Θα περιμένεις πολύ καμάρι μου. Η Microsoft εχει φτυσει τους πρωην partners της καταμουτρα (μπάινοντας στο hardware τοσο με το Surface οσο και το με την Νοκιa) και δεν ειναι πια ολοι προθυμοι να μπου και να βγάλουν το φιδι απο την τρύπα για αυτην Στο μεταξυ η μια μετα την αλλη οι μετρησεις δειχνουν οτι το Surface εχει παει ακλαφτο (ζητημα να πουλησει 600000 κομματια το τριμηνο των γιορτών, ενω το iPad θα πεταει παλι στα εκατομμύρια) . Δεν ξερω σε ποιο παραμυθάκι ζεις αλλα η αληθεια για την Microsoft στο mobile συνοψιζεται στο 'Too little, too late'
Άποψη σου? όταν όμως δεις καποια στιγμή τα win8 mobile της samsung και της htc τότε να δούμε ποιος ζει σε παραμύθι??
Ρόδα είναι και γυρίζει, δεν είμαι φαν ούτε της μιας ούτε της άλλης, κοιταω πάντα την δικιά μου ευκολία και τη μου αρέσει,
Εγω έχω apple handy και tablet , στα παιδια μου πήρα android συσκευές και μπορω να πω ότι είναι αρκετα παραμετροποιησημο αλλα με τις αναβαθμισεις έχει θέμα? εκτός και είναι nexus.
pc έχω με win, και το 1996 χάρισμα σε κάποιον πελάτη μου ένα apple pc που είχα γιατι μου έπιανε τζάμπα χώρο.
Ξέρεις πόσους ξέρω εδω στην Γερμανία που έχουν τα iPhone ακόμα με την 5.01 και χωρίς jailbreak?
Και φοβούνται να το συνδέσουν στον υπολογιστή γιατι οπότε το έκαναν έχασαν τα πάντα? νομίζεις ότι όλοι είναι γνωστές?
Γιαυτο και η apple σιγά σιγα χάνει πελάτες γιατι δεν μπορει να βγάλει τις παρωπίδες, όλοι αυτοί πανε στο android μόνο και μόνο για το copy-paste.