Δεν εκανα συγκριση με ιφον4 και s4 αυτο δεν υφιστατε καν !!!
ουτε το 5αρι μπορει να φτασει το s4 πλεον....
αντε σε ιφον 7 το συζηταμε για να φτασει δυνατοτητες του s4 !!
ειναι απαραδεκτο συνφωνω και εγω που στο πασαρουν με 16 ενω στην ουσια εχει 9gb αλλα και με μια 32αρα καρτα class 10 που του φοραω δεν πεφτει καθολου σε επιδοσεις ...
λαγκ δεν εχει ρε παιδια ...το οτι θα σε αργησει να ανοιξει την πρωτη φορα ο dialer προσωπικα δεν με χαλαει !!!
η συσκευη με εχει λυσει τα χερια .... απο την μανα του τα κανει ολα μπαμ μπουμ σε σχεση με οποιοδηποτε ιφον !!
screen mirroring/air play πολυ απλα ειτε απο toogle στην Notification bar ... ειτε π.χ μεσα απο τις φωτο πατας το κουμπακι ευκολα γρηγορα και απλα !!!
ασυρματη συνδεση με το πισι μεσω kies παταω την συνδεση απο το κινητο και ουτε κανα το προγραμμα χρειαζετε να τρεξω απο το πισι ανοιγει αυτοματα !!!
Τοσο απλα !!
(ΠΟΛΥ πιο ΑΠΛΟ απο το itunes.......)
πληθωρα απο toogles @ notification bar ..... που ικανοποιει και τον πιο απαιτητικο χρηστη ..
με την χρηση που το κανω η μπαταρια ουτε αυτο καταφερνει να με βγαλει μερα !!
(σε κανενα κινητο δεν αντεχει η μπαταρια στα χερια μου ... )
σε λιγο που θα αρχισω να παιζω με ρουτ / ρομ / κερνελ / overclock ... δεν συζηταμε ποσο ακομα πιο σμουθ και ταχυτατο μπορει να γινει ....!!!
και για λαγκ δεν ειδα ακομα και οταν ταυτοχρονα κατεβαζε και εκανε εγκατασταση το nfs most wanted ,ημουν play store και facebook με multi windows ....ανταλασαμε με s-beam αρχεια.....!!!!
Πραγματικο MUlti Tasking ....
και τωρα μιλαμε για λαγκ που αργη την πρωτη φορα να ανοιξει ο dialer ?
εγω προσωπικα ειμαι κατα ευχαριστημενος απο την επιλογη που εκανα και δεν ξανα γυρναω σε αππλε σιγουρα !!!!!!!!
Ο καθενας αναλογως με τις αναγκες και τα γουστα επιλεγει τι θα παρει .....!!