Sorry φίλε μου για την προηγούμενη μακρυγορία δεν είχα διαβάσει από την αρχή το πρόβλημά σου. Αν και περίεργο δεν είναι πρωτοφανές. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως υπάρχουν συνεχείς αναφορές αλλά δυστηχώς σπάνια αναφέρονται οι λύσεις. Η καταληξη των ποστ είναι συνήθως ολά ΟΚ το βρήκα χωρίς διευκρινήσεις.
Αν το τηλ. που έχεις είναι από Ελλάδα και δεν έχεις προβλήματα με το unlock κλπ. θα σου προτεινα (και πιστεύω θα συμφωνεί και ο Χρήστος) να μην το πεδέψεις και πολύ γιατί μάλον θα χάσεις απλά χρόνο. Με το παρών setup (jailbreak και προγράμματα) δεν βλέπω να ανεβάζεις την ζωή της μπαταρίας σου, προφανός κάτι κάπου κλωτσάει. Αν δεν δεις άμεσα κάποια βελτίωση προτείνω ένα καθαρό restore με firmware που θα κατεβάσεις από το forum και όχι μέσω itunes (πέρασμα με shift+restore δλδ και όχι αυτόματα) και σετάρισμα σαν new iphone μην τυχών το πειραζει κάτι στο backup σου. Αυτή πιστεύω είναι η τελευταία λύση (και το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνεις).
Συμφωνώ αγαπητέ ktzaf με τα γραφόμενα σου. Αυτό θα του πρότεινα του φίλου και εγώ στο τέλος και αν όλες μας οι προσπάθειες αποτύχουν! Καθαρό restore και πέρασμα του νέου OS-3.1.2-κατεβασμένο από εδώ και με mozilla firefox μάλιστα για να είμαστε σίγουροι!!!
Εξαντλούμε όλες τις πιθανές λύσεις. Οψόμεθα...
Απο ελλαδα ειναι και εγω για restore το βλεπω!!
Ποιο Firmware να παρω?
Θα επιλέξεις από την αρχική σελίδα το .ipsw 3.1.2 New που γράφει ή για την ακρίβεια κατέβασε αυτό:
NEW v3.1.2 iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw (iPhone 3G[S])
Από όσα δίνονται αυτό κάνει για εσένα!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/10/2009 - 13:32