Καλησπέρα! Μόλις εγκατέστησα έναν SSD και τον δίσκο που είχε τον έβαλα στην θέση του super drive σε MacBook PRO... Και το super drive σε μια εξωτερική θήκη με USB... Πάω και κάνω bootcamp δηλώνοντας σαν τον δίσκο για Install Windows 7 τον HDD... Αλλά όταν κάνει επανεκκίνηση το MBP για να αρχίσει η διαδικασία του Install των Win 7 κολλάει σε μαύρη οθόνη με μια παύλα να αναβοσβήνει...
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Δεν γίνεται φιλε μου.
Ένα από τα αρνητικά του καντι που αγόρασες είναι ότι ναι μεν τον βλέπει σαν εσωτερικό δίσκο το Μακ σου, αλλα για για να προχωρήσει στην εγκατάσταση windows με παρτιτιον και bootcamp, αυτό ήταν με 'εντολή' που έδινε ο σουπερ ντραιβ που έβγαλες και έβαλες το καντι στην θεση του. (Opti-Bay)
Με απλα λογια από την στιγμή που ο Μακ σου ήρθε με σουπερ ντράιβ, και εσύ τον έβγαλες, δεν πρόκειται να σε αφήσει να περάσεις WS με άλλον τρόπο.
Θα έπρεπε να το είχες κάνει το παρτιτιον πριν βγάλεις τον HD της αππλ. Και δεν σε αφήνει να φτιάξεις και .iso αρχείο με κλειδάκι usb φαντάζομαι, μιας που αυτή τη λύση την προτείνει η αππλ μονο για τα Air και Retina που δεν έχουν εσωτερικό δίσκο.
Προτεινόμενες λύσεις:
Ξαναβαλε τον σουπερ ντράιβ στην θεση του. Ξέρω ...σε σκότωσα τώρα αλλα δεν γίνεται διαγορετικα. ( λινκ )
Γκουτ λακ... ;-)
υ.γ. ομοιοπαθής παλιά με Μacbook Pro 13 και εγώ. Έφαγα τα νιάτα μου να βρω ακρη χωρίς να τον ξανανοίξω....τελικα δεν βρήκα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/06/2013 - 22:58