Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1981   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10211 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:12

Οχι, αυτο θα ειναι ... Αλλα δεν θα βγάλει ;)

Να σου πω κατι ρε φιλε tpal12. Οχι και τόσο offtopic. Ολοι σε αυτο το thread μεμφονται το iOS γιατι δεν ειναι ελευθερο, δεν ειναι customizable και ενα σωρο αλλα. Και ολοι γουσταρουν JB gια να λευτερωθουν (λες και ειναι γκαστρωμένοι) και να κάνουν οτι γουστάρουν. Και τελικα, δεν αντεχουν, φευγουν απο το iOS, ερχονται στο Android και κει που λες βρηκαν το λιμάνι τους αρχίζουν και δω τα ιδια, roms και κοντρα roms και root και απιδια. Συμπεραίνω οτι δεν τους εφταιγε το iOS εξαρχής (και αρα δεν ανεχομαι την κριτικη τους για αυτο) αφου και στο android συνεχιζουν να σκαλίζουν. Το πρόβλημα ειναι όλο δικό τους. Ευτυχως, ειναι ενα 7%-8% μόνο !

Η αλήθεια είναι ότι με το jailbreak προσωπικά χρησιμοποιούσα 2-3 tweaks τα οποία κάλλιστα όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσε να τα είχε ενσωματώσει η Apple (sbsettings, etc.) και θέματα.

Διαβάζω για ένα κάρο tweaks χρόνια τώρα και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να τα περάσω στο κινητό μου.

Τώρα με το 5άρι αν εξαιρέσεις τα toggles που εγώ τα θέλω δεν μου λείπει κάτι άλλο.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1982   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:14

Οχι, αυτο θα ειναι ... Αλλα δεν θα βγάλει ;)
Να σου πω κατι ρε φιλε tpal12. Οχι και τόσο offtopic. Ολοι σε αυτο το thread μεμφονται το iOS γιατι δεν ειναι ελευθερο, δεν ειναι customizable και ενα σωρο αλλα. Και ολοι γουσταρουν JB gια να λευτερωθουν (λες και ειναι γκαστρωμένοι) και να κάνουν οτι γουστάρουν. Και τελικα, δεν αντεχουν, φευγουν απο το iOS, ερχονται στο Android και κει που λες βρηκαν το λιμάνι τους αρχίζουν και δω τα ιδια, roms και κοντρα roms και root και απιδια. Συμπεραίνω οτι δεν τους εφταιγε το iOS εξαρχής (και αρα δεν ανεχομαι την κριτικη τους για αυτο) αφου και στο android συνεχιζουν να σκαλίζουν. Το πρόβλημα ειναι όλο δικό τους. Ευτυχως, ειναι ενα 7%-8% μόνο !

Ώπα περίμενε δεν συζητάμε γιατι δεν βάζει η apple ότι βάζουμε με jailbreak.
Δεν νομίζω να έχει γίνει επίθεση στην apple στο συγκεκριμένο topic.
Απόψεις λέμε.
Απλά απο τη στιγμή που μιλούσαμε με άτομα που έκαναν την αλλαγή και είτε γύρισαν,είτε όχι και μας έλεγαν την γνώμη τους φτάσαμε στο να αναλύσουμε γιατι δεν γίνεται το ένα και το άλλο.
Δεν βάζουν πουθενά αυτές οι συζητήσεις έχω διαβάσει άπειρες σελίδες εδώ μέσα γιαυτο.
Άποψη μου έτσι.

#1983   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:15

Η αλήθεια είναι ότι με το jailbreak προσωπικά χρησιμοποιούσα 2-3 tweaks τα οποία κάλλιστα όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσε να τα είχε ενσωματώσει η Apple (sbsettings, etc.) και θέματα.

Διαβάζω για ένα κάρο tweaks χρόνια τώρα και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να τα περάσω στο κινητό μου.

Τώρα με το 5άρι αν εξαιρέσεις τα toggles που εγώ τα θέλω δεν μου λείπει κάτι άλλο.

2-3 tweaks είναι τα πραγματικά must have που αλλάζουν την εμπειρία χρήστης..Sbsettings ή κάποιο αντίστοιχα για NC και zephyr.
Πως το ενσωμάτωσε στο ipad δλδ που τα gestures είναι αρκετά καλά(αν και λίγο άβολα σε σχέση με το zephyr αλλά οκ μια χαρά) και δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και στο iPhone?

Αναρτημένη εικόνα

#1984   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:16

Πως διαολο εφτασες σε αυτο το συμπέρασμα δεν μπορω να καταλάβω (καποιο ειδος διεστραμένου προτασιακου λογισμου ??)

Ειπα οτι δεν τα χρειάζομαι, οχι οτι ειναι deal-breakers !!!

Μα την Παναγία, η απάντηση ειναι οχι σε όλα !!! Δεν ξέρω γιατι ειναι τόσο δύσκολο σε μερικους να καταλάβουν οτι αυτο (οχι σε ολα) ισχυει και για το 90% των χρηστων iphone...

Προτιμω, σταθερότητα, αυτονομια και ασφάλεια ...

οταν λες οτι δεν τα θελεις γιατι προτιμας σταθεροτητα αυτονομια και ασφαλεια ειναι σα να λες οτι αν τα βαλει η apple δεν θα εχεις τα παραπανω αρα μου εδωσες την εντυπωσει
οτι δεν τα θελεις και οχι οτι δεν τα χρειαζεσαι.

και εννοειτε δε παιζει να μειωθει η ασφαλεια και η σταθεροτητα του λειτουργικου αν βαλει πχ toggles και wifi direct.

και τελος ειναι χαζο να λεμε δεν θελουμε features για να μη μειωθει η αυτονομια....να κοψουν το λαιμος τους και να βαλουν μεγαλυτερες μπαταριες.(αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες)

#1985   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10211 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:16

2-3 tweaks είναι τα πραγματικά must have που αλλάζουν την εμπειρία χρήστης..Sbsettings ή κάποιο αντίστοιχα για NC και zephyr.
Πως το ενσωμάτωσε στο ipad δλδ που τα gestures είναι αρκετά καλά(αν και λίγο άβολα σε σχέση με το zephyr αλλά οκ μια χαρά) και δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και στο iPhone?

Ελα ντε!! He he.
Once You Go Mac You Never Go Back

#1986   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:20

Ειλικρινα jimmako το μόνο που θέλω ειναι να φτιαξει το icloud και τον τρόπο που μοιράζονται/επικοινωνουν οι εφαρμογες μεταξυ τους. Τιποτε αλλο.
Ολα τα αλλα ειναι για να πάιζουν οι πιτσιρικάδες και να μαθαίνουν ...

#1987   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:21

Μωρε γνωρίζω τι ειναι η omega. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ο Σπυρος ηταν στο iOS. Dεν εiχε αρκετη ελευθερία, δεν ηταν αρκετα customizable, κανει jailbreak για να κανει αυτα που θα ηθελε ελεύθερα. Τελικα φευγει απο το iOS για το Android οπου εχει οση ελευθερια θελει να κανει οτι θελει, ειναι πολύ customizable και ολα αυτα. Και εκει που ελεγες οτι το ταξιδι τελειωνει εκει και οτι δεν θα χρειαστει να σκαλισει το firmware για να ειναι ελεύθερος , τι κάνει ?? Βαζει αλλο firmware και αρχίζει τα ίδια οπως και στο iOS με το jailbreak. Θελω να πω δηλ. οτι στην ουσία δεν του εφταιγε το iOS μιας και στο Android κανει τα ιδια (οπως και τα περισσοτερα fandroids εδω). Μερικοι άνθρωποι θέλουν απλώς να σκαλίζουν .

το android ειναι για σκαλιστηρια. φαγουρα φαγουρα και ξανα φαγουρα. αλλλα ειναι πραγματικα ελευθερο λογισμικο.
ο καθενας οπως βολευεται

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να σκαλίζουν αλλά το android δεν είναι αποκλειστικά και μόνο για σκαλιστήρια. Είναι και για ανθρώπους που κάνουν απλή καθημερινή χρήση ενός touchphone. Λίγο σερφάρισμα, μερικές βασικές εφαρμογές και social apps, email, τηλέφωνο και μηνύματα.
Δηλαδή όποιος δεν σκαλίζει το android smartphone είναι λεπρός ή υπάρχει άγραφος νόμος ότι άπαξ και αγοράσεις android πρέπει de facto να το βιάσεις?

YΓ: Το android δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελεύθερο οικοσύστημα. Το MeeGo είναι.

να πουμε βεβαια στον φιλο που λεει για τις custom roms οτι το να το κανεις αυτο δεν εχει καμια σχεση με ενα firmware update που κανεις στο iphone .. εκει 9 στις 10 χανεις και καποια πραγματα επαφες κτλ.. εχει συμβει σε ολους..

εδω στο S3 εχει τυχει να βαλω και 3 ρομ σε μια μερα και να μην υπαρχει καμια απώλεια ,,,, .... δεν ειναι και τιποτα τραγικο να αλλαζεις ρομ ...

Δεν είναι και τίποτα τραγικό να αλλάζεις ROM? Ουκ ολίγοι έχουν μπρικάρει τηλέφωνο από τέτοιου είδους πειράγματα. Απευθύνονται σε power user. Και θεωρώ τον εαυτό μου ως τέτοιο γιατί τα έχω κάνει αυτά που λες αλλά ποτέ δεν έκανα το τηλέφωνο μου καλύτερο. Το έκανα χειρότερο. Απλά ικανοποιούσα ηθικά τον εαυτό μου πως κατάφερα να κάνω μια αλλαγή ακόμη και αν το κινητό μου είχε βαρύνει, κόλλαγε κλπ. Αυτά το στάδιο το πέρασα στο HTC Desire που είχε μέχρι και πέρσι το Νοέμβρη για 17 μήνες. Με root & S-off πρόσβαση και αφού δοκίμασα ROMs επέστρεψα στο Sense UI.
Εντάξει τραγικό δεν είναι να αλλάζεις ROM ίσως. Είναι όμως τραγικό να αλλάζεις ROM στο Galaxy S3. No offence αλλά το κινητό κάνει παπάδες χωρίς να χρειάζεται καμία 3rd party εφαρμογή. Να βγάλεις το TouchWiz UI για να κάνεις χειρότερο το κινητό? Τότε λάθος κινητό πήρες, μιας και το συγκεκριμένο όπως και το Note2 είναι ακριβά γιατί πληρώνεις το hardware και τη δουλειά του Κορεάτη πάνω στο Android.

Αν σου αρέσει το πείραγμα, τότε θα βρεις στοργή στα Nexus.

Το ξαναλέω πως είναι εντελώς αντιφατικό να αγοράζεις το πιο πλήρες android τηλέφωνο για του αλλάξεις τα φώτα. Ξέρεις το τηλέφωνο το είχα, πέρασα πολύ ωραία μαζί του και ήταν το πρώτο τηλέφωνο που δεν σκάλισα γιατί δούλευε άψογα. Εκτός το ότι έκανα update στην 4.1.1 μέσω Odin(official Samsung flashing tool) κατεβάζοντας το αρχείο από το Sammobile γιατί βαριόμουν να περιμένω τους Γερμανοί να δώσουν το OTA update. Αλλά και πάλι ούτε root δεν είχα κάνει.

Καλησπέρα. Θέλω να αναφέρω και εγώ την άποψή μου για το θέμα. Ξεκίνησα λοιπόν τα smartphones με iphone 3gs και μετά πήγα σε iphone 4. Σήμερα στην τσέπη μου έχω το galaxy note 2. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το αγαπώ το iphone 4 σε όλους τους τομείς, απλά άλλαξαν οι εποχές για μένα. Παλιά οι συσκευές δεν άντεχαν το τόσο ελεύθερο λογισμικό του Android, και έτσι η Apple με απλό λογισμικό ήταν μπροστά. Σήμερα όμως έχουμε 4 πυρίνες στα περισσότερα δυνατά Κινητά της αγοράς. Οπότε δεν μασάνε να μας δείξουν τις δυνατότητες του Android. Μακράν το καλύτερο κινητό το iphone 4. Απλά έμεινε πίσω ρε μάγκες. Για την εποχή του ήταν το top , τώρα πλέον είμαστε στο 2012. Υπάρχει μια σειρά από video στο To YouTube που λέγεται the truth about ios vs Android. Έχει πολύ ενδιαφέρον και ο τυπάς είναι αντικειμενικότατος και δείχνει ποιες είναι οι λεπτομέρειες που θεωρεί πως του αρέσουν τα android. Και εγώ αντικειμενικά μιλάω, δεν είμαι ούτε πορωμένος ούτε fan κάποιας εταιρίας. Απλά αντιμετωπίζω την αλήθεια. Δεν είναι κακό που άλλαξαν οι εποχές. Και να ξέρετε οι εταιρίες αυτό θέλουν. Να έχουμε κόντρα για τις συσκευές, χωρίς να βλέπουμε την ουσία γι αυτό μιλάω τελείως φιλικά πάντα. Να προσθέσω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστυμένος με το κινητό, που ίσως αν είχα και παλαιότερο σε Android να μην ήμουν. Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης

4 πυρήνες, 12 πυρήνες, 96 πυρήνες. Αριθμολαγνεία....
Το user experience μετράει. Tι να το κάνω εγώ που το Android θέλει 70πύρηνο στα 7.000Mhz με 8gb RAM?
Το iphone ρολάρει άψογα ακόμα και με 512ΜΒ RAM και με 2πύρηνο αφού δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις. Για ποιο λόγο να φορτωθεί ένα hardware που τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο κατανάλωση μπαταρίας θα επιφέρει και θα κλαίνε όλοι στο forum ότι δεν τους κρατάει 160 ώρες αυτονομία?

το εχω ξαναγραψει //.. το οτι ειμαστε οι περισσότεροι εδω και γραφουμε ακομη εδω ... (γιατι σιγουρα καποιοι δεν μπαινουν πια ) δειχνει οτι μας ποναει που η apple δεν μας καλύπτει πια ... το κακο ειναι οτι δεν βλεπω να αλλαζει ουτε στο μελλον ....

Γιατί προσπαθείτε να αλλάξετε βρε παιδιά το DNA μιας εταιρίας? Συγκεκριμένα η Mήλον δεν θα αλλάξει ούτε στο μέλλον, οπότε άδικα περιμένεις.

μα οι περισσοτεροι ευχομαστε να σταματησει να της βγαινει ωστε να αλλαξει τακτικη γιατι οπως φυγαμε απο το ios ετσι μπορει να ξαναγυρισουμε.

ακομα και τα appleboys αυτο θα πρεπει να ευχονται.

:lol:
Δες τι σου κάνει και καταστάλαξε. Καλώς ή κακώς η Apple αυτή είναι, έχει τα χούγια της και πολύ απλά δεν θέλει ο καθένας να βιάζει το λειτουργικό της. Όσοι την αγοράζουν-αγοράζουμε είναι γιατί μας αρέσει για αυτό που είναι. Γιατί είναι ψιλομύτα και κρατά σταθερή γραμμή.

μη μου πεις οτι δεν θα ηθελες toggles?
wifi direct
καινουργιο ui
περισσοτερες επιλογες στη lockscreen
την επιλογη για widgets (σιγουρα καποιοι με iphone θα το γουσταραν)
επιλογη για περισσοτερα icons στο dock

κ αλλα διαφορα που μονο με jb μπορεις να τα εχεις.

ΟΧΙ
σαν αυτό που είπε και ο Ιωάννης Μεταξάς :lol:

Ενταξει εσυ δε το χρειαζεσαι, αλλα μην αρνησε οτι το JB γ@μει!

Ναι, γ@μεί το τηλέφωνο!!! :huh:

#1988   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:21

Βασικά οι εφαρμογές πρέπει να φτιαχτούν έτσι ώστε να επικοινωνούν με το σύννεφο και μεταξύ τους. Για παράδειγμα πάρτε τη μεταφορά των saves ενός παιχνιδιού σε όλες τις συσκευές ενός χρήστη.

#1989   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:26

Βασικά οι εφαρμογές πρέπει να φτιαχτούν έτσι ώστε να επικοινωνούν με το σύννεφο και μεταξύ τους. Για παράδειγμα πάρτε τη μεταφορά των saves ενός παιχνιδιού σε όλες τις συσκευές ενός χρήστη.

Οχι μονο αυτο αλλα το επιασες το νοημα. Εχει γίνει μια υπεραπλούστευση εκεί (προσπαθώντας να μην υπάρχει ο τυπικος file manager) και χάθηκε functionality.

#1990   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:28

Εμένα σε πρώτη φάση θα με ενδιέφερε αυτη η λειτουργία. Φυσικα κάθε άλλη αλλαγη προς το καλύτερο ευπρόσδεκτη.

#1991   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:35

Εμένα σε πρώτη φάση θα με ενδιέφερε αυτη η λειτουργία. Φυσικα κάθε άλλη αλλαγη προς το καλύτερο ευπρόσδεκτη.

Εννοεις να υπαρχει public file system και file manager ?? Ειχα ελπίδες οτι θα βρουν κάτι απλούστερο στην Apple. Αλλα αντι για αυτο γίναν και κάποια πισωγυρίσματα στο OS X σχετικα με το document model (στο Lion και Mountail Lion) και τελικα δεν ευελπιστω οτι θα μπορέσει να δοθεί μια Apple-style λυση σε αυτο. Αν ειναι έτσι ας μας δωσουν εναν file manager νετο σκετο. Εξαλλου δεν υπάρχουν πια και πολλοί άνθρωποι στον δυτικο κοσμο που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν ενα file system.

#1992   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:40

φιλε ntnskrds

πραγματικα μοιαζεις σαν εκεινους τους τυπους πριν απο χρονια τους λεγαμε για iphone και μας ελεγαν ποσο κοροιδα ειμαστε ... και τελικα το αποτελεσμα ειναι ο καθενας να δινει οπου θελει τα λεφτα του ....

ο αλλος που προσπαθει να τον κανει να το πεταξει ειναι ο λαθος .....

​@giannisSot .. με προβλημάτισες φιλε .... μου φαινεται μαλλον θα γυρισω σε stock ... καλα τα λες....

#1993   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/12/2012 - 17:47

συμφωνω οτι στο s3 και το note2 δεν χρειαζεται να περασεις custom ΑΛΛΑ ο λογος που περναμε custom δεν ειναι για να εχουμε καλυτερη συσκευη....

τα πλεονεκτηματα της custom ειναι οτι ειναι καθαρη απο τα αχρηστα samsung apps με αποτελεσμα λιγο καλυτερη αυτονομια και οτι ενσωματωνει ολα τα απαραιτητα mods

απο εκει και περα οι διαφορες με την επισημη ειναι απειροελαχιστες.

αν καποιος εχει την υπομονη να κανει απλα root στην επισημη και να περασει ενα ενα τα mods και να διαγραψει χειροκινητα τα bloat της samsung που δεν χρειαζεται με γεια του με χαρα του.

#1994   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/12/2012 - 18:00

συμφωνω οτι στο s3 και το note2 δεν χρειαζεται να περασεις custom ΑΛΛΑ ο λογος που περναμε custom δεν ειναι για να εχουμε καλυτερη συσκευη....

τα πλεονεκτηματα της custom ειναι οτι ειναι καθαρη απο τα αχρηστα samsung apps με αποτελεσμα λιγο καλυτερη αυτονομια και οτι ενσωματωνει ολα τα απαραιτητα mods

απο εκει και περα οι διαφορες με την επισημη ειναι απειροελαχιστες.

αν καποιος εχει την υπομονη να κανει απλα root στην επισημη και να περασει ενα ενα τα mods και να διαγραψει χειροκινητα τα bloat της samsung που δεν χρειαζεται με γεια του με χαρα του.

Είναι πολύ πιο εύκολο και στα όρια της ασφάλειας της συσκευής σου, να κάνεις ένα root, να αγοράσεις ένα Titanium Pro και να σβήσεις τις εφαρμογές που σε ενοχλούν ή νομίζεις πως σου καταναλώνουν μπαταρία. Υπάρχει και ευκολότερος τρόπος, δίχως root και Titanium. Κάνεις ένα freeze σε αυτές τις εφαρμογές και είσαι μια χαρά.

Το κακό με τις ROM είναι ότι γίνεσαι έρμαιο της κ@βλ@ς του κάθε developer και σου ξαναείπα ότι δεν έχεις στην τελική καλύτερο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα μάλιστα για το S3 σχεδόν όλα τα παιδιά στο myphone, αυτά που πείραξαν αυτό το τηλέφωνο με Omega rom και άλλες, κατέληξαν πως η Stock μορφή είναι με διαφορά η καλύτερη, η πιο αξιόπιστη και σταθερή.

Επίσης, η δική μου εμπειρία λέει πως σπασίματα και άλλες ROM χρειάζονται τα φθηνοτηλέφωνα με τα αδύναμα specs από εταιρίες ουραγούς σήμερα. Και αυτό μήπως και πάρουν τα πόδια τους στην προσπάθεια να υπερκεράσουν της εγγενείς αδυναμίες του Android OS που είναι πως χρειάζεται τεράστια επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να ρολάρουν ΣΑΑΑΑΑΑΝ το iPhone 5. Ακόμη και το Galaxy S3 μου είχε σπάσει τα νεύρα με το lag του dialer!!! Με κάποια μικροκολλήματα με τον viewer φωτογραφιών αλλά και το σερφάρισμα στον Chrome που παρόλο που είναι browser της ίδιας της Google, έχει κρασαρίσματα, είναι να κλαις από τα γέλια και τα κλάματα δηλαδή!!!!

#1995   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 18:06

Είναι πολύ πιο εύκολο και στα όρια της ασφάλειας της συσκευής σου, να κάνεις ένα root, να αγοράσεις ένα Titanium Pro και να σβήσεις τις εφαρμογές που σε ενοχλούν ή νομίζεις πως σου καταναλώνουν μπαταρία. Υπάρχει και ευκολότερος τρόπος, δίχως root και Titanium. Κάνεις ένα freeze σε αυτές τις εφαρμογές και είσαι μια χαρά.

Το κακό με τις ROM είναι ότι γίνεσαι έρμαιο της κ@βλ@ς του κάθε developer και σου ξαναείπα ότι δεν έχεις στην τελική καλύτερο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα μάλιστα για το S3 σχεδόν όλα τα παιδιά στο myphone, αυτά που πείραξαν αυτό το τηλέφωνο με Omega rom και άλλες, κατέληξαν πως η Stock μορφή είναι με διαφορά η καλύτερη, η πιο αξιόπιστη και σταθερή.

Επίσης, η δική μου εμπειρία λέει πως σπασίματα και άλλες ROM χρειάζονται τα φθηνοτηλέφωνα με τα αδύναμα specs από εταιρίες ουραγούς σήμερα. Και αυτό μήπως και πάρουν τα πόδια τους στην προσπάθεια να υπερκεράσουν της εγγενείς αδυναμίες του Android OS που είναι πως χρειάζεται τεράστια επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να ρολάρουν ΣΑΑΑΑΑΑΝ το iPhone 5. Ακόμη και το Galaxy S3 μου είχε σπάσει τα νεύρα με το lag του dialer!!! Με κάποια μικροκολλήματα με τον viewer φωτογραφιών αλλά και το σερφάρισμα στον Chrome που παρόλο που είναι browser της ίδιας της Google, έχει κρασαρίσματα, είναι να κλαις από τα γέλια και τα κλάματα δηλαδή!!!!

like για το σημειωμένο ... Bang on the money !!! Τα λέω καιρό αλλα ποιος με ακούει ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες