Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS και κίτρινη οθόνη


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
189 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   guzel

guzel

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 16:14

profchaos να στα φερουμε να πας να τα αλλαξεις εσυ? σε κανεναν δεν το αλλαζουν απ οτι εχω καταλαβει ... μαλιστα στο myphone σε εναν που το πηγε πισω λογω κιτρινης οθονης λεει οτι τον βγαλανε εκτος εγγυησης γιατι υπηρχε ενα ραγισμα στο πισω μερος και οπως λεει δεν το εκανε εκεινος αλλα το service του γερμανου

Τελευταία επεξεργασία από: guzel, 29/08/2009 - 16:16


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   imposter

imposter

    iPH Member

  • 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2009 - 16:25

οτι μαλακια θελει ο καθενας λεει.
αφου δεν το φτιαχνουν στο γερμανο, παει σε apple σερβισε.

δυσκολα να εγινε τετοιο πραγμα στο service

#33   guzel

guzel

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 16:36

δεν νομιζω να εχει λογο να πει ψεματα ;)

εχει κανει και καταγγελιες με το ονομα του

μπορει να μην το φτιαχνουν στον γερμανο αλλα απο τον γερμανο περναει
και δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να εγινε ,ο γερμανος συντηρει ενα απο τα χειροτερα service χρονια τωρα

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 30/11/2009 - 21:16


#34   Antong

Antong

    iPH User

  • 181 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/08/2009 - 18:27

Πριν απο 2 εβδομάδες παρέλαβα το νέο μου iphone 3gs 16 GB Black από τη Vodafone στα Χανιά... απ'τη πρώτη στιγμή παρατήρησα διαφορά στην χρωματική απόδοση και στην χροιά των χρωμάτων (κίτρινη χροια..0 πέρασαν 2 εβδομάδες να καταλάβω τι παίζει μόλις έκανα τη σύγκριση με ένα άλλο iphone 3G, να σημειωθεί πως και εγώ είχα το #G αλλά το είχα πουλήσει έτσι δεν μπορούσα να συγκρίνω.. Τότε υποψιάστηκα και έψαξα εκτενώς στο δίκτυο. όντως υπήρχε πρόβλημα με ορισμένες συσκευές (η δικιά μου είναι κατασκευής 31ης εβδομάδας - Αύγουστος). Επιπλέον έπειτα από προσεκτική παρατήρηση διαπίστωσα πως η "κιτρινίλα" ήταν εντονότερη στο κάτω μέρος της οθόνης (προς το πλήκτρο home). Χωρίς δεύτερη σκέψη το πήγα στη vodafone για έλεγχο, και πιθανή αλλαγή. Θα καθυστερήσει περίπου 15 ημέρες αν κατάλαβα καλά. Μαζί με τον υπάλληλο συγκρίναμε σε full brightness, auto brightness off, με την demo 3GS συσκευή και διαπίστωσα ότι όντως κανονικά θα πρέπει να έχει την πιο μπλε χροιά και το λευκό να φαίνεται πραγματικά λευκό. Ελπίζω να μην συγκαλύψει η εταιρία Vodafone το φαινόμενο, και να πραγματοποιηθεί αλλαγή. Ίδωμεν... (Η συσκευή κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 680 Euros!!!!)

#35   guzel

guzel

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:04

εσενα ηταν παντου κιτρινη? κια στο κατω μερος πιο εντονο κιτρινο?

#36   Cavadias

Cavadias

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:11

Ακριβός το ίδιο πρόβλημα στην ίδια εταιρία με το 32 λευκό... Μου το επέστρεψαν λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Διάβασε ένα ποστ μου πιο πριν... Αμα δεν κάνουμε οργανωμένη κίνηση δεν πρόκειται να γινει τίποτα... λέγοντας οργανωμένη να μαζέψουμε τα ιμει να τους κάνουμε οργανωμένη αλληλογραφία και άμα δεν υπάρξει αναγνώριση κάνουμε escalate στο quality της Vodafone, μετά Ευρώπης, apple και ΙΝΚΑ.... Μόνο να μαζεύει ο κόσμος τα καλά ΙΜΕΙ τον συσκευών που έχουνε στα ΝΤΕΜΟ μην τα αποσύρουν.... Θα πρότεινα και ο κόσμος που τα παίρνει απο Κοσμοτε και Γερμανο να κάνανε κάτι ανάλογο. Στην Αμερική τους τα κάνουν αντικατάσταση αζήτητη

Τι να πω...

#37   panosg1977

panosg1977

    iPH User

  • 104 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:16

Εδώ δεν τ' αλλάζουν σε Apple Stores στην Αμερική! Εδώ θα τ' αλλάξουν; Κάντε μια έρευνα στο Google για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος.

#38   Cavadias

Cavadias

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:24

αρκετοί λένε στην Αμερική ότι τους τα άλλαξαν. Εσύ Πάνο το έχεις το πρόβλημά?

#39   Antong

Antong

    iPH User

  • 181 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:29

εσενα ηταν παντου κιτρινη? κια στο κατω μερος πιο εντονο κιτρινο?


Μια γενική κιτρινίλα,στο κάτω μέρος πιο έντονο, ανομοιομορφία δηλαδή.. Μπορείς να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ ενόσω έχεις στείλει το τηλέφωνο για service ως μέσο πίεσης ??? Τι άλλο να κανω? Να στείλω mail στη Vodafone?

#40   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:33

Η αλήθεια είναι ότι εφόσον δεν υπάρχει εντολή από την Apple ώστε να θεωρηθούν οι συσκευές ελαττωματικές η αντικατάσταση της συσκευής είναι σχεδόν αδύνατη. Μόνο αν είστε τυχεροί πιστεύω και βρεθεί κανάς τεχνικός και σας λυπηθεί θα εγκρίνει αντικατάσταση.
Αφήστε που και με την δεδομένη έλλειψη συσκευών στην αγορά το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο μιας και δεν υπάρχουν συσκευές.Ίσως σε κανά μήνα-δυο να είναι ευκολότερα τα πράγματα.

Αν θέλει πάντως 2 βδομάδες για να αποφανθεί ένας τεχνικός για ένα κιτρίνισμα οθόνης και να μην σου εγκρίνει αντικατάσταση από πάνω είναι αμαρτία να μπαίνεις σε τέτοιο κόπο. Κρίμα

Follow me on twitter


#41   panosg1977

panosg1977

    iPH User

  • 104 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2009 - 19:35

αρκετοί λένε στην Αμερική ότι τους τα άλλαξαν. Εσύ Πάνο το έχεις το πρόβλημά?


Ευτυχώς όχι φίλε μου και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς στάθηκα τόσο τυχερός :unsure:

#42   omen069

omen069

    iPH Member

  • 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 20:04

Παιδια το δικομου 3gs demo to πηρα και η οθονητου ειναι σαν κατουρημενη αλλα ομοιομορφη
.
28η εβδομαδα. Δευτερα το παω για συγκριση σε καταστημα που θα εχει παραλαβει 5 16αρια και με περιμενει φιλος πωλητης
πιστευω να εχω καλα νεα καθως θα εχω 5 επιλογες να δω

Περιμενετε ενημερωση!!!

#43   guzel

guzel

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 21:15

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

οπως τα λετε ειναι εγω δεν νομιζω να γινεται αντικατασταση καθως δεν υπαρχει οδηγια απο την apple ...δεν υπαρχει περιπτωση να στειλω το δικο μου για service να περιμενω 15 μερες να μου το διαλυσουν τελειως και τελικα να μου πουν δεν γινεται τπτ (εμενα κανει ελαχιστο κιτρινο στο κατω μερος ελαχιστο το κακο σε σχεση με του φιλου μου που ειναι ολοκιτρινο)

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως τους ξεφυγε ετσι αλλα κατι πρεπει να γινει ...

#44   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/08/2009 - 21:19

Δεν προκειται να γίνει αλλαγή για κίτρινη οθόνη ξεχάστε το. Μόνο σε περίπτωση ανομοιομορφιας και με πίεση μπορεί να το θεωρήσουν ελλατωματικο. Όσο για το ΙΝΚΑ κλπ. Και τι έγινε ας μου εξηγήσει κάποιος. Πας και κανείς καταγγελία και σου λέει ο δικηγόρος της Apple η κίτρινη οθόνη είναι εσκεμενη! Τι θα κανείς? Θα σου πει για φέρε να δω το δικό σου χμμμ τι κρίμα αν ήταν άσπρη να σου το αλλαζαμε! Αφού δεν βγάζεις άκρη με τον Steve. Του αλλού στη Γαλλια του έσκασε η (κίτρινη?? δεν θα μάθουμε ποτέ) οθόνη στη μαπα και η Apple τον αποστομοσε λέγοντας του 'να μην τη ζουλαγες τόσο δυνατά'. Τελικά εκτός από touch screen το iPhone έχει και πυροκροτιτη πίεσης!

Το δικό μου έχει μια ομοιομορφα και ελαφρώς κίτρινη οθόνη. Προσωπικά το θεωρώ πιο ξεκουραστο ειδικά όταν γράφω ή διαβάζω mail (είναι κοντά στο warmth του laptop μου) δεν σκοπεύω να το αλλάξω γιατί 1. δεν με ενοχλεί και 2. Πολλοί στην Αμερική την πάτησαν και πήραν χειρότερο. Και δεύτερη αλλαγή δεν παίζει.

Ψάχνω να βρω ένα post σε αμερικανικό φόρουμ που ένα παλικάρι κατάφερε και έκανε δυο αλλαγές και το τρίτο του ήρθε καρακίτρινο και με χτυπήματα στο case. Η apple στην τρίτη αλλαγή που ζήτησε του είπε ευγενικά αλλά ξεκάθαρα πάρε τα φρυδια μου δεν θα ασχολούμαστε συνέχεια με εσένα..

#45   doctorm

doctorm

    iPH newbie

  • 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/08/2009 - 21:35

Παιδια το δικομου 3gs demo to πηρα και η οθονητου ειναι σαν κατουρημενη αλλα ομοιομορφη
.
28η εβδομαδα. Δευτερα το παω για συγκριση σε καταστημα που θα εχει παραλαβει 5 16αρια και με περιμενει φιλος πωλητης
πιστευω να εχω καλα νεα καθως θα εχω 5 επιλογες να δω

Περιμενετε ενημερωση!!!


ακουστε καλα για να το καταλαβατε, Δεν υφισταται απο κανεναν και απο τους δυο εισαγωγεις (γερμανος- κοσμοτε κα vodafone - vf servise) να αντικαταστησουν κινητο που εχει πιο θερμα χρωματα(κιτρινισμα)!!!! Η apple δεν εχει δωσει καμια οδηγια, να μπορουν να τα δεχονται σαν ελλατωματικα, για την apple δεν υφισταται καμια προβληματικη οθονη επι αυτου του θεματος!!!! αλλα και η ιδια ισχυριζεται οτι ειναι επιλογης της να ειναι το 3GS με πιο θερμη την απεικονηση των χρωματων. Να ενημερωσω καποιους πως δουλευει το servise στην ελλαδα για το κινητο: οτι iphone εχεις αγορασει ειτε απο cosmote ειτε vodafone , το μονο που κανουν ειναι να διαπιστωνει την βλαβη, να ακουλουθουν τις οδηγιες τις apple, οτι προυποθετει τα κριτηρια αντικαταστασης και εαν ναι στο αλλαζουν με νεο απο το ειδικο stock που τους εχει δωσει. Στην αμερικη δεν τα δεχονται πισω και μονο σε απαιτητικους πελατες για να τους ικανοποιησουν τους το αλλαζουν με νεο, και το αλλαζουν μετα απο μεγαλη πιεση αλλα και γιατι εχεις δικαιωμα σε 1 μηνα απο την αγορα να παρεις τα χρηματα σου πισω! για να μην χασουν τα λεφτα, στο αλλαζουν για να σε ικανοποιησουν.

Μια παρατηρηση, το ιδιο μπορει να πει καποιος οπου εχει παρει το 3GS με πιο μπλε απεικονηση και εντονο ασπρο, οτι ειναι ελλατωματικη γιατι δεν εχει θερμα χρωματα και κιτρινισμα στο ασπρο. Μην το βλεπουμε σαν προβλημα, αλλα το θεμα ειναι οτι η apple λογω ταυτοχρονης κυκλοφοριας και του 3G ,σε πολλα 3 GS να εχουν το calibration και την οθονη του μοντελου του 3G. Τελος σε ολα τα κιτρινισμενα κινητα,παρατηρηστε οτι απο πλευρας φωτεινοτητας ειναι σχεδον διπλασια απο τα μπλε-ασπρα 3G & 3GS. διαλεγεις και παιρνεις πιο σκουρο μπλε-ασπρο χρωματισμο ή πιο θερμα χρωματατα και κιτρινισμενο ασπρο με διπλασια φωτεινοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από: doctorm, 29/08/2009 - 21:37


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες