Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2026   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:29

Όχι φιλε μου μην αποχωρήσεις, troll ειναι θα περασει, είναι άπειροι που ενοχλουνται, πιστεψε με!

Αν και δε παιζει να γραφει μονο ενα ατομο απο το συγκεκριμενο προφιλ, αποκλειεται να υπαρχουν τοσο κομπλεξ μαζεμενα μονο σε εναν!
Βεβαια οπως ειχε πει και ο Αινσταιν περί βλακείας: "Δύο πράγματα δεν έχουν τέλος....η βλακεία και το σύμπαν! Και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος"

Οχι, ενας ειμαι ... Κανω συλλογή ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2027   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:29

Θα περιμένεις πολύ καμάρι μου. Η Microsoft εχει φτυσει τους πρωην partners της καταμουτρα (μπάινοντας στο hardware τοσο με το Surface οσο και το με την Νοκιa) και δεν ειναι πια ολοι προθυμοι να μπου και να βγάλουν το φιδι απο την τρύπα για αυτην Στο μεταξυ η μια μετα την αλλη οι μετρησεις δειχνουν οτι το Surface εχει παει ακλαφτο (ζητημα να πουλησει 600000 κομματια το τριμηνο των γιορτών, ενω το iPad θα πεταει παλι στα εκατομμύρια) . Δεν ξερω σε ποιο παραμυθάκι ζεις αλλα η αληθεια για την Microsoft στο mobile συνοψιζεται στο 'Too little, too late'

Άποψη σου? όταν όμως δεις καποια στιγμή τα win8 mobile της samsung και της htc τότε να δούμε ποιος ζει σε παραμύθι??
Ρόδα είναι και γυρίζει, δεν είμαι φαν ούτε της μιας ούτε της άλλης, κοιταω πάντα την δικιά μου ευκολία και τη μου αρέσει,
Εγω έχω apple handy και tablet , στα παιδια μου πήρα android συσκευές και μπορω να πω ότι είναι αρκετα παραμετροποιησημο αλλα με τις αναβαθμισεις έχει θέμα? εκτός και είναι nexus.
pc έχω με win, και το 1996 χάρισμα σε κάποιον πελάτη μου ένα apple pc που είχα γιατι μου έπιανε τζάμπα χώρο.
Ξέρεις πόσους ξέρω εδω στην Γερμανία που έχουν τα iPhone ακόμα με την 5.01 και χωρίς jailbreak?
Και φοβούνται να το συνδέσουν στον υπολογιστή γιατι οπότε το έκαναν έχασαν τα πάντα? νομίζεις ότι όλοι είναι γνωστές?
Γιαυτο και η apple σιγά σιγα χάνει πελάτες γιατι δεν μπορει να βγάλει τις παρωπίδες, όλοι αυτοί πανε στο android μόνο και μόνο για το copy-paste.

#2028   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:32

συγνωμη που θα το πω, αλλα αν δε μπορεις να συνδεσεις το κινητο σου στον υπολογιστη και να κανεις ενα συγχρονισμο τοτε λαθος που πηρες iphone.

#2029   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:33

Άποψη σου? όταν όμως δεις καποια στιγμή τα win8 mobile της samsung και της htc τότε να δούμε ποιος ζει σε παραμύθι??
Ρόδα είναι και γυρίζει, δεν είμαι φαν ούτε της μιας ούτε της άλλης, κοιταω πάντα την δικιά μου ευκολία και τη μου αρέσει,
Εγω έχω apple handy και tablet , στα παιδια μου πήρα android συσκευές και μπορω να πω ότι είναι αρκετα παραμετροποιησημο αλλα με τις αναβαθμισεις έχει θέμα? εκτός και είναι nexus.
pc έχω με win, και το 1996 χάρισμα σε κάποιον πελάτη μου ένα apple pc που είχα γιατι μου έπιανε τζάμπα χώρο.
Ξέρεις πόσους ξέρω εδω στην Γερμανία που έχουν τα iPhone ακόμα με την 5.01 και χωρίς jailbreak?
Και φοβούνται να το συνδέσουν στον υπολογιστή γιατι οπότε το έκαναν έχασαν τα πάντα? νομίζεις ότι όλοι είναι γνωστές?
Γιαυτο και η apple σιγά σιγα χάνει πελάτες γιατι δεν μπορει να βγάλει τις παρωπίδες, όλοι αυτοί πανε στο android μόνο και μόνο για το copy-paste.

Καταρχην, για να στηρίξεις την άποψη σου δεν χρειάζεται να παραθέτεις ενα Inventory (δεν προσθετει τίποτε)

Θα βοηθούσε να μελετούσες λιγο την κατάσταση. Αναλυτες (pro-Microsoft και μη, ακόμη και πολλοί με investment στην Microsoft) ανησυχουν πολυ για την κατάσταση. Το δικτυο βρωμαει απο σχετικες αναλυσεις (απο κάθε στρατόπεδο, επαναλαμβάνω)

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 18/12/2012 - 12:34

#2030   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:56

συγνωμη που θα το πω, αλλα αν δε μπορεις να συνδεσεις το κινητο σου στον υπολογιστη και να κανεις ενα συγχρονισμο τοτε λαθος που πηρες iphone.

Συγνώμη αλλα διαβάστε πρώτα πριν απαντήσετε?
Εγω τα έχω είδη jailbreak και το iPhone και το iPad.
Αλλα και πάλι με ενοχλούν πολλα που δεν έχω όπως την ευκολία του copy paste.
Απεξάρτηση απο το iTunes ζητάμε είναι παράλογο??? γιατι θα πρέπει για να κανείς καποια αυτονόητα στις συσκευές σου να πρέπει να είσαι την μισή μέρα στο iphonehellas και την υπόλοιπη στο myphone.gr?????

#2031   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/12/2012 - 13:02

Συγνώμη αλλα διαβάστε πρώτα πριν απαντήσετε?
Εγω τα έχω είδη jailbreak και το iPhone και το iPad.
Αλλα και πάλι με ενοχλούν πολλα που δεν έχω όπως την ευκολία του copy paste.
Απεξάρτηση απο το iTunes ζητάμε είναι παράλογο :huh: γιατι θα πρέπει για να κανείς καποια αυτονόητα στις συσκευές σου να πρέπει να είσαι την μισή μέρα στο iphonehellas και την υπόλοιπη στο myphone.gr? :huh:?

πρωτα απο ολα δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα αλλα σε αυτους που "ξερεις απο γερμανια και ειναι ακομα στην 5.0.1 και δεν αναβαθμιζουν γιατι φοβουνται μη χασουν δεδομενα".

απλα χρειαζεται λιγη εξοικειωση με το itunes, αλλα αν δεν ασχοληθεις δεν προκειται να το μαθεις ποτε. δε νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να βαλεις ενα τραγουδι στο itunes και μετα να συγχρονισεις με το iphone για να "μπει" και εκει.

#2032   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 18/12/2012 - 13:06

Το θεωρώ το μεγαλύτερο forum στα χρονικά (τα δικά μου) και δεν περίμενα να έχει τόσο στενόμυαλους ανθρώπους.

όπως ειπώθηκε ήταν το μοναδικο τοπικ,ή από τα λίγα τελοσπαντων καθαρο......Ε αρχισανε τις εξυπναδες ορισμενοι και παει και αυτο.

Το θεμα ειναι η αλλαγη απο iphone 4 σε galaxy S3 και android

#2033   ToniAbuDhabi

ToniAbuDhabi

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Twitter:@avouloudis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:avouloudis

Δημοσίευση 18/12/2012 - 13:23

Το θεωρώ το μεγαλύτερο forum στα χρονικά (τα δικά μου) και δεν περίμενα να έχει τόσο στενόμυαλους ανθρώπους.

όπως ειπώθηκε ήταν το μοναδικο τοπικ,ή από τα λίγα τελοσπαντων καθαρο......Ε αρχισανε τις εξυπναδες ορισμενοι και παει και αυτο.

Το θεμα ειναι η αλλαγη απο iphone 4 σε galaxy S3 και android

Κι επειδη το θεμα ειναι αυτο και καλα ειναι να παραμεινει, και για να γυρισει η κουβεντα, διαβασα τις προαλλες οτι βγαινει το Samsung Galaxy S4. Θα ειναι καλυτερο απο το iPhone5 ή παλι λογω Android θα υπολειπεται;

#2034   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 18/12/2012 - 13:49

Κι επειδη το θεμα ειναι αυτο και καλα ειναι να παραμεινει, και για να γυρισει η κουβεντα, διαβασα τις προαλλες οτι βγαινει το Samsung Galaxy S4. Θα ειναι καλυτερο απο το iPhone5 ή παλι λογω Android θα υπολειπεται;

Αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου και κρίσης. Εγώ ας πούμε, πήγα σε S3 γιατί το θεωρώ καλύτερο από το 5άρι. Άρα κατά τη δική μου κρίση, το S4 θα είναι καλύτερο από το S3 και κατ'επέκτασιν και από το 5άρι. Βέβαια από την άλλη το ίδιο περίμενα κι από την Apple να κάνει και ακριβώς επειδή δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από τις αλλαγές στο 4S αλλά ούτε κι από το 5άρι, επέλεξα το S3 για να αλλάξω το 4άρι μου... Και για πολλές από αυτές ευθύνεται το OS, όχι το hardware.

Τελευταία επεξεργασία από: KostasSTi, 18/12/2012 - 13:50

#2035   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/12/2012 - 15:50

κωλος το topic παλι....καποιοι δε μπορουν με τιποτα να σεβαστουν τις επιλογες των αλλων...

#2036   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/12/2012 - 15:58

Με χωρίζει ένα χάος από το android.

ΚΑΤ επιλογή μου χρησιμοποιώ το οικοσύστημα της Apple σε κινητό και tablet.

Αλλά αυτο το πράγμα που κάνουν μερικοί όπως ο ntn εδω μέσα δεν το κατανοώ.

Καφριλίκι χειρίστου βαθμού είναι. Χωρίς κανένα λόγο. Άκρως ενοχλητικό.

Το συγκεκριμένο τοπικ δεν ενοχλεί κανέναν. Ας το αφήσουμε να υπάρχει. Και ας κάνουμε report σε κάθε off topic απο δω και πέρα!!!

#2037   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:11

Με χωρίζει ένα χάος από το android.

ΚΑΤ επιλογή μου χρησιμοποιώ το οικοσύστημα της Apple σε κινητό και tablet.

Αλλά αυτο το πράγμα που κάνουν μερικοί όπως ο ntn εδω μέσα δεν το κατανοώ.

Καφριλίκι χειρίστου βαθμού είναι. Χωρίς κανένα λόγο. Άκρως ενοχλητικό.

Το συγκεκριμένο τοπικ δεν ενοχλεί κανέναν. Ας το αφήσουμε να υπάρχει. Και ας κάνουμε report σε κάθε off topic απο δω και πέρα!!!

Καφριλικι ειναι να μην σου αρέσει/μην σου κανει το iphone και να καταληγεις σε αστηρικτα συμπερασματα για το ζοφερο μέλλον της Apple (που μοιαζει με το παρελθον της στα 90s)
Καφριλικι ειναι να λες οτι το ios ειναι απαρχαιομένο και θλιβερό και αποτελει το οχημα της Apple προς το ζοφερο της μελλον, επειδη δεν εχει widgets και multiwindow

Μπορει να λεει οτι θέλει ο καθένας εδω μέσα για τις roms τους, και τα mods τους και τα ροοτ και οτι θέλουν. Δεν θελω ουτε μπορω να απαγορεψω απο κανεναν να κανει οτι θελει.
Εγω επεμβαινω μονο οταν γράφονται αστηρικτες μ@λ@κιες απο ασχετους για την Apple

Βασικα, οχι καφριλικι... Το λές και λειτουργημα αυτο ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 18/12/2012 - 16:11

#2038   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:22

δηλαδη οσοι εχουμε android συσκευη ειμαστε πιτσιρικαδες η ασχετοι κ εσυ εισαι ο guru?

ειναι τοσο δυσκολο να σφινωθει στο μυαλο σου οτι τα widgets η mutiwindow πχ ειναι χρησιμο για καποιους?

ειπαμε για σενα το καλυτερο κινητο ειναι το iphone για μενα ειναι το note 2 για καποιοιν μπορει να ειναι το 920 κτλ

δεν μπορεις να κρινεις τις επιλογες των αλλων ουτε να κρινεις το τι κανουν στη συσκευη τους...ο αλλος θελει να κανει oc στα 2ghz προβλημα του και καλα κανει αν το γουσταρει.

#2039   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:30

δηλαδη οσοι εχουμε android συσκευη ειμαστε πιτσιρικαδες η ασχετοι κ εσυ εισαι ο guru?

ειναι τοσο δυσκολο να σφινωθει στο μυαλο σου οτι τα widgets η mutiwindow πχ ειναι χρησιμο για καποιους?

ειπαμε για σενα το καλυτερο κινητο ειναι το iphone για μενα ειναι το note 2 για καποιοιν μπορει να ειναι το 920 κτλ

δεν μπορεις να κρινεις τις επιλογες των αλλων ουτε να κρινεις το τι κανουν στη συσκευη τους...ο αλλος θελει να κανει oc στα 2ghz προβλημα του και καλα κανει αν το γουσταρει.

Ξαναλέω, ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει. Δεν μπορεί όμως να κοτσάρει και μια μαλακια για την Apple απο δίπλα.
Κοιταξε τι μου την εσπασε σήμερα...

Το πανηγύρι θα ξεκινήσει όταν σιγα σιγά οι μεγάλες εταιρίες μπουν στο παιχνίδι της Microsoft, τότε θα έρθει και το τέλος της apple είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στην εποχή της δεκαετίας του 90 με την πολιτική που ακολουθεί.
Εκεί που το είχε φέρει το παιχνίδι στα μετρα της παίζοντας με την intel, εξακολουθεί να έχει αυτή την κλειστοφοβικη πολιτική.
Οι καιροί αλλάζουν ο κόσμος θέλει ελευθερία κάτι που η apple εξακολουθεί να μην σου παρέχει στις συσκευές της.
Και για να ξερεται γράφω απο ipad και το τηλέφωνο μου είναι 4s δεν ξέρω για πόσο ακόμα :huh: όχι όμως ότι και το android με έχει ξετρελανει? περιμένω κάποιες αξιόλογες συσκευές για win8 και μπορει να πάω προς εκεί.

'θα ερθει το τέλος', 'κλειστοφοβικη', 'ελειψη ελευθεριας' ...

και ολα αυτα γιατί ?? Γιατι δεν του ταιριαζει/κανει το iphone. Γραψε οτι θες (δεν μου κανει, δεν το γουσταρω) Τι κοτσαρεις και ενα 'θα ερθει το τέλος' Ειδες τους οιωνους ?? Οταν αρχιζεις τις γενικευσεις για την Apple και την εσχατολογια επειδη εσενα δεν σου αρεσει πως κανει sync με το itunes (οπως αποδειχτηκε αργοτερα) τρελαινομαι.

#2040   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:35

Ξαναλέω, ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει. Δεν μπορεί όμως να κοτσάρει και μια μαλακια για την Apple απο δίπλα.
Κοιταξε τι μου την εσπασε σήμερα...

'θα ερθει το τέλος', 'κλειστοφοβικη', 'ελειψη ελευθεριας' ...

και ολα αυτα γιατί ?? Γιατι δεν του ταιριαζει/κανει το iphone. Γραψε οτι θες (δεν μου κανει, δεν το γουσταρω) Τι κοτσαρεις και ενα 'θα ερθει το τέλος' Ειδες τους οιωνους ?? Οταν αρχιζεις τις γενικευσεις για την Apple και την εσχατολογια επειδη εσενα δεν σου αρεσει πως κανει sync με το itunes (οπως αποδειχτηκε αργοτερα) τρελαινομαι.

οπως πριν τη κυκλοφορια μιας συσκευης ο καθενας λεει τη γνωμη του ετσι κ εδω το παλικαρι ειπε απλα την αποψη του...το αν θα επαληθευτει η οχι ειναι αλλο θεμα...

εσυ αν θυμαμαι καλα δεν βγηκες και ειπε οτι δεν παιζει να βγει νεο iphone πριν το καλοκαιρι? ειδες τους οιωνους?
δεν νομιζω να ειναι κακο να λεμε την αποψη μας και το τι πιστευουμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες