Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:43

απο εκει και περα, εξαρταται πως εχεις βγαλει την φωτο απο τι γωνια φωτισμο και λοιπα. δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. μονο ενδειξεις. απο εκει και περα μπορει να γινομαστε λιγο υποχονδριοι, αλλα επιμενω, πληρωσαμε πολλα, και το θελουμε τελειο. δεν εχει 100 ευρω. πως θα γινει. και απο την στιγμη που ειναι προβλημα, (γιατι εαν δεν ηταν δεν θα το εκανε αντικατασταση η αρβατο γιατι δεν θα το θεωρουσε προβλημα.) το θελω στην εντελεια.! κατανοητο? ξερω φιλους που εχουν αλλαξει πανω απο μια φορα τεσσαρι για αλλη αποχρωση οθονης. εαν ηταν απλως ψυχροτερο η θερμοτερο χρωμα, πειτε μου γιατι το αντικατεστησε η αρβατο? ας απαντησει καποιος που ειναι της θεωριας οτι φωναζουμε τσαμπα, και δημιουργουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει.!

Φιλε μου δεν ερχομαστε σε αντιπαραθεση και συζηταμε...
Αλλα sorry για εμενα που ειμαι και χομπιστας φωτογραφος η οθονη σου δεν μου αρεσει...ακομα και το ασπρο μπλεδιζει..
Τι θελω να πω..οτι κατ εμε οπως τα λες, το δικο σου ειναι ελλατωματικο..
Φυσικα και γινομαι υποχονδριος τωρα... Και οπως ειπα συμφωνω σε καποιον που εχει τεραστιο προβλημα.. αλλα ολα ειναι υποκειμενικα και σε μικρη αποκλιση δεν χρειαζεται καποιος να τρελλενεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:46

πρωτα απο ολα δεν εχει τη φωτεινοτητα στο τερμα δευτερον το να μπλεδιζει τοσο πολυ ισως να ειναι και το ακρων αντιθετο της κιτρινιλας και τα χρωματα δε φαινονται και τοσο ομορφα και τριτον με σκρινσοτ καταλαβαινεις καλυτερα οχι απο φωτο απο αλλο μεσο το οποιο αλλοιωνει τη φωτογραφια

#258   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:48

πρωτα απο ολα δεν εχει τη φωτεινοτητα στο τερμα δευτερον το να μπλεδιζει τοσο πολυ ισως να ειναι και το ακρων αντιθετο της κιτρινιλας και τα χρωματα δε φαινονται και τοσο ομορφα και τριτον με σκρινσοτ καταλαβαινεις καλυτερα οχι απο φωτο απο αλλο μεσο το οποιο αλλοιωνει τη φωτογραφια

Πλάκα κάνεις;Screenshot?

#259   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:50

Φιλε μου δεν ερχομαστε σε αντιπαραθεση και συζηταμε...
Αλλα sorry για εμενα που ειμαι και χομπιστας φωτογραφος η οθονη σου δεν μου αρεσει...ακομα και το ασπρο μπλεδιζει..
Τι θελω να πω..οτι κατ εμε οπως τα λες, το δικο σου ειναι ελλατωματικο..
Φυσικα και γινομαι υποχονδριος τωρα... Και οπως ειπα συμφωνω σε καποιον που εχει τεραστιο προβλημα.. αλλα ολα ειναι υποκειμενικα και σε μικρη αποκλιση δεν χρειαζεται καποιος να τρελλενεται.

απο τις φωτογραφιες δεν βγαζεις ακρη. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο ολα οσα συγκρινα, τελικα αυτο που εχω ειναι αυτο που με ικανοποιει πληρως. σε καποιον αλλον μπορει να του αρεσει πιο θερμο πιο κιτρινο. σε καποιον αλλο κατι αλλο.! θεμα γουστου.! η apple πρεπει να βγαλει διαφημιση νεα, οτι εχει σε οτι χρωμα θελουμε τα iphones, αφου απο οτι φενεται κανενα δεν εχει ιδιο χρωμα.!

#260   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:50

οριστε αλλη μια
Συνημμένο αρχείο  IMG_00421.PNG   55.65KB   13 λήψεις

#261   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:52

τα screnshots τραβιουνται με αλλο συστημα. δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα.! ειναι σαν να μου λες παραδειγμα, να τραβηξω ενα βιντεο και οταν το βαλω να το δω στην τηλεοραση μου, να δω και την κιτρινιλα του iphone.

#262   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:53

Πλάκα κάνεις;Screenshot?

ναι φιλε μου σκρινσοτ δεν αλλαζει κατι περισσοτερο ενω με φωτογραφικη αλλαζουν πολλα σε μια φωτο που θα τραβηξεις
πηγα να το βγαλω απο ενα σονυ ερικσον και τα χρωματα ηταν ακυρα αν το ανεβαζα θα νομιζατε οτι ηταν καινουργιο μοντελο iphone :)

#263   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:53

οριστε αλλη μια
Συνημμένο αρχείο  IMG_00421.PNG   55.65KB   13 λήψεις

bilara με screenshots, ολα ιδια βγαινουν. δεν καταλαβαινεις?

#264   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:57

ναι φιλε μου σκρινσοτ δεν αλλαζει κατι περισσοτερο ενω με φωτογραφικη αλλαζουν πολλα σε μια φωτο που θα τραβηξεις
πηγα να το βγαλω απο ενα σονυ ερικσον και τα χρωματα ηταν ακυρα αν το ανεβαζα θα νομιζατε οτι ηταν καινουργιο μοντελο iphone :)

Το screenshot το βλέπω στην δική μου οθόνη,συνεπώς ότι χρώμα έχει η δική μου,αυτό θα δω.Σε όλα τα iphone η εικόνα είναι ίδια,αν δεις πχ 3 screenshot απο 3 τηλέφωνα στο pc,όλα είναι ίδια.

#265   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:58

Τεσπα νομιζω εχει ψιλοεξαντληθει το θεμα..
Εχετε βαλει τη καημενη τη Μαριλινα και τρεχει τωρα ενω στην αρχη δεν εβλεπε καποια αντιθεση..χαχαχαχα...
Αν σας ενοχλει και σας το αλλαζουν αλλαχτε το...Αν δεν σας ενοχλει το πιο μπλε, πιο κιτρινο κτλ απλα απολαυστε τη συσκευη σας.
Και συμφωνω σε ολα αυτα περι 700 ευρω κ θελω να ειναι τελεια η συσκευη μου!

Υ.Γ αλλαξτε το χρωματισμο της οθονης του υπολογιστη σας και δειτε το οπως θελετε, αχαχαχα!!

#266   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:08

αυτες ειναι με φωτογραφικη
Συνημμένο αρχείο  DSC00128.jpg   348.36KB   4 λήψεις

Συνημμένα αρχεία

#267   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:12

αυτες ειναι με φωτογραφικη
Συνημμένο αρχείο  DSC00128.jpg   348.36KB   4 λήψεις

γιατι εχουν βγει διαφορετικες? η επανω λευκη, οι κατω κιτρινες.

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 15:12

#268   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:14

γιατι ειναι αυτο που λεω οτι οταν βγαλεις το αυτοματο και ειναι στο τερμα ειναι διαφορετικη η φωτινοτητα δες αυτη με τερμα τη φωτεινοτητα

#269   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:22

και ρε παιδια και κατι αλλο ..ενταξει μαλακια μου ειχατε δικιο με το σκρινσοτ αλλα....
καθεται ο καθενας και βγαζει φωτο το iphone του με διαφορετικες φωτογραφικες μηχανες και αν κατεβασετε ολες τισ φωτο στο pc και τις δειτε ολες στη σειρα καμια δεν ειναι ιδια
μας αυταπατα η φωτο και η καλυτερη συγκριση ειναι το ενα iphone διπλα στο αλλο δεν νομιζετε?

#270   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:24

Ακριβως ετσι ειναι...
Εδωσες το καλυτερο παραδειγμα μπιλαρα με την φωτογραφικη και τα 2 δειγματα..
Γι αυτο λεω οτι τρελλα εντονη διαφορα δικαιολογημενη η αιτηση αντικαταστασης..Αλλα για ψιλου πηδηγμα μη τρελλενομαστε κιολλας.
Εχουμε χασει την απολαυση, και οδηγουμαστε στη ξενερα...
Οι περισσοτεροι πριν δουν αυτο το ποστ ηταν απολυτα ευτυχισμενοι...ξαφνικα τρεχουν και δεν φτανουν!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες