iPhone και μπαταρία!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:55
Προσωπικά ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έφτανα 4 ώρες χρήσης και 2 ημέρες αναμονή έχω πέσει στις 2.5 ώρες και μία μέρα χωρίς να εγκαταστήσω κάτι καινούργιο. Με 2 "αργές" φορτήσεις (από το laptop) με κλειστό το iphone ήρθα πάλι σχεδόν στα ίσα μου. Πολλές φορές έχω δεί βελτιώσεις κάνοντας ένα reboot.
Αξίζει να σημειώσω πως το iphone το έχω κλέισει 3 φορές από τότε που το πήρα και οι 2 ήταν στις παραπάνω φορτήσεις. Έτσι το reboot μπορεί να καθαρίζει τίποτα "σκουπίδια" από την μνήμη και να έχω καλύτερη απόδωση στην μπαταρία, δοκιμάστε το.
Ad
Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:55
Το θεμα μου δεν ειναι μονο τα στατιστικα αλλα το οτι χωρις καθολου χρηση μα καθολου κ το ενοω το ανοιγω μονο για ωα δω τα στατιστικα εχει πεσει στο 80% και οι χρονοι ΧΡΗΣΗΣ Κ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ειναι ιδιοι!!!
Άλλαξες SIM??Μήπως άβαλες άλλη SIM από άλλη εταιρεία??
Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:57
Μην κάνεις ακόμα τίποτα. Περίμενε μήπως κάποιος συνάδελφος εδώ καταθέσει κάποια άλλη λύση. Προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Κάνε λίγη υπομονή, κάτι θα βρούμε. Αν μόλαταύτα δεν βρούμε θα καταφύγουμε στην έσχατη των λύσεων εκ νέου restore και ξαναπερνάς το 3.1.2 και το αφήνεις λίγες μέρες χωρίς jailbreak να δούμε πως θα πάει! Αν σου δημιουργήσει και πάλι πρόβλημα, τότε ίσως χρειαστεί να το επιστρέψεις πίσω να το δούνε!
Χρηστο επειδη χρειαζομε συγκεκριμενα προγραμματα στο κινητο οπως ειχα κ δουλευα στο HTC Diamond μου ειναι προβλημα να μην κανω J/B!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:58
οχι φιλε τιποτα τετοιο!Άλλαξες SIM??Μήπως άβαλες άλλη SIM από άλλη εταιρεία??
Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:58
Χρηστο επειδη χρειαζομε συγκεκριμενα προγραμματα στο κινητο οπως ειχα κ δουλευα στο HTC Diamond μου ειναι προβλημα να μην κανω J/B!
Εννοώ να μην κάνεις για να δεις τι προκαλεί το πρόβλημα. Μετά, αφού συλλέξεις στοιχεία, να κάνεις άμεσα, συμφωνώ! Απλά να βρούμε την πηγή του προβλήματος...!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:00
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:00
Το θεμα της μπαταρίας είναι πολύ περίεργο. Ίσως να μπορεί να με επιβεβαιώσει και ο Χρήστος που το έχει κάνει "επιστίμη" αλλά μακροπρόθεσμα θα δείτε πολλές αλλαγές στη διάρκεια της μπαταρίας.
Προσωπικά ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έφτανα 4 ώρες χρήσης και 2 ημέρες αναμονή έχω πέσει στις 2.5 ώρες και μία μέρα χωρίς να εγκαταστήσω κάτι καινούργιο. Με 2 "αργές" φορτήσεις (από το laptop) με κλειστό το iphone ήρθα πάλι σχεδόν στα ίσα μου. Πολλές φορές έχω δεί βελτιώσεις κάνοντας ένα reboot.
Αξίζει να σημειώσω πως το iphone το έχω κλέισει 3 φορές από τότε που το πήρα και οι 2 ήταν στις παραπάνω φορτήσεις. Έτσι το reboot μπορεί να καθαρίζει τίποτα "σκουπίδια" από την μνήμη και να έχω καλύτερη απόδωση στην μπαταρία, δοκιμάστε το.
Το έχω συστήσει και εγώ το reboot όπως επίσης να το κλείσει και τελείως αλλά και πάλι δεν είδε ο φίλος κάποια αλλαγή. Γι'αυτό ψάχνουμε να δούμε τι συμβαίνει...Συμφωνώ στα γραφόμενά σου περί reboot γενικά πάντως!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:09
Δοικήμασε αυτό από το SBS κάνε Fix Dir!
Εγινε κ αυτο, μια απο τα ιδια!!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:13
κάτι δουλεύει συνεχεια όπως λέει και ο φίλος μας ο Χρήστος!!
Έχω φάει σκάλωμα τωρα!
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:14
Έχεις κάποιο θέμα πάνω??
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:21
Εκανες Reboot μετά από αυτο??Τι στο καλό δουλεύει στο κινητό σου δε μπορώ να καταλάβω..
κάτι δουλεύει συνεχεια όπως λέει και ο φίλος μας ο Χρήστος!!
Έχω φάει σκάλωμα τωρα!
Αμ εγώ ? ?.... Εγώ να δεις τι σκάλωμα έχω φάει!!Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να τρέχει από πίσω και δεν το βρίσκουμε...
Στην εσχάτη των λύσεων θα καταφύγουμε σε νέο jailbreak!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/10/2009 - 13:22
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:23
Sorry φίλε μου για την προηγούμενη μακρυγορία δεν είχα διαβάσει από την αρχή το πρόβλημά σου. Αν και περίεργο δεν είναι πρωτοφανές. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως υπάρχουν συνεχείς αναφορές αλλά δυστηχώς σπάνια αναφέρονται οι λύσεις. Η καταληξη των ποστ είναι συνήθως ολά ΟΚ το βρήκα χωρίς διευκρινήσεις.Εγινε κ αυτο, μια απο τα ιδια!!
Αν το τηλ. που έχεις είναι από Ελλάδα και δεν έχεις προβλήματα με το unlock κλπ. θα σου προτεινα (και πιστεύω θα συμφωνεί και ο Χρήστος) να μην το πεδέψεις και πολύ γιατί μάλον θα χάσεις απλά χρόνο. Με το παρών setup (jailbreak και προγράμματα) δεν βλέπω να ανεβάζεις την ζωή της μπαταρίας σου, προφανός κάτι κάπου κλωτσάει. Αν δεν δεις άμεσα κάποια βελτίωση προτείνω ένα καθαρό restore με firmware που θα κατεβάσεις από το forum και όχι μέσω itunes (πέρασμα με shift+restore δλδ και όχι αυτόματα) και σετάρισμα σαν new iphone μην τυχών το πειραζει κάτι στο backup σου. Αυτή πιστεύω είναι η τελευταία λύση (και το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνεις).
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:25
Να σου πω πόση ελεύθερη μήμη RAM έχεις ξέρεις??
Έχεις κάποιο θέμα πάνω??
εχω ενα θεμα στο sbsettings και η ελευθερη μνημη 160mb
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:27
Sorry φίλε μου για την προηγούμενη μακρυγορία δεν είχα διαβάσει από την αρχή το πρόβλημά σου. Αν και περίεργο δεν είναι πρωτοφανές. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως υπάρχουν συνεχείς αναφορές αλλά δυστηχώς σπάνια αναφέρονται οι λύσεις. Η καταληξη των ποστ είναι συνήθως ολά ΟΚ το βρήκα χωρίς διευκρινήσεις.
Αν το τηλ. που έχεις είναι από Ελλάδα και δεν έχεις προβλήματα με το unlock κλπ. θα σου προτεινα (και πιστεύω θα συμφωνεί και ο Χρήστος) να μην το πεδέψεις και πολύ γιατί μάλον θα χάσεις απλά χρόνο. Με το παρών setup (jailbreak και προγράμματα) δεν βλέπω να ανεβάζεις την ζωή της μπαταρίας σου, προφανός κάτι κάπου κλωτσάει. Αν δεν δεις άμεσα κάποια βελτίωση προτείνω ένα καθαρό restore με firmware που θα κατεβάσεις από το forum και όχι μέσω itunes (πέρασμα με shift+restore δλδ και όχι αυτόματα) και σετάρισμα σαν new iphone μην τυχών το πειραζει κάτι στο backup σου. Αυτή πιστεύω είναι η τελευταία λύση (και το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνεις).
Απο ελλαδα ειναι και εγω για restore το βλεπω!!
Ποιο Firmware να παρω?
Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 26/10/2009 - 13:27
Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:28
3.1.2 και jailbreak με blackra1n RC2και εγω για restore το βλεπω!!
Ποιο Firmware να παρω?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες