Ελπίζω να βοηθησα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:01
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:03
Σήμερα περνώντας απο Γερμανό κ wind ρώτησα για το θέμα DOA κ μου είπαν στο μεν Γερμανό ότι μέσα σε 3 μέρες απο την αγορα γίνεται αντικατάσταση στο κατάστημα ενώ στην wind ότι το στέλνουν στο σέρβις κ αυτοί αποφασίζουν
!!! Επισης η Wind είναι ενήμερη για το πρόβλημα στο σήμα λόγω της micro sim κ ότι με 5 € γίνεται η αλλαγή απο 64 σε 128!!
Ελπίζω να βοηθησα
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:08
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:20
Όταν τα κινητά έχουν κάτι χιλιάδες ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρώματα προφανώς το μάτι σου δε μπορεί να τα δει όλα. Το μάτι του καθένα είναι επιλεκτικό και ειδικά αυτό που λέω για το πράσινο και γαλάζιο χρώμα ισχύει,αν δεν το πιστεύεις πες μου να σου συστήσω σε πμ οφθαλμίατρο. Οπότε κι εσείς που προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι είναι άσπρο άσπρο και οχι άσπρο μπλε είστε χειρότεροι από εμάς που το δεχόμαστε ως έχει. Και για τελευταία φορά, το δικό μου τηλέφωνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ κι όμως αυτή η βλακεία που μπλεδίζει μου τη δίνει άσχημα και θα προτιμούσα την κιτρινίλα,αφού άσπρο άσπρο δεν υπάρχει! Τέλος το άσπρο έχει ούτε κι εγω ξέρω πόσες αποχρώσεις,το άσπρο του τοίχου σου δεν είναι ίδιο με το άσπρο του χιονιού ή του γάλακτος. Δηλαδή το γάλα που δεν είναι φρέσκο εσύ δεν το λες άσπρο αλλά μπεζ? Για να συγκρίνουμε πράγματα πρέπει να έχουμε το ίδιο σημείο αναφοράς. Το να τρωγόμαστε για το αν του ενός είναι πιο άσπρο από του άλλου με αφήνει αδιάφορη και προτιμώ να σπαταλήσω το χρόνο μου σε κάτι άλλο. Επίσης δε λέω ότι είναι άχρωμη και προβληματική η δική σου αντίληψη περι λευκής οθόνης αλλά ότι εμένα δε μου ταιριάζει. Να προσθέσω ότι αφού δεν παίρνετε κάτι για να έχετε την τελειότερη οθόνη πόσοι εδώ πέρα δηλώνουν ότι δεν καταλάβαιναν τη διαφορά πριν το συγκρίνουν με άλλο? Αυτονών δεν τους φαινόταν ωραίο στο μάτι? Μια χαρά τους φαινόταν αλλά είτε ήθελαν να έχουν το τέλειο είτε να κοκορεύονται ότι το έχουν. Ας έρθει μια χαρά το τηλ μου κι ας έχει και κίτρινη όπως λέτε εσείς οθόνη κι ας κοροιδεύετε εσείς ότι δεν έχω άσπρη,καλύτερα! Αυτά επι του θέματος,όταν μου έρθει θα ποστάρω φώτο.Οταν κατι ειναι ΑΣΠΡΟ πρεπει να ειναι ΑΣΠΡΟ και οχι κιτρινο!! και κανονικα το θεμα τελειωνει εδω.. Αλλα συνεχιζω γτ θελω να τα πω..
Εμεις λοιπον δεν αγοραζουμε τα κινητα μας για να χαιρομαστε οτι εχουμε τη τελειοτερη οθονη και βλακειες, απλα οταν περνουμε κατι θελουμε να μας φαινεται ωραιο με τα πραγματικα χρωματα και οχι κιτρινο. Αλλα ενταξει παρηγορησε και πεισε τον εαυτο οτι το δικο σ ειναι ενταξει και δεν εχει κανενα προβλημα.
Βεβαια θα μου πεις οτι ειναι αποψη σου για το πως σου αρεσει το κινητο σου και το σεβομαι αλλα μη μου λες οτι η φυσιολογικα λευκη οθονη ειναι αχρωμη και προβληματικη και η κιτρινη ειναι η σωστη και η ωραια! Ειναι σαν να λεει ενας μονοφθαλμος οτι ειναι καλυτερα ετσι γιατι με ενα ματι βλεπει λιγοτερα απο ολα τα ασχημα που συμβαινουν γυρω του.
(και θα παρακαλουσα να μη διαγραφει γιατι απανταει σε αντιστοιχο ποστ)
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:25
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:35
Παιδιά , χαλαρώστε μερικοί ! Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε!!
Είναι δικαίωμα κάποιου να του αρέσει ότι θέλει και να πιστεύει πως η οθόνη του είναι καλή!
Προσωπική μου γνώμη είναι, πως αν κάποιου η οθόνη είναι όπως αυτή του 4S στο παρακάτω βίντεο , τότε δεν είναι retina , αλλά χάλια/ξεθωριασμένη κιτρινοretina και σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνετε με μια φυσιολογική του 4!
Ήμουν έτοιμος και γω να πάρω το 4s αλλά τρέμω στην ιδέα να μου τύχει καμιά κίτρινη πατάτα και μετά να χτυπάω το κεφάλι μου που άφησα ένα οπτικό έργο τέχνης σαν το 4 που ακόμα ευχαριστιέμαι να το κοιτάω, όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που το είδα! (Love at first sight)![]()
Γιατί να μη δίνουν εξαρχής 128αρα μικροσιμ? Τι βλακείες είναι αυτές!
Αλλα τι περιμένεις απο Wind, εδώ πήρα απο περιέργεια για να ρωτήσω τί επιδότηση δίνουν για φορητότητα για Iphone 3gs λέγαμε, και μου είπε στην αρχή iphone 3 GIGABYTE, της λέω δεν υπάρχει, απο 8 και πάνω, και μετά μου λέει α λαθος, IPHONE 3G!!!!!!!!!!!!
Της λέω οχι αυτό είναι παλιό, το 3GS εννοείτε, μου λέει οχι, το 3G έχουμε.
.............................
Τελευταία επεξεργασία από: tgiannak, 21/11/2011 - 12:36
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:40
Έχω κι εγώ cosmote αλλά δε λέει κάπου στα φυλλάδιά της που μου έδωσαν αν είναι 128 ή όχι :/ Πάντως καινούρια μου έδωσαν,δεν την έκοψαν.αυτη έδω μπορει να την πεις και μουσταρδι..πω πω αισχος....
Μαριλίνα cosmote έχεις;; της Cosmote ειναι 128άρα;;;
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:40
αυτη έδω μπορει να την πεις και μουσταρδι..πω πω αισχος....
Μαριλίνα cosmote έχεις;; της Cosmote ειναι 128άρα;;;
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:55
Δημοσίευση 21/11/2011 - 12:57
Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:03
εγω το περιμενω σήμερα-αυριο και θα σας πω...πάντως τα 2 iphone 4 που ειχα ήταν ψυχρά....
πάντως βλέπω και κατι αλλο ρε παιδιά..υπάρχει και διαφορά στις οθόνες σαν ευκρίνεια οχι μόνο στην απόχρωση..δηλαδη κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο, ναι μεν ειναι θερμοτερο αλλα έχει καλη ευκρίνεια το τηλέφωνο, ενω βλέπεις κάτι αλλα θερμοτερα και η οθονη τους ειναι πιο θαμπη απο το iphone 3gsεκει ειναι το πραγματικο προβλημα...
Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:04
Εγώ πάντως συγκρινα το 4ς με ipad2 που εχω και το ipad2 είχε θερμοτερη οθόνη(κίτρινη) ενω το 4s ασπρομπλέεγω το περιμενω σήμερα-αυριο και θα σας πω...πάντως τα 2 iphone 4 που ειχα ήταν ψυχρά....
πάντως βλέπω και κατι αλλο ρε παιδιά..υπάρχει και διαφορά στις οθόνες σαν ευκρίνεια οχι μόνο στην απόχρωση..δηλαδη κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο, ναι μεν ειναι θερμοτερο αλλα έχει καλη ευκρίνεια το τηλέφωνο, ενω βλέπεις κάτι αλλα θερμοτερα και η οθονη τους ειναι πιο θαμπη απο το iphone 3gsεκει ειναι το πραγματικο προβλημα...
Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:10
Καλά άσε μην ακούς τον τύπο. Σου φαίνεται εσένα χάλι το δεξιό τηλέφωνο? Γιατί εντάξει έχουν μια διαφορά στο hue, αλλα δεν νομίζω οτι ειναι πια δράμα, αυτός το βγάζει 'ωρε μανα μου".
Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:10
Γι αυτό Μαριλίνα τσαντίζομαι όταν όλοι λένε ω εσύ έχεις κινέζο,έχεις την κιτρινίλα,δεν είναι σωστό,είναι αστοχία υλικών και δε συμμαζεύεται. Τα περισσότερα από τα τηλ που έχουμε δει ως τώρα δεν έχουν πρόβλημα απλά είναι άλλο hue...Καλά άσε μην ακούς τον τύπο. Σου φαίνεται εσένα χάλι το δεξιό τηλέφωνο? Γιατί εντάξει έχουν μια διαφορά στο hue, αλλα δεν νομίζω οτι ειναι πια δράμα, αυτός το βγάζει 'ωρε μανα μου".
Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:15
Οταν κατι ειναι ΑΣΠΡΟ πρεπει να ειναι ΑΣΠΡΟ και οχι κιτρινο!! και κανονικα το θεμα τελειωνει εδω.. Αλλα συνεχιζω γτ θελω να τα πω..
Εμεις λοιπον δεν αγοραζουμε τα κινητα μας για να χαιρομαστε οτι εχουμε τη τελειοτερη οθονη και βλακειες, απλα οταν περνουμε κατι θελουμε να μας φαινεται ωραιο με τα πραγματικα χρωματα και οχι κιτρινο. Αλλα ενταξει παρηγορησε και πεισε τον εαυτο οτι το δικο σ ειναι ενταξει και δεν εχει κανενα προβλημα.
Βεβαια θα μου πεις οτι ειναι αποψη σου για το πως σου αρεσει το κινητο σου και το σεβομαι αλλα μη μου λες οτι η φυσιολογικα λευκη οθονη ειναι αχρωμη και προβληματικη και η κιτρινη ειναι η σωστη και η ωραια! Ειναι σαν να λεει ενας μονοφθαλμος οτι ειναι καλυτερα ετσι γιατι με ενα ματι βλεπει λιγοτερα απο ολα τα ασχημα που συμβαινουν γυρω του.
(και θα παρακαλουσα να μη διαγραφει γιατι απανταει σε αντιστοιχο ποστ)
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες