτα κασετες στον αερα οπως το θρυλικο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν... και δεν το ξερω η ετσι προσπαθεις να δικαιολογησεις την ανυπαρξια της δικιας σου ομαδας τοσα χρονια?
Τελευταία επεξεργασία από: djibril13, 22/02/2011 - 18:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες