Φιλε μου δεν ερχομαστε σε αντιπαραθεση και συζηταμε...απο εκει και περα, εξαρταται πως εχεις βγαλει την φωτο απο τι γωνια φωτισμο και λοιπα. δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. μονο ενδειξεις. απο εκει και περα μπορει να γινομαστε λιγο υποχονδριοι, αλλα επιμενω, πληρωσαμε πολλα, και το θελουμε τελειο. δεν εχει 100 ευρω. πως θα γινει. και απο την στιγμη που ειναι προβλημα, (γιατι εαν δεν ηταν δεν θα το εκανε αντικατασταση η αρβατο γιατι δεν θα το θεωρουσε προβλημα.) το θελω στην εντελεια.! κατανοητο? ξερω φιλους που εχουν αλλαξει πανω απο μια φορα τεσσαρι για αλλη αποχρωση οθονης. εαν ηταν απλως ψυχροτερο η θερμοτερο χρωμα, πειτε μου γιατι το αντικατεστησε η αρβατο? ας απαντησει καποιος που ειναι της θεωριας οτι φωναζουμε τσαμπα, και δημιουργουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει.!
Αλλα sorry για εμενα που ειμαι και χομπιστας φωτογραφος η οθονη σου δεν μου αρεσει...ακομα και το ασπρο μπλεδιζει..
Τι θελω να πω..οτι κατ εμε οπως τα λες, το δικο σου ειναι ελλατωματικο..
Φυσικα και γινομαι υποχονδριος τωρα... Και οπως ειπα συμφωνω σε καποιον που εχει τεραστιο προβλημα.. αλλα ολα ειναι υποκειμενικα και σε μικρη αποκλιση δεν χρειαζεται καποιος να τρελλενεται.