Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 11:55

Γενικα μου αρεσε ινα δοκιμαζω κινητα για να εχω αποψη. Το Galaxy S ii ειναι πολυ καλο αλλα iphone δεν ειναι. Το android market δεν εχει την ποιοτητα του apple store. Ακομα και οι ιδιες εφαρμογες ειναι χειροτερα φτιαγμενες. οποιος εχει android και iphone καταλαβαινει τι εννοω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 23/11/2011 - 11:57

Εγω εχω και τα δυο αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις...

#18   gpelekanos

gpelekanos

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:01

Να στα στείλω σε εξελάκι γιατί δεν θα χωρέσουν εδω?? :lol: Παιχνίδια ούτε το 1/10 δεν εχει από αυτα που παίζω

Η αλήθεια είναι οτι η ποιοτητα του appstore ειναι καλύτερη, πέρα από τα παιχνίδια όμως σε εφάρμογες οπως κοινωνική δικτύωση υπάρχει κάτι που δεν είναι ποιοτικά καλό;

#19   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:01

Ελεος! όντως φαίνεται σαν η Samsung να παρακαλάει... Γιατί για τα iPhone κάνουν ουρές και όχι για τα Samsung :( snif snif σας παρακαλώ έχουμε και εμείς μεγαλύτερη οθόνη και βγαίνει και το δικό μας σε άσπρο πάρτε πάρτε σας παρακαλώ!

#20   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:03

Η αλήθεια είναι οτι η ποιοτητα του appstore ειναι καλύτερη, πέρα από τα παιχνίδια όμως σε εφάρμογες οπως κοινωνική δικτύωση υπάρχει κάτι που δεν είναι ποιοτικά καλό;

αν θες smartphone μονο για apps κοινωνικής δικτύωσης πάρε τα smartphone που δίνει τσάμπα η vodafone με το ενσωματωμένο κουμπάκι για facebook...

#21   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:03

Εγω εχω και τα δυο αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις...

Δες τo Facebook app στο Galaxy και μετα στο iPhone και θα καταλάβεις

#22   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:09

Παρατήρησε κανείς οτι το λευκό SGSII στο 00:40 έχει background από Snow Leopard?
Είναι τραγικοί οι άνθρωποι!!

#23   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:11

Το android market έχει εξελιχθεί πολύ, αλλά ακόμα είναι αρκετά πίσω από το app store. Αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του s2 σε σχέση με το iphone.

Οι developers είναι που κρατάνε την apple ψηλά. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν οι developers να ασχοληθούν το ίδιο σοβαρά και με το android, η apple θα φάει τα μούτρα της.

Αυτό φυσικά, το έχει καταλάβει και η apple, γι΄αυτό και κηνυγάει σαν λυσσασμένη την jailbreak κοινότητα. Για να έχει ευχαριστημένους τους developers, για να συνεχίσουν να προτιμούν το ios αντί του android.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι τα έσοδα του android market είναι μόλις 7% σε σχέση με το app store. Όσοι δώσουν λίγη βαρύτητα σε αυτή την είδηση, θα καταλάβουν ότι εκεί κρύβεται όλη η επιτυχία της apple.

#24   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:16

δεν διαφωνώ αλλά αν πάρεις και σαν γεγονός ότι το ποσοστό των μήλων που είναι jailbreak είναι περί το 11% δεν νομίζω να την πολύ νοιάζει την apple (ευτυχώς για εμάς δηλαδη)

#25   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:19

δεν διαφωνώ αλλά αν πάρεις και σαν γεγονός ότι το ποσοστό των μήλων που είναι jailbreak είναι περί το 11% δεν νομίζω να την πολύ νοιάζει την apple (ευτυχώς για εμάς δηλαδη)

11% ? ? ? :lol: αυτό ήταν επί εποχής iphone 3g !!

τώρα είναι σίγουρα πολυυυυύ παραπάνω...

#26   bellu7

bellu7

iPH User

• 152 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:28

Εντάξει παιδιά εμείς όλοι εδώ είναι λογικό να το κράζουμε γιατί είμαστε "κολλημένοι" με το iphone ( εγώ προσωπικά με όλες τις apple συσκευές ) αλλά αντικειμενικά το galaxy S || τα σπάει! Και άμα σκεφτείτε ότι ίσως οι περισσότεροι από εμάς πλέον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια ότι βγάζει η apple χωρίς να ασχολούμαστε πραγματικά με το τι ανταγωνιστικό κυκλοφορεί τότε μπορούμε να καταλάβουμε και την απελπισία της samsung.... Anyway apple rulez! :P

#27   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:30

δεν νομίζω να είναι πάνω από 20 όπως και να χει, πίστεψέ με η άγνοια είναι τεράστια φοβούνται μην τους χαλάσει με το jb και πετάξουν τα 600 ευρώ στο δρόμο! παντος δεν ειναι ο λογος που η apple κυνηγαει το jb τα cracked apps, αλλα η γενικη φιλοσοφια της apple ! η sony πχ. με το PS3 που μονο 1 λογισμικο της σπάστηκε και δεν έχει καθόλου διαρροές από cracked games γιατί κυνηγάει και κάνει ακόμα και μηνύσεις βλέπε geohot!

#28   aggelos91

aggelos91

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:33

Ελεος! όντως φαίνεται σαν η Samsung να παρακαλάει... Γιατί για τα iPhone κάνουν ουρές και όχι για τα Samsung :( snif snif σας παρακαλώ έχουμε και εμείς μεγαλύτερη οθόνη και βγαίνει και το δικό μας σε άσπρο πάρτε πάρτε σας παρακαλώ!

χαχαχα κλαιω :lol:

#29   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:51

Instagram!

Καί μήν αρχίσω για εφαμρογές φωτογραφίας (που τυχαίνει να ασχολούμαι), π.χ. Photoforge, κτλ. !

#30   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 23/11/2011 - 12:57

Πω πω.. σφαγή θα γίνει..!
Θα πλακώσουν τώρα οι Apple-haters και θα γίνει της κακομοίρας!
Βαστάτε γερά!
Χα χα χα!!!

Πάντως εγώ που έπιασα SII στα χέρια μου πέρα από το τεράστιο μέγεθος που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αλλά γούστα είναι, δεν μου άρεσε το UI και κυρίως η αίσθηση όταν πας μπρος πίσω, πάνω κάτω στο μονού κλπ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες