Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4396   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:50

Λοιπόν παιδιά το έδωσα το S3! Πλέον χρήστης Nexus 4! Μπορώ να πω ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο από το S3!

Επίσης τώρα τρέχω με ParanoidAndroid και έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορο!!

Έλεγα ότι θα δώσω το S3 και θα δοκιμάσω κάτι άλλο μέχρι να βγει το Note3 αλλά με κόβω για το καινούργιο Nexus!

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Χωρίς custom kernel και overclock!

Ελα ρε... καλοριζικο κ καλοδουλευτο... πως το βλεπεις?? Σου αρεσε η αλλαγη??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4397   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/05/2013 - 22:02

Δεν σου απαντησα με κακια φιλε, εσυ το βλεπεις ετσι.... εσυ βριζεις.. και δεν εχω σκοπο να φαω ban για την παρτη σου... ριξε λιγο διαβασμα πως να χρησιμοποιεις android, και θα δεις πως θα αλλαξεις γνωμη για το nexus σου... φιλικα παντα...

Ησουν εριστικος και συνεχιζεις να εισαι. Τελος....

p.s Εισαι πολυ μικρος για να μου πεις εσυ να ριξω διαβασμα...

#4398   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 22:25

Ησουν εριστικος και συνεχιζεις να εισαι. Τελος....

p.s Εισαι πολυ μικρος για να μου πεις εσυ να ριξω διαβασμα...

Οκ φιλε, συγνωμη που σε προσεβαλλα, μαλλον κατι θα ξερεις περισσοτερο απο μενα... περαστικα στο nexus...

#4399   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:20

iphone users vs android users Σημειωσατε 2

#4400   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:34

Ελα ρε... καλοριζικο κ καλοδουλευτο... πως το βλεπεις?? Σου αρεσε η αλλαγη??

Πολύ κάλο και θα μπορούσα να πω και καλύτερο από το S3! Άσε που πριν είχα 20 εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και είχα 800mb ελεύθερη ραμ! Τώρα περιμένω το Note3 και το Nexus 5. Αλλά μάλλον για Nexus με κόβω! Άλλη φάση το pure Android!

Το μόνο που μου λείπει είναι η SD!

#4401   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:38

Πολύ κάλο και θα μπορούσα να πω και καλύτερο από το S3! Άσε που πριν είχα 20 εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και είχα 800mb ελεύθερη ραμ! Τώρα περιμένω το Note3 και το Nexus 5. Αλλά μάλλον για Nexus με κόβω! Άλλη φάση το pure Android!

Το μόνο που μου λείπει είναι η SD!

Θα σου προτεινα να πας σε note3 αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος... πολυ καλυτερη υλοποιηση του λογισμικου απο τα galaxy... εχω μεινει αφωνος με το νοτελι, τα σπαει πραγματικα... παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα nexus4...

#4402   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:41

Για αυτους που ενδιαφερονται να μαθουν για μερικες απο τις απειρες ρυθμισεις μεσα στα stweaks για τον perseus kernel.... το παληκαρι τα εχει υλοποιησει σε note2... παραθετει τις ρυθμισεις που του εχει κανει, και παρακατω εξηγει τους λογους που υπαρχουν διαφορα κομπιασματα στα android, και πως αντιμετωπιζονται, αλλα και τι σημαινουν ολα αυτα μεσα στις ρυθμισεις για sampling rates και πολλα αλλα... σελιδα 199, ο χρηστης midfield... καλο καψιμο...:P

http://www.myphone.g...ad.php?t=345660

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 12/05/2013 - 23:45

#4403   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:44

Θα σου προτεινα να πας σε note3 αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος... πολυ καλυτερη υλοποιηση του λογισμικου απο τα galaxy... εχω μεινει αφωνος με το νοτελι, τα σπαει πραγματικα... παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα nexus4...

Κανένα πρόβλημα με το μέγεθος αντίθετα θα έλεγα..... Δεν ξέρω ακούω κάτι για SD 800 και 3gb ram στο επόμενο Nexus! Θα τα δω από κοντά και ανάλογα θα πράξω!

Θέλω να πιστεύω ότι το Note3 θα είναι κάτι παραπάνω από ένα μεγαλύτερο S4.

#4404   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 23:48

Κανένα πρόβλημα με το μέγεθος αντίθετα θα έλεγα..... Δεν ξέρω ακούω κάτι για SD 800 και 3gb ram στο επόμενο Nexus! Θα τα δω από κοντά και ανάλογα θα πράξω!

Θέλω να πιστεύω ότι το Note3 θα είναι κάτι παραπάνω από ένα μεγαλύτερο S4.

3 gb ram δεν χρειαζεται, ειδικα στα nexus, αλλα ο snapdragon 800 και ο nvidia tegra4 θα μας απασχολησουν αρκετα αυτο το φθινοπωρο πιστευω... :P

#4405   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 00:03

3 gb ram δεν χρειαζεται, ειδικα στα nexus, αλλα ο snapdragon 800 και ο nvidia tegra4 θα μας απασχολησουν αρκετα αυτο το φθινοπωρο πιστευω... :P

Άσε από κει που αλλαζαμε κινητά κάθε 1χρονο τώρα το πολύ ένα 5μηνο!

#4406   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/05/2013 - 00:22

Αν μη τι αλλο εμεις δεν αντιμετωπίζουμε ανάλογα ζητήματα :D

#4407   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 00:22

Κάπου αναφέρθηκε παραπάνω για το lag στις επαφές και στον dialer και ότι τα android Κάνουν περισσότερα από τα ios γι' αυτό και δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στο lag. Κάτοχος iphone 5 εδώ και πριν 4s και γενικά σχεδόν με την κάθε γενιά Iphone στα χέρια μου. Σκέφτηκα λοιπόν ν' αλλάξω στρατόπεδο - επειδή δεν είμαι κολλημένος, άσχετα ότι οι περισσότεροι κολλημένο θα με λέγατε επειδή είχα όλες τις γενιές - αλλά δυστυχώς εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που έχω μάθει στο ios ΝΑΙ, με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ αυτό το lagάρισμα όταν μπαίνω στις φωτό, στις επαφές και στα mail και ενώ σταματάω το σκρολάρισμα το κινητό δεν "ακούει" και συνεχίζει. Μη μου πείτε ότι δεν το κάνει επειδή σήμερα το τέσταρα σε s3 φίλου μου. Εκεί κολλάω και δεν μπορώ ν' αφήσω το ios και θα είναι χαζός όποιος μου πει ότι αυτό που λέω δεν ισχύει. Όσο για τις άλλες επιλογές που προσφέρει το android μπορώ να τις έχω με jb. Είναι μία διαδικασία βέβαια αλλά μπορώ να τις έχω. Το smooth όμως του ios δε θα το αποκτήσω ποτέ.
Μπορεί κάποιος να με "πείσει" να πάω σε s4?
Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα, ούτε θέλω να "παινέψω" το ios.

#4408   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 00:23

Με αυτες τις συσκευες που εχουν βγει πλεον, βγαζεις ανετα εναν χρονο... ολα τα αλλα ειναι πλεονασμος απο κει κ περα... κακα τα ψεμματα...

#4409   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 03:06

Κάπου αναφέρθηκε παραπάνω για το lag στις επαφές και στον dialer και ότι τα android Κάνουν περισσότερα από τα ios γι' αυτό και δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στο lag. Κάτοχος iphone 5 εδώ και πριν 4s και γενικά σχεδόν με την κάθε γενιά Iphone στα χέρια μου. Σκέφτηκα λοιπόν ν' αλλάξω στρατόπεδο - επειδή δεν είμαι κολλημένος, άσχετα ότι οι περισσότεροι κολλημένο θα με λέγατε επειδή είχα όλες τις γενιές - αλλά δυστυχώς εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που έχω μάθει στο ios ΝΑΙ, με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ αυτό το lagάρισμα όταν μπαίνω στις φωτό, στις επαφές και στα mail και ενώ σταματάω το σκρολάρισμα το κινητό δεν "ακούει" και συνεχίζει. Μη μου πείτε ότι δεν το κάνει επειδή σήμερα το τέσταρα σε s3 φίλου μου. Εκεί κολλάω και δεν μπορώ ν' αφήσω το ios και θα είναι χαζός όποιος μου πει ότι αυτό που λέω δεν ισχύει. Όσο για τις άλλες επιλογές που προσφέρει το android μπορώ να τις έχω με jb. Είναι μία διαδικασία βέβαια αλλά μπορώ να τις έχω. Το smooth όμως του ios δε θα το αποκτήσω ποτέ.
Μπορεί κάποιος να με "πείσει" να πάω σε s4?
Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα, ούτε θέλω να "παινέψω" το ios.

Οτι να'ναι. Πραγματικα.

Εγω που πηγα απο android σε ios, με ξενερωσε απιστευτα το scrolling. ΣΤΟ ANDROID μπορεις να το κανεις να σταματησει. Στο Ios, μπορεις να το κανεις να συνεχιζει; :rolleyes:

Τα αλλα περι lag κλπ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

Δωστε μου οποιο τηλεφωνο android των 250/300€ με JB θελετε, και σε 20 λεπτα θα το εχω κανει τοσο super-smooth, που θα τρεχουν τα σαλια των IOSακηδων.
Θα κανω disable αχρηστα apps, θα βαλω τον καταλληλο launcher, θα βαλω το καταλληλο app για μηνυματα/επαφες/φωτος. Mε τα effects μου, με τα widgets μου κλπ κλπ

Δεν αναφερω καν custom roms γιατι θα παμε ετη φωτος μακρυα

Και παλεφτε στο ios με Jailbreaking, Cydia, Barrel, Winterboard, Springtomize, iwidgets, perpage html, pushtone, switchermod, Zephyr, ifile και αλλα 500 tweak και προγραμματα μπας και φτασετε λιγο αυτα που κανει μια mid-range συσκευη android.
Kαι ακομα θα δαχτυλογραφειτε και εγω θα παιζω με swipe και swiftkey.

Και εσεις θα εχετε κανει ολα αυτα και θα ειστε unstable, και εγω μαμισιος, 100% να δουλευουν ολα.

Καποτε το Ios εφερε επανασταση, απλα τωρα ακολουθει εξελιξεις, το android ετρωγε βελανιδια πανω στα δεντρα και τωρα ειναι αυτοκρατορας.
To ios εχει γινει πλεον για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν ουτε 1 λεπτο με το κινητο, it just works, οποιος ξερει τα στοιχειωδη, την εκανε για android.

Με αυτες τις συσκευες που εχουν βγει πλεον, βγαζεις ανετα εναν χρονο... ολα τα αλλα ειναι πλεονασμος απο κει κ περα... κακα τα ψεμματα...

Αν δεν παιζεις παιχνιδια, μια χαρα την βγαζεις και 2 χρονια. Και μονοπυρηνα κινητα μια χαρα τραβανε τα παντα ολα, τα αλλα ολα ειναι marketing.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 13/05/2013 - 03:12

#4410   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 03:47

Αν μη τι αλλο εμεις δεν αντιμετωπίζουμε ανάλογα ζητήματα :D

Αφου τα δικα σας ειναι ολα ιδια, αυτο ελειπε, να αλλαζατε συνεχεια απο το ιδιο στο ιδιο το s.... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες