Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 23/11/2011 - 13:25

Καλα μην αγχωνεστε, δε ζει η Samsung απο τα κινητα για να "παρακαλαει".
Εχει ενα σωρο τομεις που ασχολειται, τους οποιους ο πολυς κοσμος δεν τους γνωριζει καν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 13:25

Εμένα μου φτάνει που η Samsung ασχολείται με το iphone. Από εκεί καταλαβαίνω ποιο κινητό αξίζει.

#33   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 23/11/2011 - 13:29

Εμένα μου φτάνει που η Samsung ασχολείται με το iphone. Από εκεί καταλαβαίνω ποιο κινητό αξίζει.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

#34   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 23/11/2011 - 13:30

"Εμενα παλι μου φτανει που η Apple ασχολειται δικαστικα με τη Samsung. Απο εκει καταλαβαινω ποια εταιρεια αξιζει."

Συγχαρητηρια για την κριτηρια αξιολογησης σου. ::)

#35   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 13:41

Για να μην κραζουμε μονο τα δικα μας... Ας δουμε τι γινεται και στον αντιποδα!!!
http://www.myphone.g...ad.php?t=307415
http://techblog.gr/m...-problems-9892/
http://www.technewz....xy-s-ii_31.html

«Το «προβλημα» δεν φαίνεται αν δεν στο πουν να το κοιτάξεις, φαίνεται μονο σε πολυ χαμηλές φωτεινότητες! μονό στο συγκεκριμένο χρωμα και παλι ελάχιστα και απο πολυ κοντα… Ολα αυτα στην δικη μου συσκευή σε καποια αλλη μπορεί να ειναι πιο έντονο.»

''γενικα οι amoled εχουν ενα θεμα με την σωστη απεικονιση των χρωματων! το Ν8 το σκουρο γκρι το δειχνει μοβ, και στο desire η ευκρινεια ειναι απαρεδεχτη με τα πιξελς να τρεμοπαιζουν οταν φτασει σε μεγαλη θερμοκρασια..! …επειδη δεν εχουν οπισθιο φωτισμο ειναι σχεδιασμενες να λειτουργουν σε πληρη φωτηνοτητα! σε χαμηλη φωτεινοτητα παρουσιαζουν πολλα προβληματα απεικονισης..''

''Στο δικό μου Galaxy SII υπάρχει ένα απειροελάχιστο κιτρίνισμα το οποίο μπορείς να το παρατηρήσεις ίσα ίσα,μόνο με full φωτεινότητα και μόνο στην συγκεκριμένη οθόνη με τα notifications που δείχνει η φωτογραφία.Πουθενά αλλού δεν φαίνεται,εγώ δεν το είχα προσέξει καν μέχρι που το διάβασα εδώ…''

''Εγω απο την αλλη εχω στο lg optimus 2x screen bleeding σε 5 σημεια''

''Και το δικό μου SGSII έχει πρόβλημα με την κιτρινίλα αριστερά.
Είναι αρκετά εμφανές στην δική μου συσκευή. Απ’ότι έχω καταλάβει σε άλλους φαίνεται περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.''

Γιατι πολλα ακουσαμε αυτες τις μερες...Για apple phones μου μονο αυτα αντιμετωπιζουν προβληματα σε αντιθεση με τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη samsung που δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...και και καιιιι......

#36   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:04

Ρε παιδιά η samsung κάνει σύγκριση και ανταγωνίζεται ευθεος κάτι που δεν μπορεί να φτάσει....απο την κίνηση και μόνο της εταιρίας να την πει στο αγωραστικο κοινό κ γενικά απο άλλες τέτοιες παρόμοιες προσπάθειες δεν θα έχουν αποτέλεσμα!αν δεν κοιτάξουν να συμορφωσουν λίγο την φιλοσοφία τους στο ότι το κινητό πρέπει να πληροί κάποιες βασικές αρχές όπως την σωστή αναλογία σε hardware software και customer και όχι να είναι ένα beast machine με 16 πυρινους επεξεργαστες 42 inch οθόνες και built in DSLR κάμερες με 50 MP τότε άντε γεια!εμένα ήδη η συσκευή μ (iPhone 4) ήδη κάνει παραπάνω απο ότι θέλω και με ικανοποιεί και όταν τυχαίνει να συγκρινω ή να δοκιμάσω κάτι άλλο ξενερώνω.....

#37   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:04

Για να μην κραζουμε μονο τα δικα μας... Ας δουμε τι γινεται και στον αντιποδα!!!
http://www.myphone.g...ad.php?t=307415
http://techblog.gr/m...-problems-9892/
http://www.technewz....xy-s-ii_31.html

«Το «προβλημα» δεν φαίνεται αν δεν στο πουν να το κοιτάξεις, φαίνεται μονο σε πολυ χαμηλές φωτεινότητες! μονό στο συγκεκριμένο χρωμα και παλι ελάχιστα και απο πολυ κοντα… Ολα αυτα στην δικη μου συσκευή σε καποια αλλη μπορεί να ειναι πιο έντονο.»

''γενικα οι amoled εχουν ενα θεμα με την σωστη απεικονιση των χρωματων! το Ν8 το σκουρο γκρι το δειχνει μοβ, και στο desire η ευκρινεια ειναι απαρεδεχτη με τα πιξελς να τρεμοπαιζουν οταν φτασει σε μεγαλη θερμοκρασια..! …επειδη δεν εχουν οπισθιο φωτισμο ειναι σχεδιασμενες να λειτουργουν σε πληρη φωτηνοτητα! σε χαμηλη φωτεινοτητα παρουσιαζουν πολλα προβληματα απεικονισης..''

''Στο δικό μου Galaxy SII υπάρχει ένα απειροελάχιστο κιτρίνισμα το οποίο μπορείς να το παρατηρήσεις ίσα ίσα,μόνο με full φωτεινότητα και μόνο στην συγκεκριμένη οθόνη με τα notifications που δείχνει η φωτογραφία.Πουθενά αλλού δεν φαίνεται,εγώ δεν το είχα προσέξει καν μέχρι που το διάβασα εδώ…''

''Εγω απο την αλλη εχω στο lg optimus 2x screen bleeding σε 5 σημεια''

''Και το δικό μου SGSII έχει πρόβλημα με την κιτρινίλα αριστερά.
Είναι αρκετά εμφανές στην δική μου συσκευή. Απ’ότι έχω καταλάβει σε άλλους φαίνεται περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.''

Γιατι πολλα ακουσαμε αυτες τις μερες...Για apple phones μου μονο αυτα αντιμετωπιζουν προβληματα σε αντιθεση με τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη samsung που δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...και και καιιιι......

και μετα σιωπη...! +1 puzzle!

#38   alexRen

alexRen

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • GameCenter:Desmo696

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:14

Έπεσα και εγω στην παγίδα να παρω ενα (s II) για αλλαγή αλλα.........γύρισα τρέχοντας πάλι σε iPhone 4.
Σε ολα το θεωρώ κατώτερο,ειδικα στο θέμα της μπαταριας που ειναι απλα απαράδεκτο :P
Το μονο θετικό που βρήκα ειναι το feedback που σου δίνει κατα την πληκτρολογιση και ειναι κατι που θα ήθελα να το δω και στο iPhone μελλοντικά .

#39   Constantine32

Constantine32

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Twitter:@cka2684
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:36

To μεγάλο θέμα είναι οτι αν ξεκινήσεις να δουλεύεις iPhone, είναι δύσκολο να πας εύκολα αλλού εκτός και αν δε το χρησιμοποιείς τόσο σαν τηλέφωνο αλλά σα παιχνιδομηχανή.

Εγώ μετά το 4 πήρα το 4S γιατί απλά έχω μάθει να δουλεύω με το iOS και με βολεύει αφάνταστα. Ολα είναι εκεί που τα θέλω και δε βαριέμαι το κινητό. Οτι άλλο έχω πάρει μέχρι τώρα το βαρέθηκα. Επίσης βαρέθηκα να βάζω IP στο τηλέφωνο και όχι στο κάθε WiFi που σεττάρω όπως κάνει το Galaxy S της γυναίκας μου, η μπαταρία που τελειώνει για πλάκα και τα applications που δεν είναι λειτουργικά....

Το SII είναι πολύ καλό τηλέφωνο και τέλος.

Το iPhone 3GS, 4, 4S είναι τρόπος επικοινωνίας και εργαλείο.

#40   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:41

παιδια περαστε και καμια βολτα απο κανενα επισημο σερβις και ρωτηστε για προβληματα και στα δυο τηλεφωνα και θα καταλαβετε. εγω προσωπικα αλλαξα 3 iphone 4 σε 1 μηνα!!
τωρα για τον φιλο που πηρε galaxy s2 και την πατησε μαλλον απο τεχνολογια δεν εχει καμια ιδεα και πηρε iphone για να λεει στους φιλους του οτι εχει μηλοφωνο.
στον γαλαξια μου εχω τα παντα και χωρις jailbrake ετσι απλα.
και 2 χρονια εγγυηση (κατι που στην apple το αγνοουν)

#41   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:44

"Εμενα παλι μου φτανει που η Apple ασχολειται δικαστικα με τη Samsung. Απο εκει καταλαβαινω ποια εταιρεια αξιζει."

Συγχαρητηρια για την κριτηρια αξιολογησης σου. ::)

Η Apple αγόρι μου ασχολείται δικαστικά με τη Samsung, διότι η Κορέα δεν έχει αφήσει τίποτα ακοπιάριστο από την Apple....

Και από εκεί καταλαβαίνεις ποια εταιρεία πρωτοπορεί.

Φιλιά

#42   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:48

παιδια περαστε και καμια βολτα απο κανενα επισημο σερβις και ρωτηστε για προβληματα και στα δυο τηλεφωνα και θα καταλαβετε. εγω προσωπικα αλλαξα 3 iphone 4 σε 1 μηνα!!
τωρα για τον φιλο που πηρε galaxy s2 και την πατησε μαλλον απο τεχνολογια δεν εχει καμια ιδεα και πηρε iphone για να λεει στους φιλους του οτι εχει μηλοφωνο.

loooooooooool 3 iphone σε 1 μηνα? ξερεις τα κινητα ειναι για χρηση με τα χερια οχι για ποδοσφαιρο! χαχαχα!

#43   alexRen

alexRen

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • GameCenter:Desmo696

Δημοσίευση 23/11/2011 - 14:57

Εχεις αλλάξει 3 iPhone 4 σε ενα μηνα και ξέρεις εσύ απο Τεχνολογία ?

#44   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:01

πάντως αυτορεζιλεύονται δυναμικά αυτοί οι άνθρωποι!!! μου θυμίζει το κλασικό κόλπο των Gay! "εμείς οι Gay είμαστε φυσιολογικοί, και όσοι λένε το αντίθετο είναι και αυτοί Gay απλά φοβούνται να το παραδεχτούν..." ας πάρουν τώρα το 7% της αγοράς των apps και όταν φτάσουν στο 3 τα ξαναλέμε!

#45   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:05

Γενικα μου αρεσε ινα δοκιμαζω κινητα για να εχω αποψη. Το Galaxy S ii ειναι πολυ καλο αλλα iphone δεν ειναι. Το android market δεν εχει την ποιοτητα του apple store. Ακομα και οι ιδιες εφαρμογες ειναι χειροτερα φτιαγμενες. οποιος εχει android και iphone καταλαβαινει τι εννοω

πάντως τα angry birds ίδια είναι :lol:
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;