Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:29

Sorry φίλε μου για την προηγούμενη μακρυγορία δεν είχα διαβάσει από την αρχή το πρόβλημά σου. Αν και περίεργο δεν είναι πρωτοφανές. Σε όλα τα φόρα παγκοσμίως υπάρχουν συνεχείς αναφορές αλλά δυστηχώς σπάνια αναφέρονται οι λύσεις. Η καταληξη των ποστ είναι συνήθως ολά ΟΚ το βρήκα χωρίς διευκρινήσεις.

Αν το τηλ. που έχεις είναι από Ελλάδα και δεν έχεις προβλήματα με το unlock κλπ. θα σου προτεινα (και πιστεύω θα συμφωνεί και ο Χρήστος) να μην το πεδέψεις και πολύ γιατί μάλον θα χάσεις απλά χρόνο. Με το παρών setup (jailbreak και προγράμματα) δεν βλέπω να ανεβάζεις την ζωή της μπαταρίας σου, προφανός κάτι κάπου κλωτσάει. Αν δεν δεις άμεσα κάποια βελτίωση προτείνω ένα καθαρό restore με firmware που θα κατεβάσεις από το forum και όχι μέσω itunes (πέρασμα με shift+restore δλδ και όχι αυτόματα) και σετάρισμα σαν new iphone μην τυχών το πειραζει κάτι στο backup σου. Αυτή πιστεύω είναι η τελευταία λύση (και το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνεις).

Συμφωνώ αγαπητέ ktzaf με τα γραφόμενα σου. Αυτό θα του πρότεινα του φίλου και εγώ στο τέλος και αν όλες μας οι προσπάθειες αποτύχουν! Καθαρό restore και πέρασμα του νέου OS-3.1.2-κατεβασμένο από εδώ και με mozilla firefox μάλιστα για να είμαστε σίγουροι!!!
Εξαντλούμε όλες τις πιθανές λύσεις. Οψόμεθα...

Απο ελλαδα ειναι και εγω για restore το βλεπω!!
Ποιο Firmware να παρω?

Θα επιλέξεις από την αρχική σελίδα το .ipsw 3.1.2 New που γράφει ή για την ακρίβεια κατέβασε αυτό:
NEW v3.1.2 iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw (iPhone 3G[S])
Από όσα δίνονται αυτό κάνει για εσένα!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/10/2009 - 13:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:32

Ρε συ Χρήστο βλεπεις τι λέει ελευθερη μνήμη 160 mb αν είναι δυνατόν πωε γίνεται αυτό??
Δε τρέχει κατι φίλε από πισω αν εχει τόση ελύθερη μνήμη!!

#858   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:33

Συμφωνώ αγαπητέ ktzaf με τα γραφόμενα σου. Αυτό θα του πρότεινα του φίλου και εγώ στο τέλος και αν όλες μας οι προσπάθειες αποτύχουν! Καθαρό restore και πέρασμα του νέου OS-3.1.2-κατεβασμένο από εδώ και με mozilla firefox μάλιστα για να είμαστε σίγουροι!!!
Εξαντλούμε όλες τις πιθανές λύσεις. Οψόμεθα...

Θα επιλέξεις από την αρχική σελίδα το .ipsw 3.1.2 New που γράφει για 3GS Μην το κάνεις ακόμα όμως...

τι να περιμενω αλλο βρε χρηστο η ψυχολογια ειναι χαλια και εχω και δουλια στο μαγαζι αλλα πρεπει να τελιωνο με το ριμαδι μηπως και ησυχασω!!

#859   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:33

και ξαναλέω μήπως έφαγαν κόλλημα τα στατιστικα???????????????άσε την μπαταρία να αδειάση και ξαναφορτησέτο δεν νομίζω να είναι θέμα για ρεστορε

#860   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:34

Ρε συ Χρήστο βλεπεις τι λέει ελευθερη μνήμη 160 mb αν είναι δυνατόν πωε γίνεται αυτό??
Δε τρέχει κατι φίλε από πισω αν εχει τόση ελύθερη μνήμη!!

Ναι πιθανόν να έχεις δίκιο!

#861   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:38

τι να περιμενω αλλο βρε χρηστο η ψυχολογια ειναι χαλια και εχω και δουλια στο μαγαζι αλλα πρεπει να τελιωνο με το ριμαδι μηπως και ησυχασω!!

Μην απογοητεύσαι αγαπητέ και μην ακνευρίζεσαι διότι τότε οι λύσεις και η καθαρότητα μυαλού απομακρύνεται! Αν δεν το φτιάξεις σήμερα παρατηρώντας τη συμπεριφορά του το κάνεις και αύριο, δεν νομίζω να το έχεις τόση άμεση ανάγκη. Εγώ το λέω μπας και βρούμε την αιτία του κακού. Να βοηθηθεί και κάποιος άλλος φίλος που πιθανόν αντιμετωπίζει παρόμοιο αν όχι το ίδιο πρόβλημα! Αν μολαταύτα βιάζεσαι τόσο πολύ προχώρα σε καθαρό restore και κάνε εγκατάσταση όπως έγραψε ο ktzaf λίγο παραπάνω!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/10/2009 - 13:41

#862   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:41

Λοιπόν στη δικιά σου περίπτωση χρειάζεσαι Restore στη συσκευή γιατί έβαλες τη SIM και το τηλέφωνο ψάχνει συνέχεια δίκτυο είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν κάνεις Restore θα φτιάξει γιατί πρεπει το iTunes να αναγνωρήσει τη SIM που έβαλες μέσα!

Καντο και θα με θυμηθεις!

εγω αλλαζω καρτεσ συχνα & δεν εχω προβλημα.

#863   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:43

και ξαναλέω μήπως έφαγαν κόλλημα τα στατιστικα???????????????άσε την μπαταρία να αδειάση και ξαναφορτησέτο δεν νομίζω να είναι θέμα για ρεστορε

Σε ευχαριστω φιλε μου που ασχολησε αλλα δεν ειναι μονο τα στατιστικα ειναι σιγουρο οτι υπαρχει καποιο προβλημα γιατι χωρις καμια χρηση η μπαταρια πεφτει!!
Απο το Πρωι 07,30 που βγηκε απο το φορτιστη μεχρι τωρα ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ!!!
Αναρτημένη εικόνα

#864   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:50

Μην απογοητεύσαι αγαπητέ και μην ακνευρίζεσαι διότι τότε οι λύσεις και η καθαρότητα μυαλού απομακρύνεται! Αν δεν το φτιάξεις σήμερα παρατηρώντας τη συμπεριφορά του το κάνεις και αύριο, δεν νομίζω να το έχεις τόση άμεση ανάγκη. Εγώ το λέω μπας και βρούμε την αιτία του κακού. Να βοηθηθεί και κάποιος άλλος φίλος που πιθανόν αντιμετωπίζει παρόμοιο αν όχι το ίδιο πρόβλημα! Αν μολαταύτα βιάζεσαι τόσο πολύ προχώρα σε καθαρό restore και κάνε εγκατάσταση όπως έγραψε ο ktzaf λίγο παραπάνω!!

Με χαλαει που εχω δωσει 700€, δυο ημερες εχω αφιερωση ολο τον χρονο μου για να το φερο στα μετρα μου και τελικα εχω περισοτερα προβληματα απο οτι ειχα στο Diamond.

#865   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:50

Ή κάτι δεν πάει καλά στο firmware ή κάτι τρέχει στο background και εμφνίζεται σαν να χρησημοποιείς την συσκευή. Η λύση του clean restore φένεται σαν αναποφευκτη.

Τα SBSettings σου δείχνουν να τρέχει κάτι στο background, ή χωρίς να το έχεις ανοίξει? Προσωπικά έχω παρατηρήσει πως το mail app και το ipod ανοίγουν που και που μόνα τους και όπως τους γουστάρει.

#866   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:53

Ή κάτι δεν πάει καλά στο firmware ή κάτι τρέχει στο background και εμφνίζεται σαν να χρησημοποιείς την συσκευή. Η λύση του clean restore φένεται σαν αναποφευκτη.

Τα SBSettings σου δείχνουν να τρέχει κάτι στο background, ή χωρίς να το έχεις ανοίξει? Προσωπικά έχω παρατηρήσει πως το mail app και το ipod ανοίγουν που και που μόνα τους και όπως τους γουστάρει.

Τα εχω τσεκαρει ολα αυτα βλεπεις απο εχθες διαβαζω το forum κ πριν postaro και ενοχλησω ειδα ολες τις πιθανες κ απιθανες λυσεις!!

#867   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:54

Εντομεταξύ κάτι έπαθε και το δικό μου τώρα και τρώει τη μπαταρία σα διάολος αλλά παίζω πολύ λογικά με wifi cydia και ssh και έχω παρατηρήσει ότι κάτω από το 20% αν παίζεις πολύ με το τηλέφωνο πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία!

#868   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:55

Ναι το mail app είναι ύπουλο πολλές φορές γιάυτό έγραψα για fetch κλπ αλλά και αυτά μας έγραψε ο φίλος ότι είναι κλειστά! Και εγώ φοβάμαι πως θα καταφύγουμε στη λύση του καθαρού restore!!!

#869   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:56

Φίλε τόση ώρα που μιλάμε εδώ θα είχες κάνει το Restore σου και πιστεύω ότι θα ήσουν μια χαρά τώρα..
20 λεπτά δουλειά είναι μαζί με το Blackrain κάντο να δούμε τα εχω ψάξει όλα και δε βρήσκω λύση!

#870   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 13:57

Εντομεταξύ κάτι έπαθε και το δικό μου τώρα και τρώει τη μπαταρία σα διάολος αλλά παίζω πολύ λογικά με wifi cydia και ssh και έχω παρατηρήσει ότι κάτω από το 20% αν παίζεις πολύ με το τηλέφωνο πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία!

Αυτό είναι αληθές! Ιδίως wifi, παιχνίδια και GPS και τα τοιαύτα την πίνουν σαν νερό!!!

Φίλε τόση ώρα που μιλάμε εδώ θα είχες κάνει το Restore σου και πιστεύω ότι θα ήσουν μια χαρά τώρα..
20 λεπτά δουλειά είναι μαζί με το Blackrain κάντο να δούμε τα εχω ψάξει όλα και δε βρήσκω λύση!

Αν αποφασίσεις να το κάνεις χρησιμοποίησέ το Blackra1n RC2 όμως, όχι το RC1!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/10/2009 - 13:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4