Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: spyros99, 10/02/2016 - 18:01
Δημοσίευση 10/02/2016 - 18:01
Τελευταία επεξεργασία από: spyros99, 10/02/2016 - 18:01
Δημοσίευση 17/02/2016 - 04:34
Δημοσίευση 17/02/2016 - 14:11
Δημοσίευση 17/02/2016 - 14:24
Δημοσίευση 17/02/2016 - 16:44
Καλημερα,θελω να ρωτησω αν τους καρδιακους παλμους τους μετραει σωστα εαν τρεχεις και κατι αλλο αν θελω να το το πλυνω μπορω να το βαλω κατω απο την βρυση η δεν αντεχει;
Παλμούς μετράει σωστά (τουλάχιστον στο γυμναστήριο όσες φορές το έλεγξα είχε μια διαφορά 2-3 παλμών μαξ).
Τώρα, η συσκευή ειναι αδιάβροχη μενα (σε φάση αν βρέχει, αν πλένεις τα χέρια σου κλπ), αλλα προσωπικά δεν θα την επλενα κάτω από τη βρύση, θα προτιμούσα ενα βρεγμένο πανί.
Για τους παλμούς ισχύει. Είναι αρκετά ακριβές. Τώρα αν δεν θες να σου ξεφεύγει τίποτα, το ιδανικότερο είναι να μια ζώνη στήθους που να συνεργάζεται. Αλλά νομίζω ότι είναι περιττό για τους περισσότερους.
Όσο για το πλύσιμο.
Τα λουράκια μπορείς να τα βουτήξεις σε χλιαρό νερό για να τα καθαρίσεις καλύτερα.
Το βρεγμένο πανί συνίσταται για την υπόλοιπη συσκευή.
Προσωπικά έκανα ντουζ φορώντας το. Αλλά να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:
Άρα, από εδώ και στο εξής, θα αποφεύγω όσο γίνεται την 'υγρή' χρήση. Το καλοκαίρι βέβαια μπορεί να αλλάξω πάλι γνώμη. Εκεί θα εξατμίζεται πιο γρήγορα το υπολειπόμενο (μη θαλασσινό) νερό.
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 17/02/2016 - 16:46
Δημοσίευση 17/02/2016 - 17:18
Το καλοκαίρι το σκέφτομαι από τώρα. Είναι λίγο πρόβλημα να πηγαίνεις για μπάνιο και να το βγάζεις. Υπάρχει τρόπος αδιαβροχοποίησης; Κάτι πρέπει να πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει αλλά έχει δοκιμαστεί από κανέναν;Για τους παλμούς ισχύει. Είναι αρκετά ακριβές. Τώρα αν δεν θες να σου ξεφεύγει τίποτα, το ιδανικότερο είναι να μια ζώνη στήθους που να συνεργάζεται. Αλλά νομίζω ότι είναι περιττό για τους περισσότερους.
Όσο για το πλύσιμο.
Τα λουράκια μπορείς να τα βουτήξεις σε χλιαρό νερό για να τα καθαρίσεις καλύτερα.
Το βρεγμένο πανί συνίσταται για την υπόλοιπη συσκευή.
Προσωπικά έκανα ντουζ φορώντας το. Αλλά να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:Άρα, από εδώ και στο εξής, θα αποφεύγω όσο γίνεται την 'υγρή' χρήση. Το καλοκαίρι βέβαια μπορεί να αλλάξω πάλι γνώμη. Εκεί θα εξατμίζεται πιο γρήγορα το υπολειπόμενο (μη θαλασσινό) νερό.
- όταν πέφτει νερό πάνω, η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά, γιατί μεταβάλλονται τα ηλεκτρικά φορτία μεταξύ δαχτύλου και οθόνης αφής μέσω των σταγόνων που καλύπτουν ποικίλες επιφάνειες. Έτσι μπερδεύεται η αποδοχή εντολών αγγίγματος.
- επίσης όταν το ρολόι βραχεί, έχω την εντύπωση ότι ελάχιστη ποσότητα νερού επικάθεται στις όποιες μεμβράνες υπάρχουν σε ηχείο και μικρόφωνο με αποτέλεσμα στο μεν ηχείο να έχω παραμορφωμένο ήχο κατά την τηλεφωνική συνομιλία και στο δε μικρόφωνο, οι υπαγορεύσιμες εντολές Siri να είναι εντελώς άστοχες. Το αντίστοιχο σφάλμα, όπως κατά την διεπαφή μέσω οθόνης. Όταν στεγνώνει (με την πάροδο του χρόνου), φαίνεται να εξαφανίζονται αυτά τα σφάλματα.
Δημοσίευση 17/02/2016 - 17:19
Τελευταία επεξεργασία από: christoss78, 17/02/2016 - 17:21
Δημοσίευση 17/02/2016 - 17:28
ειναι αδιαβροχο κανονικα για τετοιες καταστασεις .αλλα οπως και στα τηλεφωνα τα αδιαβροχα μολις τα βρεξεις δεν δουλευουν τελεια τα ηχεια και μικροφωνα γιατι εχουν μια μεβρανη που για κανα μισαωρο δεν αφηνει να περασει το νερο μεσα .εγω βασικα το περναω μια με μωρομαντιλο οποτε λερώσει και ειναι τζαμι.
Δημοσίευση 17/02/2016 - 19:10
ειναι αδιαβροχο κανονικα για τετοιες καταστασεις .αλλα οπως και στα τηλεφωνα τα αδιαβροχα μολις τα βρεξεις δεν δουλευουν τελεια τα ηχεια και μικροφωνα γιατι εχουν μια μεβρανη που για κανα μισαωρο δεν αφηνει να περασει το νερο μεσα .εγω βασικα το περναω μια με μωρομαντιλο οποτε λερώσει και ειναι τζαμι.
Δημοσίευση 18/02/2016 - 22:02
Δημοσίευση 18/02/2016 - 22:37
Οτι συνδέεται με το wifi του σπιτιου, και οχι με το μπλεδοντι του τηλ. σου.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 18/02/2016 - 23:26
Δημοσίευση 18/02/2016 - 23:41
Oταν το εχεις σε flymode απενεργπ. το bluetooth.
Oχι ολες οι εφαρμογες νομιζω.
"watchOS 2 also changes the Settings glance in a couples ways. Apple Watch now displays a cloud icon when connected to known Wi-Fi but not a paired iPhone as it still has some functionality but not all. Because watchOS 2 apps can do more without iPhone when on Wi-Fi compared to watchOS 1 apps, it’s useful to know when you’re connected to the Internet."
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/02/2016 - 23:42
Δημοσίευση 18/02/2016 - 23:45
Oταν το εχεις σε flymode απενεργπ. το bluetooth.
Oχι ολες οι εφαρμογες νομιζω.
"watchOS 2 also changes the Settings glance in a couples ways. Apple Watch now displays a cloud icon when connected to known Wi-Fi but not a paired iPhone as it still has some functionality but not all. Because watchOS 2 apps can do more without iPhone when on Wi-Fi compared to watchOS 1 apps, it’s useful to know when you’re connected to the Internet."
Δημοσίευση 19/02/2016 - 00:16
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες