Το iphone εχει παιχνιδια τα πολυ καλα,κορυφαια πλοηγηση στο νετ και ελαχιστα κολληματα...Απο εκει και περα το HTC εχει μια οθοναρα...εχει λογισμικο ανοιχτο και ενα κορυφαιο sence...Δεν εχει προβλημα στο internet,οπως παλιοτερες συσκευες wm αν δεν ηξερες να της συμαζεψεις,εχει μια οθονη σχεδον σαν του iphone...Εχει πλοηγηση με gps σε 5δευτερα με πολυ καλο σημα,πανεμορφο και ερχονται με μενου που μπορεις να κανεις οπως θες...Μην μου συγκρινεται παλια wm με το HD2...Ειδικα HTC,μιας και οι ποιοτητα τους ητανε γελια,και ειχανε και χαλια επεξεργαστες,αυτο το τηλεφωνο χωλενει μονο καποιες λιγες στιγμες για 5 δευτερα οταν ειναι παρα πολυ ωρα σε αναμονη εως οτου ανεβασει τα γκαζια ο επεξεργαστης...Η μπαταρια επισης ειναι καλυτερη,ασε που αν γουσταρεις κουβαλας και μια των 10 e.
Για ποιοτητα κατασκευης,θα κλαψει το 3GS μιας και εχουμε μεταλικο καλυμα μπαταριας,ποιοτικατοτο πλαστικο που δεν γαντζουνιεται και οθονη απο Ορυκτο Γυαλι...Ενα θεμα που μου την εσπαγε στο iphone απο τα πολλα ητανε οτι δεν ειχε ενα led κατι να ξερεις οτι ειχες μια κληση,ενα email...Εδω εχεις...Ενα αλλο ητανε η ηληθεια θεση του γελιου ηχειου,που οτνα επεζες παιχνιδια εκριβες το ηχειο και δεν ακουγες τιποτα..
Το απολαυσα το iphone οσο μπορουσα αλλα λιγο το κλειδωμα,λιγο οτι μου εσπαγε τα νευρα με τους περιορισμους και οτι για να κανεις απλα πραγματα επρεπε να το ξεκλειδωσεις και να περασεις ενα καρο πραγματα μου εσπαγαν τα νευρα,ειχε και το itunes και μετα ειχες 32gb και δεν μπορουσες να το συνδεσεις σαν σκληρο να το γεμισεις,επρεπε να περιμενεις ωρες το βλακωδες itunes...
Λιγο η απογοητευση απο το κουτι του που πηρα 680e και ειχε μεσα δυο πραγματα..Απλα πραγματα που τα εχει το corby της γυναικας μου.Ε πολυ θελει ο νθρωπος να εχει ενα κινητο σαν το iphone μονο για να παιζει παιχνιδια και να κανει κανενα τηλεφωνο;;Το ανταλαξα με ενα hd2..Προφανως και σε καποιον αλλον οχι τοσο extreme κατοχο η μη συνηθησμενο τα wm να ειναι ενα χαλια λειτουργικο και να κανει πολλα χαζα,αλλα μην γνικευουμε μιας και υπαρχουνε διαμαντια οπως το omnia2 και το HD2...Η καθε εταιρια εχει τους φιλους της,οπως και το καθε λειτουργικο...
Τελευταία επεξεργασία από: tsopi, 14/04/2010 - 18:45