ακου λοιπον φιλε μουας το πω αλλη μια φορα στα ελληνικα και αν δεν το καταλαβεις και τωρα στο λεω και στα σουαχιλι.......
για την βια που λες φταιτε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ...δηλαδη τι περιμενεις? να κανετε αυτα τα αίσχη και να λεμε και μπραβο?
εσείς προκαλειτε την βια δεν το καταλαβενεις?
ΕΜΕΙΣ οπως λες μπορεις να μας προσαψεις οτι θες ΜΑ οτι θες
μπορεις να βγαλεις τη χολη σου και ολα σου τα προσωπικα προβληματα
το μοναδικο ομως που δε μπορεις να πεις σε καμοια περιπτωση ειναι οτι ο οσφπ η ο παο η η αεκ ειναι πιο βιαιη ομαδα απο τη δικια σου.
αλλα η διαφορα μας ξερεις πια ειναι ?
οτι εγω σαν Νικος που παω στο γηπεδο και αγαπαω την ομαδα μου λεω οτι να τιμωρηθει και μαλιστα ΑΥΣΤΗΡΟΤΑ η ομαδα μου
μπας και βαλουν μυαλο και διωξουν αυτους τους καρκινους απο το γηπεδο και αφησουν εμενα να δω την αγαπημενη μου ομαδα
χωρις να μου στερουν το δικαιωμα να δω ποσοσφαιρο και μαλιστα με πληρωμενο διαρκειας
ο παοκ ομως εχει τη δυναμη του φιλε μου στο καφριλικι στη βια και στον τραμπουκισμο ειτε το παραδεχεσε ειτε οχι
αυτα που συμβαινουν διαχρονικα στη τουμπα δεν αγγιζουν ουτε καραισκακη ουτε οακα ουτε τιποτα
και για να τελειωνουμε το παραμυθακι με την αστυνομια που τοσο σας πειραξε να σου υπενθιμισω οτι με τοοοοοοοση αστυνομια
με τοοοοοσους ελεγχους και παλι λιγο ελειψε ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ(χεστηκα ποιανης ομαδας ειναι)παραλιγο να χασει το ματι του
αν το παρεις αναλογικα μπορεις να μου πεις χωρις αυτη τη δυναμη τι θα γινοταν

αν μου πεις οτι θα γινοταν της πουτ@@@@νας και χεραισε γιαυτο τοτε φιλε μου δε μπορουμε να συζητησουμε γιατι οι πλευρες που βλεπουμε τα πραματα ειναι ασπρο -μαυρο
υγ αυτπο που δεν εχει καταλαβει ΚΑΝΕΝΑΣ σημερα ειναι οτι κατα της βιας (αν εισαι σκεπτομενος ανθρωπος)πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και οχι ξεχωριστα.
τελος