HTC HD 2 vs iPhone 3GS
Δημοσίευση 02/01/2010 - 14:57
Ad
Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:01
Πολυ πλακα και τρομερα επιχειρηματα.. Λεει κατι ο ενας, +10000 απο τον αλλον, λεει κατι ο αλλος, +10000 απο τον πρωτο.. Αυτες ειναι οι δικες σας αποψεις, τι εννοειτε αυτη ειναι η αληθεια.. Αυτη δεν ειναι η αληθεια, αυτη ειναι η αποψη σας και παντα σεβαστη. Οτι καμια εταιρια δεν θα τα βαλει ολα σε ενα κινητο αυτο ειναι το μονο σιγουρο, το τι προτιμαει ο καθενας να εχει στο κινητο του και πιο κινητο ειναι καλυτερο ειναι μονο προσωπικη αποψη.
Edit: Λετε οτι ειναι βαρετο για εσας να ασχολειστε με τις εφαρμογες, τα themes και το customization του iPhone.. Για εσας, τι υπαρχει στο HD2 που σας "αναγκαζει" να το παρετε μαζι σας και να αφησετε σπιτι το iPhone οπως λετε? Και αφου το iPhone ειναι βαρετο, γιατι το HD2 δεν ειναι, τι εχει που το κανει να μην ειναι βαρετο?
Μισο λεπτο μισο λεπτο..Ας ηρεμησουμε κατ αρχας!!!Εγω δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν..Οτι λεω ειναι αυτα που πιστευω και με το δικο μου μυαλο κ πρωτιστος την εμπειρια μου στα κινητα κρινω..
Φιλε μου Ανδρεα, δεν ειναι αποψη μου οτι στο iphone το ΡΟΜ development ειναι απλα ανυπαρκτο,το οτι στερειται των βασικων λειτουργιων,στο οτι μειονεκτει σε σημεια που θεωρουνται πλεον "βασικα" για κινητα!!(βλεπε φλας καμερας,bluetooth..) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..Απλα θα σου παρει χρονο να το δεις..Και μην μου λες τωρα οτι ειναι προσωπικη σου αποψη και προτιμηση σου να μην εχει το iphone σου αυτες τις λειτουργιες..
Επειτα εγω γραφω σε ενα φορουμ και αναφερω την αποψη μου καθε φορα για να βγει ενα νοημα,δεν κρινω τα λογια των αλλων..Αν θες παραθεσε εσυ γτ το iphone σου ειναι πιο ευχαριστο και πιο χρησιμο...Εγω σου ειπα γτ..
Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:08
Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:11
Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:14
Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:45
Δημοσίευση 02/01/2010 - 16:04
1. Ειχε το μεγεθος τουλαχιστον του HD1
2. Ειχε λειτουργικό τουλαχιστον android
3. Eιχε ενα applestore
Επισης τα προγραμματα πλοηγησης στο iphone κλειδωνουν πιο γρηγορα και κατα γενικη ομολογια τρεχουν πιο καλα.
Ακομη το web browsing στο iphone ειναι πιο γρηγορο (κοιταμε και κανα συγκριτικο test στο youtube

αδικα το καλυτερο κινητο του 2009! Δεν κρυβω οτι με την επιδοτηση που ειχα μπορουσα να τα παρω στην ιδια τιμη. Το
ψαξα αρκετο καιρο, το σκεφτηκα, τα δοκιμασα και τελικα πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη!

Αυτα απο μενα!
Δημοσίευση 02/01/2010 - 16:27
Οπως ειπες φιλε PaNoSS® καμια εταιρια δεν θα βγαλει το κινητο που θα τα εχει ολα. Και εγω συμφωνησα σε αυτο, δηλαδη οτι η ελλειψη φλας και bluetooth απο το iPhone ειναι αληθεια, αυτο πιστευω και εγω.
Αν ειχα και το HD2 ισως να ελεγα οτι το HD2 ειναι καλυτερο, αν και δεν νομιζω να συνεβαινε κατι τετοιο. Οχι βεβαια οτι το HD2 δεν ειναι ενα τρομερο κινητο, απλα πιθανον το iPhone να ειναι πιο καταλληλο για εμενα.
Τελος, πιστευω οτι τετοια topics ειναι απλα αχρειαστα. Πολυ πιο ευκολο θα ηταν να δημιουργηθει ενα topic που να λεει τις βασικες απαιτησεις του καθε ενος(βασικες γιατι σιγουρα ολοι μας θελουμε να εχει τα παντα, κατι αδυνατον) και να μπορουμε να εισηγηθουμε καποια κινητα. Τωρα να λεμε για specifications, ελλειψεις, τι προτιμαει ο καθενας, γιατι ειναι καλυτερο το ενα κινητο απο το αλλο, δεν εχει και πολυ καλο αποτελεσμα. Επισης, καποιος μπορει να δινει περισσοτερη σημασια στο HD2 οτι εχει μεγαλυτερη οθονη και "καλυτερη" καμερα(σε εισαγωγικα γιατι τα megapixels δεν ειναι το παν) και καποιος αλλος να δινει περισσοτερη σημασια στο οτι το iPhone ισως να εχει μια καλυτερη οθονη και να εχει καλυτερο λειτουργικο.
Αληθειες ειναι το τι δεν εχει το καθε κινητο και οτι ποτε δεν θα υπαρχει το κινητο που θα εχει τα παντα(γιατι πολυ απλα αν γινει κατι τετοιο τοτε το επομενο μοντελο ειναι αδυνατον να εχει κατι περισσοτερο απο τα παντα) και αποψεις ειναι οτι ενα κινητο ειναι καλυτερο απο ενα αλλο.
Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:51
Επισης τα προγραμματα πλοηγησης στο iphone κλειδωνουν πιο γρηγορα και κατα γενικη ομολογια τρεχουν πιο καλα.
Εχεις δοκιμασει το igo8 στο HD2

Τελευταία επεξεργασία από: jonk, 02/01/2010 - 20:51
Δημοσίευση 02/01/2010 - 21:27

Δημοσίευση 06/01/2010 - 00:30
Τηλεκατευθυνομενο με καμερα που το οδηγας με wifi βλεποντας στην οθονη του iphone
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 06/01/2010 - 12:55
Η HTC το πρόσεξε, η microsoft όμως το κατέστρεψε!

Δημοσίευση 06/01/2010 - 20:55
Υπάρχουν πάρα πολλά κινητά που είναι πολύ ανώτερα του iphone. Με καλύτερη κάμερα (σχεδόν όλα), που να έχουν ξεκλείδωτα bluetooth (επίσης όλα), καλύτερη οθόνη, κλπ, αλλά λόγω της τρομερής ανάπτυξης λογισμικού και περιφερειακών (apple marketing) σχεδόν δεν μπορείς να πας σε κάτι άλλο!!! (***) Εδώ κολλάει ότι μου "αρκουν" τα 3mp γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όχι ότι δεν θα ήθελα 5... :-)
ΥΓ. Εγω πχ για να έχω απλά το λογισμικό της apple και να μην δώσω ένα κάρο λεφτά για μια μέτρια συσκευή, απλά βρήκα και πήρα (μεταχειρισμένο) το ipod 3g και τελείωσε η υπόθεση!!! :-)
Δημοσίευση 06/01/2010 - 23:19
Υ.Π:Οσο για την αποτυχια παλι κατα την γνωμη μου του 3gs φταιει η apple που δεν εκανε πιο τρανταχτες αλλαγες σε αυτο οπως[bluetooth,videocall,flash 5mpxl camera(τουλαχιστον)]
Δημοσίευση 07/01/2010 - 19:05
ενω στο iphone με 1 jailbrake ξεμπλεκεις και βαζεις οτι θες
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες