Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3421   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:06

Στο Note δεν χρειαζεται antivirus,καθαριζζει μονο του τις εφαρμογες ωστε να μην κολλησει ποτε.
Για το smoothness απλα κανεις πλακα

Δεν εχει να κανει με την συσκευη αυτο, ιδιο λογισμικο με τα αλλα ειναι, δεν διαφερει σε κατι επειδη ειναι το note

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3422   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:13

Φιλτατε puzzle

Καλο ειναι να καταλαβαινουμε οταν λεμε την προσωπικη αποψη γιατι κατι που δεν ενδιαφερει εσενα δε σημαινει οτι και σε ολους τους αλλους δεν τους ενδιαφερει....
Παρολο αυτα, δεν παιδευτηκα τοσο στο να φτιαξω ενα φακελο (!) οπως λες, αναφερομαι οτι το λογισμικο android λειτουργει οπως τα windows.... Δεν μπορω να βαζω προγραμμα antivirus στο κινητο μου, δεν ειναι δυνατον να καθαριζω τη συσκευη για να ελευθερωσω ραμ και μετα απο 5 δευτερολεπτα να εχει ανοιξει ΜΟΝΟ του 3-4 εφαρμογες, οσο για το smoothness δεν μπορω να πω οτι με τρελανε και επιτηδες πηρα μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας να μην εχω προβλημα, αλλα και παλι δεν βλεπω την ομαλοτητα που εχει το ios στη χρηση του. Επισης οι εφαρμογες μου φαινονται οτι ειναι προχειροφτιαγμενες, δεν μπορει στο facebook του ios να αποθηκευεις μια εικονα με μια κινηση ενω στο android να μην το βρισκω με τιποτα (δεν ξερω αν τελικα γινεται)....

Και άλλα πολλα που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με ενοχλησανε...

Φιλικα

ειλικρινα φιλε μου μονο μια ερωτηση απ ολο αυτο που εγραψες---ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΡΑΜ ΕΊΠΕΣ; ;;;; στο note;;;; κ γω που το εχω φορτωσει τοσες κ τοσες μαλακιες κ πάει σφαίρα με 30 + εφαρμογες στο παρασκηνιο;;; εκτος κ αν δεν καταλαβα τι ακριβώς εννοεις οποτε παω πασο...

#3423   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:16

Χρειαζεται να αναφερω σε καθε εναν οτι ειναι η αποψη μου? Δεν το καταλαβαινω αυτο!

Οσο για τον συμφοριτη tpal12: οχι δεν κανω πλακα! Μπορει να ειναι καταπληκτικο κινητο, αλλα δε με καλυψε ουτε στο smoothness του σε σχεση με τις apple συσκευες σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ βαθμο παντα!

Και τα 2 λογισμικα εχουν τα υπερ και τα κατα! Δε χρειαζεται να αναφερουμε 1 1, γιατι στο κατω κατω δεν χρηματοδοτουμε απο την apple. Οτι βολευει τον καθενα...

#3424   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:26

Χρειαζεται να αναφερω σε καθε εναν οτι ειναι η αποψη μου? Δεν το καταλαβαινω αυτο!

Οσο για τον συμφοριτη tpal12: οχι δεν κανω πλακα! Μπορει να ειναι καταπληκτικο κινητο, αλλα δε με καλυψε ουτε στο smoothness του σε σχεση με τις apple συσκευες σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ βαθμο παντα!

Και τα 2 λογισμικα εχουν τα υπερ και τα κατα! Δε χρειαζεται να αναφερουμε 1 1, γιατι στο κατω κατω δεν χρηματοδοτουμε απο την apple. Οτι βολευει τον καθενα...

Μαζι σου,αποψη σου ειναι δεν λεω κατι αλλα μου κανει εντυπωση για το smoothness.
Τελοσπαντων.Οτι βολευει τον καθενα.

Ξερεις σε S3 ειδα καποιο τυπο κολληματος αλλα ηταν φουλ φορτωμενο.Στο note δεν εχω δει ποτε.

Δεν εχει να κανει με την συσκευη αυτο, ιδιο λογισμικο με τα αλλα ειναι, δεν διαφερει σε κατι επειδη ειναι το note

ναι οκ απλα μιλαω γιαυτο που λειτουργω και το βλεπω με τα ματια μου

#3425   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:nickliki

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:41

Να ρωτησω και εγω κατι βρε παιδια. Τισπαρακατω εφαρμογες μπορω να τις βρω εστω και παρομοιες στο googlestore??
Bitesms-iBlacklist-Caller ID?? Ετοιμαζομαι μεχρι την παρασκευη να παω σε Galaxy S3 αλλα για τους δικους μου λογους χωρις αυτες δεν το κουναω απο το iphone μου.
Ευχαριστω

#3426   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:45

εγώ παράγγειλα το άσπρο αλλά και το γκρι είναι ωραίο

#3427   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:46

Να ρωτησω και εγω κατι βρε παιδια. Τισπαρακατω εφαρμογες μπορω να τις βρω εστω και παρομοιες στο googlestore??
Bitesms-iBlacklist-Caller ID?? Ετοιμαζομαι μεχρι την παρασκευη να παω σε Galaxy S3 αλλα για τους δικους μου λογους χωρις αυτες δεν το κουναω απο το iphone μου.
Ευχαριστω

Όλες και πολλές περισσότερες... όχι ίσως με το ίδιο όνομά αλλά την ιδία χρήση.

#3428   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:58

Όλες και πολλές περισσότερες... όχι ίσως με το ίδιο όνομά αλλά την ιδία χρήση.

Χωρις πειράγματα. Νομίζω blacklist έχει και από μόνο του στις ρυθμίσεις

#3429   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:59

Φιλε puzzle μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις τα αμτιστοιχα ονοματα αυτων να τις δοκιμασω σε S3 φιλου σε παρακαλω

#3430   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:59

και όμως την αpple την χρηματοδοτούμε γιατί αγοράζουμε συνέχεια κάθε της προϊόν και μας έχει τα χέρια δεμένα και να καθόμαστε εκεί που είμαστε αλλά κάθε φορά σε πιο ακριβό κελί... γιατί μην μου πείτε ότι το 5 έχει μεγάλη διαφορά από το 4s ή το 4?
H apple έχει την λογική έχουν το 4s κάτσε να βγάλουμε ένα καινούργιο να το πάρουν και μετά αμέσως θα τους πασάρουμε ένα άλλο και θα το πάρουν και αυτό γιατί δεν θα μείνουν πίσω τεχνολογικά... αφού έχουν πάρει φόρα γιατί να τους σταματήσουμε θα λέει η apple.

#3431   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:04

Φιλε puzzle μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις τα αμτιστοιχα ονοματα αυτων να τις δοκιμασω σε S3 φιλου σε παρακαλω

Σου λέω εγώ αν θες. Gosms και handcent sms, blacklist έχει αποκλεισμό στις ρυθμησεις. Και gr caller id (για το τελευταίο παρατήρησα πως με πήραν τηλέφωνο από Αθήνα και μου έβγαλε από που χωρίς να έχω το πρόγραμμα)

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 30/01/2013 - 00:06

#3432   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:10

Τα χω παιξει ρε μαμωτο μου. Να παω σε S3 ή θα το ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΩ μετα απο 6 χρονια iphone??

#3433   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:15

Τα χω παιξει ρε μαμωτο μου. Να παω σε S3 ή θα το ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΩ μετα απο 6 χρονια iphone??

Ξέρεις ότι την απόφαση θα την πάρεις μόνος σου. Εγώ θα σου πω πως ήμουν στην ίδια θέση και το σκεφτόμουν πολύ.
Τελικά πήρα το note 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εγώ είχα πει όμως πως θέλω να κάνω την αλλαγή. Εσύ θες;

Αν αντέχεις και θες να κάνεις την αλλαγή περίμενε το S4 που θα είναι καλύτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 30/01/2013 - 00:16

#3434   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:16

Από τι στιγμή που δεν είσαι 100% σίγουρος για μένα κάτσε όπως είσαι εκτος και αν βρεις κανενός φίλου που να εχει S3 και να στο δώσει για 2-3 μέρες για να πάρεις μια γεύση.

#3435   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:17

Είναι η καλύτερή αλλαγή που εκανα το τελευταίο καιρό..
Σκέψου οτι ήδη εχω μπει σε πριζακι και κοιτάω και επόμενα μοντέλα..όπως xperia z κτλ. Πλέον άνοιξε ο ορίζοντάς μετά από τόσα χρονιά κολλημα σε iphone. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον γιατί όχι να γυρίσω πισω. Προς το παρων όμως δηλώνω πανευτυχής!!!
Με 400 έδιωξα iPhone 4S και με λίγα παραπάνω πείρα τον γαλαξία μου. Value for money.. ουτε κάτι 700αρες ουτε τίποτα.
Όμως σε λίγες μέρες βγαίνει και το nexus 4 που λενε οτι θα είναι σε πολυ δελεαστική τιμή. Εμένα το s3 me καλύπτει απόλυτα καθώς το note 2 για μένα είναι λιγο μεγάλο.

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 30/01/2013 - 00:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 70