Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2476   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:41

Για οσους παραλαβετε απο cosmote υπαρχει προσφορα για ασφαλιση θραυσης οθονης για 1 ετος.

Ζητήστε να την παρετε.

Σε τι τιμή είναι ξέρεις ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2477   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:44

Πάντως αν και λίγο άσχετο το τελευταίο διάστημα έχω διαπιστώσει πολύ αλαζονική και άσχημη συμπεριφορά από εργαζόμενους στο πλαίσιο...Δεν αναφέρομαι τόσο στους απλούς πωλητές όσο στο τμήμα πωλήσεων στα κεντρικά αλλά και με 2 διευθυντές καταστημάτων...Μιλάνε άσχημα...Σκεφτείτε ρωτώντας γιατί ενώ το Χ το παρηγγειλα πρώτη μέρα γιατί δεν το έχω πάρει και άλλοι το έχουν η απάντηση ήταν<<θα σας το πω για μια τελευταία φορά γιατί τσάμπα χάνουμε χρόνο>>

Επίσης όταν παίρνοντας το Note 8 μου είπε ο λογιστής ότι κακώς δεν αφαίρεσαν το ΦΠΑ,πήγα στο κατάστημα να τους το πω και πάλεψε η διευθύντρια να με πείσει ότι τώρα δε γίνεται κάτι...Όταν της είπα ότι είναι παράνομη τότε έσφιξε λίγο μίλησε με λογιστήριο και τελικά μου είπε συγνώμη και τα επέστρεψαν...Μέχρι εκείνη την ώρα πολύ απαξιωτική συμπεριφορά τους στυλ είστε χαζός και δεν καταλαβαίνετε...

Δε ξέρω γιατί τέτοιες συμπεριφορές...Δεν ήταν έτσι παλιότερα.

Γιατί ειναι φτηνά εργατικά χέρια χωρις εκπαίδευση, πιστευω.
Και λογω Σκρουτζ έχουν χάσει πίτα αλλα αυτο δεν τους κάνει καλύτερους (ίσως) . Απο την άλλη Σκρουτζομαγαζα στέλνουν αντικείμενα σπίτι σε χρόνο ρεκόρ, παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων σε λίγα λεπτα μετα το κλικ της παραγγελίας, επιστρέφουν χρήματα αμέσως σε περίπτωση εξαντλημένου προϊόντος η καθυστέρησης παραγγελίας. Ανταγωνισμός λέγεται και κάνει καλο. Όχι σε όλους .

#2478   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:50

Γιατί ειναι φτηνά εργατικά χέρια χωρις εκπαίδευση, πιστευω.
Και λογω Σκρουτζ έχουν χάσει πίτα αλλα αυτο δεν τους κάνει καλύτερους (ίσως) . Απο την άλλη Σκρουτζομαγαζα στέλνουν αντικείμενα σπίτι σε χρόνο ρεκόρ, παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων σε λίγα λεπτα μετα το κλικ της παραγγελίας, επιστρέφουν χρήματα αμέσως σε περίπτωση εξαντλημένου προϊόντος η καθυστέρησης παραγγελίας. Ανταγωνισμός λέγεται και κάνει καλο. Όχι σε όλους .

Συμφωνω απόλυτα...Νομίζω απλά έχουν καβαλήσει καλάμι...Θα ισιώσουν όμως ευτυχώς ο ανταγωνισμός έστω και αργά τα ρυθμίζει αυτα

#2479   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:53

Δε βλέπω προκοπή ούτε αυτή την εβδομάδα, πραγματικά η apple φέτος το τερμάτισε. Έχει βγάλει 4 εκδόσεις κινητών στο Χ και κανένα δεν είναι διαθέσιμο ενώ βλέπω να πηγαίνει μετά το Δεκέμβη. H Vodafone μου είπε ότι τα space gray θα είναι διαθέσιμα αρχές Δεκέμβρη και βάλε. Ο Γερμανός δεν έχει ιδέα και οι μεγάλες αλυσίδες εξυπηρετούν τους γνωστούς των γνωστών. Νομίζω πως πλέον καλύτερα να παραγγέλνεις από το εξωτερικό γιατί πιο γρήγορα θα έρθει. Τέλος θυμάμαι που το λέγαμε κάποιοι ότι θα υπάρχει μεγάλο θέμα με τη διαθεσιμότητα και αυτοί έλεγαν ότι είναι τρικ της apple να αυξήσει τις πωλήσεις. Προφανώς δεν ισχύει, απλά η apple δε κατάφερε να καλύψει το κοινό. Όσον αφορά τα της Ελλάδος, όσο θα βλέπετε τιμές 2000Ε στο skroutz μη περιμένετε να υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα στην Ελλάδα...

#2480   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:53

Συμφωνω απόλυτα...Νομίζω απλά έχουν καβαλήσει καλάμι...Θα ισιώσουν όμως ευτυχώς ο ανταγωνισμός έστω και αργά τα ρυθμίζει αυτα

Μετα απο αυτό το Βατερλώ τους, που είναι με διαφορά η αλυσίδα που 10 μέρες μετά την κυκλοφορία του Χ έχει εξυπηρετήσει ελάχιστους και σαφώς τους λιγότερους απο όλες τις άλλες αλυσίδες, καλά θα κάνουν να ξεκαβαλήσουν. Εγώ πάντως παρόλο που η μέχρι τώρα εμπειρία μου ήταν καλή, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !

#2481   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:57

επίσης θέλω να δω τι θα μας πουν αν πέσουν οι τιμές και ξεμπλοκάρουν οι διαθεσιμότητες.. αν πέσει πχ 100Ε θα μας ζητούν 1400 επειδή το παραγγείλαμε πριν καιρό; Εγώ πάντως αν δε παραλάβω φέτος και πάει Γενάρη, θα το σκεφτώ πολύ διότι μετά από 6 μήνες θα βγαίνει νέο iPhone...

#2482   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:02

Δε βλέπω προκοπή ούτε αυτή την εβδομάδα, πραγματικά η apple φέτος το τερμάτισε. Έχει βγάλει 4 εκδόσεις κινητών στο Χ και κανένα δεν είναι διαθέσιμο ενώ βλέπω να πηγαίνει μετά το Δεκέμβη. H Vodafone μου είπε ότι τα space gray θα είναι διαθέσιμα αρχές Δεκέμβρη και βάλε. Ο Γερμανός δεν έχει ιδέα και οι μεγάλες αλυσίδες εξυπηρετούν τους γνωστούς των γνωστών. Νομίζω πως πλέον καλύτερα να παραγγέλνεις από το εξωτερικό γιατί πιο γρήγορα θα έρθει. Τέλος θυμάμαι που το λέγαμε κάποιοι ότι θα υπάρχει μεγάλο θέμα με τη διαθεσιμότητα και αυτοί έλεγαν ότι είναι τρικ της apple να αυξήσει τις πωλήσεις. Προφανώς δεν ισχύει, απλά η apple δε κατάφερε να καλύψει το κοινό. Όσον αφορά τα της Ελλάδος, όσο θα βλέπετε τιμές 2000Ε στο skroutz μη περιμένετε να υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα στην Ελλάδα...

Παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Διάβασα αυτό που έγραψε κάποιο παιδί σε ένα άλλο thread και το έκανα copy γιατί το βρήκα εξαιρετικό και περιεκτικο σαν την τελεια εξήγηση για όλα αυτά που τραβάμε.

"Το μάρκετινγκ της Apple ειναι τόσο τεράστιο πλέον που ένας οικονομικός αναλυτής της Wall Street είπε πως λόγω της τεχνητής έλειψης που δημιούργησε η Apple στο Iphone x, έγινε τόσο ανάρπαστο το προιόν, που χάρη σε αυτό ανέβηκε η μετοχή της περι τα 25 δολλάρια και αυτό την οδήγησε στο να φτάσει την συνολική ονομαστική αξία την Apple στο ένα τρίς κοντά. Εν συνεχεία τόνισε, οτι ειναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να βγάλει 400 δίσ δολλάρια χωρίς να πουλήσει τίποτε ενώ αν πουλούσε και κάλυπτε την ζήτηση θα έβγαζε περίπου τα μισά."

#2483   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:09

επίσης θέλω να δω τι θα μας πουν αν πέσουν οι τιμές και ξεμπλοκάρουν οι διαθεσιμότητες.. αν πέσει πχ 100Ε θα μας ζητούν 1400 επειδή το παραγγείλαμε πριν καιρό; Εγώ πάντως αν δε παραλάβω φέτος και πάει Γενάρη, θα το σκεφτώ πολύ διότι μετά από 6 μήνες θα βγαίνει νέο iPhone...

Σαν σκέψη είναι λογικό αυτό που λές αλλά σαν υπολογισμός είναι λάθος. Θα ανακοινωθεί το επόμενο το Σεπτέμβρη και ΑΝ κυκλοφορήσει τέλος Σεπτεμβρίου σε τόσες χώρες όσες φέτος, επειδή είναι δεδομένο οτι πάλι θα γίνει ο ίδιος πανικός παντού, στην Ελλάδα θα φτάσει πάλι μέσα Οκτώβρη και Νοέμβρη. Αρα απο το Γενάρη είναι 9 με 10 μήνες και όχι 6 !

#2484   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:11

Παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Διάβασα αυτό που έγραψε κάποιο παιδί σε ένα άλλο thread και το έκανα copy γιατί το βρήκα εξαιρετικό και περιεκτικο σαν την τελεια εξήγηση για όλα αυτά που τραβάμε.

"Το μάρκετινγκ της Apple ειναι τόσο τεράστιο πλέον που ένας οικονομικός αναλυτής της Wall Street είπε πως λόγω της τεχνητής έλειψης που δημιούργησε η Apple στο Iphone x, έγινε τόσο ανάρπαστο το προιόν, που χάρη σε αυτό ανέβηκε η μετοχή της περι τα 25 δολλάρια και αυτό την οδήγησε στο να φτάσει την συνολική ονομαστική αξία την Apple στο ένα τρίς κοντά. Εν συνεχεία τόνισε, οτι ειναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να βγάλει 400 δίσ δολλάρια χωρίς να πουλήσει τίποτε ενώ αν πουλούσε και κάλυπτε την ζήτηση θα έβγαζε περίπου τα μισά."

Και μπράβο της. Αυτο μπορει να ειναι και καλο για τους καταναλωτές. Μακάρι να ειναι τεχνητή η δημιουργία έλλειψης για να έρθει το τσουνάμι με τα Χ ξαφνικά 😁😁😁😁

#2485   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:24

Και μπράβο της. Αυτο μπορει να ειναι και καλο για τους καταναλωτές. Μακάρι να ειναι τεχνητή η δημιουργία έλλειψης για να έρθει το τσουνάμι με τα Χ ξαφνικά

Το μπράβο της εννοείται, δεν το συζητώ. Αλλά καλό για τους καταναλωτές, να τους βάζεις να αγχώνονται, να χτυποκοπανιούνται, να ψάχνουν και να περιμένουν σαν ζητιάνοι να σου δωσουν τα λεφτά της, όχι, δεν θα το έλεγα σε καμμία περίπτωση. Ότι ήταν τεχνητή η έλλειψη νομίζω οτι αποδείχτηκε, με τους χιλιάδες πελάτες στο εξωτερικό που ξαφνικά μετατέθηκε η ημερομηνία παραλαβής τους δυο και τρεις βδομάδες νωρίτερα απο οτι αρχικά, καθώς και απο τα πολύ περισσότερα απο το αναμενόμενο κομμάτια για walk-in customers στα apple stores και την πρώτη μέρα και μετά. Λογικά, αφού πέτυχε η εταιρεία αυτό που ήθελε και πήγε η μετοχή στο Θεό, τώρα θα αρχίσουν να παραδίδουν μαζικά παντού. Αντε να δούμε...

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 14/11/2017 - 21:26

#2486   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:28

Το μπράβο της εννοείται, δεν το συζητώ. Αλλά καλό για τους καταναλωτές, να τους βάζεις να αγχώνονται, να χτυποκοπανιούνται, να ψάχνουν και να περιμένουν σαν ζητιάνοι να σου δωσουν τα λεφτά της, όχι, δεν θα το έλεγα σε καμμία περίπτωση. Ότι ήταν τεχνητή η έλλειψη νομίζω οτι αποδείχτηκε, με τους χιλιάδες πελάτες στο εξωτερικό που ξαφνικά μετατέθηκε η ημερομηνία παραλαβής τους δυο και τρεις βδομάδες νωρίτερα απο οτι αρχικά, καθώς και απο τα πολύ περισσότερα απο το αναμενόμενο κομμάτια για walk-in customers στα apple stores και την πρώτη μέρα και μετά. Λογικά, αφού πέτυχε η εταιρεία αυτό που ήθελε και πήγε η μετοχή στο Θεό, τώρα θα αρχίσουν να παραδίδουν μαζικά παντού. Αντε να δούμε...

Το επεισόδιο με το παλικάρι που απείλησε και του παν για παραδοση ΑΜΕΣΑ μετα απο 1-2 μέρες ειναι η τρανταχτη αποδειξη οτι έχουν παραλάβει ή παραλαμβάνουν λίαν συντόμως φουλ κομμάτια..

Και η τιμή θα πέσει μεχρι τα χριστούγεννα 100+ λογικα( ευχόμαστε)

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 14/11/2017 - 21:32

#2487   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:38

Δεν ειναι ετσι απλά ούτε όπως φαίνεται. Απάντησα στο συγκεκριμένο σε άλλο post.  Αν ειχε δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη δεν θα έστελνε 4 Νοεμβριου συσκευες στα Αμερικάνικα καταστήματα. Θα τις κράταγε τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω για να γίνει ο χαμός ο ίδιος. Αυτό που έκανε ηταν να δουλέψει αναλυτές της πλάκας σαν τον Κuo διαρρέοντας πληροφορίες για προβλήματα στην παραγωγή και τα συναφή, ώστε να γινουν οι προπαραγγελίες που ήθελε για να παρουσιάσει στα earnings μεγαλύτερα ποσά λόγω μειωμένων πωλήσεων του 8. Αυτό δεν είναι λοιπόν τεχνητή έλλειψη αλλά rumor spreading. Γι'αυτό εξάλλου προγραμμάτισε το earnings call για τις 2 Νοεμβρίου και όχι νωρίτερα ή αργότερα. Για να φτάσει το 1 τρις έχει δρόμο ακόμα.

Το επεισόδιο με το παλικάρι που απείλησε και του παν για παραδοση ΑΜΕΣΑ μετα απο 1-2 μέρες ειναι η τρανταχτη αποδειξη οτι έχουν παραλάβει ή παραλαμβάνουν φουλ κομμάτια..

Και η τιμή θα πέσει μεχρι τα χριστούγεννα 100+ λογικα( ευχόμαστε)

H isystem την προηγούμενη εβδομάδα είπαν ότι παραλαβές γίνονται καθημερινά αλλά λίγα κομμάτια. Και είναι η μόνη σωστή ενημέρωση θεωρώ γιατί τους έχω τσεκάρει και στο παρελθόν. Το πλαίσιο, το public και τα συναφή απλά έχουν γράψει τις λίστες στα παλιά τους τα παπούτσια και κοιτάνε να εξυπηρετήσουν πρώτα διευθυντές, φίλους, γνωστούς και τα συναφή και ότι περισσευει ικανοποιούν και καμία προπαραγγελία.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 14/11/2017 - 21:40

#2488   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 21:59

Δεν ειναι ετσι απλά ούτε όπως φαίνεται. Απάντησα στο συγκεκριμένο σε άλλο post.  Αν ειχε δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη δεν θα έστελνε 4 Νοεμβριου συσκευες στα Αμερικάνικα καταστήματα. Θα τις κράταγε τουλάχιστον μια εβδομάδα πίσω για να γίνει ο χαμός ο ίδιος. Αυτό που έκανε ηταν να δουλέψει αναλυτές της πλάκας σαν τον Κuo διαρρέοντας πληροφορίες για προβλήματα στην παραγωγή και τα συναφή, ώστε να γινουν οι προπαραγγελίες που ήθελε για να παρουσιάσει στα earnings μεγαλύτερα ποσά λόγω μειωμένων πωλήσεων του 8. Αυτό δεν είναι λοιπόν τεχνητή έλλειψη αλλά rumor spreading. Γι'αυτό εξάλλου προγραμμάτισε το earnings call για τις 2 Νοεμβρίου και όχι νωρίτερα ή αργότερα. Για να φτάσει το 1 τρις έχει δρόμο ακόμα.

Μπορεί να είναι και συνδυασμός των δύο, κανείς απο εμάς δεν μπορεί να ξέρει. To rumor spreading υπόγεια απο την ίδια την εταιρεία, δεν είναι τεχνητή έλλειψη ? Θεωρώ οτι δεν έχουν διαφορά. Δεν γινόταν να μη στείλει κάποιες συσκευές και να είναι εντελώς εξαφανισμένο το τηλέφωνο μια εβδομάδα απο τα apple stores, κάπου πρέπει να φανεί και το τηλέφωνο στον κόσμο, αλλιώς θα έβγαιναν μετά άλλες φήμες οτι είναι προβληματικό και γι'αυτό το καθυστερούν. Η apple το ξέρει καλύτερα απο τον καθένα οτι παίζει πολύ επικίνδυνο παιχνίδι όταν παίζει έτσι με τα νεύρα των καταναλωτών, μπορεί ανα πάσα στιγμή να της γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό, οπότε το να πετάξει κάποια κομμάτια στον κόσμο ήταν μονόδρομος. Πως εξηγείς την σημαντική επίσπευση παράδοσης σχεδόν σε όλους, αμέσως μετα την επίτευξη του στόχου, που ήταν η αύξηση τιμής της μετοχής, όταν 15 λεπτά μετά την έναρξη των προπαραγγελιών είχε 3, 4 και 5 εβδομάδες ?

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 14/11/2017 - 22:00

#2489   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/11/2017 - 22:05

Προφανως και ειναι τεχνητη η ελλειψη. Η Apple ορισε την επισημη ημερομηνια διαθεσης της συσκευης, δεν εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο του Cook. Ειναι δυνατον να ανακοινωσαν 3 Νοεμβριου διαθεσιμοτητα στο Keynote (μερικες εβδομαδες πριν) και να μη γνωριζαν ποσες συσκευες εχουν παραξει ηδη και ποσες ακομα μπορουν να παραξουν εβδομαδιαια και τι αποστολες θα ζητηθουν ανα ηπειρο/χωρα; Και μιλαμε για την Apple που στο θεμα logistics ειναι μανουλα...

#2490   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 22:14

Ένταξη βγάλανε τα τρέλα τους από χρήμα πιστεύω και ελπίζω ότι μέσα στο Δεκέμβριο πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει το μεγάλο μπαμ που λένε. Πιστεύω ότι θα δοθούν αρκετές συσκευές στην αγορά για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Επίσης γνώμη μου είναι ότι ήταν λάθος ότι κυκλοφόρησε το iPhone X μαζί με τα 8 και 8+ έπρεπε να δοθεί βαρύτητα μόνο στο Χ ως επετειακό μοντέλο.
Αν η Apple το τραβήξει μετά τα Χριστούγεννα το παραμύθι θα χάσει σε βάθος χρόνου ιδιαίτερα στην Αμερική που υπάρχει καταναλωτική συνείδηση και οι αγοραστές ενίοτε τιμωρούν τις εταιρίες όσο μεγάλες και αν είναι όταν καταλάβουν ότι οι εταιρίες παίζουν παιχνιδάκια εις βάρος τους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες