Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:43

Χρήστο!!!

κατι παρόμοιο εχω πάθει και εγω! :( το κινητο δεν το εχω πειραξει καθόλου.Παρολο που οι ενδειξεις για αναμονη ειναι νορμαλ και οχι σαν του φιλου mmarga,Η μπαταρια τελειωνει μεσα σε 8 ωρες απλης αναμονης! χωρις τηλεφωνήματα!

εκανα όλα τα παραπάνω που αναφερες αλλα τιποτα :(
να το πάω πισω στην κοσμοτε; ???

εντιτ: και εγω εχω 3GS 32GB black

Φίλε μου αν στο κάνει από τη πρώτη μέρα αυτό η συσκευή τότε ναι να το πας πίσω αλλά αν ξάφνικά άρχησε να στο κάνεις κάτι δεν έχει μπει σωστά και σου τρώει τη μπαταρία!

Για πες μας μήπως ακούς συχνά "παράσητα" στα ηχεία σου??

Το τηλέφωνο έχει ανεβάζει θερεμοκρασία, έιναι συνέχεια ζεστο??

Γενικότερα αν η συσκευή άρχησε να το κάνει ξαφνικά και όχι από τη πρώτη μέρα τότε κάτι δε δουλεύει σωστα δξλαδή είναι θέμα Software και όχι Hardware!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:44

Μάλιστα...έχεις 3G ή 3GS ? Αν σήμερα δεν βρούμε κάποια άκρη, καλό θα ήταν να ξανακάνεις jailbreak με το blackra1n RC2!

Ειναι 3Gs 32GB Black!
Me Βλεπω για ολα παλι απο την Αρχη!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ!!

#828   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:45

ίσος κόλλησαν τα στατιστικά?δεν νομίζω να υπάρχη πρόβλημα,αν θεωρήτε τα στατιστικά πρόβλημα είστε λάθος,αν οι χρήση του είναι 3 ώρες είναι λογικό να πάει στο 80 τις εκατό,και μάλιστα έχει πολύ καλή απόδοση.

άστο να τελειώση η μπαταρία και ξαναδές πάλι

Τελευταία επεξεργασία από: poluxgreece, 26/10/2009 - 12:47

#829   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:46

Εν προκειμένω, δεν είναι θέμα στρωσίματος!

βασικα για το προβλημα που του κανει στην ενδειξη τις μπατσριας πιστευω οτι το λες αυτο.
αλλα αν το χει 4μερες σιγουρα θα θελει στρωσιμο.
Κατω κατω στο πινακακι αυτο εχει ενα reset statistics fantazomai θα το χει πατησει.

Τελευταία επεξεργασία από: theoss, 26/10/2009 - 12:47

#830   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:46

Επίσης προσπαθήστε να θυμηθήτε τις τελευταίες κινήσεις σας πριν αρχήσει να συμβαίνει αυτό με τη μπαταρία!
Μπορεί να βάλατε καποιο πρόγραμμα να το βγάλατε και να μην έγιναν σωστα και να έχει σκαλώσει το iphone σε ένα σημείο!

Επίσης μπορείτε να πάτε στο SBSetitings και να πατήσετε FIX DIR δε ξέρω αν θα κάνει κάτι αυτό αλλα πριν πας για Restore καλό έιναι να το δοκημάσεις..

#831   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:49

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω στημ μπαταρία..

Όταν τελείώνει τελείως η μπαταρία και το βάζουμε να φορτήσει κλειστό σας αργεί κάπως να φορτίσει ώστε να μπροείς να το ανοίξεις πάλι??

#832   mitsos326

mitsos326

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:50

Το τηλέφωνο έχει ανεβάζει θερεμοκρασία, έιναι συνέχεια ζεστο??

ναι! ξεχασα να το αναφερω,σε απλη αναμονη ζεστενεται

οσο εαν το κάνει απο την πρωτη μερα δεν ξερω να απαντησω καθως ειναι δευτερο κινητο και το ειχα κυριως για να ακουω μουσικη.Πάντως με το που εβαλα sim μεσα και το χρησημοποιησα και ως τηλεφωνο τοτε αρχισε να μου το κανει

οταν δεν ειχα σιμ μεσα δεν ζεστενονταν ενω ακουγα μουσικη ενω η μπαταρια διαρκουσε στα λογικα επιπεδα ενος mp3player

#833   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:51

Ειναι 3Gs 32GB Black!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ!!

Μην κάνεις ακόμα τίποτα. Περίμενε μήπως κάποιος συνάδελφος εδώ καταθέσει κάποια άλλη λύση. Προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Κάνε λίγη υπομονή, κάτι θα βρούμε. Αν μόλαταύτα δεν βρούμε θα καταφύγουμε στην έσχατη των λύσεων εκ νέου restore και ξαναπερνάς το 3.1.2 και το αφήνεις λίγες μέρες χωρίς jailbreak να δούμε πως θα πάει! Αν σου δημιουργήσει και πάλι πρόβλημα, τότε ίσως χρειαστεί να το επιστρέψεις πίσω να το δούνε!

#834   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:51

να παραθέσω και την δικιά μου μπαταρία

Συνημμένα αρχεία

#835   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:52

Λοιπόν στη δικιά σου περίπτωση χρειάζεσαι Restore στη συσκευή γιατί έβαλες τη SIM και το τηλέφωνο ψάχνει συνέχεια δίκτυο είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν κάνεις Restore θα φτιάξει γιατί πρεπει το iTunes να αναγνωρήσει τη SIM που έβαλες μέσα!

Καντο και θα με θυμηθεις!

#836   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:52

Ειναι 3Gs 32GB Black!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ!!

Μην κάνεις ακόμα τίποτα. Περίμενε μήπως κάποιος συνάδελφος εδώ καταθέσει κάποια άλλη λύση. Προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Κάνε λίγη υπομονή, κάτι θα βρούμε. Αν μόλαταύτα δεν βρούμε θα καταφύγουμε στην έσχατη των λύσεων εκ νέου restore και ξαναπερνάς το 3.1.2 και το αφήνεις λίγες μέρες χωρίς jailbreak να δούμε πως θα πάει! Αν σου δημιουργήσει και πάλι πρόβλημα, τότε ίσως χρειαστεί να το επιστρέψεις πίσω να το δούνε!

#837   mitsos326

mitsos326

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:53

Όταν τελείώνει τελείως η μπαταρία και το βάζουμε να φορτήσει κλειστό σας αργεί κάπως να φορτίσει ώστε να μπροείς να το ανοίξεις πάλι??

ετσι ακριβώς! φορτιζει αλλα δεν μπορω να το ανοιξω (μου δειχνει μονο την μπαταρια να γεμιζει) μετα απο 10 λεπτα εαν προσπαθησω να το ανοιξω ανοιγει

JeisBlack σε ευχαριστω πάρα πολυ για την απαντηση σου :)

#838   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:54

ίσος κόλλησαν τα στατιστικά?δεν νομίζω να υπάρχη πρόβλημα,αν θεωρήτε τα στατιστικά πρόβλημα είστε λάθος,αν οι χρήση του είναι 3 ώρες είναι λογικό να πάει στο 80 τις εκατό,και μάλιστα έχει πολύ καλή απόδοση.

άστο να τελειώση η μπαταρία και ξαναδές πάλι

Το θεμα μου δεν ειναι μονο τα στατιστικα αλλα το οτι χωρις καθολου χρηση μα καθολου κ το ενοω το ανοιγω μονο για ωα δω τα στατιστικα εχει πεσει στο 80% και οι χρονοι ΧΡΗΣΗΣ Κ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ειναι ιδιοι!!!

#839   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:55

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση πάνω στημ μπαταρία..

εμενα κανει κανα 5'

#840   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2009 - 12:55

Λοιπόν στη δικιά σου περίπτωση χρειάζεσαι Restore στη συσκευή γιατί έβαλες τη SIM και το τηλέφωνο ψάχνει συνέχεια δίκτυο είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν κάνεις Restore θα φτιάξει γιατί πρεπει το iTunes να αναγνωρήσει τη SIM που έβαλες μέσα!

Καντο και θα με θυμηθεις!

Ενδεχομένως αυτό να αποτελεί μία λύση. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο φαινόμενο πτώσης της μπαταρίας...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες