Πηγα εχτες και ρωτησα καθε μαγαζι (μικρης και μεγαλης αλυσιδας) που υπαρχει εδω που μενω για 3η φορα.
Ολοι μου λεγανε αρχες Γεναρη! Μετα απο την ξενερα που εφαγα αποφασισα να το παρω απο το phonegallerystore.gr.
Απο αυτα που ειδα σε αυτο το θρεντ το πηρανε και αλλα 2 παιδια απο εκει και ολα ειναι ενταξει. Ειπα να το ρισκαρω και εγω και σημερα εδωσα παραγγελια για το 256 SG.
Μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε πως το εχουνε σε αποθεμα εδω και 2 βδομαδες και πως θα το εχω Τριτη-Τεταρτη στα χερια μου.
Η μονη χαζομαρα ειναι οτι ειναι με τον αγγλικο ανταπτορα (τον οποιο ομως παραξενα αναγραφουνε ως EU Adapter) οπως μου ειπε, και το θεμα της εγγυησης.
Επειδη ειναι σκρουτζομαγαζο και εχω επιφυλαξεις, ισως αφησω το κινητο στην κουριερ μεχρι την Παρασκευη ετσι ωστε εαν καποιο απο τα 10 μαγαζια που το εχω παραγγειλει (φυσικα καταστηματα αλλα και online) φερουνε καποιο, να το τσιμπησω απο εκει για να εχω διπλα το κεφαλι μου ησυχο.
Τι προτεινετε εσεις?
Ποιες λετε ειναι οι πιθανοτητες να βγαλει προβλημα μια τετοια συσκευη μετα τον πρωτο χρονο και εγω να πρεπει να τρεχω με νομοθεσιες στα χερια να αναγκαζω το σκρουτζομαγαζο να τηρησει την εγγυηση? (οπως πρεπει να κανεις και στα Public, γιατι ολοι τους αναγνωριζουν 1 μονο χρονο εγγυηση και οχι 2, αντι να αναφερουν 1 χρονο Apple + 1 χρονο μαγαζι)
Πρασινες γραμμες και τετοια πραγματα (μακρια απο μας φτου φτου) ειναι εργοστασιακα σφαλματα και φανερωνονται μεσα σε 1 μηνα χρησης το πολυ πιστευω...
Ακουω γνωμες! Περιμενω να με καθυσηχασετε, διοτι εχω μεινει με ενα 4S και δεν αντεχω αλλο!
Καλοριζικο σε οσους το πηρανε!
Τελευταία επεξεργασία από: ntzioan, 25/11/2017 - 13:18