Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2311   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:08

Γιατι δεν ειμαι οικονομικα ετοιμος να δωσω 440 ευρω. Εχω πουλισει το iphone 4 300 ευρω και θελω να παρω to GS3 απο 350-370

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2312   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:59

Εγώ πάντως πήρα σήμερα από πλαίσιο με 450 το note 2 με δωροεπιταγες μια από πλαισιο(150)και μια από Samsung (100).
Αξίζει τα λεφτά με Χίλια..... Και από μέγεθος μια χαρά είναι!!!

#2313   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/12/2012 - 19:28

Εγώ πάντως πήρα σήμερα από πλαίσιο με 450 το note 2 με δωροεπιταγες μια από πλαισιο(150)και μια από Samsung (100).
Αξίζει τα λεφτά με Χίλια..... Και από μέγεθος μια χαρά είναι!!!

μια χαρα ειναι το μεγεθος και χωραει και στη τσεπη του τζιν...εγω πολλες φορες ουτε h-free χρησιμοποιω οταν μιλαω....δε πα να φαινεται ασχημο στους αλλους η να μου τη λενε τα φιλαρακια κτλ. στα @@ μου...δεν υπαρχει αυτη η συσκευη.

#2314   andreasemal

andreasemal

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 19:38

Παιδιά εγω σήμερα έδωσα το 5αρι μου και πήρα ένα S3και μπορώ να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου...
Είναι πολύ καλή συσκευή και τολμώ να πω καλύτερη από το iPhone.και για να προλάβω τους βιαστικούς
Πάντα είχα iPhone και μόνο...

#2315   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 19:56

Παιδιά εγω σήμερα έδωσα το 5αρι μου και πήρα ένα S3και μπορώ να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου...
Είναι πολύ καλή συσκευή και τολμώ να πω καλύτερη από το iPhone.και για να προλάβω τους βιαστικούς

...και αυτο ηταν το λάθος σου !

#2316   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 24/12/2012 - 19:59

μια χαρα ειναι το μεγεθος και χωραει και στη τσεπη του τζιν...εγω πολλες φορες ουτε h-free χρησιμοποιω οταν μιλαω....δε πα να φαινεται ασχημο στους αλλους η να μου τη λενε τα φιλαρακια κτλ. στα @@ μου...δεν υπαρχει αυτη η συσκευη.

Σας παρακαλώ μην κάνετε τέτοια σχόλια γιατι πάω για S3 και αισθάνομαι κάπως χαχαχα
Όντως εργαλείο το note 2

#2317   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:05

Νομίζω ότι αντικειμενική άποψη επι του θέματος μπορούν να έχουν παιδιά που είχαν -έχουν και τις δυο συσκευές...,όπως εσύ .
και εγώ τις είχα όλες τις συσκευές ,μέχρι και το LTE i9305 και μετά από πολύ σκέψη ,κατέληξα ότι το note 2 είναι το καλύτερο .
Για το μέγεθος ,μην αγχωνεστε όσοι το σκέφτεστε.....,λίγες μέρες μαζί και μετά συνηθίζεται ....
Χρόνια πολλά σε όλους

#2318   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:34

Νομίζω ότι αντικειμενική άποψη επι του θέματος μπορούν να έχουν παιδιά που είχαν -έχουν και τις δυο συσκευές...,όπως εσύ .
και εγώ τις είχα όλες τις συσκευές ,μέχρι και το LTE i9305 και μετά από πολύ σκέψη ,κατέληξα ότι το note 2 είναι το καλύτερο .
Για το μέγεθος ,μην αγχωνεστε όσοι το σκέφτεστε.....,λίγες μέρες μαζί και μετά συνηθίζεται ....
Χρόνια πολλά σε όλους

ισχυει.παιδια ολα αντικειμενικα ειναι.εγω ειχα για ενα μηνα το note2 (μ το εκλεψαν) πριν ειχα iphone, κανω παρεα με φιλο μ π εχει 2 4αρια εναν π εχει 4ς.λοιπον αυτο π εχω να πω ειναι οτι αυτος με το 4αρι με κοροιδευε για το μεγεθος αλλα οταν ηθελε να δει να τραβηξει βιντεο η οτιδηποτε επερνε το δικο μ τηλ.το εβαλα διπλα διπλα με 4αρι και 4ς σε ιδιο βιντεο απο youtube hd και στα iphone κατω οι πετρες δεν ξεχωριζαν απο το χωμα στο συγκεκριμενο βιντεο.καλα σε ταχυτητα κλπ δεν υπαρχει θεμα συζητησης.το νοτε2 ειναι εργαλειο παιδια.με 5αρι δεν τα ειχα βαλει διπλα διπλα να δω διαφορες αλλα δεν περιμενω πολλα απο το 5αρι.τα ιδια πραγματα ομως σχεδον το 5αρι με το νοτε2 σε ενα φυλλαδιο του πλαισιου π ειδα,ειναι θεμα τ χρηστη μετα τι θελει και τι κανει με το κιν.αποψη μ και φιλικα παντα.

#2319   andreasemal

andreasemal

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:05

Δεν είναι καθόλου λάθος φίλε μου...έχουν περάσει όλες οι apple συσκευές από τα χέρια μου και μπορώ να εκφέρω άποψη...

#2320   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:21

ισχυει.παιδια ολα αντικειμενικα ειναι.εγω ειχα για ενα μηνα το note2 (μ το εκλεψαν) πριν ειχα iphone, κανω παρεα με φιλο μ π εχει 2 4αρια εναν π εχει 4ς.λοιπον αυτο π εχω να πω ειναι οτι αυτος με το 4αρι με κοροιδευε για το μεγεθος αλλα οταν ηθελε να δει να τραβηξει βιντεο η οτιδηποτε επερνε το δικο μ τηλ.το εβαλα διπλα διπλα με 4αρι και 4ς σε ιδιο βιντεο απο youtube hd και στα iphone κατω οι πετρες δεν ξεχωριζαν απο το χωμα στο συγκεκριμενο βιντεο.καλα σε ταχυτητα κλπ δεν υπαρχει θεμα συζητησης.το νοτε2 ειναι εργαλειο παιδια.με 5αρι δεν τα ειχα βαλει διπλα διπλα να δω διαφορες αλλα δεν περιμενω πολλα απο το 5αρι.τα ιδια πραγματα ομως σχεδον το 5αρι με το νοτε2 σε ενα φυλλαδιο του πλαισιου π ειδα,ειναι θεμα τ χρηστη μετα τι θελει και τι κανει με το κιν.αποψη μ και φιλικα παντα.

δεν χρειαζεται να βαλεις το 5αρι διπλα σε note2 κ ενα 4 η 4s να βαλεις το ιδιο θα ειναι...μονο σε ντεμεκ ταχυτητα διαφερουν τα iphone

#2321   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:32

δεν χρειαζεται να βαλεις το 5αρι διπλα σε note2 κ ενα 4 η 4s να βαλεις το ιδιο θα ειναι...μονο σε ντεμεκ ταχυτητα διαφερουν τα iphone

ειναι σαν να βαζεις διπλα διπλα την μονικα με τη μερκελ :D....πλακα κανω .Καλες γιορτες παιδες με υγεια και ευχομαι να μπορουμε παντα να απολαμβανουμε τα αγαπημενα μας gadget .

#2322   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:47

Επειδη είστε οι χειρότεροι και πάνω που ήμουν έτοιμος για S3 με βάζετε πάλι σε σκέψεις θέλω να μου πείτε.
Εμένα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη και η οθόνη του S3 απο την άλλη δεν ξέρω κατα πόσο θα εκμεταλευτω 2Giga ram διότι το πολυ να τρέχουν 4-5 εφρμογες στο background
Και σκέφτομαι και πιθανή αγορά iPad mini 2(ή όπως αλλιώς το λένε)

Πείτε σας παρακαλω τις γνώμες. Είμαι απίστευτα μπερδεμενος

#2323   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:53

Επειδη είστε οι χειρότεροι και πάνω που ήμουν έτοιμος για S3 με βάζετε πάλι σε σκέψεις θέλω να μου πείτε.
Εμένα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη και η οθόνη του S3 απο την άλλη δεν ξέρω κατα πόσο θα εκμεταλευτω 2Giga ram διότι το πολυ να τρέχουν 4-5 εφρμογες στο background

εγω αυτη τη στιγμη αν επαιρνα κινητο θα επαιρνα στανταρ καποιο με 2 gb ram. Οχι πως εγω τα χρησιμοποιω ολα. Δεν ειναι μονο το τι τρεχεις ομως. σε λιγους μηνες θα βγει το android lime pie κ μπορει ας πουμε να προυποθετει 2gb ram ποιος ξερει..

#2324   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:54

Δεν είναι καθόλου λάθος φίλε μου...έχουν περάσει όλες οι apple συσκευές από τα χέρια μου και μπορώ να εκφέρω άποψη...

Προφανώς ο φίλος εννοεί ότι δεν είχες Mac υπολογιστή που όντως αν έχεις Mac και iPhone, πολύ δύσκολα θα βολευτείς άλλο κινητό.

Το γνωρίζω μιας και είμαι παθών...Βέβαια ίσως ήταν βλακεία που το πήρα/πουλησα το S3 διότι την ήξερα από την αρχή την κατάληξη.
Once You Go Mac You Never Go Back

#2325   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:55

δεν ειναι μονο η οθονη...το s-pen για σημειωσεις κτλ ειναι ολα τα λεφτα....εγω θα σου ελεγα να τρεξεις για note και οχι για s3,αν φυσικα δεν εχεις θεμα με το μεγεθος...

ολα αυτα που ακους απο παπαγαλακια οτι το android κολλαει εχει λαγκ κτλ στο note θα δεις οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα...και απο μπαταρια κραταει οσο δυο 4s

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 24/12/2012 - 21:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16