Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   lrbill

lrbill

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/09/2009 - 23:13

Εγώ πάντως το φορτίζω κάθε βράδυ για 5-6 ώρες στην αρχή ζεσταίνεται αλλά μετά από λίγο είναι κρύο, όπως και το πρωί που το βγάζω, για να το πάρω στη δουλειά, και η μπαταρία από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα (δηλαδή 8,30 ώρες) με 20' λεπτά ομιλίας, και καμιά 15' λεπτά να δω κάποια mail, μου πάει στο 93% πιστεύω είναι πολύ καλά.

Usage : 15 Minutes
Standby: 8 Hour, 31 Minutes
Η μπαταρία είναι στο 93%

Αλλά πάντα το φορτίζω το βράδυ από τις 1.30 περίπου έως τις 07.30 το πρωί

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 17/09/2009 - 02:48

Σίγουρα οι καλές φορτίσεις παίζουν και αυτές το ρόλο τους.Όπως επίσης και οι κύκλοι φόρτισης της μπαταρίας! Πάντως μία καλή φόρτιση το βράδυ με πρίζα είναι ευεργετική έχω παρατηρήσει!!!

#723   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 17/09/2009 - 21:27

παιδες κ κατι αλλο που εχω παρατηρησει οτι αποδιδει στην μπαταρια ειναι η ρυθμιση της φωτεινότητας να γινεται αυτοματα απο το κινητο!!

#724   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2009 - 21:43

να σας παραθέσω και την δικια μού μπαταρία,οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ μετά απο πλήρης φόρτηση

Συνημμένα αρχεία

#725   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2009 - 22:06

να σας παραθέσω και την δικια μού μπαταρία,οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ μετά απο πλήρης φόρτηση

φιλε μου χωρις να αναιρεσω αυτα που λες ,στην photo που εχεις ανεβασει λεει ξεκαθαρα οτι η συσκευη εχει ξανασυνδεθει με πηγη ενεργιας μετα την τελευταια πληρη φορτηση...οποτε δεν ειναι αξιοπιστα τα στοιχεια που παραθετεις ..φιλικα παντα και χωρις κανενα οφελος.. :)

#726   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2009 - 22:09

φιλε μου χωρις να αναιρεσω αυτα που λες ,στην photo που εχεις ανεβασει λεει ξεκαθαρα οτι η συσκευη εχει ξανασυνδεθει με πηγη ενεργιας μετα την τελευταια πληρη φορτηση...οποτε δεν ειναι αξιοπιστα τα στοιχεια που παραθετεις ..φιλικα παντα και χωρις κανενα οφελος.. :)

ναι συνδέθηκε για να περάσο κάτι song tpt παραπάνω,όντος χωρίς κανένα όφελος δεν έχω να πώ ψέματα

Τελευταία επεξεργασία από: poluxgreece, 17/09/2009 - 22:11

#727   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2009 - 22:23

ναι συνδέθηκε για να περάσο κάτι song tpt παραπάνω,όντος χωρίς κανένα όφελος δεν έχω να πώ ψέματα

παντως εαν θελεις να τσεκαρεις την μπαταρια σου να την τσεκαρεις σε stand by γιατι η χρηση ποικιλλει ( safari,ipod,phone,video ) εγω λογω της δουλειας μου (ιατρικος επισκεπτης ) ειμαι με τις ωρες στα ιατρεια και χρησιμοποιω πολυ το safari με αποτελεσμα 2ωρες χρηση 10 ωρες stand by να ειμαι στο 65% ...

#728   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 18/09/2009 - 08:51

παιδιά εγώ μάλλον πως έλυσα το πρόβλημά μου.

Είχα cosmote καρτοκινητό, πολλές φορές με έπαιρναν και ενώ το είχα ανοιχτό έλεγε πως "η κλήση σας προωθείται". Διάβασα στο forum ότι αυτό συμβαίνει σε όσους έχουν cosmote και αποφάσισα να αλλάξω κάρτα, έβαλα μία vodafone. από τότε δεν έχω χάσει ούτε μία κλήση, τα μηνύματα πάνω ρολόι, και η μπαταρία δουλεύει όπως εγώ την δούλευα παλιά, δηλαδή μία φόρτιση την ημέρα, και μάλιστα το ποσοστό της μπαταρίας είναι 30-40%.

Θα ήθελα να τονίσω ότι γενικά κάνω πολύ χρήση του wifi και είναι αναμενόμενη η μία φόρτιση/ημέρα. Είμαι σίγουρος ότι χωρίς wifi θα μου κρατήσει παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα ποια καθώς γύρισα στα παλιά πλαίσια και είναι παρατήρηση ύστερα από μία βδομάδα χρήση.

Έχω jail 3.0

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΎΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ STORY, αλλά όσοι έχετε τα παραπάνω προβλήματα που γράφω εδώ (κλήση προωθείται ενώ είναι ανοιχτό, καθυστερημένα μηνύματα, cosmote, μπαταρία) θα πρότεινα, αν θέλετε, να πάτε σε ένα περίπτερο, να πάρετε μία άλλη εταιρία (άλλωστε φτηνά είναι τα πακέτα), και δοκιμάστε το...

#729   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2009 - 08:56

παιδιά εγώ μάλλον πως έλυσα το πρόβλημά μου.

Είχα cosmote καρτοκινητό, πολλές φορές με έπαιρναν και ενώ το είχα ανοιχτό έλεγε πως "η κλήση σας προωθείται". Διάβασα στο forum ότι αυτό συμβαίνει σε όσους έχουν cosmote και αποφάσισα να αλλάξω κάρτα, έβαλα μία vodafone. από τότε δεν έχω χάσει ούτε μία κλήση, τα μηνύματα πάνω ρολόι, και η μπαταρία δουλεύει όπως εγώ την δούλευα παλιά, δηλαδή μία φόρτιση την ημέρα, και μάλιστα το ποσοστό της μπαταρίας είναι 30-40%.

Θα ήθελα να τονίσω ότι γενικά κάνω πολύ χρήση του wifi και είναι αναμενόμενη η μία φόρτιση/ημέρα. Είμαι σίγουρος ότι χωρίς wifi θα μου κρατήσει παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα ποια καθώς γύρισα στα παλιά πλαίσια και είναι παρατήρηση ύστερα από μία βδομάδα χρήση.

Έχω jail 3.0

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΎΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ STORY, αλλά όσοι έχετε τα παραπάνω προβλήματα που γράφω εδώ (κλήση προωθείται ενώ είναι ανοιχτό, καθυστερημένα μηνύματα, cosmote, μπαταρία) θα πρότεινα, αν θέλετε, να πάτε σε ένα περίπτερο, να πάρετε μία άλλη εταιρία (άλλωστε φτηνά είναι τα πακέτα), και δοκιμάστε το...

Δεν νομίζω να αποτελεί λύση η αλλαγή κάρτας! Ας υποθέσουμε ότι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και δεν ήθελα να αλλάξω νούμερο-ούτε φορητότητες ούτε τίποτα-θα έπρεπε να αλλάξω εταιρεία για να αποφύγω το πρόβλημα...? Δεν νομίζω ότι η λύση βρίσκεται εκεί...

#730   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 18/09/2009 - 14:30

εγώ πάντως θα πρότεινα σε όσους έχουν ήδη μία άλλη sim να το δοκιμάσουν, πολύ απλά. Δεν έχουνε να χάσουνε τίποτα...

#731   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2009 - 15:12

εγώ πάντως θα πρότεινα σε όσους έχουν ήδη μία άλλη sim να το δοκιμάσουν, πολύ απλά. Δεν έχουνε να χάσουνε τίποτα...

Σαφέστατα...όποιος θέλει ας το δοκιμάσει.

#732   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 18/09/2009 - 16:06

βρε σεις οταν εχετε μια τετοια οθοναρα.. τοσα προγραματα τρωμαι κολλημα κ ασχολοθμαστε μονο με το iphone. wifi games appc δεν 3ερω κ εγω τη αλλο.. δηλ ποσο να κρατησει η μπαταρια? 3 μερες ας πουμε? οποιος θελει ασ παει να παρει μια νοκια απλη σπρομαβρη οθονη μονο κλεισεις κ μνμ.. κ θα του κραταει η μπαταρια εβερτα, μια βδομαδα, θα 3εχασετε ποτε το φορτησατε τελευταια φορα :lol: :rolleyes: :D B)

#733   lrbill

lrbill

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2009 - 18:15

Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα με ανοιχτά 3G, push notifications σε 5 (από τους 10 λογαριασμούς που έχω), EDGE, WI-FI, SSH, Location, και με 15΄λεπτά ομιλίας, είναι super.

Το iPhone είναι 3G 16GB και είναι στην OS.3.0,
Και πάντα το φορτίζω βράδυ για 6 περίπου ώρες ΚΛΕΙΣΤΟ

Usage : 10 Minutes με 3G και μόνο για να δω τα mail μου
Standby: 11 Hour, 01 Minutes

Η μπαταρία είναι στο 85%

#734   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/09/2009 - 16:39

Λοιπόν, απ'ότι φαίνεται η Apple έβαλε μυαλό με το θέμα της μπαταρίας και τώρα ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες!

Το helpdesk της Apple επικοινώνησε με πολλούς από τους χρήστες που είχαν αναφέρει προβλήματα με τη διάρκεια της μπαταρίας και τους έκανε μια σειρά από διευκρινιστικές ερωτήσεις. Πολλές από αυτές ήταν σχετικά με το Push για email, το WiFi και Bluetooth και με Apps από το AppStore. Μια όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερώτηση ήταν αν όταν κάποιος παρατηρεί πτώση της μπαταρίας, αυτό μεταφράζεται σε πραγματική πτώση της στάθμης ή απλά σε λανθασμένη ένδειξη του μετρητή?

Παράλληλα τους παρείχαν και ένα profile για logging της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Συνημμένο αρχείο  40-0700-1.png   23.04KB   34 λήψεις

Παραθέτω και το αντίστοιχο κείμενο από το The iPhone Blog.

An undisclosed number of users who have posted on Apple’s discussion boards about poor battery life following the iPhone 3.1 software update are being contacted by AppleCare helpdesk with a hefty list of 11 follow-up questions. These questions focus primarily on the usual battery culprits, email (especially push), WiFi and Bluetooth, and App Store apps. Number 10, asking “When you notice a power drop, does it seem to be a legitimate power drop, or rather an issue with the battery icon indicator?”, is certainly interesting.

The note also contains an attachment which, when double-clicked, installs what looks like an unsigned profile, similar to what is provided (in signed form) by developers using Ad Hoc provisioning for beta testing. (We’re guessing there’s a reason for it not to be signed, but — note to Apple — signing would make us feel so much warmer and fuzzier about it). This profile enables Battery Life Logging on the iPhone.

Once enabled, the iPhone will sync power logs back via iTunes, and they ask that those logs be sent back to Apple. (Due to the size of the logs, they recommend users not go for a few days without syncing, and provide instructions on turning off Battery Life Logging once the information has been accumulated.

AppleCare as contacted Apple discussion board users in the past surrounding other issues, like the iPhone 3G ringer following 3.0, so hopefully this means Apple is continuing to look into all major issues surrounding iPhone 3.1, especially the random lock ups and shut downs (dubbed “coma”).

According to our recent iPhone 3.1 battery life poll, 24% of you are experiencing worse battery life under iPhone 3.1, with 61% reporting roughly the same battery life, and 11% reporting much better battery life. If you’re one of the 24 percent’ers, let us know if you get contacted by Apple and make it any progress towards resolving the problem (for some tips from TiPb, see our previous How To: Trouble Shoot Battery Life post).

Ένα παράδειγμα από το log είναι το παρακάτω (3GS):

Sun Jun 21 22:29:36 2009: [Assertion released] name=PersConn-aosnotifyd-com.apple.AOSNotification; process=aosnotifyd; pid=31; NoIdleSleepAssertion=255; held_for=00:00:12;
Sun Jun 21 22:29:38 2009 Frontmost Application Changed: com.apple.mobilesafari (96)
Sun Jun 21 22:29:53 2009: Battery level = 92 [4081] (low = no, critical = no, charging = no) Call active: no
Current drain: -169 mA
Fully charged: no
Power Assertions:
SpringBoard (pid 24):
com.apple.springboard.idle NoIdleSleepAssertion == 255 Held for 00:20:12
Usage: 00:00:00 Standby: 00:00:00
Frontmost Application Identifier: com.apple.mobilesafari (96)
Next Scheduled Power Event:
PersConn-aosnotifyd-com.apple.AOSNotification
Scheduled Wake or Power On
2009-06-21 22:58:15 +0200
WiFi: On (associated to "Fraaa")
Bluetooth: OFF Nike: OFF BTAirplaneMode: OFF Discoverable: OFF Connected: NO

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 21/09/2009 - 16:42

#735   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα