Οτι να'ναι. Πραγματικα.
Εγω που πηγα απο android σε ios, με ξενερωσε απιστευτα το scrolling. ΣΤΟ ANDROID μπορεις να το κανεις να σταματησει. Στο Ios, μπορεις να το κανεις να συνεχιζει;
Τα αλλα περι lag κλπ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ
Δωστε μου οποιο τηλεφωνο android των 250/300€ με JB θελετε, και σε 20 λεπτα θα το εχω κανει τοσο super-smooth, που θα τρεχουν τα σαλια των IOSακηδων.
Θα κανω disable αχρηστα apps, θα βαλω τον καταλληλο launcher, θα βαλω το καταλληλο app για μηνυματα/επαφες/φωτος. Mε τα effects μου, με τα widgets μου κλπ κλπ
Δεν αναφερω καν custom roms γιατι θα παμε ετη φωτος μακρυα
Και παλεφτε στο ios με Jailbreaking, Cydia, Barrel, Winterboard, Springtomize, iwidgets, perpage html, pushtone, switchermod, Zephyr, ifile και αλλα 500 tweak και προγραμματα μπας και φτασετε λιγο αυτα που κανει μια mid-range συσκευη android.
Kαι ακομα θα δαχτυλογραφειτε και εγω θα παιζω με swipe και swiftkey.
Και εσεις θα εχετε κανει ολα αυτα και θα ειστε unstable, και εγω μαμισιος, 100% να δουλευουν ολα.
Καποτε το Ios εφερε επανασταση, απλα τωρα ακολουθει εξελιξεις, το android ετρωγε βελανιδια πανω στα δεντρα και τωρα ειναι αυτοκρατορας.
To ios εχει γινει πλεον για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν ουτε 1 λεπτο με το κινητο, it just works, οποιος ξερει τα στοιχειωδη, την εκανε για android
Αυτο εννοω οταν λεω οτι το android θελει λιγη ασχολια κ μερικες παραμετροποιησεις... συν το να ξερεις τι βαζεις μεσα γιατι κυκλοφορει πολλη σαβουρα, και να καθαριζεις την cache ανα τακτα χρονικα διαστηματα... εχω διαβασει σχολια απο πολλους κατοχους android που αλλαζουν roms και βαριουνται να κανουν factory reset και επαναφερουν δεδομενα συστηματος πανω σε διαφορετικα firmwares και μετα κολλαει ο διας.. ειναι φυσιολογικοτατο, μην λετε μετα οτι σας φταιει το android για lagαρισματα και κρασσαρισματα...