Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμα Με Κωδικο

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:42

Θελω να δω για ποσο ακομα θα επιτρεπετε να προσβαλει καποιο μελος αλλους εδω μεσα χωρις να γινεται τπτ... Αληθεια το εχω απορια.

Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 20/01/2012 - 13:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   morello

morello

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:49

να πω και γω την απορια μου..
ειδα οτι αν βαλεις το συγκεκριμενο κωδικο σου εχει ρυθμιση στις 10 προσπαθειες να κανει erase data.κατανοητος ο λογος υπαρξης αυτης της επιλογης..
το ερωτημα μου ειναι το εξης: απο φιλους εμαθα οτι στις 3 φορες λαθος σου λεει οτι μπορει να το ξεκλειδωσεις μετα απο καποια λεπττα..και κλιμακωτα οσες περισσοτερες φορες λαθος τοσο περισσοτερο χρονο ζητα..
αν εχω βγαλει το erase data και καποιος μου παρει το κινητο και του βαλει πολλες φορες λαθος pw υπαρχει περιπτωση να κολησει κατι και να θελει διαδικασιες τυπου dfu ή restore?δεν εχω βαλει pin αλλα θελω να το βαλω αυτο το passcode απλα δεν ξερω αν αξιζει..μην γινει καμια στραβη και τρεχψ ???

#48   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:59

να πω και γω την απορια μου..
ειδα οτι αν βαλεις το συγκεκριμενο κωδικο σου εχει ρυθμιση στις 10 προσπαθειες να κανει erase data.κατανοητος ο λογος υπαρξης αυτης της επιλογης..
το ερωτημα μου ειναι το εξης: απο φιλους εμαθα οτι στις 3 φορες λαθος σου λεει οτι μπορει να το ξεκλειδωσεις μετα απο καποια λεπττα..και κλιμακωτα οσες περισσοτερες φορες λαθος τοσο περισσοτερο χρονο ζητα..
αν εχω βγαλει το erase data και καποιος μου παρει το κινητο και του βαλει πολλες φορες λαθος pw υπαρχει περιπτωση να κολησει κατι και να θελει διαδικασιες τυπου dfu ή restore?δεν εχω βαλει pin αλλα θελω να το βαλω αυτο το passcode απλα δεν ξερω αν αξιζει..μην γινει καμια στραβη και τρεχψ ???

εαν σου επερνα εγω τη συσκευη σου.. και ειχες κωδικο.. γιατι να προσπαθησω να το ανοιξω.. αφου δεν θα τον ηξερα.. τι μηπως και τον πετυχω στην τυχη;;; δεν γινονται αυτα... βαζεις τη συσκευη σε dfu και μετα restore.. κατευθειαν..

#49   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 14:01

θα παρακαλεσω ο συγγραφεας του topic.. να επανερθει σε κοσμια συζητηση, αλλιως θα κλειδωθει το topic.. και ο ιδιος θα μας λείψει για λιγες μερες...

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2012 - 14:02

#50   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2012 - 14:07

Ειρήνη τέκνα μου. Ειρήνη!!!!! Ευλόγισον το φόρουμ τούτο Κύριε απο τους πειρασμού και ειρήνη σε όλους.

#51   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:nikoskurt

λοιπον οταν γινετε στραβη με την φαση lock pass ... ολοι μα ολοι τεσταρουν τα κλασσικα 4ψηφια.
μηπως και υπαρχει τυχη ... εκει την πατανε και κλειδωνει !
προσφατα φιλαρακι μου καλο ... με ρωτουσε πως θα ξεκλειδωσει ενα htc hd επειδη η κοπελα του προσπαθουσε να το ανοιξει...κ κλειδωσε και ζητουσε το pass απο το gmail του. τον οποιο ειναι ξεχασιαρεις τον ξεχασε.. οποτε εγω αν ρωτουσα πως ρε παιδια θα το ανοιξουμε..παλι για κλεφτη θα περνουσατε :)
μπορει να κλεψεις εσυ κινητο και σαν αρχαριος να μπεις να ρωτησεις και να μην δικαιολογεις σωστα! μπορει να το βρηκες και να το αγορασες κλεμμενο απο φιλο γνωστο αγνωστο που στο πουλησε 20€ και βρηκες την ευκαιρια. που απλα σου ειπαν οτι ενταξει δεν ειναι κλεμμενο απλα το πουλησαν!και μπορει ολες οι ιστοριες και νομικα και τα παντα να ειναι αληθινες και βασιμες!και ας φαινοντε καπως !

#52   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

θα παρακαλεσω ο συγγραφεας του topic.. να επανερθει σε κοσμια συζητηση, αλλιως θα κλειδωθει το topic.. και ο ιδιος θα μας λείψει για λιγες μερες...

Τελος παντων !! Κλεισε το topic οποιος θελει, την απαντηση μου την εχω παρει και επισης σχολαω και απο τη δουλεια σε λιγο οποτε ευχαριστω τους κυριους που μου γεμισαν το χρονο! :) :) Hasta la vista dudes...!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες