Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4411   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/05/2013 - 04:31

Οτι να'ναι. Πραγματικα.

Εγω που πηγα απο android σε ios, με ξενερωσε απιστευτα το scrolling. ΣΤΟ ANDROID μπορεις να το κανεις να σταματησει. Στο Ios, μπορεις να το κανεις να συνεχιζει; :rolleyes:

Τα αλλα περι lag κλπ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

Δωστε μου οποιο τηλεφωνο android των 250/300€ με JB θελετε, και σε 20 λεπτα θα το εχω κανει τοσο super-smooth, που θα τρεχουν τα σαλια των IOSακηδων.
Θα κανω disable αχρηστα apps, θα βαλω τον καταλληλο launcher, θα βαλω το καταλληλο app για μηνυματα/επαφες/φωτος. Mε τα effects μου, με τα widgets μου κλπ κλπ

Δεν αναφερω καν custom roms γιατι θα παμε ετη φωτος μακρυα

Και παλεφτε στο ios με Jailbreaking, Cydia, Barrel, Winterboard, Springtomize, iwidgets, perpage html, pushtone, switchermod, Zephyr, ifile και αλλα 500 tweak και προγραμματα μπας και φτασετε λιγο αυτα που κανει μια mid-range συσκευη android.
Kαι ακομα θα δαχτυλογραφειτε και εγω θα παιζω με swipe και swiftkey.

Και εσεις θα εχετε κανει ολα αυτα και θα ειστε unstable, και εγω μαμισιος, 100% να δουλευουν ολα.

Καποτε το Ios εφερε επανασταση, απλα τωρα ακολουθει εξελιξεις, το android ετρωγε βελανιδια πανω στα δεντρα και τωρα ειναι αυτοκρατορας.
To ios εχει γινει πλεον για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν ουτε 1 λεπτο με το κινητο, it just works, οποιος ξερει τα στοιχειωδη, την εκανε για android

Αυτο εννοω οταν λεω οτι το android θελει λιγη ασχολια κ μερικες παραμετροποιησεις... συν το να ξερεις τι βαζεις μεσα γιατι κυκλοφορει πολλη σαβουρα, και να καθαριζεις την cache ανα τακτα χρονικα διαστηματα... εχω διαβασει σχολια απο πολλους κατοχους android που αλλαζουν roms και βαριουνται να κανουν factory reset και επαναφερουν δεδομενα συστηματος πανω σε διαφορετικα firmwares και μετα κολλαει ο διας.. ειναι φυσιολογικοτατο, μην λετε μετα οτι σας φταιει το android για lagαρισματα και κρασσαρισματα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4412   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 13/05/2013 - 08:41

Πλεον είμαι κάτοχος του Galaxy s4 (πρωην ιφον4).
Ενταξει τι να λεμε?! Οτι το ιος κ τα ιφον εχουν πεθανει απλα..?!

Το κινητο ειναι ετη φωτος μπροστα...
Δεν θα πω πολλα... γιατι καταβαθος τα ξερετε ολοι ασχετα που μερικοι προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι τα ιφον ειναι καλυτερα..... :)

Καταρχην εχω ολες μα ολες και ακομα παραπανω τις λειτουργιες που ειχα στο ιφον με τζειλ μπρεικ ενω εδω ειμαι μαμα ... αλλα με την μεγαλη διαφορα οτι εδω ειμαι τερμα σμουθ....

Το σκρολ που αναφερθηκε ειναι μια χαρα... εχει κ φρενο.... :P

Ξανα επιασα το 4αρι μου που πουλησα στον φιλο μου...
Ενταξει απλα ψευτικο με φαινεται το ιφον....
Χεχεχχε...!!

Τα λαγκακια που λετε μερικοι ΔΕΝ ειναι προβλημα συσκευης η λειτουργικου..αλλα της μαμας σαμμυς που το εχει φορτωσει οσο δεν παει...αλλα το τερας παλι δεν μασαει...
:D

Στα συν τωρα του θηριου s4 ειναι πολλα...
Τα βασικα οθονη δεν συγκρινεται με καμια της αγορας μεχρι στιγμης..
Η καμερα του απιαστη απλα (οκ του λουμνια ειναι καλυτερη)
Ηχος
Καινοτομιες
Μπαταρια....

Τα μειον.... για εμενα κανενα...!!

Συνημμένα αρχεία

#4413   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 09:00

Πλεον είμαι κάτοχος του Galaxy s4 (πρωην ιφον4).
Ενταξει τι να λεμε?! Οτι το ιος κ τα ιφον εχουν πεθανει απλα..?!

Το κινητο ειναι ετη φωτος μπροστα...
Δεν θα πω πολλα... γιατι καταβαθος τα ξερετε ολοι ασχετα που μερικοι προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι τα ιφον ειναι καλυτερα..... :)

Καταρχην εχω ολες μα ολες και ακομα παραπανω τις λειτουργιες που ειχα στο ιφον με τζειλ μπρεικ ενω εδω ειμαι μαμα ... αλλα με την μεγαλη διαφορα οτι εδω ειμαι τερμα σμουθ....

Το σκρολ που αναφερθηκε ειναι μια χαρα... εχει κ φρενο.... :P

Ξανα επιασα το 4αρι μου που πουλησα στον φιλο μου...
Ενταξει απλα ψευτικο με φαινεται το ιφον....
Χεχεχχε...!!

Τα λαγκακια που λετε μερικοι ΔΕΝ ειναι προβλημα συσκευης η λειτουργικου..αλλα της μαμας σαμμυς που το εχει φορτωσει οσο δεν παει...αλλα το τερας παλι δεν μασαει...
:D

Στα συν τωρα του θηριου s4 ειναι πολλα...
Τα βασικα οθονη δεν συγκρινεται με καμια της αγορας μεχρι στιγμης..
Η καμερα του απιαστη απλα (οκ του λουμνια ειναι καλυτερη)
Ηχος
Καινοτομιες
Μπαταρια....

Τα μειον.... για εμενα κανενα...!!

Επιτελους εβαλες μυαλο, κ δεν πηρες το htc one... σε λυπηθηκε ο θεος

#4414   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 13/05/2013 - 09:02

Επιτελους εβαλες μυαλο, κ δεν πηρες το htc one... σε λυπηθηκε ο θεος

ΧΑΧαΧαχΑΧΑ !!!
Πραγματι .....
αυτη την φορα ηταν μαζι μου ο Θεος ......!
χαχααχαχα !!!

#4415   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 09:35

Οτι να'ναι. Πραγματικα.

Εγω που πηγα απο android σε ios, με ξενερωσε απιστευτα το scrolling. ΣΤΟ ANDROID μπορεις να το κανεις να σταματησει. Στο Ios, μπορεις να το κανεις να συνεχιζει; :rolleyes:

Τα αλλα περι lag κλπ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ

Δωστε μου οποιο τηλεφωνο android των 250/300€ με JB θελετε, και σε 20 λεπτα θα το εχω κανει τοσο super-smooth, που θα τρεχουν τα σαλια των IOSακηδων.
Θα κανω disable αχρηστα apps, θα βαλω τον καταλληλο launcher, θα βαλω το καταλληλο app για μηνυματα/επαφες/φωτος. Mε τα effects μου, με τα widgets μου κλπ κλπ

Δεν αναφερω καν custom roms γιατι θα παμε ετη φωτος μακρυα

Και παλεφτε στο ios με Jailbreaking, Cydia, Barrel, Winterboard, Springtomize, iwidgets, perpage html, pushtone, switchermod, Zephyr, ifile και αλλα 500 tweak και προγραμματα μπας και φτασετε λιγο αυτα που κανει μια mid-range συσκευη android.
Kαι ακομα θα δαχτυλογραφειτε και εγω θα παιζω με swipe και swiftkey.

Και εσεις θα εχετε κανει ολα αυτα και θα ειστε unstable, και εγω μαμισιος, 100% να δουλευουν ολα.

Καποτε το Ios εφερε επανασταση, απλα τωρα ακολουθει εξελιξεις, το android ετρωγε βελανιδια πανω στα δεντρα και τωρα ειναι αυτοκρατορας.
To ios εχει γινει πλεον για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν ουτε 1 λεπτο με το κινητο, it just works, οποιος ξερει τα στοιχειωδη, την εκανε για android.

Πόσο κολλημένα απάντησες τώρα??? Πες μου λίγο...Με άριστα το 10.
Όσο για τον φίλο με το s4 που πήρε, καλορίζικο φίλε αλλά δυστυχώς αυτά που λέω ισχύουν. Όπως είπα και πιο πριν σκέφτομαι να πάω σε s4 κι εγώ ενώ έχω εδώ και 4 μήνες iphone 5 αλλά ρωτάω και αντί να μου πουν τι και πως ακριβώς παίζει μου απαντάνε μάλλον λίιιιιιγο κολλημένα.

#4416   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 09:51

Πόσο κολλημένα απάντησες τώρα??? Πες μου λίγο...Με άριστα το 10.
Όσο για τον φίλο με το s4 που πήρε, καλορίζικο φίλε αλλά δυστυχώς αυτά που λέω ισχύουν. Όπως είπα και πιο πριν σκέφτομαι να πάω σε s4 κι εγώ ενώ έχω εδώ και 4 μήνες iphone 5 αλλά ρωτάω και αντί να μου πουν τι και πως ακριβώς παίζει μου απαντάνε μάλλον λίιιιιιγο κολλημένα.

Φιλε μου, η καθυστερηση στις επαφες κ στο τηλεφωνιμο δεν ειναι lag, ετσι ειναι το firmware της samsung φτιαγμενο δυστυχως... δεν εχει να κανει με τις επιδοσεις τις συσκευης... απο την στιγμη που δεν επιασες το s4 στα χερια σου, γιατι αμφιβαλλεις για το smoothness που βγαζει?? σε πληροφορω οτι θα ξεχασεις το iphone5 σε δυο ωρες... απλα κανε την αλλαγη κ μετα εδω ειμαστε κ τα ξαναλεμε... :rolleyes:

#4417   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 10:00

Φιλε μου, η καθυστερηση στις επαφες κ στο τηλεφωνιμο δεν ειναι lag, ετσι ειναι το firmware της samsung φτιαγμενο δυστυχως... δεν εχει να κανει με τις επιδοσεις τις συσκευης... απο την στιγμη που δεν επιασες το s4 στα χερια σου, γιατι αμφιβαλλεις για το smoothness που βγαζει?? σε πληροφορω οτι θα ξεχασεις το iphone5 σε δυο ωρες... απλα κανε την αλλαγη κ μετα εδω ειμαστε κ τα ξαναλεμε... :rolleyes:

Δεν είναι lag ok, υπάρχει όμως εξαιτίας του firmware της Sammy. Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τις επιδόσεις του τηλεφώνου, ούτε του s3, ούτε του s4. Απλά είπα εδώ τι με χαλάει και το σκέφτομαι ακόμα να κάνω την αλλαγή. Για μένα το τηλ δεν έχει ψεγάδι (βγάζω απ'έξω το πλαστικό) αλλά θα ήθελα την ακαριαία αναπόκριση που έχω στο Iphone μου.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 13/05/2013 - 10:01

#4418   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 13/05/2013 - 10:45

Εγω λεω αντί να συγκρινεις το s4 με το iphone 4 να το συγκρινεις με το 3GS....Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει παιδια....Τωρα unstable το ios και stable το android ουτε εσυ το πιστεύεις...Απο την αλλη λες θα κανω εκείνο, θα κανω το αλλο, θα σβήσω εκείνο , θα εγκαταστήσω το αλλο και θα ειναι smooth...Αγαπητε μου δεν δίνω 500+ ευρω για να γίνω υπηρέτης του κινητου μου...Τέλος οταν σας συμφέρει μιλάτε για JB και οταν δεν σας συμφέρει δεν το αναφέρετε...

#4419   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 10:51

Εγω λεω αντί να συγκρινεις το s4 με το iphone 4 να το συγκρινεις με το 3GS....Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει παιδια....Τωρα unstable το ios και stable το android ουτε εσυ το πιστεύεις...Απο την αλλη λες θα κανω εκείνο, θα κανω το αλλο, θα σβήσω εκείνο , θα εγκαταστήσω το αλλο και θα ειναι smooth...Αγαπητε μου δεν δίνω 500+ ευρω για να γίνω υπηρέτης του κινητου μου...Τέλος οταν σας συμφέρει μιλάτε για JB και οταν δεν σας συμφέρει δεν το αναφέρετε...

Αυτό είναι το κλασσικό, από τη μία "θάβουν" το jb επειδή χωρίς αυτό δεν έχουμε τις μανίσιες δυνατότητες του android αλλά από την άλλη δεν έχουν πρόβλημα να rootάρουν και να βάζουν launchers για να έχουν την σταθερότητα του ios. Τελείως φιλικά σε όλους, κολλημένους και μη.

#4420   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:00

Δεν είναι lag ok, υπάρχει όμως εξαιτίας του firmware της Sammy. Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τις επιδόσεις του τηλεφώνου, ούτε του s3, ούτε του s4. Απλά είπα εδώ τι με χαλάει και το σκέφτομαι ακόμα να κάνω την αλλαγή. Για μένα το τηλ δεν έχει ψεγάδι (βγάζω απ'έξω το πλαστικό) αλλά θα ήθελα την ακαριαία αναπόκριση που έχω στο Iphone μου.

Θα εχεις μια χαρα αποκριση, μην σε ανησυχει αυτο... αυτο που μου αρεσε στο s4, ειναι η απιστευτη αποκριση στο scrolling, που ειναι σε επιπεδα iphone5... εχουν κανει πολυ καλη δουλεια... με την οθονη απλα θα παθεις ζημια, δεν εχεις δει τετοια ποιοτητα απεικονισης σε κινητο (και το htc one σκιζει σε αυτον τον τομεα)... μην κολλατε σε λεπτομερειες... θα σου πω ενα παραδειγμα: στο πρωτο τηλεφωνο που θα παρεις, θα αργησει σχετικα να σου ανοιξει... μετα η εφαρμοφη θα τρεχει στο background, στα android εχεις multitasking κανονικο, και με 2gb ram που εχει το s4, δεν καταλαβαινει τιποτα.. οποτε καθε φορα που θα πηγαινεις ή στο τηλεφωνο ή στις επαφες, θα μπαινει κατευθειαν, γιατι η εφαρμογη θα ειναι ανοιχτη απο πισω.... δεν συζηταω καν αν το ρουταρεις τι αποκριση θα βλεπεις κ τι ταχυτητες.. μιλαω για out of the box καταστασεις, για να ειμαστε αντικειμενικοι... πηγαινε παρ'το κ δεν θα χασεις.... ;)

#4421   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:02

Θα εχεις μια χαρα αποκριση, μην σε ανησυχει αυτο... αυτο που μου αρεσε στο s4, ειναι η απιστευτη αποκριση στο scrolling, που ειναι σε επιπεδα iphone5... εχουν κανει πολυ καλη δουλεια... με την οθονη απλα θα παθεις ζημια, δεν εχεις δει τετοια ποιοτητα απεικονισης σε κινητο (και το htc one σκιζει σε αυτον τον τομεα)... μην κολλατε σε λεπτομερειες... θα σου πω ενα παραδειγμα: στο πρωτο τηλεφωνο που θα παρεις, θα αργησει σχετικα να σου ανοιξει... μετα η εφαρμοφη θα τρεχει στο background, στα android εχεις multitasking κανονικο, και με 2gb ram που εχει το s4, δεν καταλαβαινει τιποτα.. οποτε καθε φορα που θα πηγαινεις ή στο τηλεφωνο ή στις επαφες, θα μπαινει κατευθειαν, γιατι η εφαρμογη θα ειναι ανοιχτη απο πισω.... δεν συζηταω καν αν το ρουταρεις τι αποκριση θα βλεπεις κ τι ταχυτητες.. μιλαω για out of the box καταστασεις, για να ειμαστε αντικειμενικοι... πηγαινε παρ'το κ δεν θα χασεις.... ;)

Επιτέλους μία απάντηση της προκοπής. Πρέπει να το πιάσω στα χέρια μου βασικά για να το συγκρίνω και να καταλάβω διαφορές. Είναι το μόνο που με απασχολεί πραγματικά. Μπορεί να με πείτε περίεργο αλλά μου τη δίνει στα νεύρα όταν δεν "ακούει" το τηλ.

#4422   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:08

Ρε παιδιά εγώ όταν έπαιζα με το S4 δεν είδα lag όσον αφορά το αππ του τηλεφώνου!

Το S3 έχει αλλά το S4 δεν έχει!

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 13/05/2013 - 11:09

#4423   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:09

Υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις οταν εισαι root, αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες που θελουν δικαιωματα χρησης superuser, οπως ειναι το εκπληκτικο titanium backup ή διαφορες εφαρμογες για overclocking και ιστοριες.... ολα τα αλλα περι launchers, σβησιμο εφαρμογων κλπ εχουν να κανουν με το τι ζηταει ο καθε χρηστης απο την συσκευη του... συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα κ εγω δεν θα παω να δωσω 740 ευρω για ενα κινητο χωρις multitasking και χωρις να μπορω ουτε ενα εικονιδιο να παραμετροποιησω στην homescreen... καταλαβαινεις πως το λεω?? Ο καθε χρηστης συμφωνα με τις απαιτησεις του... παντως συσκευες σαν το s4 δεν χρειαζονται root για να εχουν καλη αποκριση κ επιδοσεις... αντικειμενικα... αν το δοκιμασεις καμια ωριτσα στο χερι σου, θα καταλαβεις...

#4424   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:10

ουτε το note εχει lag....το s3 out of the box ειχε ελαχιστο αλλα μπορουσες να το εξαφανισεις ευκολα.

#4425   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:29

ουτε το note εχει lag....το s3 out of the box ειχε ελαχιστο αλλα μπορουσες να το εξαφανισεις ευκολα.

Επιβεβαιωνω για το note... πραγματικα εχω εκπλαγει με αυτη την συσκευη... απιστευτη... και εξαιρετικη διαχειριση μνημης, ο,τι κ να τρεχει απο πισω κατω απο 600mb free ram δεν ειδα ποτε... και τωρα που ξεφορτωθηκα ορισμενες εφαρμογες, παιζω στα 800 χαλαρα... συνηθισα κ το μεγεθος ρε παιδια, αδικα το κραζετε για το μεγεθος του... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες